johner Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 Παλι γυναικες δεν βλεπω...τι θα γινει μ'αυτο το θεμα δεν ξερω!:lol: να νοικιασουμε μερικες χανουμισες? Άσε ήσυχο το άβατο του Myphone!:chair: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 Μη σου πω... +3 :rolleyes: :D παίζει σοβαρά... Έκλεισε! Δεν παίζει σοβαρά είναι standard! :D +4 θα έλεγα με τον Ανδρέα (είναι μέλος του Myphone, αλλά ούτως ή άλλως έρχονται και "εξωσχολικοί" στα meetings!):happy: Μπιλάκο, πάντα θα υπάρχει μια αιθέρια σερβιτόρα στα meetings για σένα!:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. June 21, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 Έκλεισε! Δεν παίζει σοβαρά είναι standard! :D +4 θα έλεγα με τον Ανδρέα (είναι μέλος του Myphone, αλλά ούτως ή άλλως έρχονται και "εξωσχολικοί" στα meetings!):happy: Μπιλάκο, πάντα θα υπάρχει μια αιθέρια σερβιτόρα στα meetings για σένα!:p εγω λεω να παρετε και καμια φιλη σας μαζι! :lol:η μαρια μου το υποσχεθηκε! αλλα τωρα.....τελειωμενα ειναι τα ψωμακια μου...δεν προλαβαινω...δεν με παιρνει καμια στα σοβαρα οταν λεω οτι θα παω φανταρακι γμτ. Σαν ιδεα πως θα σας φαινοταν να κλειναμε στο kitchen bar?? Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 Έκλεισε λοιπόν για 30/06/2007 - 20:30; http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. June 21, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 εκλεισε ηδη! εδω εχουμε και προωθητικες ενεργειες! Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 Να πάμε στο Καφέ Αριστοτέλους (Αριστοτέλους με Ερμού) και να καθήσουμε κάτω από τις τεράστιες ομπρέλες που γράφουν (ακόμη) ΤΙΜ :lol: http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 Να πάμε στο Καφέ Αριστοτέλους (Αριστοτέλους με Ερμού) και να καθήσουμε κάτω από τις τεράστιες ομπρέλες που γράφουν (ακόμη) ΤΙΜ :lol: Θα πάει ο billakosss το βράδυ πριν το meeting με μπογιές και πινέλα και θα τις κάνει "Wind"!:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. June 21, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 Να πάμε στο Καφέ Αριστοτέλους (Αριστοτέλους με Ερμού) και να καθήσουμε κάτω από τις τεράστιες ομπρέλες που γράφουν (ακόμη) ΤΙΜ :lol: Μη γελας! εγω ακομη ΤΙΜ την λεω :p μου λειπουν τα αμερικανακια!:p:lol: αλλα οπως λεει και ο Γιαννης....σε μια νυχτα τις αλλαζω κι αυτες! Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. June 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2007 paidia sini8ws ti wra teleiwnei to meeting??? Apoti fainete dn vlepw na prolavainw to leoforeio gia Katerini!!!:rolleyes: :( Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. June 23, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2007 συνηθως τελειωνει οτι ωρα θελουμε! θα δειξει τι κεφια εχουμε... Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epaminos Δημ. June 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2007 Σε βλέπω να φεύγεις με το πρώτο πρωινό... :D Chown the world!!! :cool: iMessage: epaminos@me.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. June 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2007 Koitakste na deite I mana mou 8a paei Athens stin sister opote 8a me arketa free 8a steilw kai ton patera kamoia Voulgaria kai meta kati ginete gia na paw spiti to prwi!!!Diaforetika dn paizei!!! Ektos an paw se kati filous pou exw Sallonik@!!!:) Kanenas gia Athens I Larissa dn feugei to idio vradi molis teleiwsei to polianamenomeno M33ting???:X :cry: :shifty: :shifty: :shifty: Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. June 24, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2007 παιδια παρα τις προσπαθειες που εκανα για το kitchen bar...να μη πω οτι δεν μας δεχτηκαν...αλλα για να κανονιστει κρατηση περιπου 15ατομων πρεπει να περασει απο 10ατομα για το ΟΚ.οποτε εμεις θελουμε στο meeting να παμε εκει και οχι για το φθινοπωρινο. αυτα! Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2007 oxi re gmt.tha leipo xalkidiki.kai den ithela na to xaso.....:( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. June 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2007 oxi re gmt.tha leipo xalkidiki.kai den ithela na to xaso.....:( Κι εγώ θα πήγαινα για Σ/Κ αλλά δεν το χάνω!:p Θα πάω την Κυριακή!:happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. June 25, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2007 Κι εγώ θα πήγαινα για Σ/Κ αλλά δεν το χάνω!:p Θα πάω την Κυριακή!:happy: κι εγω Κυριακη θα παω! να κανονισουμε κατι στα κρυφα??? χεχε Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. June 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2007 κι εγω Κυριακη θα παω! να κανονισουμε κατι στα κρυφα??? χεχε Αν είσαι στο 1ο πόδι μπορούμε να κανονίσουμε after-meeting καφέ!:D :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. June 25, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2007 Αν είσαι στο 1ο πόδι μπορούμε να κανονίσουμε after-meeting καφέ!:D :p στο shape...αυτο σου λεω μονο... Να κλεισω ΙΚΤΙΝΟΥ??? Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. June 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2007 Πουθενά αλλού;;;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. June 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2007 Να κλεισω ΙΚΤΙΝΟΥ??? Kλείσε να το έχουμε καβάτζα και το πολύ πολύ πάμε άλλου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. June 25, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2007 που αλλου? πειτε. δεν μ'αρεσε αυτη η οργανωση..να το παμε παλι απο την αρχη? :p Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. June 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2007 που αλλου? πειτε. δεν μ'αρεσε αυτη η οργανωση..να το παμε παλι απο την αρχη? :p Να πάμε στο Διατηρητέο για σπάσιμο.:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. June 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2007 κι εγω Κυριακη θα παω! να κανονισουμε κατι στα κρυφα??? χεχε και εγω κυριακη θα παω Χαλκιδική , για να ''γλιτώσω την κίνηση του Σαββατου:lol: Αν είσαι στο 1ο πόδι μπορούμε να κανονίσουμε after-meeting καφέ!:D :p αντε και για καφε στην σκιωνη η αθυτο!! :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epaminos Δημ. June 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2007 Λοιπόν παιδιά αφήστε τα after και ας κανονίσουμε για τα before! Κατ' αρχάς πόσα άτομα περίπου θα είμαστε; Δεν καταλαβαίνω γιατί μόνο ένας-δύο κανονίζουν και οι υπόλοιποι δεν αντιπροτείνουν κάτι καλό! Λοιπόν, κάποιες επιλογές που υπάρχουν... Κρήνη, Ποσειδώνιο, παραλία... Άλλα meetings που γίνανε; Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να πάμε όπου θέλετε! Και σε κανένα beach bar άμα λάχει... ;) Chown the world!!! :cool: iMessage: epaminos@me.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. June 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2007 re paidia den erxeste Katerini egw lew!!! Na pame stin paralia gia kana mpanaki nwris meta kafedaki fagito kai meta pame sto Gold(Clubaki einai)!!! :) :p :D :rolleyes: :X :ninja: :O :cool: Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts