Jump to content

Sony Ericsson W960i

papathvas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα σας...

Χτες μου ήρθε το ΤΟΠ κινητό (για μένα) W960i...

Θέλω να μου λύσετε μερικές απορίες

1. Το Walkman από την επιφάνεια μπορεί να βγει γτ δεν μου αρέσει?

2. Καλά προγράμματα για το κινητό ποια είναι?και τι κάνουν?

3. Ξέρει κανείς πως μπορώ να κάνω το w960 IphoneKiller?Δηλαδή να έχω τα

εικονίδια του iphone...

4. το Sony ericsson Suite γτ δεν μου λειτουργεί?( μου λέει πως Δεν είναι δυνατή η φόρτωση της ρύθμισης παραμέτρων)

5. Πως μπορώ να περάσω Θέματα στο κινητό?

To walkman να υποθέσω είναι μέρος του wallpaper το οποίο αλλάζει με κάποιο θέμα.

http://gallery.mobile9.com/c/sony-ericsson-w960-themes_1614/1/

http://www.zedge.net/themes/1462/sony-ericsson-w960-themes/

Τα αρχεία αυτά έχουν επέκταση utz, τα μεταφέρεις σε οποιοδήποτε φάκελο του κινητού και τα τρέχεις

ώστε να εγκατασταθούν. Μετά θα εμφανίζονται στη λίστα με τα θέματα σου και χρησιμοποείς όποιο θες.

Για να περνάς εφαρμογές & παιχνίδια, χρειάζεσαι κάποια πραγματάκια (CapsSwitch+SIS installer mod)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2642321#post2642321

Όσο για τα εικονίδια, υπάρχουν έτοιμα πακέτα (αυτόματες εγκαταστάσεις) που αλλάζουν ακόμα και όλα τα εικονίδια του κινητού. Επειδή αυτά δεν λειτουργούν στην ελληνική γλώσσα, έχω εξηγήσει αναλυτικά πως γίνεται χειροκίνητα στο g900. Είναι η ίδια διαδικασία σε όλες τις uiq συσκευές απλά αλλάζουν λίγο οι ονομασίες. Μπορεί επίσης να αλλάξει τελείως η μορφή του desktop και αυτό γίνεται μόνο μ'ένα πρόγραμμα.. το Gdesk, κάτι αντίστοιχο ας πούμε με το Talisman Desktop στα windows. Να και ένα

από gdesk και iphone. Τέσπα, όλα αυτά θέλουν εξοικείωση με το κινητό.. για αρχή θα σου φαίνονται όλα πολύπλοκα.

Για το Suite δεν ξέρω τι φταίει, δοκίμασε και την έκδοση που υπάρχει εδώ..

http://www.sonyericsson.com/cws/support/softwaredownloads/detailed/pcsuite/w960i?lc=el&cc=gr

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

1. Το Walkman από την επιφάνεια μπορεί να βγει γτ δεν μου αρέσει?

2. Καλά προγράμματα για το κινητό ποια είναι?και τι κάνουν?

3. Ξέρει κανείς πως μπορώ να κάνω το w960 IphoneKiller?Δηλαδή να έχω τα

εικονίδια του iphone...

4. το Sony ericsson Suite γτ δεν μου λειτουργεί?( μου λέει πως Δεν είναι δυνατή η φόρτωση της ρύθμισης παραμέτρων)

5. Πως μπορώ να περάσω Θέματα στο κινητό?

1. Θα πας: Μενού -> Εργαλεία -> Πίν. ελέγχου -> Συσκευή -> Εφαρμογή σε αναμονή και είτε θα επιλέξεις Επαγγελ. είτε Κανένα.

4. Κάνε αυτό που λέει ο verikets, εμένα μου έπαιξε κανονικά.

Επίσης θα ήθελα να πω κάτι σχετικά με τη διαχείριση ενέργειας του w960i σε συνδυασμό με τη μπαταρία του Ρ1 (BST-40).

Εκτός από αυτά που έχουν αναφερθεί (ότι είναι συμβατή, ότι σταματά το ενοχλητικό τρίξιμο του καπακιού και ότι δίνει μια αίσθηση στιβαρότητας, τα οποία ισχύουν), η διάρκεια του χρόνου αναμονής έχει ανέβει αρκετά.

Συγκεκριμένα να αναφέρω ότι με λίγα τηλέφωνα, λίγο walkman, τη φωτεινότητα στο 100%, η μπαταρία έχει κρατήσει 8+1/2 μέρες, κάτι το οποίο με εντυπωσίασε καθώς άλλες συσκευές, πολύ απλοϊκότερες σε σχέση με το απαιτητικό w960i, δεν κρατούσαν τόσο.

Kalhspera sthn parea...opws leei kai o titlos exw auto to problhma...den antidra ka8olou h o8onh afhs.pataw alla tipota...pou kai pou ftiaxnei alla edw kai 3 meres twra den kanei tipota...ti mporw na kanw?

