Jump to content

Vector Master 380 (PNA)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να σας πω και τον τρόπο να το ξεκλειδώσετε τελείως,να βλέπετε τα windows και να βάζετε και άλλες εφαρμογές,οκ.

By all means, και ευχαριστώ εκ των προτέρων...

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Συμπατριώτη :D θα χρειαστείς την έκδοση για pna.Kαι ναι έχεις δίκιο,θα δουλέψει κανονικά.Θα χρειαστεί βέβαια να αλλάξεις και τις ρυθμίσεις στο destinator.ini ώστε να βρίσκει την κεραία.port=1,baudrate=4800 ;)

Αν και έβαλα port=1 και baudrate=4800, και παρ' ότι γράφει "Κεραία συνδεδεμένη", σήμα δε βρίσκει. Μήπως παίζει ρόλο και το πρωτόκολλο που αυτή τη στιγμή είναι PROTOCOL=2;

Αν και έβαλα port=1 και baudrate=4800, και παρ' ότι γράφει "Κεραία συνδεδεμένη", σήμα δε βρίσκει. Μήπως παίζει ρόλο και το πρωτόκολλο που αυτή τη στιγμή είναι PROTOCOL=2;

ουπς:O λάθος.port=2 πρέπει να βάλεις :cool:

ουπς:O λάθος.port=2 πρέπει να βάλεις :cool:

PORT=2 δοκίμασα, άναψε το πράσινο λαμπάκι της συσκευής ότι έχει σήμα GPS, αλλά το πρόγραμμα εξακολουθούσε να "αναμένει" σήμα GPS... Νοιώθω ότι έχω φτάσει τόσο κοντά στην πηγή και ανυπομονώ να πιω νερό...

Τό 'χεις δοκιμάσει; Δουλεύει σε σένα;

PORT=2 δοκίμασα, άναψε το πράσινο λαμπάκι της συσκευής ότι έχει σήμα GPS, αλλά το πρόγραμμα εξακολουθούσε να "αναμένει" σήμα GPS... Νοιώθω ότι έχω φτάσει τόσο κοντά στην πηγή και ανυπομονώ να πιω νερό...

Τό 'χεις δοκιμάσει; Δουλεύει σε σένα;

Nαι.Βγάλτο σε καθαρό ουρανό για κανένα 15λεπτο να αναπνεύσει καθαρό αέρα:p και θα κλειδώσει.

Nαι.Βγάλτο σε καθαρό ουρανό για κανένα 15λεπτο να αναπνεύσει καθαρό αέρα:p και θα κλειδώσει.

Τζίφος! Η γυναικεία φωνούλα παραπονιέται "Ασθενές σήμα GPS, ελέγξτε την κεραία", κι ας έχει πρασινίσει το λαμπάκι που δείχνει ότι έχει σήμα, κι ας γράφει "Κεραία GPS συνδεδεμένη". Κι αν κάνει 15 λεπτά για να κλειδώσει, ποιο το νόημα; Σίγουρα κάνω κάτι λάθος. Μήπως πρέπει ν' αυξήσω τα baud;

Εκτός κι αν η καθυστέρηση οφείλεται στο ότι το Destinator δεν έχει κατεβάσει ακόμα το Almanac των δορυφόρων. Δεν έχω και μπαταρία να παίξω στο σπίτι...

περίεργο.σε μένα με το που σταθεροποιηθεί το πράσινο λαμπάκι,ξεκινάει άμεσα η πλοήγηση.ποια είναι η έκδοση του destinator που έχεις?Αυτό που λες για την εφημερίδα των δορυφόρων,έχει κάποια βάση.Την πρώτη φορά που το άνοιξα έκανε κανένα 15λεπτο να κλειδώσει και πλέον θέλει περίπου 1-2 λεπτά.

το papago λειτουργεί κανονικά?

περίεργο.σε μένα με το που σταθεροποιηθεί το πράσινο λαμπάκι,ξεκινάει άμεσα η πλοήγηση.ποια είναι η έκδοση του destinator που έχεις?Αυτό που λες για την εφημερίδα των δορυφόρων,έχει κάποια βάση.Την πρώτη φορά που το άνοιξα έκανε κανένα 15λεπτο να κλειδώσει και πλέον θέλει περίπου 1-2 λεπτά.

το papago λειτουργεί κανονικά?

Το PapaGo λειτουργεί κανονικά. Πρώτη φορά που το δοκίμασα μέσα σε 2-3 λεπτά είχε βρει δορυφόρους και έδινε κανονικά στίγμα.

Το Destinator με το οποίο πειραματίζομαι είναι το Destinator 6.1.044733. Η αλήθεια είναι ότι, επειδή το Vector Master έχει μείνει από μπαταρία, και τα πειράματα τα έκανα στο σπίτι, δεν το άφησα ανοιχτό για ένα τέταρτο (με το Destinator) για να κλειδώσει έστω και μία φορά. Στο χρόνο όμως, που του είχα αφήσει, το λαμπάκι προλάβαινε να γίνει πράσινο.

Θα ξαναδοκιμάσω σήμερα, με ρεύμα απ' το αυτοκίνητο... Νεότερα το μεσημέρι.

Φίλε πως ακριβώς δουλεύει το αρχείο αυτό ? Τι εννοείς " να βάλουμε και άλλες εφαρμογές " Ευχαριστώ

Το PapaGo λειτουργεί κανονικά. Πρώτη φορά που το δοκίμασα μέσα σε 2-3 λεπτά είχε βρει δορυφόρους και έδινε κανονικά στίγμα.

Το Destinator με το οποίο πειραματίζομαι είναι το Destinator 6.1.044733. Η αλήθεια είναι ότι, επειδή το Vector Master έχει μείνει από μπαταρία, και τα πειράματα τα έκανα στο σπίτι, δεν το άφησα ανοιχτό για ένα τέταρτο (με το Destinator) για να κλειδώσει έστω και μία φορά. Στο χρόνο όμως, που του είχα αφήσει, το λαμπάκι προλάβαινε να γίνει πράσινο.

Θα ξαναδοκιμάσω σήμερα, με ρεύμα απ' το αυτοκίνητο... Νεότερα το μεσημέρι.

Nαι όντως είναι σπαστικό που δεν έχει φορτιστή σπιτιού.:(Τηλεφώνησα στην εταιρία και μου είπαν πως σε μια βδομάδα θα φέρουν με κόστος 20€.Το destinator που έβαλες λογικά πρέπει να δουλεύει.

Απλά αν έχεις 2 φακέλους x-road και mobile navigator,ρίξε τα αρχεία του φακέλου mobile navigator στο x-road\Navigator

Φίλε πως ακριβώς δουλεύει το αρχείο αυτό ? Τι εννοείς " να βάλουμε και άλλες εφαρμογές " Ευχαριστώ

Aποκτάς πρόσβαση στα windows και επιπλέον δυνατότητες.Για παράδειγμα μπορείς να απενεργοποιήσεις το κλικ που ακούγεται κάθε φορά που πατάς στην οθόνη,να μπαίνει η συσκευή σε standby mode μετά από κάποιο διάστημα που επιλέγεις εσύ.Επίσης μπορείς να περιστρέψεις την οθόνη οριζόντια και κάθετα και να βάλεις και άλλα προγράμματα gps,όπως gps speed sentry,οs gps converter για πλοήγηση και αποθήκευση αγαπημένων σημείων στο destinator με συντεταγμένες κτλ :D Απλά θέλει ψάξιμο γιατί από το λειτουργικό λείπουν κάποια αρχεία που είναι standard στα pocketpc.

Το destinator που έβαλες λογικά πρέπει να δουλεύει.

Απλά αν έχεις 2 φακέλους x-road και mobile navigator,ρίξε τα αρχεία του φακέλου mobile navigator στο x-road\Navigator.

Ok, δούλεψε! :w00t:

Ευχαριστώ για τη βοήθεια! :respect:

Τελευταίες ερωτήσεις: Το MobileNavigator.exe από ποιο φάκελο πρέπει να τρέχει; Αν αντιγράψουμε τα αρχεία του φακέλου MobileNavigator, αυτός ο φάκελος μετά χρειάζεται ή μπορώ να τον σβήσω; Τέλος, με το Destinator, τα κουμπιά Menu και Προορισμός του Vector Master δε δουλεύουν. Υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε γι' αυτό;

Και πάλι ευχαριστώ!

Ok, δούλεψε! :w00t:

Ευχαριστώ για τη βοήθεια! :respect:

Τελευταίες ερωτήσεις: Το MobileNavigator.exe από ποιο φάκελο πρέπει να τρέχει; Αν αντιγράψουμε τα αρχεία του φακέλου MobileNavigator, αυτός ο φάκελος μετά χρειάζεται ή μπορώ να τον σβήσω; Τέλος, με το Destinator, τα κουμπιά Menu και Προορισμός του Vector Master δε δουλεύουν. Υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε γι' αυτό;

Και πάλι ευχαριστώ!

Aφού αντέγραψες τα αρχεία,δεν χρειάζεται ο φάκελος.Μπορείς το MobileNavigator να το τρέχεις από το φάκελο Νavigator.Tα κουμπιά όντως δεν δουλεύουν γιατί είναι σχεδιασμένα να δουλεύουν με το papago.Aλλά δεν νομίζω πως υπάρχει πρόβλημα,αφού δουλεύουν οι υπόλοιπες εφαρμογές μια χαρά και στο 6 μπορείς να κάνεις τα πάντα χωρίς γραφίδα:rolleyes:

Οι δικες μου εντυπωσεις απο το 380 ειναι σε γενικες γραμμες καλες.Ειμαι στο Βολο και η καλυψη ειναι πολυ καλη.Όσο αφορα τα αλλα πρβληματα που αναφερθηκαν (παλιες ονομασιες οδων,μονοδρομοι κλπ) ισχυουν και για το Βόλο.

Το manual της συσκευης μου φανηκε περιληπτικο και δυσχρηστο.Καπως δυσχρηστη μου φαινεται και η συσκευη.Επισης καποιες φορες κολλαει.

Θα ηθελα αν γινεται να δωθουν καποιες περισσοτερες πληροφοριες για το πως εγκαθιστουμε επιπλεον προγραμματα στην συσκευη

Ο χάρτης στο Νομό Κοζάνης είναι επιεικώς απαράδεκτος. Δεν είναι μόνο μέσα στην πόλη της Κοζάνης, που έχει παλαιά ονόματα οδών και λάθος μονοδρομήσεις. Και στο επαρχιακό δίκτυο, το οποίο δεν έχει αλλάξει εδώ και δεκαετίες, ενώ οδηγείς μια χαρά στην εθνική οδό, το PapaGo δείχνει ότι είσαι μέσα στα χωράφια, ή μέσα στη λίμνη Πολυφύτου!

Τι σημαίνει το σφάλμα <..Remove LOCK protection..>;

Πειραματιζόμουν (χωρίς πολλή μπαταρία) με το Destinator και έσβησε μόνο του. Όταν το ξανάναψα είχε κολλήσει. Το έσβησα από πίσω, απ' τον διακόπτη ON/OFF, όταν το ξανάναψα μου έλεγε ότι λείπει η κάρτα SD (που δεν έλειπε). Την έβγαλα, την ξαναέβαλα και πατώντας το "Πλοήγηση" για να τρέξει το Destinator, μου έβγαλε το παραπάνω μήνυμα (βλ. και πολύ θολή συνημμένη φωτογραφία απ' το κινητό). Η κάρτα δεν είναι κλειδωμένη. Ο card reader μου μια χαρά βλέπει την κάρτα και γράφει και απ' όλα. Τη φορμάρισα καλού κακού, ξανάγραψα το software, αλλά το μήνυμα λάθους επιμένει. Καμιά ιδέα;

Ο χάρτης στο Νομό Κοζάνης είναι επιεικώς απαράδεκτος. Δεν είναι μόνο μέσα στην πόλη της Κοζάνης, που έχει παλαιά ονόματα οδών και λάθος μονοδρομήσεις. Και στο επαρχιακό δίκτυο, το οποίο δεν έχει αλλάξει εδώ και δεκαετίες, ενώ οδηγείς μια χαρά στην εθνική οδό, το PapaGo δείχνει ότι είσαι μέσα στα χωράφια, ή μέσα στη λίμνη Πολυφύτου!

Θέλει να σε πάει για ψάρεμα ή για θαλάσσιο σκι:lol:

Πέρα από την πλάκα,ο χάρτης είναι σκέτη απογοήτευση.Πάντως όσο την δουλεύω την συσκευή,θεωρώ πως είναι κορυφή για τα χρήματα της με τα κουπόνια,γιατί αν είναι να δώσεις 400€ για να πάρεις αυτούς τους χάρτες δε λέει καθόλου.Αλλά για 199+140 που κάνει μια άδεια για τους χάρτες της Ngi είναι best value for money:cool:

Αλλά για 199+140 που κάνει μια άδεια για τους χάρτες της Ngi είναι best value for money:cool:

Θα συμφωνήσω μαζί σου. Εξάλλου, αυτή ήταν και η βασική ιδέα πίσω απ' την αγορά της συγκεκριμένης συσκευής: Να μπορεί να τρέξει το Destinator. Τώρα γιατί μου κάνει κόλπα με την κάρτα...

Α, και ένα άλλο: Ενώ έχω ρυθμίσει την ώρα στη συσκευή ένα εκατομμύριο φορές, τα Windows μου βγάζουν ένα ηλίθιο μήνυμα ότι ρυθμίσανε την ώρα σύμφωνα με τη θερινή ώρα (οπότε πάνε το ρολόι μία επιπλέον ώρα μπροστά), το δε PapaGo έχει διαφορά φάσης 12 ώρες με αποτέλεσμα να μη δουλεύει σωστά η εναλλαγή ημέρα/νύχτα στο skin του...

Έχεις κάποια άλλη κάρτα να το δοκιμάσεις,μήπως και τα έχει παίξει αυτή?Προφανώς λόγω της απότομης διακοπής που έγινε από το τελείωμα της μπαταρίας,τα έπαιξε η κάρτα.

Έχεις κάποια άλλη κάρτα να το δοκιμάσεις,μήπως και τα έχει παίξει αυτή?Προφανώς λόγω της απότομης διακοπής που έγινε από το τελείωμα της μπαταρίας,τα έπαιξε η κάρτα.

Άκυρο. Δεν έφταιγε η κάρτα:

Ξαναπέρασα το Destinator, και με τους δύο φακέλους (MobileNavigator και X-road). Αντέγραψα τα περιεχόμενα του MobileNavigator στον X-road\Navigator, άλλαξα τις ρυθμίσεις του Destinator.ini, έβαλα το Engine.ini να τρέχει το \MobileNavigator\MobileNavigator.exe και δούλεψε. Δεν ξέρω τι έφταιγε, ίσως τελικά να χρειάζονται και οι δύο φάκελοι...

Ρε παιδιά αγόρασα και εγώ το Vector Master 380 με τα κουπούνια αλλά ο χάρτης για το Μαρούσι που μένω είναι απαράδεκτος...Έχει και παλιές ονομασίες και με στέλνει συνεχώς σε μονόδρομους και πολλούς δρόμους δεν τους έχει καν...Αν μπορούσε κάποιος να βοηθήσει να μου πει πού θα βρώ το Destinator γιατί όσες εκδόσεις κατέβασα δεν τρέχουν...(Το κορυφαίο: Του έβαλα να με πάει στο σταθμό του Αμαρουσίου με συντομότερη διαδρομή και με πήγε πρώτα από το Χαλάνδρι ενώ με την προτιμότερη με πήγε φυσιολογικά!!!)

geia sas. Eimai kai ego xristis tou Vector Master 380 kai parakolouthontas tis sizitisi sas dokimasa kai ego to Destinator. Se genikes grammes einai poly kalo all me pigaine mesa apo potamia stin anatoliki attiki. Episis, se pollous monodromous me estrive kai ayto kai itan kai auto epikindino. Genikos alloi oi xartes theloun douleia.

geia sas. Eimai kai ego xristis tou Vector Master 380 kai parakolouthontas tis sizitisi sas dokimasa kai ego to Destinator. Se genikes grammes einai poly kalo all me pigaine mesa apo potamia stin anatoliki attiki. Episis, se pollous monodromous me estrive kai ayto kai itan kai auto epikindino. Genikos alloi oi xartes theloun douleia.

Κοίταξε στις αποφυγές τι έχεις ενεργοποιημένο και τι όχι.Οταν βάζεις το χάρτη για πρώτη φορά οι αποφυγές είναι ρυθμισμένες,ώστε να αποφεύγουν τις εθνικές οδούς,την αττική οδό,το δακτύλιο και τους χωματόδρομους.

Ρε παιδιά αγόρασα και εγώ το Vector Master 380 με τα κουπούνια αλλά ο χάρτης για το Μαρούσι που μένω είναι απαράδεκτος...Έχει και παλιές ονομασίες και με στέλνει συνεχώς σε μονόδρομους και πολλούς δρόμους δεν τους έχει καν...Αν μπορούσε κάποιος να βοηθήσει να μου πει πού θα βρώ το Destinator γιατί όσες εκδόσεις κατέβασα δεν τρέχουν...(Το κορυφαίο: Του έβαλα να με πάει στο σταθμό του Αμαρουσίου με συντομότερη διαδρομή και με πήγε πρώτα από το Χαλάνδρι ενώ με την προτιμότερη με πήγε φυσιολογικά!!!)

Γνωστές βλακείες του papago:worry: τα ίδια κάνει και το papago 7.