t300 Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 Οι μηχανικοί όμως των ΤΕΙ αναγράφονται ως μηχανικοί όπως σου είπα και εχτές. Με το ίδιο σκεπτικό και οι μηχανικοί αυτοκινήτων λέγονται μηχανικοί οπότε μπορούν να απαιτήσουν εγγραφή στο ΤΕΕ :O Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalkat Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 Οι εργοδότες που μου έχουν τύχει εμένα, τουλάχιστον, δεν κάνουν διακριση μεταξύ μηχανικού ΤΕΙ και ΑΕΙ παρά μόνο όταν φτάνεις στο "οικονομικό". Αν παρατηρήσετε όλες σχεδόν οι αγγελίες λένε: Ζητείται μηχανολόγος μηχανικός ΑΕΙ ή ΤΕΙ. Ρίξτε και μια ματιά στις αγγελίες που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του ΤΕΕ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 Δεν κατάλαβα, ένας Μηχανικός Τ.Ε. ΔΕΝ μπορεί να γραφτεί στο Τ.Ε.Ε.; Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thetoday7 Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 Με το ίδιο σκεπτικό και οι μηχανικοί αυτοκινήτων λέγονται μηχανικοί οπότε μπορούν να απαιτήσουν εγγραφή στο ΤΕΕ :O Δεν θυμάμαι να ανέφερα τίποτα για ΤΕΕ, μάλλον με μπερδεύεις με άλλον. Επιπλέον, εφόσον το θέτεις έτσι οι μηχανικοί αυτοκινήτων είναι άλλος κλάδος. Στην περίπτωση των μηχανολόγων μιλάμε για τον ίδιο τίτλο: Μηχανολόγος Μηχανικός και στις 2 περιπτώσεις, οπότε νομίζω πως ασχολούνται με το ίδιο αντικείμενο. Για όποιον ενδιαφέρεται πάντως να μεταναστεύσει, τον εγγράφουν ως μέλος όλα τα Τεχνικά Επιμελητήρια του κόσμου εκτός του Ελληνικού. Δεν εγγράφουν όμως τους μηχανικούς αυτοκινήτων με τους οποίους μας παρομοίασες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentist_GATE7 Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 Από ό,τι καταλαβαίνω σπουδάζεις Ιατρική στο εξωτερικό, σου εύχομαι καλή τύχη με τον ΔΟΑΤΑΠ:) όχι φίλε μου, οδοντίατρος σπουδάζω στην Ελλάδα. Απλώς έλεγα ότι αν κάποιος έχει να χωρίσει δικαιώματα είμαστε εμείς με τους ΔΙΚΑΤΣΑδες, οι οποίοι μπαίνουν στα άθλια Πανεπιστήμια της Βουλγαρίας κ της Ρουμανίας, γυρίζουν και με λίγα multiple πια, γίνονται ισότιμοι με εμάς κατά το κράτος:blink: :blink: :worry: Δεν κατάλαβα, ένας Μηχανικός Τ.Ε. ΔΕΝ μπορεί να γραφτεί στο Τ.Ε.Ε.; Δε μας παρακολουθείς μου φαίνεται :) :secret: :secret: :secret: τεχνολόγος, όχι μηχανικός για 1000στη φορά! αφού στο ΤΕΕ αναφέρεσαι... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorphis Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 Το πανεπιστήμιο του Newcastle είναι από τα πιο γνωστα και αξιόλογα γιαυτο και αναγνωρίστηκε αμέσως το μεταπτυχιακό.Ουτε θα είχα κανένα πρόβλημα με το ΔΟΑΤΑΠ αν φοιτούσα εξαρχης πάλι.Το πρόβλημα προκύπτει από την ανυπαρξία θεσμικού πλαισίου αξιόλογησης των τει σε συνδιασμό με την, συγνώμη για την έκφραση ''καφρίλα'' του ΤΕΕ, που αρνείται να εγράψει μηχανικούς τεχνολογικής εκπαίδευσης έστω και αν έχουν συμπληρώσει τα απαιτούμενα έτη σπουδών. Και ακομα και να δεχθώ ότι εμέις που τελείωσαμε τει είμαστε κατώτερου επιπέδου,δεν διαβάσαμε,είμαστε βλάκες ,τα μαθήματα που κάναμε είναι για το ****** και οι του πολυτεχνείου είναι οι θεοι ποσες παραπανω σπουδές οι πόσα χρόνια πρέπει να περασουν για να γίνει κάποιος από εμάς ίσος με τους θεούς??:X :mad: :X Στην ιστοσελίδα του ΤΕΕ (http://www.tee.gr) γράφει τα εξής Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία ορίζεται ότι «ως τακτικά μέλη του ΤΕΕ εγγράφονται υποχρεωτικά όλοι οι Ελληνικής Ιθαγένειας ή οι έχοντες την Ιθαγένεια κράτους μέλους των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων, διπλωματούχοι Μηχανικοί των Ανωτάτων Πολυτεχνικών Σχολών της χώρας και των ισοτίμων σχολών του Εξωτερικού, μετά τη λήψη της άδειας άσκησης επαγγέλματος. Ειδικές διατάξεις που προβλέπουν την εγγραφή στο ΤΕΕ χωρίς την Ελληνική Ιθαγένεια ή την Ιθαγένεια Κράτους Μέλους των Ευρωπαϊκών κοινοτήτων διατηρούνται σε ισχύ. Άρα, αν ήταν αυτό που σε ενδιαφέρει όσο ελλειπής και να ήταν η πληροφόρηση που είχες τότε, θα μπορούσες να πας κατευθείαν στην "πηγή" και να πληροφορηθείς για αυτό που σε απασχολεί. Επίσης, αν όπως είπες ήταν ατυχία το ότι δεν πέρασες θα έπρεπε να ξανασκεφτείς την επιλογή να ξαναδώσεις όσο ψυχοφθόρο και αν ακούγεται. Είναι γεγονός ότι η εκπαίδευση που παίρνεις σε ένα ΤΕΙ είναι χαμηλότερου επιπέδου από ένα ΑΕΙ αλλιώς δε θα υπήρχε λόγος διαφοροποίησης των δυο, όπως προανέφερε και κάποιος πιο πάνω. Τώρα...αυτό δλδ που θες είναι να δηλώσεις εδώ είναι το πόσο άδικο είναι όλο αυτό; Το ότι οι απόφοιτοι των ΤΕΙ δλδ δε μπορούν να μπουν στο ΤΕΕ ό,τι άλλο κι αν κάνουν μετά; Ίσως και να μην έχεις άδικο αλλά αυτό δεν αλλάζει.. @kalkat: Μη σου πω πως πολλοί ζητάνε αποφοίτους ΤΕΙ αποκλειστικά λόγω της διαφοράς στο μισθό και αυτό σίγουρα δε συμφέρει κάποιον που έχει βγάλει ΑΕΙ. Παράθεση "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
easytarget Δημ. June 13, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 Δεν κατάλαβα, ένας Μηχανικός Τ.Ε. ΔΕΝ μπορεί να γραφτεί στο Τ.Ε.Ε.; Όχι φίλε μου δεν μπορεί..Και όχι μονο δεν μπορεί αλλά σε οποιαδήποτε κατάθεση αμοιβής γίνεται στο όνομα του, το ΤΕΕ και το ΕΜΠ κρατάνε ποσοστό επί της αμοιβής(ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ) λες και εχει καμια σχεση ο τεχνολογος με αυτα...Επιπλέον με το καινουριο σύστημα αμοιβών σου επιβάλλουν να γίνεις μελος της τραπεζας πληροφοριων με συνδρομη 60 ευρω τον χρονο.Δηλαδη από την μια δεν σε γραφω δε σου αναγνωριζω δικαιωματα δεν ξέρω τι εισαι αλλά από την άλλη ξέρω να σε εκμεταλευομαι και να σου τα τρωω...Αν δεν είναι αυτό συμπεριφορα ΒΑΡΟΝΩΝ τοτε τι ειναι.. Και για να μην παραξηγηθω δεν πιστευω ότι τα τει πρέπει να γινουν ξαφνικα ισοτιμα.Θα επρεπε να υπαρχει ομως μια λογικη σειρα μεταβασης από το ενα στο άλλο.