Jump to content

Sony Ericsson W960i

papathvas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το θελώ τώρααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα :X :p :D

Έχουμε κανένα νέο για την ημ. κυκλοφορίας του; Να προετοιμάσω ψυχολογικά και την καρτούλα μου... :rolleyes:

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πάντως παιδιά αν το Π1 ειναι κοντά στα 500 + τότε φοβάμαι πολύ πως άνετα θα ξεπεράσει τα 600 εξαιτίας της μνήμης και του walkman.

[sigpic][/sigpic]

I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000

Πάντως παιδιά αν το Π1 ειναι κοντά στα 500 + τότε φοβάμαι πολύ πως άνετα θα ξεπεράσει τα 600 εξαιτίας της μνήμης και του walkman.

oxi poli omos, den tha to deis 700+ opos kati alla

Nokia 3210, 6510

Sonyericsson Z1010, W850 , τώρα X8 με 4.1.2 Jeallybean @748Mhz!!!! + 4.4 kitkat Launcher

Sharp 703SH LG Arena

SONY XPERIA M4 AQUA

Εγω πιστευω να ερθει στα 600-650.το πολυ το p1 με 60ε βαζεις μια 4γιγα πανω και πας στα 570ε δεν νομιζω παραπανω...το θεμα ειναι ποτε θα ερθει...το p1 πολλοι λεγανε μεσα στ φθινωπορο θα ερθει..και ηρθε μεσα ιουλιου μερικοι το εχουν στα χερια τους..αν ερθει σεπτεμβριο αξιζει να περιμενω..

Εγω πιστευω να ερθει στα 600-650.το πολυ το p1 με 60ε βαζεις μια 4γιγα πανω και πας στα 570ε δεν νομιζω παραπανω...το θεμα ειναι ποτε θα ερθει...το p1 πολλοι λεγανε μεσα στ φθινωπορο θα ερθει..και ηρθε μεσα ιουλιου μερικοι το εχουν στα χερια τους..αν ερθει σεπτεμβριο αξιζει να περιμενω..

ta 8 exoun 169 alla se epidedo flash build in 100 euro mallon tha kanei 100 me 150 peissotero apo to p1 gia na min faei tis poliseis tou p1

Nokia 3210, 6510

Sonyericsson Z1010, W850 , τώρα X8 με 4.1.2 Jeallybean @748Mhz!!!! + 4.4 kitkat Launcher

Sharp 703SH LG Arena

SONY XPERIA M4 AQUA

Μαλλον για ...599 !!:wacko: :(

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Για Χριστουγεννα δεν λεγανε? (να μαζεψουμε και χρημα!!) :D

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Καλά Χριστούγεννα λοιπόν.:)

Δεκέμβριο η άφιξη.

http://www.se-store.co.uk/index.cfm?objectid=FED6335A-3005-8DAD-19B78C0E964DF956

Βασικα δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αυτη η ημερομηνια αφιξεως...

αν δεις για το P1 λεει Σεπτεμβριο ενω ειδη υπαρχει στα φυλλαδια(και πολυ συντομα στις προθηκες)των μαγαζιων!!!

Πιστευω οτι μπορει να το δουμε κανα μηνα νωριτερα απο οτι λεει...

Μαζευτε λεφτααααααααα:lol: :D :lol:

Di Student

έχει την νέα μπαταρία? την bst-39? πολύ ενδιαφέρων να δούμε τι επιδόσεις έχει
Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat:

Το πιο αξιοσημειωτο χαρακτηριστικο σε αυτη τη συσκευη ειναι η ποιοτητα κατασκευης της. Προσωπικα θεωρω πως ειναι ο,τι καλυτερο εχω δει σε συσκευη της Sonyericsson...

Το πιο αξιοσημειωτο χαρακτηριστικο σε αυτη τη συσκευη ειναι η ποιοτητα κατασκευης της. Προσωπικα θεωρω πως ειναι ο,τι καλυτερο εχω δει σε συσκευη της Sonyericsson...

Σιγουρα εχει ποιοτητα, οχι σαν κατι αλλα φιλανδικα κινητα:lol::lol::lol:,

μονο με το iphone μπορω να το συγκρινω στις μουσικες δυνατοτητες.

Nokia 3210, 6510

Sharp 703SH LG Arena

SONY XPERIA M4 AQUA

μονο με το iphone μπορω να το συγκρινω στις μουσικες δυνατοτητες.

Και καλα θα κανεις, γιατι οι υπευθυνοι της SE Ελλαδος (και οχι μονο) διατεινονται πως θα ειναι το καλυτερο μοντελο της εταιριας στον τομεα αυτο.

Δεν το εχω τσεκαρει ακομα προσωπικα, αλλα αναμενω με ιδιαιτερο ενδιαφερον...

έχει και άλλα τοόσο καλά στην μουσική, μην γινόμαστε κυνικοί. και πρώτο απόλα το αδέλφι του 950

έχει και άλλα τοόσο καλά στην μουσική, μην γινόμαστε κυνικοί. και πρώτο απόλα το αδέλφι του 950

και εχει οσα θελαμε απο το αδερφι του να ειχε

καμερα

wifi

και 8 γιγα

Nokia 3210, 6510

Sharp 703SH LG Arena

SONY XPERIA M4 AQUA

και εχει οσα θελαμε απο το αδερφι του να ειχε

καμερα

wifi

και 8 γιγα

ναι σιγουρα, αλλά μιλάμε για μουσική εδώ. το 960 είναι γενικά πιο ολοκληρωμένο

Αληθεια, το ειδες (και κυριως ακουσες) απο κοντα?

Αν οχι, για ποια κυνικοτητα μιλας?

Ασε που αυτα ειναι σχολια της SE και οχι δικα μου.

Εγω μονο για την ποιοτητα κατασκευης (που θεωρω βασικοτατο παραγοντα για την αγορα μιας συσκευης) μιλησα, που μπορω να εκφερω γνωμη...

Αληθεια, το ειδες (και κυριως ακουσες) απο κοντα?

Αν οχι, για ποια κυνικοτητα μιλας?

Ασε που αυτα ειναι σχολια της SE και οχι δικα μου.

Εγω μονο για την ποιοτητα κατασκευης (που θεωρω βασικοτατο παραγοντα για την αγορα μιας συσκευης) μιλησα, που μπορω να εκφερω γνωμη...

δεν ξέρω την λέξη κυνικός. εννοώ, να είμαστε ανοιχτοί σέ άλλες περιπτώσεις, δεν ξέρω ακριβώς τι σημαίνει.(?) Ξέρω αρκετά πραγματα για το 950. παράδειγμα η διαχειρηση των τραγουδιών είναι φοβερή. artist, album, genre, moods, Κτλ. έχει Adp2. καλές μετρήσεις με κάρτες ήχου. Άρα όλα πολύ καλα.

σίγουρα το 960 θα έχει το κατι παραπάνω. (πιθανών και στην αυτονομία)

Εγώ θέλω να δω με την υποστήριξη τί θα κάνουν, γιατί αν παρέχουν νέο firmware για κανα εξάμηνο κια μετά το αφήσουν θα είναι για γέλια...
Sent neither from iphone nor android phone

Σύμφωνα με το se-store.co.uk το περιμένουμε Δεκέμβριο.

Σύμφωνα με το σουηδικό online-store "Inwarehouse" το W960 αναμένεται στις 18 Αυγούστου.

http://www.inwarehouse.se/Product.aspx?prd=1224526&ReferId=7.

Σύμφωνα πάλι με Αυστραλιανό site το κινητό θα κυκλοφορήσει Οκτώβριο.

http://www.buymobilephone.com.au/sony-ericsson-w960.html#more-698

:lol: Ποιόν να πιστέψουμε τελικά;

http://www.buymobilephone.com.au/wp-content/uploads/2007/06/0310.jpghttp://www.buymobilephone.com.au/wp-content/uploads/2007/06/0211.jpg

και συμφωνα με τη ΣΕ τον δεκεμβριο, το μονο σιγουρο ειναι οτι θα βγει τουλαχιστον 1-2 μηνες μετα το Ρ1, αλλα αμα βγει τον αυγουστο δεν θελω να το καψουν με αναβαθμισεις 1 χρονου ειναι ενα καταπληκτικο κινητο και θελω αναβαθμισεις για 2 χρονια

Nokia 3210, 6510

Sharp 703SH LG Arena

SONY XPERIA M4 AQUA

Proswpikh apopsh,to vlepw na vgainei kata to septemvrio me oktwvrio,oxi poli meta to P1 diladi.As exei ligo panw ap ta 600 latremene Thee... :p

• The title was changed to Sony Ericsson W960i