Jump to content

Vector Master 380 (PNA)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και ναι, το ξαναπήρα σήμερα, και μάλιστα 2 κομμάτια (για φίλο).

Δουλεύουν τα πάντα - newmenu1 από bbbb, Papago και Dest6.

Μπορεί να μου πει κάποιος που μπορώ να βρω Destinator7?

Για δοκιμή και σύγκριση.

Ευχαριστώ.

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδια ευχαριστω πολυ θα το δοκιμασω...και κατι ακομα αν δεν βαριεστε αν και μεχρι τωρα εχετε αποδειξει το ακριβως αντιθετο...bbbb μπορεις να μου δωσεις αδηγιες για το πως θα βαλω το destinator να τρεχει μεσα απο το Menu που μας εδωσες αλλα να εχω φορτωμενο και το papago και να επιλεγω οποιο θελω οποτε θελω...επισης αλλαξα το φοντο στο μενου...πανευκολο ηταν απλα στο φακελο script βαζεις την foto Που θελεις αρκει να ειναι bitmap νομιζω.. στις καταλληλες διαστασεις δλδ 320x240 και της δινεις το ονομα "back" ετοιμο...

foto...

http://i131.photobucket.com/albums/p311/ziorange/PA230028.jpg

δεν το βρισκω το destinator.ini εκανα και search...:confused:

vector master 390 the ultimate PNA machine!!!

πραγματικα μαλλον ειμαι τυφλος δεν το βρισκω δες και εσυ....

http://i131.photobucket.com/albums/p311/ziorange/untitled.jpg

Δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά (αν και είμαι έτοιμος!) αλλά μάλλον έχεις Vista και δε δείχνουν την κατάληξη .ini στα αντίστοιχα αρχεία. Άρα είναι αυτό το Destinator με το εικονίδιο σαν κίτρινο σημειωματάριο που λέει Configuration Settings. Άμα κάνεις πάνω του δεξί κλικ και πας στις Ιδιότητες (Properties) θα δεις ότι η κατάληξή του είναι .ini (λογικά). Άμα το ανοίξεις θα είναι σαν ένα απλό αρχειο κειμένου.

Χαιρεται σε ολους.φιλε exelix σε ευχαριστω για το mail που μου εστειλες. παντως παιδια ειστε ολοι σας καταπληκτικοι,κανεται εξαιρετικη δουλεια.Μπραβοοοοο σας. Αν εχω καποια δυσκολια θα σας ενημερωσω να με βοηθησετε.Μια ερωτηση: Μπορω να προσθεσω το dest6.1στην ιδια καρτα με το papago?

παιδια χαρη στην βοηθεια σας τελικα λειτουργησε και η κεραια στο destinator..βεβαια κανει πιο πολυ ωρα να σιχρονισει σε σχεση με το papago και οταν σινχρονιζει με δειχνει κανα χιλιομετρο μακρυα απο το σπιτι μου και σιγα σιγα το βρισκει..ισως επειδη ειναι η πρωτη φορα που το ανοιγω!!! ερωτηση : πως μπορω να εχω και το destinator και το papago μεσα απο το menu που μας εδωσε ο bbbb?? ακομα εχω μια καρτα sd 256mb και θελω να χρησιμοποιησω αυτη για να χωρεσουν και τα 2 προγραμματα ενω το Pc την βλεπει κανονικα το vectror δεν την βλεπει καθολου..καπου διαβασα οτι πρεπει να την formaro me fat32..το εκανα αλλα τπτ...βοηθεια παιδια!!! ειμαι ενα βημα πριν την τελειωτητα!!!!

Λοιπόν, για όποιον ξέρει κάτι για την ιστορία μου τελικά τσακώθηκα με τον Κωτσόβολο και τελικά πήγα και πήρα το 390 από τα Carrefour χθες το βράδυ. Και ναι! Μετά από τόσο καιρό, τόσες φορές που βοήθησα άλλους να βάλουν το Destinator επιτέλους το έκανα και για μένα! Θέλω να ευχαριστήσω τον baxev2005, ο οποίος ήταν ο πρώτος που με βοήθησε, τον bbbb για το μενού του και γενικά όλες τις διευκρινίσεις του και γενικά όλους όσων τα σχόλια χρησιμοποίησα για να τα καταφέρω!

Τώρα για να βοηθήσω τα παιδιά που τα θέλουν και τα δύο στην ίδια κάρτα. Εμένα η κάρτα μου (πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες του bbbb για το μενού του) έχει τα εξής, από αυτά που σας ενδιαφέρουν:

Destinator : φάκελος που έχει μέσα το destinator 6

destinatorapps : εδώ έβαλα τους χάρτες ώστε αν βάλω το dest7 να τους έχω μία φορά και να τους χρησιμοποιούν και τα δύο προγράμματα

MagaNavi : ό,τι δίνει η dis στο καινούργιο update ή απλά αυτό της sd που μας έδωσαν

Navi : τα ίδια με το προηγούμενο

Script : ο φάκελος με το μενού του bbbb

SlidePlayer : δεν ξέρω ακόμα τι κάνει (κάτι για το dest είναι), αλλά μου είπαν ότι δε χρειάζεται

ceDesktop.exe : χρειάζεται για να μπορείτε να μπαίνετε στα windows

ENGINE.INI : το engine που μας έδωσε ο bbbb

Ελπίζω να βοήθησα!

παιδια ευχαριστω πολυ θα το δοκιμασω...και κατι ακομα αν δεν βαριεστε αν και μεχρι τωρα εχετε αποδειξει το ακριβως αντιθετο...bbbb μπορεις να μου δωσεις αδηγιες για το πως θα βαλω το destinator να τρεχει μεσα απο το Menu που μας εδωσες αλλα να εχω φορτωμενο και το papago και να επιλεγω οποιο θελω οποτε θελω...επισης αλλαξα το φοντο στο μενου...πανευκολο ηταν απλα στο φακελο script βαζεις την foto Που θελεις αρκει να ειναι bitmap νομιζω.. στις καταλληλες διαστασεις δλδ 320x240 και της δινεις το ονομα "back" ετοιμο...

foto...

http://i131.photobucket.com/albums/p311/ziorange/PA230028.jpg

Eίναι απλό. Βάζεις στην κάρτα τους φακέλους Maganavi και Navi για το papago Destinator και side player για το destinator ALLA OXI ΤΑ engine.ini τους. Βάζεις μόνο το engine απο το newmenu1. Τα υπόλοιπα τα κάνει το newmenu

Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι).

Κινέζικη παροιμία

Προσοχή στην αναβάθμιση. Μην καταστρέφετε τις παλαιότερες εκδόσεις. Μου κολλάει το vector 380 με την νέα αναβάθμιση απο την dis, αυτήν του Οκτωβρίου. Χρειάζετει συχνα on-off απο τον κεντρικό διακόπτη πίσω. Ισως να οφείλεται σε επίδραση του newmwnu1 στην λειτουργεία τις συσκευής. Ίσως στην κάρτα που έχει η συσκευή όταν την αγοράσαμε να υπήρχε κανένα κρυφό αρχείο και με το format χάθηκε. Αντίθετα το destinator 6 δεν μου κολλάει καθόλου. Αλλά τα γραφικά στους χάρτες του είναι πολύ καλίτερα απο το destinator. Αν ήταν και το ίδιο ενημερωμένοι οι χάρτες θα ήταν αχτύπητο.Αν κανείς έχει την ίδια εμπειρία ας το γράψει.

Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι).

Κινέζικη παροιμία

Προσοχή στην αναβάθμιση. Μην καταστρέφετε τις παλαιότερες εκδόσεις. Μου κολλάει το vector 380 με την νέα αναβάθμιση απο την dis, αυτήν του Οκτωβρίου. Χρειάζετει συχνα on-off απο τον κεντρικό διακόπτη πίσω. Ισως να οφείλεται σε επίδραση του newmwnu1 στην λειτουργεία τις συσκευής. Ίσως στην κάρτα που έχει η συσκευή όταν την αγοράσαμε να υπήρχε κανένα κρυφό αρχείο και με το format χάθηκε. Αντίθετα το destinator 6 δεν μου κολλάει καθόλου. Αλλά τα γραφικά στους χάρτες του είναι πολύ καλίτερα απο το destinator. Αν ήταν και το ίδιο ενημερωμένοι οι χάρτες θα ήταν αχτύπητο.Αν κανείς έχει την ίδια εμπειρία ας το γράψει.

Πάντως στο 390 που χρησιμοποιώ και PAPAGO ( updated) και destinator όλα δουλεύουν κανονικά. !!!

Λοιπόν, για όποιον ξέρει κάτι για την ιστορία μου τελικά τσακώθηκα με τον Κωτσόβολο και τελικά πήγα και πήρα το 390 από τα Carrefour χθες το βράδυ. Και ναι! Μετά από τόσο καιρό, τόσες φορές που βοήθησα άλλους να βάλουν το Destinator επιτέλους το έκανα και για μένα! Θέλω να ευχαριστήσω τον baxev2005, ο οποίος ήταν ο πρώτος που με βοήθησε, τον bbbb για το μενού του και γενικά όλες τις διευκρινίσεις του και γενικά όλους όσων τα σχόλια χρησιμοποίησα για να τα καταφέρω!

Τώρα για να βοηθήσω τα παιδιά που τα θέλουν και τα δύο στην ίδια κάρτα. Εμένα η κάρτα μου (πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες του bbbb για το μενού του) έχει τα εξής, από αυτά που σας ενδιαφέρουν:

Destinator : φάκελος που έχει μέσα το destinator 6

destinatorapps : εδώ έβαλα τους χάρτες ώστε αν βάλω το dest7 να τους έχω μία φορά και να τους χρησιμοποιούν και τα δύο προγράμματα

MagaNavi : ό,τι δίνει η dis στο καινούργιο update ή απλά αυτό της sd που μας έδωσαν

Navi : τα ίδια με το προηγούμενο

Script : ο φάκελος με το μενού του bbbb

SlidePlayer : δεν ξέρω ακόμα τι κάνει (κάτι για το dest είναι), αλλά μου είπαν ότι δε χρειάζεται

ceDesktop.exe : χρειάζεται για να μπορείτε να μπαίνετε στα windows

ENGINE.INI : το engine που μας έδωσε ο bbbb

Ελπίζω να βοήθησα!

Καλές διαδρομές EXELIX !!

Παιδιά προσοχή στο τι δοκιμάζετε.Το vector κρατάει τις ρυθμίσεις στο μητρώο της συσκευής,ακόμη και αν ξεφορτιστεί ή το κλείσουμε από το on-off button.

1ον: Αυτά τα λένε από το πρώτο post!

2ον: Η εγγύηση χάθηκε εξάλλου από τη στιγμή που μπήκε το Destinator οπότε...

1.Βλέπω ότι το θέμα μεγαλώνει,καλό ειναι να υπενθυμίζουμε κάποια πράγματα

2.Άλλο το να χαθεί η εγγύηση και άλλο το να καταλήξεις με ένα τούβλο από απλή περιέργεια για μια εφαρμογή :lol:

Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος όλα να γίνουν όπως στην αρχή; Ούτε με επαναφορά εργοστασιακών; Εκτός αν εννοείς να κάνουμε κάτι που θα καταστρέψει το μηχάνημα για πάντα!

Καλησπέρα παιδιά! Αυτό είναι το πρώτο μου post και θέλω να σας ευχαριστήσω για όλες τις χρησιμότατες πληροφορίες που προέρχονται από τα post όλων! Είμαι κι εγώ κάτοχος ενός Vector Master 380, ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές. Βέβαια, οι χάρτες του Papago R12 θέλουν ακόμη αρκετή δουλειά αλλά τι να κάνουμε... :) Το άλλο γεγονός που με ενοχλεί κάπως, είναι τα "κολληματάκια" του Vector Master και τα οποία απαιτούν off/on από το γενικό διακόπτη που βρίσκεται στο πίσω μέρος.

Είναι μεγάλη μου επιθυμία να δοκιμάσω το Destinator 6 ή 7 (όποιο είναι διαθέσιμο) στο Vector Master. Θα μπορούσε να με βοηθήσει κάποιος;

Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος όλα να γίνουν όπως στην αρχή; Ούτε με επαναφορά εργοστασιακών; Εκτός αν εννοείς να κάνουμε κάτι που θα καταστρέψει το μηχάνημα για πάντα!

To μητρώο δεν επανέρχεται ούτε με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.Πρέπει να κάνεις χειροκίνητα κάποια πράγματα.Mε τον τρόπο που σας έχω δώσει το newmenu ανά πάσα στιγμή το αφαιρείτε βάζοντας την γνήσια κάρτα και η συσκευή είναι έτοιμη για service και κανένας δεν έχει λόγο να μην το περάσει στην εγγύηση.Πριν εγκαταστήσω μια εφαρμογή την ελέγχω με το wince cab manager,για να ξέρω που πάει το κάθε αρχείο.Προσωπικά επειδή δοκιμάζω διάφορα,είχα τρέξει μια εφαρμογή που ήταν για το ξεκλείδωμα του N100.Mετά από αυτό λοιπόν κάθε φορά που άνοιγα την συσκευή μου έβγαζε την μπάρα των windows.Eτσι μπορούσα να παρακάμψω το αρχικό(σπαστικό) μενού των ρυθμίσεων όταν το κλείνεις από το on-off και να τρέχω απευθείας το newmenu.Αλλά άμα το πήγαινα έτσι για service ήταν σίγουρο ότι δεν είχα εγγύηση.

Υπάρχει επίσης η περίπτωση φίλου που φόρτωσε το nydidot virtual display και μετά από κάποιες ρυθμίσεις η συσκευή δεν ξανάνοιξε.

Vector Navigation Software http://new.e-go.gr/tech/article.asp?catid=6421&subid=2&pubid=600331 Θα διατίθεται και πακέτο αναβάθμισης για τα Vector 380-390. Ειναι καλυτερο απο το papago 12? Το εχει δοκιμασει καποιος? Και κατι ακομη. Να παρω το Vector 390 ή το 380?

Φαίνεται πως είναι καλύτερο.Χρήσιμη η λειτουργία αναγνώρισης των τούνελ.Αλλά άμα δε βελτιώσουν την ποιότητα των χαρτών τους,λυπάμαι αλλά δε θα τους κάνω την τιμή να το αγοράσω.

Εχω μερικες αποριες. Η πρωτη εχει να κανει με τις δυο εκδοσεις του Vector. Το 380 και το 390. Καποιοι ειπαν οτι ειναι δυο εκδοσεις γιατι της μιας της λειπουν καποιες εφαρμογες. Ισχυει κατι τετοιο? Το δευτερο εχει να κανει με τα λογισμικα και τους χαρτες. Μεχρι στιγμης, εχω καταλαβει οτι ο ''καλυτερος συνοδηγος'' ειναι το destinator με τους χαρτες της ngi. Εγω λεω να ''πειραματιστω'' για ενα διαστημα με το papago και την συσκευη και να περιμενω τις εντυπωσεις απο το Vector Navigation Software ωστε να δω αν συγκρινεται με το destinator. Και τελος θα ηθελα να ρωτησω, με τη Θεσσαλονικη...πως τα παει το papago?:grin: Ευχαριστω για τις απαντησεις σας!

Φίλε aiva αυτο που διάβασα και εγω στο συγκεκριμενο forum ειναι πως το 380 με το 390 δεν εχει καμια διαφορα ,παρα μονο στην εξωτερική εμφάνιση!