Jump to content

Vector Master 380 (PNA)


 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ δεν βλέπω να υπάρχει αναβάθμιση χαρτών για papago εδώ και 2,5 μήνες και ούτε πιστέυω ότι θα ξαναυπάρξει. Σιγά μην υποστηρίξουν 2 λογισμικά. Αν βγω αληθινός θα έπρεπε να μας δώσουν το καινούργιο τζάμπα ή έστω σε συμβολική τιμή. Αν πάλι βγω λάθος και συνεχιστεί κανονικά η υποστήριξη τότε μια χαρά είναι η τιμή των 65ευρώ.
1-2 freddy is coming, 3-4 better lock your door...
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγώ δεν βλέπω να υπάρχει αναβάθμιση χαρτών για papago εδώ και 2,5 μήνες και ούτε πιστέυω ότι θα ξαναυπάρξει. Σιγά μην υποστηρίξουν 2 λογισμικά. Αν βγω αληθινός θα έπρεπε να μας δώσουν το καινούργιο τζάμπα ή έστω σε συμβολική τιμή. Αν πάλι βγω λάθος και συνεχιστεί κανονικά η υποστήριξη τότε μια χαρά είναι η τιμή των 65ευρώ.

 

Οι χάρτες είναι κοινοί και για τα δύο συστήματα. Όπως μπορείς να δεις στο:

http://www.digitalsolutions.gr/index.asp?mod=articles&id=271

δεν μιλάει για χάρτες του papago ή του vector navigation system. O κόπος τους είναι ένας. Απλά κάποια μικρομετατροπή ανάλογα με το πρόγραμμα θα υπάρχει. Δεν έχουν δείξει τόση δυσκινησία στην dis, ώστε να μην δώσουν στο μέλλον αναβάθμιση χαρτών για τα vector 380/390, όταν θα δίνουν για το 590. Το αντίθετο θα έλεγα, όπως έδωσαν οδηγίες για ξεκλείδωμα των 590 και 290. Επι πλέον πριν μια βδομάδα μου απάντησαν σε email και είπαν ότι θα δώσουν αναβάθμηση χαρτών για 380/390 γύρω στα τέλη του μήνα-αρχές του επόμενου. Θα δούμε. Σημασία έχει κυρίως να φτιάξουν καλλίτερους χάρτες.

Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι).

Κινέζικη παροιμία

Link to comment
Share on other sites

Eida kai egw sto site oti i dis apofasise na poulisei to programma

gia 65 eyrw akuronontas etsi kathe ennoia upostirksis pou tha eprepe upirxe gia tous xiliades xristes tou 380-390.Mia sobari etairia

de ksekobei etsi to support psaxnontas arpaxtes twn 65 eurw.Tha prepei apo moni tis na katalabei to papago 12 pou mas exei idi prosferi einai akatallilo kai polles fores epikinduno giati mas pigainei se adieksoda kai se dromous pou apagoeuonte,Anti loipon na dei pws tha beltiwthei

,pws tha prosferi ena pragmatika antagwnistiko paketo ,tin stigmi pou to destinator brisketai xiliometra mprosta,oi anthropoi autoi einai tis thewrias oti mporoume na apraksoume.Poludiafimizoune loipon to kainourio tou logismiko ws kati fobero,panw katw einai sa to papago..kai sou lene arpaxti me to logismiko gia 65 eurw,arpaxti forstistis gia 30 euro,arpaxti grafides gia 15 eurw kai oti allo tous katebei...

Den einai sobara pragmata auta ,ti stigmi pou emeis oi idioi eimaste pou stirizoume tin dis me ta xiliades kommatia pou pirame,oi idioi eimaste pou ekselisoume ta montela tous,oi idioi eimaste pou o logos

pou poulaei simera i dis.

Nomizw pws auto to forum tous pige mprosta se olous tous tomeis,kai

san xristes tou vectror aksizoume pio polu sebasmo apo tin idia tin etairia ..

auta...

Link to comment
Share on other sites

Προσωπικά θεωρώ ότι η dis θα συνεχίσει να βγάζει χάρτες και για το 380/390,όπως συνεχίζει να κάνει και για το papago 7 που είναι η έκδοση για pda.To νέο λογισμικό με την έννοια που το αναφέρει η Efh77 συνεχίζει να είναι ακατάλληλο και επικίνδυνο.Και αυτό είναι λογικό,αφού χρησιμοποιεί τα ίδια χαρτογραφικά δεδομένα,σε διαφορετικό φορματ.Εγώ συνεχίζω να πιστεύω ότι πρώτιστη σημασία έχει ο χάρτης,μιας και είναι αυτό το στοιχείο που δίνει στο οποιοδήποτε πρόγραμμα όλα τα απαραίτητα δεδομένα για να γίνει σωστή πλοήγηση.
Link to comment
Share on other sites

Παιδιά, δεν μας υποχρεώνει κανείς να αγοράσουμε το νέο λογισμικό. Όποιος θέλει το παίρνει. Αν σταματήσει η dis την αναβάθμιση των χαρτών για το papago 12, τότε της τα χώνουμε.

Για την ώρα όποιος θέλει το αγοράζει. Σταθμίζει τα πλεονεκτήματα που δεν υπήραχαν στο papago (π.χ. Ευρώπη σε 1GB) και κρίνει ανάλογα.

vassilis technology fun
Link to comment
Share on other sites

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ 590

 

Στο σχετικο προβλημα αναπαραγωγης video στο player toy φιλου bbbb που ειχαν μερικοι κατοχοι 590 (λογο διαφορετικης αναλυσης οθονης ) βρηκα την λυση.:D:D

 

Ανοιξτε το player . Πατηστε OPTION > VIDEO > VIDEO DRIVE και τσεκαρετε το GDI.

Ετσι η αναπαραγωμενη εικονα πιανει ολο το μηκος της οθονης :D:D:p

ΧΕ ΧΕ !!! (επιτελους βοηθησα & εγω σε κατι.απλο):lol::lol::)

......PNA...[sIGPIC][/sIGPIC]...LOVER...
Link to comment
Share on other sites

Παιδιά, δεν μας υποχρεώνει κανείς να αγοράσουμε το νέο λογισμικό. Όποιος θέλει το παίρνει. Αν σταματήσει η dis την αναβάθμιση των χαρτών για το papago 12, τότε της τα χώνουμε.

Για την ώρα όποιος θέλει το αγοράζει. Σταθμίζει τα πλεονεκτήματα που δεν υπήραχαν στο papago (π.χ. Ευρώπη σε 1GB) και κρίνει ανάλογα.

Εχεις δίκιο,απλά να αναφέρω εντελώς ενημερωτικά ότι το πακέτο με τους χάρτες Δυτικής Ευρώπης κοστίζει 119€ σύμφωνα με

http://www.dis.gr/index.asp?mod=articles&id=268

Στα ίδια όμως χρήματα αγοράζει κανείς το miomap(igo με λίγο αλλαγμένο interface) ή το igo με τους ίδιους χάρτες της teleatlas.

Kαι δε νομίζω πως η σύγκριση ευνοεί το vector navigation.

Link to comment
Share on other sites

καλησπέρα στο forum . Χθες πήγα στο πικέρμι και αγόρασα και εγώ το νέο vector master (πρόγραμμα αναβάθμισης ) με τα 65 ευρό. το έβαλα στο 380 που έχω και δούλεψε καλά. Αν και δεν το έχω δουλέψει πολύ ακόμα. απλά τα μου φάνηκε οτι :

  • έχει μικρά γράμματα και δυσανάγνωστα σε σχέσει με το πρώτο πρόγραμμα .
  • είναι πολύ καλό που έχει πολλές γλώσσες και όχι μόνο ελληνικά και αγγλικά
  • ένα μειονέκτημά που βρήκα είναι οτι δεν μπορείς να βάλεις σε άλλη γλώσσα την φωνή και σε άλλη το πληκτρολόγιο και γενικά το menu .
  • φωνή έχει πάλι μια γυναικεία ενώ θα μπορούσε να έχει και αντρική
  • ένα άλλο πρόβλημα είναι οτι το πληκτρολόγιο δεν είναι τύπου γραφομηχανής αλλά είναι αλφαβητικό α,β,γ,δ, πράγμα που δυσκολεύει λίγο εμάς που χρησιμοποιούμε υπολογιστή .
     
  • άλλη διαφορά είναι οτι σε αυτό βάζεις πρώτα την πόλη και μετά την οδό
  • και η φωνή αυξομειώνετε μέσα απο το μενου και οχι απο τα πλήκτρα
  • και Τέλος το αντέγραψα σε άλλη κάρτα για να έχω και ένα αντίγραφο αν καταστραφεί το ένα αλλά όταν έβαλα το αντίγραφο μέσα μου ζητά αριθμό ξεκλειδώματος. δηλαδή αν θέλω να το βάλω σε 2G κάρτα δεν θα μπορώ. είναι και κλειστά ΣΚ για να τους πάρω τηλ θα περιμένω την δευτέρα

 

Αυτά που ανέφερα είναι οι πρώτες εντυπώσεις προς το παρόν επαναλαμβάνω οτι το πήρα την παρασκευή το απόγευμα και δεν πρόλαβα να το δοκιμάσω καλά

Link to comment
Share on other sites

http://rapidshare.com/files/85478848/menu590-final_version.rar.html

Κατεβάζετε από εδώ το μενού

1.Αποσυμπιέζετε στο pc και θα δείτε 3 φακέλους και ένα αρχείο.

Βoot,Destinatorapps,skin και calibration.exe.

Μέσα στο φάκελο Destinatorapps θα βάλετε το χάρτη(φάκελος GreeceU) και θα φτιάξετε άλλους 2 φακέλους Destinator και Destinator7 αντίστοιχα όπου θα βάλετε τα 2 destinator.Τους 3 αυτούς φακέλους τους στέλνετε στην κάρτα μνήμης.

2.Η συσκευή τώρα πρέπει να ξεκλειδώσει.Δεν ξέρω πως θα συμπεριφερθεί με το ξεκλείδωμα της dis γιαυτό θα αναφέρω τον τρόπο που χρησιμοποίησα εγώ.Συνδέουμε τη συσκευή με το pc.Aπαραίτητη προϋπόθεση να έχουμε εγκατεστημένο το activesync αν χρησιμοποιούμε win xp.Κάνουμε αντιγραφή το αρχείο calibration.exe που βρίσκεται στο φάκελο που μόλις κατεβάσαμε στο φάκελο windows του 590 αντικαθιστώντας το ήδη υπάρχον.

3.Κάνουμε soft reset.Xρησιμοποιούμε ένα αιχμηρό αντικείμενο και πιέζουμε την τρυπούλα που βρίσκεται στο κάτω μέρος της συσκευής,δίπλα από το on-off.

4.Mόλις επανεκκινήσει η συσκευή θα ανοίξει η μπάρα των windows.

Πάμε start-->programms-->file explorer και μπαίνουμε στην sdmmc.

5.Βρίσκουμε το φάκελο boot και τρέχουμε με διπλό κλικ το αρχείο boot.exe.Περιμένουμε.Η συσκευή θα κάνει επανεκκίνηση και θα επανέλθει στο κεντρικό μενού.

 

Καλημέρα και συγχαρητήρια για την φιλότιμη προσπάθεια που κάνετε

και βοηθάτε τόσο κόσμο..

 

 

Λοιπόν.. εχω και εγώ ενα μπέρδεμα.. :wacko:

 

Ξεκίνησα και εγώ την διαδικασία στο 590 συμφωνα με τις οδηγίες

σου..;) Το θέμα είναι πως μου προέκυψε ενα πρόβλημα ακριβώς σε

αυτο το σημείο (βήμα 5) :cry:. Με βγάζει στα windows και πετάει το εξής μήνυμα: "Fatal application error.Application Calibration.exe has performed an illegal operation,and will be shut down." κ μου λεει πως αν το προβλημα παραμενει να επικοινωνησω με vendor κ κατι τετοια. :wacko: τι μπορω να κανω για να συνεχισω τη διαδικασια? :O

 

ΥΓ. του εκανα on-off,βγηκα απο τα windows για να δω αν μπορω να μπω στην πλοηγηση με τον προηγουμενο μου χαρτη,αλλα δεν τον εβλεπε καν. :blink:

 

σ'ευχαριστω εκ των προτερων. :)

Link to comment
Share on other sites

Παιδες εχω ενα προβλημα με τον mp3 player που εχει το 390 μου. πολλες φορες δεν μου βρισκει τα mp3 που εχω βαλει στο gps τι και αν κανω ξανα scan δεν μου τα βρισκει, ακομα και με hard reset. Mπορω να βρω κανεναν αλλο mp3 player που να κανει για το 390;
Link to comment
Share on other sites

ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΩ ΤΟΝ bbbb ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΑΞΙΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ. ΕΧΩ ΕΝΑ 380, ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΚΑΒΑΛΑ ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ CARREFOUR 100 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ, ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΑΡΙΣΤΗ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ !! ΣΑΣ. ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΟ NEWMENU TOY bbbb ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΑΨΟΓΑ, ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΔΕΑ-ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ. ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΑΝ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ FRONT END ΩΣ ΜΡ3 PLAYER. ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ VECTOR ΜΕ ΤΟΝ WMPLAYER ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΛΟΓΩ EQUALAISER.ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ.ΜΠΟΡΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΠΛΗΚΤΡΑ ΑΛΛΑ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΥΑΝΑΓΝΩΣΤΗ PLAYLIST KAI IΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟ VISUALISASION. ΤΣΕΚΑΡΙΣΑ ΤΟΝ ΗΧΟ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ WMPLAYER ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΨΙΛΟΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΚΟΥΑΛΑΙΖΕΡ ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΡΙΣΤΟΣ.ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ LINE IN ΣΤΟ ΡΑΔΙΟCD.TI ΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ?
Link to comment
Share on other sites

Έχω αναφέρει αρκετές φορές νομίζω ήδη, αυτό που αναφέρουν και οι όροι χρήσης (πλέον γίνεται copy paste αυτό το κείμενο...):

 

Απαγορεύεται η ανάρτηση, δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά ή χρήση άλλης μεθόδου για την εγκατάσταση περιεχομένου από άτομο που δεν έχει δικαίωμα να διαθέσει το συγκεκριμένο περιεχόμενο βάσει νόμου ή βάσει εμπιστευτικής σχέσης. Απαγορεύεται η ανάρτηση, δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά ή χρήση άλλης μεθόδου για την εγκατάσταση λογισμικού ή περιεχομένου κάθε μορφής (κειμένου, εικόνας, ήχου, video, animation) που παραβιάζει οποιαδήποτε δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας οποιουδήποτε φορέα (συμπεριλαμβανομένων των εμπορικών μυστικών).

 

Όπως είχα γράψει και σε άλλο μου μήνυμα, links και requests με/για παράνομο περιεχόμενο αφαιρούνται χωρίς προειδοποίηση, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με ανούσια μηνύματα με περιεχόμενο έχεις PM, στείλε PM, στείλτε μου κάτι στο email τάδε.

 

Αν θέλετε να επικοινωνήσετε με κάποιον, δεν είναι ανάγκη να αναφέρετε δημόσια ότι του στείλατε προσωπικό μήνυμα (PM). Ο ίδιος το γνωρίζει. Και ο ίδιος πάλι δεν χρειάζεται να σας ευχαριστήσει δημόσια... επειδή έλαβε το PM σας. Μπορεί να το κάνει επίσης με PM προς εσάς και μόνο. Τέλος, ΜΗΝ δίνετε διευθύνσεις email δημόσια. Είναι πολύ εύκολο να συλλεχθούν από online bots και πριν το καταλάβετε να γεμίσει το mailbox σας με εκατοντάδες spam μηνύματα.

 

Θα σας παρακαλέσω λοιπόν, να σεβαστείτε τους απλούς κανονισμούς του forum.

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για την κατανόηση.

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Καινούριος και εγώ στο forum παιδιά, αλλά σ'ένα πρόβλημα όλοι ψαχνουμε την λύση και αν μη τι άλλο που αλλού πρώτα στο διαδίκτυο.

Στο θέμα μου. Φιλε eranakis τι εντυπώσεις εχεις, οπως αναφέρεις στο topic απο το gps vector master 380; Το βρήκα στα 99 ευρω. Αξίζει; Σε καθοδηγεί στα ελληνικά; Εννοώ αν λέει στα 50 μέτρα στριβετε δεξιά κτλ;

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Link to comment
Share on other sites

Γεια σας παίδες. Καλως σας βρηκα κ πολλα συγχαρητηρια σε ολους οσους βοηθουν τους νεους στο αθλημα.

Εδω κ ενα μηνα πηρα κ εγω το 290. Μολις το ειδα με 100ε το τσακωσα χωρις δευτερη σκεψη. Απο οτι βλεπω σαν GPS το μηχανακι παει πολυ καλα (συγκριτικα με το garmin etrex που εχω ειναι κλασεις πιο πανω), τουλαχιστον για το νομο Θεσσαλονικης που το εχω δουλεψει κ ακομα κ τα παιδιά μου (5,8χρ) το δουλεουν πανευκολα βαζοντας νεους προορισμους.

Το destinator δεν το εχω βαλει... ακομα, αλλα μαλλον απο οτι βλεπω, θα το βαλω συντομα.

 

Αυτο που με "χαλαει", ειναι οτι ενω του εχω βαλει καποια παιχνιδακια (pack-man κλπ), δε μπορει να τα τρεξει λογω οθονης (δε φαινονται ολοκληρα...) η κατι αλλο που δε ξερω, μια κ πρωτη φορα πιανω στα χερια μου pna.

 

Η ερωτηση προς τους γνωστες ειναι.

 

1. Δεχεται εκτος απο τα windows 4.2. κατι νεωτερο κ ποιο (τουλαχιστον να γυριζει η οθονη)? Δοκιμασα τα mobile 6.0 , Windows Mobile 6 Professional Sdk , k.α. χωρις αποτελεσμα. Τι παιζει, μηπως ειναι κλειδωμενα...? Kαποια στιγμη, εαν αναβαθμισω τα windows θα χασω τον navigator της dis ?

2. Του αρκει η εσωτερικη μνημη που εχει για να βαλεις καποια εξτρα πραγματα σαν το ozi explorer, παλμογραφο κλπ γιατι σε πολλα βγαζει μήνυμα οτι δεν επαρκει η μνημη ?

3. Εχω βρει διαφορα καλουδια για να του βαλω, αλλα λεει οτι δεν ειναι συμβατα. Τι ειδους προγραμματα θα μπορουσαν να μπουν στο μηχανακι κ για τι μηχανημα (για windows mobile, για pda, για pna, για... smart phones) ?

4. Το δεξι κλικ που ειναι ρε παιδες ?

 

Ευχαριστω προκαταβολικα κ sorry για τα πολλα....

Link to comment
Share on other sites

1.Πρέπει να βρεις την rom που να ταιριάζει στο συγκεκριμένο μηχάνημα και να περιέχει τα windows mobile 5 ή 6.Πράγμα αδύνατο,γιατί πρέπει να τα βγάλει η εταιρεία που φτιάχνει τη συσκευή.Η οθόνη δεν περιστρέφεται διότι του λείπουν οι απαραίτητες βιβλιοθήκες.Για να καταλάβεις τα windows ce 4,2 είναι ο πυρήνας των wm 2003 που χρησιμοποιούνται στα pda.Στα οποία επίσης δεν περιστρεφόταν η οθόνη.Υπάρχουν και η δεύτερη έκδοση των windows 2003 αλλά δεν ξέρω αν μπορούν να περαστούν στο 290

2.Χρησιμοποιείς μια κάρτα μνήμης.

3.Πρέπει τα προγράμματα να είναι γραμμένα για pna με windows 4,2 ή windows 2003.Στη δεύτερη περίπτωση πρέπει να ψάξεις στο νετ για τα απαραίτητα dll που υπάρχουν εκ κατασκευής στα wm 2003 και να τα βάλεις στο φάκελο του προγράμματος στην κάρτα μνήμης.Για να καταλάβεις ποια dll λείπουν,χρησιμοποίησε την εφαρμογή executability check.

4.Το δεξί κλικ δεν υπάρχει από μόνο του.Χρειάζεσαι πρόγραμμα,το οποίο δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή ποιο είναι.Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να λέγεται winwatch.

Link to comment
Share on other sites

Ti να πω !!! Ακομα δε προλαβα να διαβασω αυτα που εγραψα κ απαντησες !!! Faster than the speed of light.

Φιλε bbb .... χιλια ευχαριστω.

Για να τα χωνέψω τωρα, θα πρεπει να παρω αντιοξινα κ θα κανω κ κανενα 24ωρο :lol::lol::lol:

Χαιρετίσματα σε ολα τα παιδια.

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα,

Πείρα και εγώ ένα PNA και δεν μου άρεσε το πρόγραμμα που είχε μέσα, διαβάζοντας τις πρώτες σελίδες κατάφερα και του πέρασα το Destinator 6.

Έχω ένα πρόβλημα και μία απορία…

Πρόβλημά : Όταν βλέπω τον χάρτη τα κουμπιά δεν είναι στην άκρη της οθόνης, το PNA μου είναι 4,3" με 480 x 272 ανάλυση (WQVGA)… υπάρχει κανένα skin για αυτήν την ανάλυση ;

 

Απορία: To PNA τρέχει windows CE 4.2, μπορώ να του βάλω κάποιο άλλο πρόγραμμα ή Destinator 7 ? (Μία έκδοση Destinator 7 που δοκίμασα πάντως δεν έπαιζε) και γενικός ποιο είναι το καλύτερο πρόγραμμα ;

Link to comment
Share on other sites

H καρτα SD παιζει ρολο αν θα ειναι γρηγορη ή αργη; Δηλαδη μια γρηγορη καρτα θα μπορει να διαβαζεται γρηγορα απο το 590 ή θα ειναι τζαμπα τα χρηματα;
Link to comment
Share on other sites

Γεια σας παίδες. Καλως σας βρηκα κ πολλα συγχαρητηρια σε ολους οσους βοηθουν τους νεους στο αθλημα.

Εδω κ ενα μηνα πηρα κ εγω το 290. Μολις το ειδα με 100ε το τσακωσα χωρις δευτερη σκεψη. Απο οτι βλεπω σαν GPS το μηχανακι παει πολυ καλα (συγκριτικα με το garmin etrex που εχω ειναι κλασεις πιο πανω), τουλαχιστον για το νομο Θεσσαλονικης που το εχω δουλεψει κ ακομα κ τα παιδιά μου (5,8χρ) το δουλεουν πανευκολα βαζοντας νεους προορισμους.

Το destinator δεν το εχω βαλει... ακομα, αλλα μαλλον απο οτι βλεπω, θα το βαλω συντομα.

 

Αυτο που με "χαλαει", ειναι οτι ενω του εχω βαλει καποια παιχνιδακια (pack-man κλπ), δε μπορει να τα τρεξει λογω οθονης (δε φαινονται ολοκληρα...) η κατι αλλο που δε ξερω, μια κ πρωτη φορα πιανω στα χερια μου pna.

 

Η ερωτηση προς τους γνωστες ειναι.

 

1. Δεχεται εκτος απο τα windows 4.2. κατι νεωτερο κ ποιο (τουλαχιστον να γυριζει η οθονη)? Δοκιμασα τα mobile 6.0 , Windows Mobile 6 Professional Sdk , k.α. χωρις αποτελεσμα. Τι παιζει, μηπως ειναι κλειδωμενα...? Kαποια στιγμη, εαν αναβαθμισω τα windows θα χασω τον navigator της dis ?

2. Του αρκει η εσωτερικη μνημη που εχει για να βαλεις καποια εξτρα πραγματα σαν το ozi explorer, παλμογραφο κλπ γιατι σε πολλα βγαζει μήνυμα οτι δεν επαρκει η μνημη ?

3. Εχω βρει διαφορα καλουδια για να του βαλω, αλλα λεει οτι δεν ειναι συμβατα. Τι ειδους προγραμματα θα μπορουσαν να μπουν στο μηχανακι κ για τι μηχανημα (για windows mobile, για pda, για pna, για... smart phones) ?

4. Το δεξι κλικ που ειναι ρε παιδες ?

 

Ευχαριστω προκαταβολικα κ sorry για τα πολλα....

 

παλμογραφο?? και ozi?? τα εχεις αυτα για pna?? και τον παλμογραφο πως τον συνδεεις για να παρεις σημα εισοδου? αλλα και εξοδου!!!

vector master 390 the ultimate PNA machine!!!
Link to comment
Share on other sites

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΑΝΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΡ3 ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΣΤ ΜΟΥ.ΕΠΕΙΔΗ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΣΤΝ ΚΑΙ ΤΡΩΩ ΦΡΙΚΗ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΛΟΓΩ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ,ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΝΑ ΛΙΝΚ ΓΙΑ ΤΟ DESTINATOR 7 ? ΕΧΩ ΤΟ 380 ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ
Link to comment
Share on other sites

καλησπέρα στο forum . Χθες πήγα στο πικέρμι και αγόρασα και εγώ το νέο vector master (πρόγραμμα αναβάθμισης ) με τα 65 ευρό. το έβαλα στο 380 που έχω και δούλεψε καλά. Αν και δεν το έχω δουλέψει πολύ ακόμα. απλά τα μου φάνηκε οτι :

  • έχει μικρά γράμματα και δυσανάγνωστα σε σχέσει με το πρώτο πρόγραμμα .
  • είναι πολύ καλό που έχει πολλές γλώσσες και όχι μόνο ελληνικά και αγγλικά
  • ένα μειονέκτημά που βρήκα είναι οτι δεν μπορείς να βάλεις σε άλλη γλώσσα την φωνή και σε άλλη το πληκτρολόγιο και γενικά το menu .
  • φωνή έχει πάλι μια γυναικεία ενώ θα μπορούσε να έχει και αντρική
  • ένα άλλο πρόβλημα είναι οτι το πληκτρολόγιο δεν είναι τύπου γραφομηχανής αλλά είναι αλφαβητικό α,β,γ,δ, πράγμα που δυσκολεύει λίγο εμάς που χρησιμοποιούμε υπολογιστή .
     
  • άλλη διαφορά είναι οτι σε αυτό βάζεις πρώτα την πόλη και μετά την οδό
  • και η φωνή αυξομειώνετε μέσα απο το μενου και οχι απο τα πλήκτρα
  • και Τέλος το αντέγραψα σε άλλη κάρτα για να έχω και ένα αντίγραφο αν καταστραφεί το ένα αλλά όταν έβαλα το αντίγραφο μέσα μου ζητά αριθμό ξεκλειδώματος. δηλαδή αν θέλω να το βάλω σε 2G κάρτα δεν θα μπορώ. είναι και κλειστά ΣΚ για να τους πάρω τηλ θα περιμένω την δευτέρα

 

Αυτά που ανέφερα είναι οι πρώτες εντυπώσεις προς το παρόν επαναλαμβάνω οτι το πήρα την παρασκευή το απόγευμα και δεν πρόλαβα να το δοκιμάσω καλά

 

τελικά μετά απο επικοινωνία με την dis. έμαθα η sd κάρτα της αναβάθμισης είναι κλειδωμένη και δεν μπορείς να την αντιγράψεις σε 2 γίγα κάρτα . οπότε πρέπει κανείς να αρκεστεί στο 1 γίγα που έχει η κάρτα

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...