Τελειωσες δηλαδη το τει που είναι διαφορετικης φιλοσοφιας( Δεν δέχομαι το κατώτερης αλλά το διαφορετικης) , θέλεις να αναβαθμισεις το πτυχίο σου? Έλα στο πολυτεχνειο σε ειδικό τμημα κανε 1 χρονο , 1,5 όσο δηλαδη σου λειπει ακριβως δώσε τις ίδιες εξετασεις με αυτους το πολυτεχνειου και ετσι γινει ισος.Η εστω να υπαρχει μια χρονικη σειρα αναβαθμισης μετα από καποια χρονια δηλαδη να αναβαθμιζεται το πτυχιο με την αναλογη φυσικα παρουσιαση αποδεικτικων εργασίας . Για ποιο λογο δεν γινεται μια αξιολογηση σε ολα τα ΑΕΙ και ΤΕΙ να αποδειχθει δηλαδη ποια ΤΕΙ μπορουν να γινουν ΑΕΙ και ποια ΑΕΙ αξίζουν πραγματικα να λέγονται ΑΕΙ.Και στο κατω κατω αν δεν υπαρχει λόγος υπαρξης ορισμενων ΤΕΙ καταργησε τα και καντα ΙΕΚ να ξέρει δηλαδη κάποιος που μπαινει τι ακριβως μπορει να κανεικαι τι δικαιωματα εχει... Παράθεση Near to the East, in a part of Ancient Greece...in an ancient land called Macedonia... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 Δε μας παρακολουθείς μου φαίνεται :) :secret: :secret: :secret: τεχνολόγος, όχι μηχανικός για 1000στη φορά! αφού στο ΤΕΕ αναφέρεσαι... Στο ΤΕΕ αναφέρομαι, ναι (Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας). Για 1000στή φορά: το πτυχίο μου γράφει ότι είμαι Μηχανικός, είτε αυτό αρέσει στους Πανεπιστημιακούς είτε όχι. Φυσικά ξαναλέω ότι σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να μπλέξω με υπογραφές για τριόροφα και μεζονέτες. Μηχανικός Βιομηχανικού Σχεδιασμού είμαι και ασχολούμαι με Product Design ως επί το πλείστον. Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 Στο ΤΕΕ αναφέρομαι, ναι (Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας). Σκέψου πόσα παιδιά μπαίνουν από ΤΕΕ, μαγκιά τους βέβαια και αξίζουν συγχαρητήρια, αλλά με τις βάσεις που έχουν είναι δυνατόν να γίνουν οι επιστήμονες του αύριο...? Ιδέα μου είναι η έχει υπάρξει μια σύγχυση ανάμεσα στα TEE (Τεχνικά Επαγγελματικά Εκπαιδευτήρια) και το TEE (Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας); edit: Από την άλλη μάλλον λέω μ****ς. Κι ο dentist στο TEE αναφέρεται σε άλλο του μήνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 Ναι, υπάρχει σύγχυση. Η amorphis, o t300 κι εγώ αναφερόμαστε στο Επιμελητήριο. Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 edit: Από την άλλη μάλλον λέω μ****ς. Κι ο dentist στο TEE αναφέρεται σε άλλο του μήνυμα. Ακριβώς,δεν υπήρξε καμία σύγχυση...:) Υ.Γ:Το ακριβώς δεν πάει σε αυτό που υποστηρίζεις ότι λες *****:lol: ,αλλά στην 2η πρόταση!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosDan Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 @easytarget Υπαρχει και αλλο ενα σοβαρο ζητημα στο οποιο ξεχασες να αναφερθεις. Το Σεπτεμβρη η Οκτωβρη ερχεται η ευρωκατραπακια για τη μεχρι τωρα μη αναγνωριση των πτυχιων των ΚΕΣ (των συμβεβλημενων με ξενα-κυριως Βρετανικα πανεπιστημια). Ειναι δεδομενο λοιπον οτι θα αναγνωριζονται πλεον αυτα τα πτυχια η μαλλον για να το θεσω σωστα θα αναγνωριζονται επαγγελματικα δικαιωματα ΠΕ για αυτη τη κατηγορια πτυχιουχων. Αρα λοιπον καποιος που εκανε 2 