Jump to content

Διακοπές 2007!

Nrg
 Κοινοποίηση

Που θα πάτε διακοπές φέτος;  

208 members have voted

1. 1. Που θα πάτε διακοπές φέτος;

• Βορειοανατολικο Αιγαιο(Θάσος,Λέσβος,Χίος,Σαμοθράκη κτλ)
      15
    • Σποράδες(Σκιάθος,Σκόπελος,Σκύρος,Αλλόνησος)
      18
    • Κυκλάδες(Πάρος,Νάξος,Μύκονος,Σαντορίνη κτλ)
      54
    • Δωδεκάνησα(Ρόδος,Κως,Κάρπαθος κτλ...)
      12
    • Κρήτη
      25
    • Ιόνιο/Επτάνησα(Κεφαλλονιά,Ζάκυνθος,Κέρκυρα κτλ)
      26
    • Όχι σε νησί.
      27
    • Αλλού, πχ εξωτερικό.
      31

Recommended Posts

• Απαντήσεις 192
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για μένα τέλος οι διακοπές..:cry:

αυτο ήτανε, και έκανα τόσα όνειρα, μέτραγα μέρα την μέρα να φύγω επιτέλους..:(

χθές βράδυ έσπασα τον αστράγαλο μου και είμαι οριακά για ενχείρηση..

σε 10 μέρες θα ξέρω

αυτό σημαίνει το λιγότερο 3 μήνες με πατερίτσες..

είναι μόνο η πρώτη μέρα και πάω να σκάσω..........!!

Don't give up! :!:

Οντως ασχημο αυτο :cry:

Τι να κανεις. Μες στη ζωη ειναι αυτα. Κουραγιο και περαστικα

Πως εγινε;

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

ένας φίλος έχει άμαξες με άλογα και είπα να πάω μια βόλτα με τον γιό που παρεπιπτώντος είναι 15 χρονών.Είχα ξαναπάει κάποιες άλλες φορές και τον εμπιστευόμουνα..

όπως γυρνάγαμε μπήκαμε σε έναν δρόμο που για να γυρίσεις πίσω έπρεπε να πάς αρκετά μακριά έτσι αποφάσισε να κάνει επιτόπου στροφη που καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό για την άμαξα.άρχισε να στρίβει το άλογο τόσο πολύ που κάναμε γωνία με αποτέλεσμα η άμαξα ν αρχίσει να γέρνει..του φώναξα πως πέφτουμε αλλα δεν με πίστευε, έτσι λίγο πριν σκάσει η άμαξα και το άλογο κάτω πήδησε έξω και εγώ βρέθηκα φαρδύς πλατύς ανάμεσα στην άμαξα και το άλογο να παλεύουμε να σηκωθούμε.Λέω η πηδάω έξω τώρα όπως ήμουν ή τρώω καμιά κλωτσιά και μένω στον τόπο, έτσι δίνω μιά και βρίσκομαι έξω αλλά επειδή όλο αυτο έγινε εν κινήση μόλις πάτησα έδαφος μου γύρισε το πόδι και αυτό ήτανε ..

Don't give up! :!:

Καλημέρα!Την επόμενη εβδομάδα πάω με την κοπελιά μου και άλλο ένα ζευγάρι για 7ημερο στην Σαντορίνη.Για πεστε μου.Καλή επιλογή?Απλά Σκέφτομαι Μήπως είναι πολλές οι μέρες και δεν θα έχουμε ΄πολλές επιλογές και βαρεθούμε?Ποιος θα μου πει καμιά γνώμη?

Προσωπικά έχω πάει στη Σαντορίνη 2 φορές και... άνετα ξαναπάω. Λίγο-πολύ όλα τα νησιά έχουν πράσινο... βουνό... θάλασσα. Η Σαντορίνη διαφέρει. Δε συγκρίνεται η άγρια ομορφιά αυτού του νησιού !!! :wink:

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Φιλε μου έτσι ακριβώς είχα κάνει πριν 2 χρόνια. Είχα πάει με την κοπέλα μου στη Σαντορίνη για 7 ημέρες μαζί με ένα άλλο ζευγάρι. Μέναμε στο Καμάρι. Αν είστε με άλλο ζευγάρι τότε μια χαρά, δε θα βαρεθείτε. Αλλά αν είσασταν μαζί μόνοι σας ίσως να βαριόσασταν.. Οι μέρες μια χαρά είναι, ίσως να θελήσετε να κάτσετε κι άλλο. Το καλό είναι οτι μπορείτε να νοικίασετε αμάξι (εαν δεν έχετε) για λίγες μέρες και να γυρίσετε το νησί άνετα

Eγω απορω με τους ανθρωπους που βαριουνται στις διακοπες :D

Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου

http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html

Eγώ παιδία είχα πάει πενταήμερη στο νησί και μέναμε στο καμάρι σε ένα φοβερό ξενοδοχείο.Ήταν πραγματικά τέλεια.Είχε μια περίεργη ομορφιά που σε άγχωνε όμορφα....Και πέρα απο διασκέδαση έχει πραγματικά φοβερά άλλα να κάνεις.Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο θα προλάβετε σε 7 μέρες.πηγαίνετε ορυχεία και κόκκινη παραλία με χίλιαααα...

Peugeotclub

Peugeot 406 ST 2000 1.600cc

Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο...

http://www.skoda-auto.gr/models/octavia/extra/images/2x3x180.jpg

Για μένα τέλος οι διακοπές..:cry:

αυτο ήτανε, και έκανα τόσα όνειρα, μέτραγα μέρα την μέρα να φύγω επιτέλους..:(

χθές βράδυ έσπασα τον αστράγαλο μου και είμαι οριακά για ενχείρηση..

σε 10 μέρες θα ξέρω

αυτό σημαίνει το λιγότερο 3 μήνες με πατερίτσες..

είναι μόνο η πρώτη μέρα και πάω να σκάσω..........!!

αμαν βρε,περαστικά πάντως .Πως την πάτησες έτσι?(στην κυριολεξία!)

κάνω λίγο χιούμορ να χαμογελάσεις.

οντως είναι δύσκολα,έχω περάσει κάτι παρόμοιο απο τροχαίο όμως,

και ήταν πάλι καλοκαίρι και no summer for me και anyway...

Να σκέφτεσαι ότι ευτυχώς δεν ήταν χειρότερα τα πράγματα και με το καλό θα περάσει.

ΥΓ. το 'όμορφο αμάξι με δυο άλογα..'που το βρήκες??

Δε μετανιωνω

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ.ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΑΡΚΕΤΑ Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

Όμορφο νησί η Σαντορίνη.

Για φαγητό προτείνω ανεπιφύλακτα την ταβέρνα της κυρα-Λίτσας στο Ακρωτήρι και για ποτό το Beach Bar στην Περίσσα.

:shifty:

Δε νομίζω ότι μπορεί να βαρεθείς στη Σαντορίνη. Πάντα θα βρίσκεις κάτι να κάνεις (βόλτα στην Οία, coktail στο Franco, clubbing στο Κοο κλπ κλπ).

Για φαγητό προτείνω τον Κρητικό στο δρόμο Βόθωνα-Μεσσαριάς (αν θυμάμαι καλά). Τεράστιες και γευστικότατες χοιρινές μπριζόλες! :p

seventh_heaven

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Για φέτος θα την βγάλουμε χαλαρά Πιερία(Πλάκα, Λεπτοκαρυά, Πλαταμώνας κτλ), μια εβδομάδα το λιγότερο στην αδερφή μου στην Πάρο, και ίσως πάω στα κολλητάρια μου στην Κρήτη.

Εγώ θα πάω με το φίλο μου Σκιάθο για 7μέρες,θα μείνουμε στη Χώρα.Όσοι έχετε πάει,σας άρεσε;Είχα πάει μικρή με τους γονείς αλλά δεν θυμάμαι και πολλά.Έχετε κάποιο μαγαζί να προτείνετε; Από κλαμπάκια, έχει κάτι καλό; Η νυχτερινή ζωή γενικά πως είναι;Ευχαριστώ!:p

Εγώ θα πάω με το φίλο μου Σκιάθο για 7μέρες,θα μείνουμε στη Χώρα.Όσοι έχετε πάει,σας άρεσε;Είχα πάει μικρή με τους γονείς αλλά δεν θυμάμαι και πολλά.Έχετε κάποιο μαγαζί να προτείνετε; Από κλαμπάκια, έχει κάτι καλό; Η νυχτερινή ζωή γενικά πως είναι;Ευχαριστώ!:p

Ειναι πολυ ωραιο νησι η Σκιαθος, θα περασετε καλα. Στη πολη της Σκιαθου οπως κοιτας το λιμανι δεξια ειναι οι καφετεριες με τα γνωστα μαξιλαρια στα σκαλοπατια και αριστερα τα κλαμπ/μπαρ, τα πιο πολλα ειναι πολυ ωραια. Οι παραλιες επισης ειναι καταπληκτικες.

Εκτός από την (κλασική για εμένα) Σύρο, βρήκα να πάω και μια εβδομάδα με τον κοινωνικό τουρισμό Σαντορίνη, οπότε και εμένα με βοηθούν οι απαντήσεις σας για το νησί. :) :up: Κοτζάμ μαντράχαλος 32 ετών και πρώτη φορά πάω Σαντορίνη... :wacko:

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Κοτζάμ μαντράχαλος 32 ετών και πρώτη φορά πάω Σαντορίνη... :wacko:

Κοτζάμ μαντράχαλος 24 ετών και από ελληνικά νησιά έχω πάει μόνο Υδρα, Πόρο, Θάσο, Σαμοθράκη, Αλόνησο.:lol:

Ξέχασα, και Κρήτη μιας και εκεί μεγάλωσα και Ευβοια...

Εντάξει, υποτίθεται ότι η Σαντορίνη είναι από τους κορυφαίους προορισμούς για νησί, για αυτό μου φαίνεται περίεργο ότι τώρα «ξύπνησε» η περιέργεια να παω. Ίδωμεν...

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Ειναι πολυ ωραιο νησι η Σκιαθος, θα περασετε καλα. Στη πολη της Σκιαθου οπως κοιτας το λιμανι δεξια ειναι οι καφετεριες με τα γνωστα μαξιλαρια στα σκαλοπατια και αριστερα τα κλαμπ/μπαρ, τα πιο πολλα ειναι πολυ ωραια. Οι παραλιες επισης ειναι καταπληκτικες.

Thanx για την απάντηση σου!Μήπως έχεις να προτείνεις κάποιο καλό κλαμπ;Και ναι οι παραλίες είναι όντως καταπληκτικές!:rolleyes: Μου είπαν ότι η καλύτερη του νησιού είναι οι Κουκουναριές.:p

Thanx για την απάντηση σου!Μήπως έχεις να προτείνεις κάποιο καλό κλαμπ;Και ναι οι παραλίες είναι όντως καταπληκτικές!:rolleyes: Μου είπαν ότι η καλύτερη του νησιού είναι οι Κουκουναριές.:p

Δεν θυμαμαι καθολου γιατι ειχα παει πριν απο 4 χρονια, οπου δειτε κοσμο μπουκαρετε :lol:

Δεν θυμαμαι καθολου γιατι ειχα παει πριν απο 4 χρονια, οπου δειτε κοσμο μπουκαρετε :lol:

Απ'ότι φαίνεται αυτό θα κάνουμε!:lol: :p

Σαντόρινη πας ή για να βρεις ζευγάρι ή για να χωρίσεις!! :p

το καλύτερο νησί με τον πιο ωραίο κοσμο...

Η μυκονος εχει καταντησει λετσαρία ειδικά αυγουστο. και η κουτσή μαρία μύκονο πάει...

έχει παει κανεις ελουντα σε κάποιο resort να μας πει τι παιζει?

αξιζει να πας για μια βδομαδα χαλάρωσης?

http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg

Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη.