Jump to content

Sony Ericsson W960i

papathvas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δεν μπορω να βρω τον opera στο w960 υπαρχει περιπτωση να μην υπαρχει???

δεν εχεις μπει ποτε στο νετ απο το τηλ? η οπερα ειναi το web για το αν μπορεις να βαλεις φακο ναι μπορεις ψαξε στο ιπμαρτ για το torch η το qflashlight ειναι σε sis και πρεπει να τις υπογραψεις με βαση το ιμει της συσκευης σου

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά έχω μια ερώτηση σχετικά με τον συγχρονισμό των επαφών με το Outlook. Έκανα τον πρώτο συγχρονισμό και οι επαφές του τηλεφώνου αντιγράφτηκαν στο Outlook (μέχρι τότε δεν είχα καμία επαφή στο Outlook). Αν τώρα σβήσω της επαφές του τηλεφώνου (λόγω αναβάθμισης) στον επομένο συγχρονισμό θα τις αντιγράψει κατευθείαν από το Outlook; Ή πρέπει να κάνω κάποια ρύθμισει για να μη θεωρήσει ως νεότερο δεδομένο το ότι τις έσβησα και τις σβήσει και από το Outlook; Ευχαριστώ!

Πρέπει να το ορίσεις από τις επιλογές συγχρονισμού στο πρόγραμμα. Αν για παράδειγμα έχεις για κύρια ατζέντα τον Η/Υ, θα πρέπει να ορίσεις οτι δεν θα σβήνονται εγγραφές από τον υπολογιστή αλλά από το τηλέφωνο.

Εγώ έχω ορίσει να μην σβήνει τίποτα από τον υπολογιστή και να κάνει update αυτό που είναι νεότερο (στο calendar) - έτσι τα περασμένα ραντεβού μένουν πάντα στον Η/Υ αλλά το τηλέφωνο θα έχει μόνο αυτό που του έχω ορίσει από τις επιλογές (π.χ. 20 μέρες πίσω και 60 μέρες μπορστά).

Δες λίγο τις επιλογές συγχρονισμού και αν δεν καταλάβεις κάτι εδώ είμαστε.

Εχω βρει ενα προγραμμα για να χρησιμοποιησω το flash σαν φακο!

Ακολουθο κατα γραμμα τις οδηγιες για το hacking του τηλεφωνου ωστε να "παιζει" και unsigned apps, αλλα τζιφος ΤΙΠΟΤΑ!!!!

Εχει "hackari" κανενας το w960 επιτυχως για να ¨παιζει" unsigned εφαρμογες?

Και εαν ναι μπορει να μου πει τι ακριβως εκανε??

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οποιος θελει το torch ας μου στειλει pm να του το στειλω.:)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Σήμερα με κούφανε το W960 μου: το είχα ΚΛΕΙΣΤΟ αλλά στη φόρτιση και χτύπησε reminder για ραντεβού στο calendar!! Που σημαίνει 2 πράγματα, ή που τα reminders μπορούν να χτυπήσουν όταν είναι κλειστό το τηλέφωνο (αλλά τότε θα χτύπαγε και το ξυπνητήρι...) ή που όταν φορτίζει είναι στην ουσία ανοικτό, ακόμα και αν δεν είναι στο δίκτυο....

Προγραμματάκια και άλλα τέτοια μπορείς να βρεις πάραπολλά στο δες την αντίστοιχη ενόνητα στο φόρουμ λέει ότι χρειάζεσε όσο για την μεμβράνη σίγουρα θα υπάρχει ανταλακτικό το πόσο θα κοστίζει είναι άλλο θέμα κάνει ένα τηλ. στην SE και μαθαίνεις και αν την αλλάξεις θυμίσου να βάλεις και ένα screen protector να σωθείς εμένα τουλάχιστον με έχει σώσει άποιρες φορές ;);)!!! και αν τελικά βάλεις screen protector θυμίσου να μην πάρεις ότι να ναι δώσε κάτι παραπάνω και πάρε Martin Field δοκιμασμένη όπως και πολλές άλλες που κράτησαν ένα μήνα μέχρι τώρα η Martin είναι άψογη... :D Αν μπορώ να βοηθίσω αλλού πες μου.

loipon akou na sou pw simera tha parw tilefwnw tin sony ericsson kai tha doume to mpougourdi...ena allo pou mou emfanise einai ekei pou emfanizetai i mpara olisthisis gia anevokateveneis panw katw ,apo auti tin meria loipon mou emfanise ena san apotipoma panw stin othoni kai ekino to simeio einai nekro ...les na mou allaxoun sikseuh...exei kai alla kolimata vevaia...opws to enw me pairnoun til na einai matimeno apo mono tou to oxi 'h to nai kai alla polla koula...thx gia ta programmata

θελω να κανω hard format και να σβηστουν ολα απο την μνημη.πως γινεται αυτο?

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Οποιος θελει το torch ας μου στειλει pm να του το στειλω.:)

αν το torch ειναι για τον φακο το θέλω και πες μου αν θες...

θελω να κανω hard format και να σβηστουν ολα απο την μνημη.πως γινεται αυτο?

σε πια μνημη απο τισ δύο?

σε πια μνημη απο τισ δύο?

και στις δυο

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

αν το torch ειναι για τον φακο το θέλω και πες μου αν θες...

Στο εσω στειλει ηδη :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

και στις δυο

gia tin media mnimi einai i exis diadikasia: panw,asteraki,katw,katw,asteraki,katw atseraki (to katw kai to panw tha to kaneis me to roler sta plagia kai to asteraki sto pliktrologio)twra gia ta 8GB to mono pou xerw einai tha pas pinaka elegxou/alla/morfopoihsei mnimwn,tha patiseis morfopoihsei kai tha ta svisei ola prwta omws gia na min xaseis tis epafes sou dimiourgise back up stis epafes mesa apo to menou twn epafwn pou sou leei dimiourgia asfaleias epafwn ...pes mou an voithisa ok?

Στο εσω στειλει ηδη :)

thx exw kai kati allo na sou pw evala to opera mini (version4.1) mpainw sto wifi toukinitou kai kathois anoigw to opera mou leei kati gia diakomisti,vgainw apo tin efarmogi...mpainw sto browser tou kinitou kanonika leitourgei,apla thelw na mou peis an leitougrei apoklistika kai mono me sima mono tis etairias co***te kai den einai sumvato me to diktuo pou to anixneuw apo to wifi tou kinitou

thx exw kai kati allo na sou pw evala to opera mini (version4.1) mpainw sto wifi toukinitou kai kathois anoigw to opera mou leei kati gia diakomisti,vgainw apo tin efarmogi...mpainw sto browser tou kinitou kanonika leitourgei,apla thelw na mou peis an leitougrei apoklistika kai mono me sima mono tis etairias co***te kai den einai sumvato me to diktuo pou to anixneuw apo to wifi tou kinitou

η οπερα μινι λειτουργει και με το wifi καθως και με ολα τα δικτυα κινητης τηλεφωνιας

κατι αλλο φταιει

Γεια σας! εκανα φορματ τον υπολογιστη και εβαλα Windows XP SP3 που λογικα εχει μεσα τους usb drivers 2.0, το θέμα ειναι οτι δεν βλεπει το κινητο μου! εκανα εγκατασταση το PC Suite απο το CD και παλι δεν τα βλεπει. Στο readme.txt λεει που ειναι ο φακελος με τους usb cable drivers αλλα δεν τους βρισκω μεσα στο CD. μηπως ξερετε που θα τα βρω?

Μου βγάζει usb not recognized / unknown device!

Heeeelppp... :cry:

η οπερα μινι λειτουργει και με το wifi καθως και με ολα τα δικτυα κινητης τηλεφωνιας

κατι αλλο φταιει

ti les na ftaiei omws to sfalma pou mou amfanizei einai to exis:Failed to connect to the internert. Go towww.operamini.com/help?version=4.1 with your desktop browser or contact tour service provider for internet settings.auto einai apla an xereis kapoios as mou pei gt einai kallo kai an uparxei kati kalitero...

Γεια χαρά,

Θέλω να σας κάνω μια ερώτηση για να μου πείτε την γνώμη σας και εσείς.

Κέρδισα το W960 σε έναν διαγωνισμό και τώρα είμαι στο εξής δίλημμα:

Να κρατήσω το w960 κανονικά για 1η συσκευή μου ή να το πουλήσω τώρα που είναι ολοκαίνουριο στο κουτί του για να πάρω το iphone? Πείτε μου βρε παιδιά την γνώμη σας γιατί είμαι πολύ αναποφάσιστη! :O

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά,

φιλικά Μυρτώ

Γεια χαρά,

Θέλω να σας κάνω μια ερώτηση για να μου πείτε την γνώμη σας και εσείς.

Κέρδισα το W960 σε έναν διαγωνισμό και τώρα είμαι στο εξής δίλημμα:

Να κρατήσω το w960 κανονικά για 1η συσκευή μου ή να το πουλήσω τώρα που είναι ολοκαίνουριο στο κουτί του για να πάρω το iphone? Πείτε μου βρε παιδιά την γνώμη σας γιατί είμαι πολύ αναποφάσιστη! :O

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά,

φιλικά Μυρτώ

Κρατησε το κινητο.το IPHONE για εμενα αυτη την εποχη ειναι "μουφα",κλειδωμενο χωρις ελληνικα και γενικοτερα ολοι εχουν προβληματα.

εγω στην θεση σου θα το κραταγα.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κρατησε το κινητο.το IPHONE για εμενα αυτη την εποχη ειναι "μουφα",κλειδωμενο χωρις ελληνικα και γενικοτερα ολοι εχουν προβληματα.

εγω στην θεση σου θα το κραταγα.:)

έχεις μείνει λιγάκι πίσω.. δες τα νεότερα updates!

εγώ φίλη μου το είχα το κινητό, το κράτησα 1,5 μήνα σε χρήση και πήρα το iphone και από το Μάϊο είμαι κυριλέ..

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

έχεις μείνει λιγάκι πίσω.. δες τα νεότερα updates!

εγώ φίλη μου το είχα το κινητό, το κράτησα 1,5 μήνα σε χρήση και πήρα το iphone και από το Μάϊο είμαι κυριλέ..

αμα το εχεις αγορασει απο το εξωτερικο ισως να ειναι ετσι οπως τα λες.

η vodafone live εκδοση ειναι ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΗ,ασε που δεν εχει και Ελληνικα :down:

αλλα εδω δεν ειναι το καταλληλο τοπικ για κουβεντα περι του IPHONE :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σας παιδια,

Μηπως γνωριζει κανεις την τιμη του w960i σε wind ή/και germano?

Εχω τα φυλλαδια αλλα δεν το εχει μεσα...

Ευχαριστω προκαταβολικα!!!

Στον germano δεν ξερω ποσο κοστιζει αλλα εδώ κανει μολις 339 ευρο:)
[sIGPIC][/sIGPIC]

2 σφάλματα... Δεν υπάρχει Vodafone Live έκδοση του iphone + δεν είναι κλειδωμένο το κινητό στην ελλάδα. Ελληνικό πληκτρολόγιο ΚΑΙ ΜΕΝΟΥ έχουμε φτιάξει, δείτε στο αντίστοιχο thread εδώ στο myphone... Η γνώμη μου είναι ξερά: ΠΑΡΕ IPHONE!

καλησπερα παιδια... ειμαι ετοιμος να παρω το Ν82... και τελικα σκεφτομαι και το W960i. εσεις τι λετε? η τιμη του ποια ειναι αυτη την στιγμη? (μεσω wind με επιδοτηση θα το παρω). η οθονη αφης τι λεει? απο μπαταρια? διαβασα το τοπικ και ειδα οτι μπορεις να βαλεις το garmin... δουλευει κανονικα και εχεις κατι σαν gps?
Vespa

• The title was changed to Sony Ericsson W960i