χρονια εδω σε ΚΕΣ + 2 χρονια στην Αγγλια (1 Beng+1Msc) εχει επαγγελματικα δικαιωματα μηχανικου ΠΕ, ενω εσυ και αλλοι πολλοι με 4 χρονια εδω + 1 εξωτερικο για Msc ειστε παιδια κατωτερου θεου!!!!!! Αθανατη Ελλαδα!!!!! Αραγε το ΤΕΕ που με νυχια και δοντια κρατα τους αποφοιτους των ΤΕΙ τοσα χρονια υποβαθμισμενους και στην ουσια χωρις δικαιωματα, σε συνεργεια με τον/την εκαστοτε υπουργο παιδειας πως θα αντιμετωπισει τη νεα ταξη πραγματων? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μη τα βαζεις ποτε με ηλιθιους. Σε κατεβαζουν στο επιπεδο τους και σε κερδιζουν ευκολα λογω εμπειριας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 Παιδιά τι το ψάχνετε; Όσο υπάρχει το νταβατζιλίκι του ΤΕΕ, με τις ευλογίες του κράτους πάντα, δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. Σε ποιά άλλη χώρα άραγε ο πτυχιούχος - «διπλωματούχος» (άλλη εφεύρεση αυτή πάλι) έχει περισσότερα δικαιώματα από τον μεταπτυχιακό (π.χ. πολυτεχνείο σκέτο vs ΤΕΙ με master; :rolleyes: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 Παιδιά τι το ψάχνετε; Όσο υπάρχει το νταβατζιλίκι του ΤΕΕ, με τις ευλογίες του κράτους πάντα, δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. Σε ποιά άλλη χώρα άραγε ο πτυχιούχος - «διπλωματούχος» (άλλη εφεύρεση αυτή πάλι) έχει περισσότερα δικαιώματα από τον μεταπτυχιακό (π.χ. πολυτεχνείο σκέτο vs ΤΕΙ με master; :rolleyes: Από την Ευρώπη μας λένε να αναγνωριστούν τα πτυχία των πολυτεχνείων ως master, αλλά το "νταβατζηλήκι" των ΤΕΙ δεν επιτρέπει να γίνει κάτι τέτοιο αν και πρέπει.Δεν μου επιτρέπεται βέβαια να πολιτικολογήσω...:worry: Πάρτε το χαμπάρι το ΤΕΕ προσπαθεί να προασπίσει τα δικαιώματα των μελών του και εσείς είστε ανάμεσα σε αυτούς που τα απειλούν!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosDan Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 Παιδιά τι το ψάχνετε; Όσο υπάρχει το νταβατζιλίκι του ΤΕΕ, με τις ευλογίες του κράτους πάντα, δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. Σε ποιά άλλη χώρα άραγε ο πτυχιούχος - «διπλωματούχος» (άλλη εφεύρεση αυτή πάλι) έχει περισσότερα δικαιώματα από τον μεταπτυχιακό (π.χ. πολυτεχνείο σκέτο vs ΤΕΙ με master; :rolleyes: Μη το λες οτι δε προκειται να γινει τιποτα. Πολλα προκειται να αλλαξουν λογω ΕΕ και οχι βεβαια λογω καλης θελησης του ΤΕΕ η του υπουργειου. Βεβαια θα ειναι για πολλα γελια να αναγνωριζονται επαγγελματικα δικαιωματα πτυχιουχων ΚΕΣ και οχι των ΤΕΙ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μη τα βαζεις ποτε με ηλιθιους. Σε κατεβαζουν στο επιπεδο τους και σε κερδιζουν ευκολα λογω εμπειριας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosDan Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 Από την Ευρώπη μας λένε να αναγνωριστούν τα πτυχία των πολυτεχνείων ως master, αλλά το "νταβατζηλήκι" των ΤΕΙ δεν επιτρέπει να γίνει κάτι τέτοιο αν και πρέπει.Ποια κυβέρνηση τολμάει να έχει αυτό το πολιτικό κόστος;:worry: Πάρτε το χαμπάρι το ΤΕΕ προσπαθεί να προασπίσει τα δικαιώματα των μελών του και εσείς είστε ανάμεσα σε αυτούς που τα απειλούν!!! Ετσι απο περιεργεια, ποιο νταβατζηληκι των ΤΕΙ δεν επιτρεπει να αναγνωριστει το πτυχιο του πολυτεχνειου ως master? Αν καταλαβα καλα λες οτι τα ΤΕΙ η οι καθηγητες των ΤΕΙ εμποδιζουν την "μαστεροποιηση" του πτυχιου του πολυτεχνειου? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μη τα βαζεις ποτε με ηλιθιους. Σε κατεβαζουν στο επιπεδο τους και σε κερδιζουν ευκολα λογω εμπειριας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 Από την Ευρώπη μας λένε να αναγνωριστούν τα πτυχία των πολυτεχνείων ως master, αλλά το "νταβατζηλήκι" των ΤΕΙ δεν επιτρέπει να γίνει κάτι τέτοιο αν και πρέπει.Δεν μου επιτρέπεται βέβαια να πολιτικολογήσω...:worry: Εγώ, ως απόφοιτος ΤΕΙ με master, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να αναγνωριστεί το master των πολυτεχνείων, αφού όμως θα έπρεπε να ήμουν ισότιμος με αυτό (master δεν έχω και εγώ[noparse];)[/noparse]. Ετσι απο περιεργεια, ποιο νταβατζηληκι των ΤΕΙ δεν επιτρεπει να αναγνωριστει το πτυχιο του πολυτεχνειου ως master? Αν καταλαβα καλα λες οτι τα ΤΕΙ η οι καθηγητες των ΤΕΙ εμποδιζουν την "μαστεροποιηση" του πτυχιου του πολυτεχνειου?Έλα μου ντε, λες και ζητάει κανείς την γνώμη των ΤΕΙ για το αν θα αναγνωρίσουν το "master" των πολυτεχνείων... :wacko: Και αναρωτιέμαι κίολας με την υπάρχουσα κατάσταση τι θα άλλαζε στην αναγνώριση των πτυχίων των ΤΕΙ αν γινόταν αυτό... :worry: Μήπως θα έπρεπε να ψάξουν για «εχθρούς» μέσα στα υπόλοιπα ΑΕΙ; ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 Ετσι απο περιεργεια, ποιο νταβατζηληκι των ΤΕΙ δεν επιτρεπει να αναγνωριστει το πτυχιο του πολυτεχνειου ως master? Αν καταλαβα καλα λες οτι τα ΤΕΙ η οι καθηγητες των ΤΕΙ εμποδιζουν την "μαστεροποιση" του πτυχιου του πολυτεχνειου? Για να σου εξηγήσω θα πρέπει να μιλήσουμε για πολιτική...και δεν πρεπει Κάπου παραπάνω έδωσα ένα λινκ,διάβασε και θα καταλάβεις. Κλείνοντας να πω ότι ένας πρόεδρος τμήματος του ΤΕΙ Λάρισας είπε:"Μου θέλουν να γίνουν και ΑΤΕΙ.Αν αναγνωριστούμε ποτέ ως ίσοι με τα Πολυτεχνεία τότε εγώ θα κάνω φέιγ βολάν τα γραπτά των φοιτητών και θα τα πετάξω στους δρόμους της πόλης για να δει ο κόσμος πόσο ανώτεροι είμαστε."! Δεν ήθελα να το πω, αλλά αναγκάστηκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 Νταξ' το είπαν στο ΤΕΙ Λάρισας κι αυτό σημαίνει πως τα ΤΕΙ όλης της χώρας είναι σαν της Λάρισας. Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosDan Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 Παντως απ οσο γνωριζω η συνθηκη της BOLOGNA μιλαει για 3 χρονια βασικες σπουδες δλδ bachelor ,2 Χρονια master και 3 phd. Αρα λογικο ειναι τα πτυχια πολυτεχνειου να αντιστοιχουν σε master Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μη τα βαζεις ποτε με ηλιθιους. Σε κατεβαζουν στο επιπεδο τους και σε κερδιζουν ευκολα λογω εμπειριας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 Ωραία, βάσει αυτού εγώ που έχω 4 χρόνια εκπαίδευση ΤΕΙ και ένα χρόνο MA είμαι ισότιμος με έναν που έβγαλε το Πολυτεχνείο. Έτσι; :rolleyes: Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosDan Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 Για να σου εξηγήσω θα πρέπει να μιλήσουμε για πολιτική...και δεν πρεπει Κάπου παραπάνω έδωσα ένα λινκ,διάβασε και θα καταλάβεις. Κλείνοντας να πω ότι ένας πρόεδρος τμήματος του ΤΕΙ Λάρισας είπε:"Μου θέλουν να γίνουν και ΑΤΕΙ.Αν αναγνωριστούμε ποτέ ως ίσοι με τα Πολυτεχνεία τότε εγώ θα κάνω φέιγ βολάν τα γραπτά των φοιτητών και θα τα πετάξω στους δρόμους της πόλης για να δει ο κόσμος πόσο ανώτεροι είμαστε."! Δεν ήθελα να το πω, αλλά αναγκάστηκα. Μα δε νομιζω οτι εχει μιλησει κανενας για ισοτιμηση πολυτεχνειου και ΤΕΙ.Θα ηταν και ανοητο αλλωστε. Ξερεις οτι υπαρχουν τμηματα ΤΕΙ τα οποια δεν εχουν επαγγελματικα δικαιωματα? Τα πιο πολλα ειναι στον αερα. Ποιος φταιει γι αυτο? Φυσικα οχι οι φοιτητες οι οποιοι καλα κανουν και φωναζουν. Ας τους δοθουν επιτελους επαγγελματικα δικαιωματα ΟΠΟΙΑ και αν ειναι αυτα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μη τα βαζεις ποτε με ηλιθιους. Σε κατεβαζουν στο επιπεδο τους και σε κερδιζουν ευκολα λογω εμπειριας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosDan Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 Ωραία, βάσει αυτού εγώ που έχω 4 χρόνια εκπαίδευση ΤΕΙ και ένα χρόνο MA είμαι ισότιμος με έναν που έβγαλε το Πολυτεχνείο. Έτσι; :rolleyes: Εκανες μονο 1 χρονο :lol: ΜΑ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μη τα βαζεις ποτε με ηλιθιους. Σε κατεβαζουν στο επιπεδο τους και σε κερδιζουν ευκολα λογω εμπειριας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 Μα δε νομιζω οτι εχει μιλησει κανενας για ισοτιμηση πολυτεχνειου και ΤΕΙ.Θα ηταν και ανοητο αλλωστε. Ξερεις οτι υπαρχουν τμηματα ΤΕΙ τα οποια δεν εχουν επαγγελματικα δικαιωματα? Τα πιο πολλα ειναι στον αερα. Ποιος φταιει γι αυτο? Φυσικα οχι οι φοιτητες οι οποιοι καλα κανουν και φωναζουν. Ας τους δοθουν επιτελους επαγγελματικα δικαιωματα ΟΠΟΙΑ και αν ειναι αυτα Εδώ συμφωνώ.Βέβαια το ίδιο ισχύει και για πολλά τμήματα ΑΕΙ...Φαντάσου ότι το τμήμα Μηχανικών Η/Υ και πληροφορικής Πάτρας δεν έχει επαγγελματικά δικαιώματα(άλλο που τους παίρνουν παντού). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 Για να σου εξηγήσω θα πρέπει να μιλήσουμε για πολιτική...και δεν πρεπει Κάπου παραπάνω έδωσα ένα λινκ,διάβασε και θα καταλάβεις.Εγώ πάλι νομίζω ότι δεν έχεις πως να δικαιολογήσεις τυχόν αντίδραση των ΤΕΙ σε ανανώριση master πολυτεχνείων. Έτσι και αλλιώς «κατώτεροι» είμαστε εμείς των ΤΕΙ, τι θα άλλαζε αν οι του πολυτεχνείου αποκτούσαν και master; Και το άρθρο που παρέθεσες λέει για «τυχόν αντιδράσεις των ΤΕΙ», χωρίς καμιά αιτιολόγηση. :) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts