DesertSMisSRaiN Δημ. July 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2007 Wirelessly posted (Nokia6300/2.0 (04.71) Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Kati tha kanoume..pros to paron exei proteraiotita ena secret meeting! By Flocafe and Samsung?? :p "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. July 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2007 Wirelessly posted (Nokia6300/2.0 (04.71) Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Kati tha kanoume..pros to paron exei proteraiotita ena secret meeting! Secret meeting ακούω...Φωτογραφίες να βάλεις μόνο να έχω να σχολιάζω... By Flocafe and Samsung?? :p By Wind+billakosss 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. July 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2007 Wirelessly posted (Nokia6300/2.0 (04.71) Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Offtopic:eimai sto sinergeio kai variemai..pare kanena til re na mou kaneis parea!..afou den pairnei kapoios allos! Αν είμαι εγώ ο κάποιος άλλος, ενημερώνω ότι ετοιμάζω πράγματα γιατί φεύγω στο νησί και δεν έχω χρόνο για χαζοτηλεφωνήματα :p :lol: Wirelessly posted (Nokia6300/2.0 (04.71) Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Kati tha kanoume..pros to paron exei proteraiotita ena secret meeting! Secret ακούω :rolleyes: και ποιοι θα συμμετέχουν; :rolleyes: http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. July 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2007 Και εγω δε το περιμενα, αλλα ας ειναι καλα το non stop + το plus non stop. Αλλωστε καιρο τωρα ειχα f2g :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. July 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2007 Α ρε Γιώργο!!!Πήγες Παραλία για καφέ και δεν μου είπες τίποτα???:down::down::down::down::down: Opoios ksanapaei Paralia Katerinis na p;ernei tilefwno sto *******907 kseroun autoi:rolleyes: :ninja: Ante Ta leme!!! Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. July 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2007 Παραλια εχω να πατησω 2 χρονια +, φαντασματα βλεπει ο μπιλακος :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. July 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2007 σε εμένα μιλάς??εννούσα ότι ήρθαν και κάποιοι απο την Κατερίνη.ή κάνω λάθος? τα άλλα ντεν τα καταλαβα:confused: :confused: Egw piga kai eimai apo tin katerini!!!;) :p Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. July 4, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2007 Secret meeting ακούω...Φωτογραφίες να βάλεις μόνο να έχω να σχολιάζω... photos δεν θα υπαρξουν:D Αν είμαι εγώ ο κάποιος άλλος, ενημερώνω ότι ετοιμάζω πράγματα γιατί φεύγω στο νησί και δεν έχω χρόνο για χαζοτηλεφωνήματα :p :lol: Secret ακούω :rolleyes: και ποιοι θα συμμετέχουν; :rolleyes: χαζοτηλεφωνηματα ε?? εσυ ειχες ορεξη να μαθεις καποια πραγματα...μολις τα μαθες...μετα......... . . . δεν μπορω να πω συμμετοχες,δεν λεω τιποτα:X Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_90 Δημ. November 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2008 Ρε συ φίλε τι έιναι αυτό το meeting από Θεσαλονίκη ίμαι αλλά δεν το ξέρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. November 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2008 Ρε συ φίλε τι έιναι αυτό το meeting από Θεσαλονίκη ίμαι αλλά δεν το ξέρω A gravedigger, aren't you? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. November 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2008 Πλάκα πλάκα γιορτές έρχονται δεν θα κανονίσουμε κάτι; :) Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. November 20, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2008 Πλάκα πλάκα γιορτές έρχονται δεν θα κανονίσουμε κάτι; :) μετα τις γιορτες! κλειδωστε το αυτο! πως και ξεχαστηκε? Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. November 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2008 Ρε συ φίλε τι έιναι αυτό το meeting από Θεσαλονίκη ίμαι αλλά δεν το ξέρω 2-3 φορές τον χρόνο γίνονται meetings (συναντήσεις) όπου μαζευόμαστε κάποιοι από τους Θεσσαλονικείς συμφορουμίτες και πάμε για καφέ (αρχικά) και για φαί (στην συνέχεια).:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_best_ Δημ. November 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2008 Και παντα αντρες! Χι χι χι Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2008 Bρίσκουμε γυναικες εκεί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_best_ Δημ. November 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2008 Εχεις χιουμορ! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts