H2SO4 Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 Καρτοκινητο ε? Απο μεσα ειναι καρτα ΤΙΜ ακομα αυτη που εχεις....ειναι απο παλιο στοκ μαλλον! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpara6 Δημ. January 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 Ναι ειναι καρτοκινητό το πήρα απο περίπτερο αλλά η συσκευασία αναγράφει WIND GR και στο πακέτο και π'ανω στην κάρτα SIM..πέρα απο αυτό δεν έχω κα΄νένα πρόβλημα, το WIND FREE2 GO μου δίνει πρόσβαση στο Ιντερνετ με συμφέρουσα τιμή για όλο τον μήνα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolce7 Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 και εγω εκανα φορητοτητα στη wind πηρα καρτα wind αλλα στο se γραφει tim gr Παράθεση http://www.cretapost.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos_theo_ Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 ρε παιδιά εγώ είχα κάρτα telestet και από μόνη της άλλαξε σε tim και μετέπειτα σε wind και πρέπει να γινόταν με τη βοήθεια του GPRS, γιατι όποτε δεν είχα έβγαζε telestet. Επίσης, όταν έκανα το καρτοκινητό σύνδεση μου έδωσαν κάρτα tim,ενώ είχε ήδη αλλάξει η επωνυμία και μετά από ένα μήνα μου την αντικατέστησαν σε wind και μάλιστα με πολύ μεγαλύτερη χωριτικότητα δωρεάν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 Εγω ακομα ΤΙΜ.Κι ουτε βλεπω να αλλαζει.Οχι οτι με πολυνοιαζει.Στου αδερφου μου εστειλε σε μηνυμα το νεο λογοτυπο πριν κατι μηνες,κι το μονο που επρεπε να κανει ηταν να το αποθηκευσει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolce7 Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 εμενα δεν μου το εστειλαν Παράθεση http://www.cretapost.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 μαλλον το δευτερο γιατι οταν ενεργοποιησα τη ληψη δεν εβγαζε τιποτα αλλα οταν εβαλ α και τις πληροφορίες κυψέλης μου το βγαλε Φίλε που ακριβός είναι αυτές, στο htcp3300 που έχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
My_Immortal Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 Γι αυτούς που θέλουν φανατικά να δουν WIND GR στο κινητό τους, ή Wind GR, ή οτιδήποτε άλλο... SIM Cloning! Εγώ αυτό έκανα! http://i126.photobucket.com/albums/p91/Pero_me_mata/Captured-1-1.jpg Kαι πολλές κάρτες σε μία, και ό,τι θέλεις για λογότυπο (και το αλλάζεις και όποτε θέλεις από το μενού του κινητού σου)! ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] my blog: http://odile-odette.blogspot.com ***Πωλείται Sony Ericsson G900*** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolce7 Δημ. February 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 ενδιαφερον Παράθεση http://www.cretapost.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpara6 Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 Μα είναι δυνατόν να μην αναγράφεται το λογότυπο της Wind στο Νokia N95 8GB με κάρτα Wind F2Go? Στην συσκευασία της κάρτας SIM αναγράφεται η ημερομηνία 28-1-07...δηλαδή είναι καινούργια..και στην οθόνη του κινητού γράφει ΤΙΜ GR... Αν αυτό έχει να κάνει με πρόβλημα της συσκευής, μπορεί να γίνει κάτι σε κατάστημα της Wind? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 28/1/07 δεν τη λες και καινούργια...:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpara6 Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 28/1/07 δεν τη λες και καινούργια...:O Συγνώμη, δηλαδή πόσο πιο καινούργια? Η Tim έγινε Wind΄από πέρυσι....την κάρτα την πήρα πριν μια βδομάδα από κατάστημα της Wind στην πλατεία Βικτωρίας και το κινητό μόλις χτες... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 Συγνώμη, δηλαδή πόσο πιο καινούργια? Η Tim έγινε Wind΄από πέρυσι....την κάρτα την πήρα πριν μια βδομάδα από κατάστημα της Wind στην πλατεία Βικτωρίας και το κινητό μόλις χτες... Σίγουρα πάντως τον Ιανουάριο του 2007 δεν ήταν ακόμα Wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpara6 Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 Σίγουρα πάντως τον Ιανουάριο του 2007 δεν ήταν ακόμα Wind. Καλά λάθος έκανα..συγνώμη , στο πακέτο αναγράφεται το 28/1/08 τώρα το τσέκαρα...τι νομίζεις ότι φταίει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 Καλά λάθος έκανα..συγνώμη , στο πακέτο αναγράφεται το 28/1/08 τώρα το τσέκαρα...τι νομίζεις ότι φταίει? Θέμα συσκευής πάντως δεν είναι σίγουρα. Ξέρω τουλάχιστον δύο άτομα με Ν95 που τους βγάζει κανονικά WIND GR. Κάτι με τη κάρτα λογικά παίζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekMu Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 Παιζει αυτο ακειβως: ......... Εσυ εισαι στην 2η κατηγορια Wind Prepaid: μέχρι στιγμής, έχουν εντοπιστεί 4 διαφορετικοί τύποι καρτών SIM Plugin Brand: Wind 32K [Printed] άλλα χωρίς αναγραφή στη πίσω πλευρά μετά το τέλος του ICC-ID, για αν είναι 16, 32, 64 ή 128 Kb Phone Screen: WIND GR SIM Toolkit: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Phonebook Entries: 250 SMS Entries: Unknown* Other Remarks: Η επιφάνεια των χάλκινων επαφών καταλαμβάνει σχεδόν όλο το Plugin στο φάρδος της κάρτας Color in the ISO plastic & in the Plugin Plastic: Γυαλιστερή κάρτα με ανοιχτό μπλε και στη κάρτα ISO και στο Plugin, με το λογότυπο της Wind να επαναλαμβάνεται πολλές φορες στην ISO κάρτα -------------------- Plugin Brand: Wind 32K [Printed] με αναγραφή στη πίσω πλευρά μετά το τέλος του ICC-ID J32a, προσοχή, η κάρτα είναι fake Wind, δηλαδή SIM με πλαστικό τυπωμένο Wind αλλα με Chip Tim Phone Screen: TIM GR SIM Toolkit: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Phonebook Entries: 250 SMS Entries: Unknown* Other Remarks: Η επιφάνεια των χάλκινων επαφών καταλαμβάνει σχεδόν όλο το Plugin στο φάρδος της κάρτας Color in the ISO plastic & in the Plugin Plastic: Γυαλιστερή κάρτα με ανοιχτό μπλε και στη κάρτα ISO και στο Plugin, με το λογότυπο της Wind να επαναλαμβάνεται πολλές φορες στην ISO κάρτα -------------------- Plugin Brand: Wind 32K [Printed] με αναγραφή στη πίσω πλευρά μετά το τέλος του ICC-ID 32Ko Phone Screen: WIND GR SIM Toolkit: WIND ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Phonebook Entries: 240 SMS Entries: Unknown* Other Remarks: Χάλκινες επαφές με στρογγυλεμένες γωνίες Color in the ISO plastic & in the Plugin Plastic: Mat κάρτα με ανοιχτό μπλε και στη κάρτα ISO και στο Plugin, με το λογότυπο της Wind να επαναλαμβάνεται πολλές φορες στην ISO κάρτα -------------------- Plugin Brand: Wind 32K [Printed] με αναγραφή στη πίσω πλευρά μετά το τέλος του ICC-ID 32Ko Phone Screen: WIND GR SIM Toolkit: WIND ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Phonebook Entries: 240 SMS Entries: Unknown* Other Remarks: Χάλκινες επαφές σε εξαιρετικά περιορισμένο όγκο, με λιγότερο στρογγυλεμένες γωνίες Color in the ISO plastic & in the Plugin Plastic: Mat κάρτα με ανοιχτό μπλε και στη κάρτα ISO και στο Plugin, με το λογότυπο της Wind να επαναλαμβάνεται πολλές φορες στην ISO κάρτα Wind Postpaid: έχει εντοπιστεί ένας τύπος κάρτας USIM Plugin Brand: Wind 64K [Printed] με αναγραφή στη πίσω πλευρά μετά το τέλος του ICC-ID 64Ko Phone Screen: WIND GR SIM Toolkit: WIND ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Phonebook Entries: 250 SMS Entries: Unknown* Other Remarks: Χάλκινες επαφές με στρογγυλεμένες γωνίες Color in the ISO plastic & in the Plugin Plastic: Mat κάρτα με σκούρο μπλε και στη κάρτα ISO και στο Plugin, με τη κάρτα να θυμίζει επιφάνεια τυπωμένου κυκλώματος, επάνω δεξιά στην ISO κάρτα γραφει 3GSM, στο χαρτονάκι που συνοδεύει τη κάρτα γραφει 64K USIM Postpaid v2.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpara6 Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 Παιζει αυτο ακειβως: ......... Εσυ εισαι στην 2η κατηγορια Wind Prepaid: μέχρι στιγμής, έχουν εντοπιστεί 4 διαφορετικοί τύποι καρτών SIM Plugin Brand: Wind 32K [Printed] άλλα χωρίς αναγραφή στη πίσω πλευρά μετά το τέλος του ICC-ID, για αν είναι 16, 32, 64 ή 128 Kb Phone Screen: WIND GR SIM Toolkit: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Phonebook Entries: 250 SMS Entries: Unknown* Other Remarks: Η επιφάνεια των χάλκινων επαφών καταλαμβάνει σχεδόν όλο το Plugin στο φάρδος της κάρτας Color in the ISO plastic & in the Plugin Plastic: Γυαλιστερή κάρτα με ανοιχτό μπλε και στη κάρτα ISO και στο Plugin, με το λογότυπο της Wind να επαναλαμβάνεται πολλές φορες στην ISO κάρτα -------------------- Plugin Brand: Wind 32K [Printed] με αναγραφή στη πίσω πλευρά μετά το τέλος του ICC-ID J32a, προσοχή, η κάρτα είναι fake Wind, δηλαδή SIM με πλαστικό τυπωμένο Wind αλλα με Chip Tim Phone Screen: TIM GR SIM Toolkit: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Phonebook Entries: 250 SMS Entries: Unknown* Other Remarks: Η επιφάνεια των χάλκινων επαφών καταλαμβάνει σχεδόν όλο το Plugin στο φάρδος της κάρτας Color in the ISO plastic & in the Plugin Plastic: Γυαλιστερή κάρτα με ανοιχτό μπλε και στη κάρτα ISO και στο Plugin, με το λογότυπο της Wind να επαναλαμβάνεται πολλές φορες στην ISO κάρτα -------------------- Plugin Brand: Wind 32K [Printed] με αναγραφή στη πίσω πλευρά μετά το τέλος του ICC-ID 32Ko Phone Screen: WIND GR SIM Toolkit: WIND ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Phonebook Entries: 240 SMS Entries: Unknown* Other Remarks: Χάλκινες επαφές με στρογγυλεμένες γωνίες Color in the ISO plastic & in the Plugin Plastic: Mat κάρτα με ανοιχτό μπλε και στη κάρτα ISO και στο Plugin, με το λογότυπο της Wind να επαναλαμβάνεται πολλές φορες στην ISO κάρτα -------------------- Plugin Brand: Wind 32K [Printed] με αναγραφή στη πίσω πλευρά μετά το τέλος του ICC-ID 32Ko Phone Screen: WIND GR SIM Toolkit: WIND ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Phonebook Entries: 240 SMS Entries: Unknown* Other Remarks: Χάλκινες επαφές σε εξαιρετικά περιορισμένο όγκο, με λιγότερο στρογγυλεμένες γωνίες Color in the ISO plastic & in the Plugin Plastic: Mat κάρτα με ανοιχτό μπλε και στη κάρτα ISO και στο Plugin, με το λογότυπο της Wind να επαναλαμβάνεται πολλές φορες στην ISO κάρτα Wind Postpaid: έχει εντοπιστεί ένας τύπος κάρτας USIM Plugin Brand: Wind 64K [Printed] με αναγραφή στη πίσω πλευρά μετά το τέλος του ICC-ID 64Ko Phone Screen: WIND GR SIM Toolkit: WIND ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Phonebook Entries: 250 SMS Entries: Unknown* Other Remarks: Χάλκινες επαφές με στρογγυλεμένες γωνίες Color in the ISO plastic & in the Plugin Plastic: Mat κάρτα με σκούρο μπλε και στη κάρτα ISO και στο Plugin, με τη κάρτα να θυμίζει επιφάνεια τυπωμένου κυκλώματος, επάνω δεξιά στην ISO κάρτα γραφει 3GSM, στο χαρτονάκι που συνοδεύει τη κάρτα γραφει 64K USIM Postpaid v2.0 Αν είναι δυνατόν...μετά από έλεγχο διαπίστωσα ότι η δική μου κάρτα αναγράφει στο πίσω μέρος το J32a...έχεις απόλυτο δίκιο..ανήκω στην δεύτερη κατηγορία...είχα ρωτήσει μάλιστα σε κατάστημα Wind στην Ακαδημίας γιατί στην οθόνη του κινητού μου αναγράφει TIM GR και μου είπαν ότι είναι θέμα συσκευής...καλά δεν ξέρουν τι τους γίνεται...δηλαδή πως να τα γνωριζει όλα αυτά ο καταναλωτής...? Τι να κάνω τώρα? Να πάς σε κατάστημα και να ζητήσω αντικατάσταση της SIM και να μου δώσουν πακέτο F2Go του οποίου η κάρτα θα αναγράφει πίσω 32Κο ή 64Κο?Και θα δεχτούν? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolce7 Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 εμενα 32κ αναγραφει. αλλα τιμ μου γραφει. δεν εχει να κανει η καρτα αλλα η συσκευη... στο κ750ι μου γραφει τιμ σε ενα αλλο ερικσον wind ...εσβησα απο το system file το tim και εγραψα wind αλλα κ παλι δεν αλλαξε η wind που τους πηρα τηλ κ ζητησα να μου στειλουν το λογοτυπο και να το αποθηκευσω μου ειπε οτι πλεον εχουν σταματησει να στελνουν Παράθεση http://www.cretapost.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpara6 Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 εμενα 32κ αναγραφει. αλλα τιμ μου γραφει. δεν εχει να κανει η καρτα αλλα η συσκευη... στο κ750ι μου γραφει τιμ σε ενα αλλο ερικσον wind ...εσβησα απο το system file το tim και εγραψα wind αλλα κ παλι δεν αλλαξε η wind που τους πηρα τηλ κ ζητησα να μου στειλουν το λογοτυπο και να το αποθηκευσω μου ειπε οτι πλεον εχουν σταματησει να στελνουν Δεν ξέρω τι να πω, θα πάρω τηλέφωνο κι εγώ μήπως γίνει τίποτα..εγώ έχω Νokia N95 8GB καινούργιο κινητό αγορασμένο προχθες...τι να πει κανείς... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekMu Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 Δεν ξέρω τι να πω, θα πάρω τηλέφωνο κι εγώ μήπως γίνει τίποτα..εγώ έχω Νokia N95 8GB καινούργιο κινητό αγορασμένο προχθες...τι να πει κανείς... Φιλε οντως εχουν δικαιο οτι ειναι "προβλημα της συκευης". Βασικα δεν ειναι προβλημα αλλα ειναι θεμα συσκευης. Βασικα τα νοκια δεν ξερω γιατι αλλα αυτα το αντιμετωπιζουν αυτο. Εγω εχω μια καρτα τιμ που στο ν82 μου φενεται μεσα στο κινητο ως ΤΙΜ, σε φιλο μου που το βαζω που εχει Siemens φενεται Wind και στου πατερα μου το Σονυ ειναι παλη Wind. Τι γινεται μπορει η καρτα να ειναι ΤΙΜ αλλα Εκανε ΟΤΑ αναβάθμιση της κάρτας SIM ώστε το κινητό να εμφανίζει πλέον WIND GR και όχι TIM GR, δηλαδη Over-the-Air update , στα νοκια αυτο κυριως δεν πιανει δεν ξερω γιατι. Και στο 6280 που ειχα παλι TIM ητανε. Αλλαγη καρτας δεν δικαιουσε σε καρτοκινητο δωρεαν (κανει νομιζω 17 ευρω). Αν ειναι συνδεση δικαιουσε Δωρεαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
My_Immortal Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 Φιλε οντως εχουν δικαιο οτι ειναι "προβλημα της συκευης". Βασικα δεν ειναι προβλημα αλλα ειναι θεμα συσκευης. Βασικα τα νοκια δεν ξερω γιατι αλλα αυτα το αντιμετωπιζουν αυτο. Εγω εχω μια καρτα τιμ που στο ν82 μου φενεται μεσα στο κινητο ως ΤΙΜ, σε φιλο μου που το βαζω που εχει Siemens φενεται Wind και στου πατερα μου το Σονυ ειναι παλη Wind. Τι γινεται μπορει η καρτα να ειναι ΤΙΜ αλλα Εκανε ΟΤΑ αναβάθμιση της κάρτας SIM ώστε το κινητό να εμφανίζει πλέον WIND GR και όχι TIM GR, δηλαδη Over-the-Air update , στα νοκια αυτο κυριως δεν πιανει δεν ξερω γιατι. Και στο 6280 που ειχα παλι TIM ητανε. Αλλαγη καρτας δεν δικαιουσε σε καρτοκινητο δωρεαν (κανει νομιζω 17 ευρω). Αν ειναι συνδεση δικαιουσε Δωρεαν. Κάποιες συσκεύες δεν υποστηρίζουν την ΟΤΑ αναβάθμιση. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι αν βάλεις μια πραγματική κάρτα WIND δε θα δείξει το κανονικό λογότυπο. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] my blog: http://odile-odette.blogspot.com ***Πωλείται Sony Ericsson G900*** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkm Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 Προσέξτε τις δύο κάρτες στην δεξιά κάτω άκρη, εκεί που κόβετε η sim... http://img204.imageshack.us/img204/2972/simtimwindtz6.th.jpg Η μια κάρτα είναι αγορασμένο πακέτο Wind F2G: Wind GR / 240 επαφές / Mat επιφάνεια / μικρό chip, η άλλη από φορητότητα καρτοκινητου: Tim GR / 250 επαφές / Φυαλιστερή επιφάνεια / μεγάλο chip... 1 Παράθεση Συλλογή κινητών: SonyEricsson K750@W800, K800@K810, Nokia N80i, E51i, 3120c, Motorola V220, V300, Siemens M75, LC KC550. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirtimid Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 Εγώ ενα f2g που αγόρασα έχει τη sim με τις 250επαφές και στη οθόνη γράφει TIM GR. Δε βγάζεις άκρη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekMu Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 Εγώ ενα f2g που αγόρασα έχει τη sim με τις 250επαφές και στη οθόνη γράφει TIM GR. Δε βγάζεις άκρη... Ρε παιδια διαβαστε, υπαρχει ενα τοπικ το οποιο εξιγει τη παιζει με της καρτες. Μια καρτα ειναι η οποια εξω μπορει να γραφει Wind εχει ομως ψευτικο τσιπ TIM και για αυτο βγαζει ΤΙΜ (ειναι για 250 ονοματα) Αυτες δινονται στα καρτοκινητα οχι στα Συμβολαια στα συμβολαια ειναι καινουργιες USIM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpara6 Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Προσέξτε τις δύο κάρτες στην δεξιά κάτω άκρη, εκεί που κόβετε η sim... http://img204.imageshack.us/img204/2972/simtimwindtz6.th.jpg Η μια κάρτα είναι αγορασμένο πακέτο Wind F2G: Wind GR / 240 επαφές / Mat επιφάνεια / μικρό chip, η άλλη από φορητότητα καρτοκινητου: Tim GR / 250 επαφές / Φυαλιστερή επιφάνεια / μεγάλο chip... Μάλιστα..αν κατάλαβα δηλαδή, όταν η κάρτα έχει εγκοπή στην μέση, αυτή είναι η αυθεντική WIND GR κι όχι αυτή με το ψεύτικο τσιπάκι ΤΙΜ..καλά στο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών της καρτοκινητής κοιμούνται..μου είπαν ότι αυτά που γράφετε εδώ περί δυο κατηγοριών SIM στα καρτοκινητά είναι ανυπόστατα..ότι είναι καθαρά θέμα συσκευής και τα λοιπά...δηλαδή μας αναγκαζουν να κάνουμε συμβόλαιο για να πετύχουμε το κανονικό λογότυπο? Και πως είναι δυνατον να πετύχω πακέτο F2G με την αυθεντική κάρτα WIND?Υπάρχει κάτι στο εξωτερικό της συσκευασίας? Δεν είναι δυνατό να ζητήσω να μου ανοίγουν τα πακέτα μεχρι να πετύχω την κάρτα που θελω!!!!! Και την κάρτα από φορυτότητα κινητού τι σημαίνει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts