Jump to content

Πόσο καιρό αντέχετε χωρίς σεξ;Ή είστε υποχείριά του;

TYLER7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ακουω πολλους και πολλες που αγωνιουν και ανησυχουν οταν εχουν καιρο να ερθουν σε σεξουαλικη επαφη με καποιο ατομο που επιθυμουν..

αραγε τι ειναι αυτο που μας κανει να ανησυχουμε τοσο πολυ μεσα μας, να χανουμε την αυτοπεποιθηση μας και εν τελει να κλεινωμαστε στον εαυτο μας αφηνοντας στην τυχη και τις λιγες τυχερες στιγμες που μπορουμε να νιωσουμε με αυτον η αυτην που επιθυμουμε??γιατι αρχιζουμε να θετουμε το σεξ και τα παντα οσα περιστρεφονται περι αυτου σε μια κοσμοκεντρικη βαση του εαυτου μας αποκοβωντας οτιδηποτε μας προσφερει εναλλακτικες λυσεις σαρκικης ικανοποιησης και ψυχικης??μηπως τελικα γιναμε υποχειρια του???

ακουω πολλους και πολλες που αγωνιουν και ανησυχουν οταν εχουν καιρο να ερθουν σε σεξουαλικη επαφη με καποιο ατομο που επιθυμουν..

αραγε τι ειναι αυτο που μας κανει να ανησυχουμε τοσο πολυ μεσα μας, να χανουμε την αυτοπεποιθηση μας και εν τελει να κλεινωμαστε στον εαυτο μας αφηνοντας στην τυχη και τις λιγες τυχερες στιγμες που μπορουμε να νιωσουμε με αυτον η αυτην που επιθυμουμε??γιατι αρχιζουμε να θετουμε το σεξ και τα παντα οσα περιστρεφονται περι αυτου σε μια κοσμοκεντρικη βαση του εαυτου μας αποκοβωντας οτιδηποτε μας προσφερει εναλλακτικες λυσεις σαρκικης ικανοποιησης και ψυχικης??μηπως τελικα γιναμε υποχειρια του???

Καλώς (ή κακώς) το σεξ είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ίδιας της ανθρώπνης φύσης... Όλοι λοιπόν θέλουμε δεν θέλουμε εύκολα από τη normal ερωτική ζωή γινόμαστε υποχείρια του. Τώρα θεωρείς εσύ ότι αυτό είναι κακό? Εγώ πάντως όχι...;)

Αλλά δεν κατάλαβα αυτά περι εναλλακτικής σαρκικής ικανοποίησης...:confused: :wacko:

Υποχειριά του δεν είμαστε και σίγουρα δεν θα γίνουμε.Το sex ειναι μια σωματική όμως και ψυχική ικανοποιήση η οποία χάνει το νοημά της αν το κάνουμε σαν τα ζώα.Αφου σαν φυλή έχουμε επιλέξει να είμαστε άνθρωποι και όχι ζώα πιστεύω ότι ο άνθρωπος που πραγματικά εχει φτάσει σε ενα πνευματικό επίπεδο έχει ανάγκη το sex μονο ωστε να ολοκληρώσει μια σχέση και την υπαρξή του σε αυτή και όχι για να ικανοποιήσει το σώμα του.Γιατι η νυμφομανία όπως ξέρουμε δεν είναι ευτυχία είναι προβλημα!
Ο βασιλιάς πέθανε.Ζήτω ο βασιλιάς!

Παραθέτο κάτι που διάβασα στην σελίδα http://www.nomarriage.com/

Ρίξτε τις μιά ματιά, έχει πλάκα :lol:

Sex is just a commodity. Spend your time and energy on making money, starting a business, or travel.

Αλλά δεν κατάλαβα αυτά περι εναλλακτικής σαρκικής ικανοποίησης...:confused: :wacko:

Φαγητο, Υπνος. Οι αλλες 2 απολαυσεις της ζωης.:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φαγητο, Υπνος. Οι αλλες 2 απολαυσεις της ζωης.:p

ΜΑΜ, http://www.sportime.gr/images/podosfairo/italy/kaka.jpg και :zzz: !

:p :p :p

ΜΑΜ, http://www.sportime.gr/images/podosfairo/italy/kaka.jpg και :zzz: !

:p :p :p

Όχι και Μίλαν!!!:D

Δε θεωρώ κακό το να είμαστε υποχείρια του σεξ! Καλό δε σας φαίνεται?

http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png

EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!!

Όχι και Μίλαν!!!:D

Ο παίκτης της φωτογραφίας είναι ο...

...ΚΑΚΑ!!!

;) :p

Δεν λένε... μαμ, "κακά" και νάνι;

Δε θεωρώ κακό το να είμαστε υποχείρια του σεξ! Καλό δε σας φαίνεται?

Καθόλου κακό! Ίσα, ίσα εγώ είπα πως στην περίπτωση που δεν είμαι, θέλω να γίνω!!!

;) ;) ;) ;)

Ο παίκτης της φωτογραφίας είναι ο...

...ΚΑΚΑ!!!

;) :p

Δεν λένε... μαμ, "κακά" και νάνι;

Χαχα :lol: Σωστά, δεν ένιωθα! :wacko:

http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png

EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!!

Δεν ξερω. Παιζει να ειμαι :D:D

Το σεξ λενε οτι βοηθαει στη δουλεια, στη ζωη κτλ.:)

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

Στη δουλειά πως το εννοείς;;

Στην άνοδο;; :p :p

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Δεν ξερω. Παιζει να ειμαι :D:D

Το σεξ λενε οτι βοηθαει στη δουλεια, στη ζωη κτλ.:)

Στη δουλειά πως το εννοείς;;

Στην άνοδο;; :p :p

Βεβαίως και βοηθάει στην δουλειά.

Η σεξουαλική υγεία είναι αναπόσπαστο κομάτι, της ψυχικής και σωματικής υγείας του ανθρώπου!!!

;)

αααααααα,μεγαλο θεμα αυτο.

ειναι παντως απαραιτητο αυτο,απολαυση.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

δεν θεωρω τον εαυτο μου υποχειριο του σεξ πια...παλια οταν ημουν εικοσι χρονων σκεπτομουν πιο πολυ με το κατω παρα με το πανω κεφαλι...πλεον αυτο που καταλαβα οτι σε δυναμωνει μεσα σου και απεξαρτοποιει τον εγκεφαλο σου απτην κολλημενη εννοια του σεξ ειναι οι εμπειριες που εχεις...

σημερα βλεποντας τον εαυτο μου απο την εικονα του τελικου παρατηρητη, βλεπω οτι οι εμπειριες και οι δυνατες συγκινησεις που ειχα μεχρι τωρα, με εκαναν να τα ακουω ολα αυτα περι σεξ πιο μακρυα μεσα στο μυαλο μου...

εμαθα να τα εχω απλοποιησει ολα τοσο πολυ στη ζωη που πλεον τιποτα περι σεξ δεν με ενοχλει η θα με επηρεασει αρνητικα...ολα στο μυαλο μας ειναι παιδια...οταν παλεψεις μεσα σου κ απελευθερωθεις απο ολους τους πειρασμους του μυαλου και της ψυχης που σου προσφερει καθημερινα το star system αυτης της κοινωνιας τοτε θ καταλαβεις οτι το σεξ και ο ερωτας ειναι πραγματα αλληλενδετα μεταξυ τους και πως θ επρεπε να τα χρησιμοποιεις οχι μονο για ικανοποιηση ή αλλο παραγωγο του ''εγω'' αλλα ως ενα τροπο για να φερεις την ψυχη του αλλου πιο κοντα προς την δικη σου ψυχη και ταυτοχρονα να τον κανεις να νιωσει σημαντικο,ξεχωριστο με ολα τα ελαττωματα του και τις αδυναμιες του....

Αυτα ειχα να πω..

[quote=Η σεξουαλική υγεία είναι αναπόσπαστο κομάτι, της ψυχικής και σωματικής υγείας του ανθρώπου!!!

;)

+10000

τωρα για ψυχες και ερωτες δεν ξερω....αυτα τα θεωρω καπως παιδιαστικα.

δεν θεωρω τον εαυτο μου υποχειριο του σεξ πια...παλια οταν ημουν εικοσι χρονων σκεπτομουν πιο πολυ με το κατω παρα με το πανω κεφαλι...πλεον αυτο που καταλαβα οτι σε δυναμωνει μεσα σου και απεξαρτοποιει τον εγκεφαλο σου απτην κολλημενη εννοια του σεξ ειναι οι εμπειριες που εχεις...

σημερα βλεποντας τον εαυτο μου απο την εικονα του τελικου παρατηρητη, βλεπω οτι οι εμπειριες και οι δυνατες συγκινησεις που ειχα μεχρι τωρα, με εκαναν να τα ακουω ολα αυτα περι σεξ πιο μακρυα μεσα στο μυαλο μου...

εμαθα να τα εχω απλοποιησει ολα τοσο πολυ στη ζωη που πλεον τιποτα περι σεξ δεν με ενοχλει η θα με επηρεασει αρνητικα...ολα στο μυαλο μας ειναι παιδια...οταν παλεψεις μεσα σου κ απελευθερωθεις απο ολους τους πειρασμους του μυαλου και της ψυχης που σου προσφερει καθημερινα το star system αυτης της κοινωνιας τοτε θ καταλαβεις οτι το σεξ και ο ερωτας ειναι πραγματα αλληλενδετα μεταξυ τους και πως θ επρεπε να τα χρησιμοποιεις οχι μονο για ικανοποιηση ή αλλο παραγωγο του ''εγω'' αλλα ως ενα τροπο για να φερεις την ψυχη του αλλου πιο κοντα προς την δικη σου ψυχη και ταυτοχρονα να τον κανεις να νιωσει σημαντικο,ξεχωριστο με ολα τα ελαττωματα του και τις αδυναμιες του....

Αυτα ειχα να πω..

Kαι τώρα πόσο χρονών είσαι αν επιτρέπεται και ωρίμασες έτσι?:O

υποχειριο του δεν θα ελεγα οτι ειμαι, ομως οταν η κοπελα μου ειναι στις δυσκολες μερες του μηνα σπαζομαι! λολ μετριεμαι σαν υποχειριο...?

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

http://www.cardomain.com/ride/2667388