Έχω το ίδιο πρόβλημα με τον φίλο sarpan. Ξαφνικά σήμερα το μεσήμερι χωρις να γίνει τίποτα η οθόνη αφής δεν αποκρίνεται. Είτε με το δάχτυλο ή με το πενακι δεν ασχολείται. Υπάρχει κανείς που είχε το ίδιο πρόβλημα στο παρελθόν ή αν ξέρει κάτι παραπάνω?

Και κατι άλλο ξέρετε αν στο γερμανό ισχύει η εγγύηση της ερικσον ή πρέπει να το πάω σε σερβις της εταιρείας?

πρέπει να μαι πολύ ατυχος :cry:

Σήμερα και ενώ ετοιμαζόμουν να το πάω για σέρβις δέχτηκα μια κλήση και μετά ως εκ θαύματος το touch δουλεύει κανονικότατα!!!! Χωρις να κάνω κάτι... Μάλλον θα είχε χαλαρώσει κανένας κοννέκτορ... τι να πω

Any ideas?

Έχω το ίδιο πρόβλημα με τον φίλο sarpan. Ξαφνικά σήμερα το μεσήμερι χωρις να γίνει τίποτα η οθόνη αφής δεν αποκρίνεται. Είτε με το δάχτυλο ή με το πενακι δεν ασχολείται. Υπάρχει κανείς που είχε το ίδιο πρόβλημα στο παρελθόν ή αν ξέρει κάτι παραπάνω?

Και κατι άλλο ξέρετε αν στο γερμανό ισχύει η εγγύηση της ερικσον ή πρέπει να το πάω σε σερβις της εταιρείας?

Σήμερα και ενώ ετοιμαζόμουν να το πάω για σέρβις δέχτηκα μια κλήση και μετά ως εκ θαύματος το touch δουλεύει κανονικότατα!!!! Χωρις να κάνω κάτι... Μάλλον θα είχε χαλαρώσει κανένας κοννέκτορ... τι να πω

Any ideas?

χμμμ και εμενα μ το εχει κανει 2-3 φορες φιλε μ το ιδιο πραγμα ...:blink: δεν ξερω τι μπορει να φταιει παντως ουτε ρεσταρτ ουτε τπτ μετα δεν το συννεφερει , απο μονο του μονο φτιαχνει... ετσι περιεργα οπως σταματαει να αποκρινεται.. σκεφτικα κατι αλλο μηπως ολοι εσεις που τα εχετε , εχετε την εφαρμογη iphonelock ? σκεφτικα μηπως αυτο το προκαλει μεσω καποιας δυσλειτουργειας του... :confused: την πρωτη φορα που το επαθα φρικαρα βεβαια αλλα εντελως ξαφνικα εφτιαξε .. δεν ξερω

Στα κουτί του περιλαμβάνει και το ασύρματο bluetooth ακουστικό? Στο preview που διαβάζω εδώ στο myphone λεει ότι περιλαμβάνεται αλλά δεν βρήκα κατι τέτοιο.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

χμμμ και εμενα μ το εχει κανει 2-3 φορες φιλε μ το ιδιο πραγμα ...:blink: δεν ξερω τι μπορει να φταιει παντως ουτε ρεσταρτ ουτε τπτ μετα δεν το συννεφερει , απο μονο του μονο φτιαχνει... ετσι περιεργα οπως σταματαει να αποκρινεται.. σκεφτικα κατι αλλο μηπως ολοι εσεις που τα εχετε , εχετε την εφαρμογη iphonelock ? σκεφτικα μηπως αυτο το προκαλει μεσω καποιας δυσλειτουργειας του... :confused: την πρωτη φορα που το επαθα φρικαρα βεβαια αλλα εντελως ξαφνικα εφτιαξε .. δεν ξερω

oxi file mou den exw panw to iphone lock (akoma)

perierga pragmata pantws...

Στα κουτί του περιλαμβάνει και το ασύρματο bluetooth ακουστικό? Στο preview που διαβάζω εδώ στο myphone λεει ότι περιλαμβάνεται αλλά δεν βρήκα κατι τέτοιο.

Όχι, συμπεριλαβανόταν μόνο στην αρχή αλλά αργότερα το αφαίρεσε η Sony Ericsson, προφανώς για τη μείωση του κόστους.

Παιδιά είναι όντως συμβατή η μπαταριά του P1?Κλεινή κανονικά το καπάκι ?Και αν γνωρίζετε πόσο πάει μια τέτοια μπαταρία...
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Any ideas?

Τελικά το touch τα ξανάπαιξε και το κινητό οδεύει στα κεντρικά της αθήνας. Δε το γλίτωσα τελικα.....

Πάντως αν του ειχες βαλει τιποτα προγραμματά να ξέρεις οτι μπορεί να σου κανουν και αυτα την ζημιά.Ειχα βάλει ενα πρόγραμμα και η φωτεινότητα στην ο8ονη έμενε συνεχώς ανοιχτή ...ευτυχώς το κατάλαβα πριν το παω για επισκευή.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Παιδιά είναι όντως συμβατή η μπαταριά του P1?Κλεινή κανονικά το καπάκι ?Και αν γνωρίζετε πόσο πάει μια τέτοια μπαταρία...

Όπως βλέπεις και στο post #1367, αναφέρω ότι είναι συμβατή με το W960i. Το καπάκι κλείνει κανονικά και σταματάει το ενοχλητικό τρίξιμο. Βέβαια έχω παρατηρήσει ένα άλλο τρίξιμο αλλά δεν ξέρω αν οφείλεται στο ότι η μπαταρία του Ρ1 χωράει ίσα-ίσα.

Επίσης είδα αρκετή αύξηση στην αυτονομία και γενικότερα είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Η μπαταρία του Ρ1 είναι η BST-40 και μπορείς να τη βρεις εδώ:

http://www.skroutz.gr/c/582/cellphone-batteries.html?keyphrase=BST-40

Επίσης, δες κι εδώ αν ψωνίζεις από ebay:

http://cgi.ebay.co.uk/NR-Genuine-BST-40-BST40-Sony-Ericsson-Battery-P1i-Xi_W0QQitemZ350184158097QQcmdZViewItemQQptZPDA_Accessories?hash=item350184158097&_trksid=p3286.m63.l1177

Εγώ την πήρα από e-shop στα 39€ επειδή την ήθελα αποκλειστικά καινούρια και δεν έβρισκα στο ebay τότε που έψαχνα.

• 3 weeks later...

Για τους παραπάνω με το πρόβλημα της οθόνης, και εμένα μου συναίβει το ίδιο. Αλλά τώρα πατάω αλλού και αλλού πατάει...!

Και θέλω να ρωτήσω γιατί δεν το κάνατε φορμάτ? Δηλαδή ολική επαναφορά, το δοκίμασε κανείς?

Εγώ τώρα θα του κάνω μια ολική επαναφορά και εαν δεν δουλέψει θα το στείλω και εγώ στην Έρικσσον. :worry:

Για τους παραπάνω με το πρόβλημα της οθόνης, και εμένα μου συναίβει το ίδιο. Αλλά τώρα πατάω αλλού και αλλού πατάει...!

Και θέλω να ρωτήσω γιατί δεν το κάνατε φορμάτ? Δηλαδή ολική επαναφορά, το δοκίμασε κανείς?

Εγώ τώρα θα του κάνω μια ολική επαναφορά και εαν δεν δουλέψει θα το στείλω και εγώ στην Έρικσσον. :worry:

Βαθμονόμηση (ευθυγράμμιση) της οθόνης έκανες;

• 2 weeks later...
καλησπέρα,ξέρει κανεις πως κάνουμε εγκατάσταση και απεγκατάσταση εικόνων στο w960i?επίσης μήπως ξέρετε αν γίνεται να χρησιμοποιήσω κάποιο πρόγραμμα gps στο συγκεκριμένο κινητό?εάν έχετε υπόψιν σας και κάποια software η sites όλα δεκτά.ευχάριστο για την βοήθεια!

παιδια να ρωτησω κατι ..Μου χαρισαν ενα w960 με χαλασμενη την οθονη αφης...Τι λετε αξιζει να παω να την φτιαξω ?ποσο περιπου κοστιζει , αλλαγη ή επιδιορθωση?

(Που ακριβως ειναι τα κεντρικα της sonyericsson??)

Και τελος

Ξερετε ποιος ειναι ο κωδικος ασφαλειας συσκευης για να δοκιμασω ολικη επαναφορα?

(εκτος αν υπαρχει αλλος τροπος για format,ειναι η πρωτη φορα πιανω στα χερια μου sony!!!!!)

Thaaaanx!!!!!!!!!!!!!

διατηρήστε καλές σχέσεις με το λεξικό σας

σε ολλα τα σονυ ειναι 0000 αν θημαμαι καλα και μετα φυλε μου δεν αξηζει ειναι προβηματικο εμενα μου χαλασε το ακουστικο το ατελνω μου το φτιαχνουνε τσαμπε μου το στελονουνε ξανα μετα δεν το ειχανε φτιαξει ξανα το ηδιο προβλημα το ξανα στελνω παλυ τσαπε μου το φτιαχνουνε κοπλε μετα σπαει η οθονη το στελνω δηνω 120 μου ερχεται και ξερεισ το λυγοτερο 20 μερεσ για να στο φτιαξουνε και να σου ερθει πεισω μου ερχεται ξανα το ακουστικο παλυ το στελνω και αφου βαρεθικαν να μου το φτιαχνουν μου το αλλαζουν ολλο το κινιτο τσαμπε με καινουριο η σονυ ειναι κοροφη σε αυτα δεν παιζει αλλα μην περιαφτολογω μου ξανα εσπασε η οθονη και πανε και τα 120 και ολο το τρεξη μου και αποφασησα απλα να το κρατησω γτ δεν εχει ουτε γρατζουνια πανω το πρωσεχα αλλα δεν το ξανα φτιαχνω βαρεθικα !! !!!

καταλαβα εγω νομιζεις???????:X

http://www.myspace.com/deadbydawngr

Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

• 2 weeks later...
Παιδια να ρωτησω,,,,πως γινεται ρυθμιση της οθονης αφης??Δεν υπαρχει πουθενα τετοια επιλογη!!!
διατηρήστε καλές σχέσεις με το λεξικό σας

• The title was changed to Sony Ericsson W960i