JOHNMEGARYTHMOS Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Καλημέρα γνωρίζει κανένας που θα βρω την συγκεκριμένη εφαρμογή; το κινητό μου είναι το 6500slide και το νοκια 6151. Αλλά μόνο για series 40 μοντέλα την θέλω. Αν μπορείτε ευχαριστώ εκ των προτέρων. Διότι ψάχνω και δεν βρίσκω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gandrian Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 Κύριοι, έχω εδώ και λίγες ημέρες ένα 6500s στα χέρια μου και έχω ξεκινήσει διαδικασία "ρεκτιφιέ" (software upgrade, αλλαγή πρόσοψης, καπάκια κλπ, πλάκα έχει). Μπορεί κάποιος να μου πει που θα βρω εφαρμογές για το συγκεκριμένο τηλέφωνο ? δηλ. office (αν υπάρχει) ή κάτι αντίστοιχο τέλος πάντων για να ανοίγω αρχεία excel, word κλπ ? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 (edited) Κύριοι, έχω εδώ και λίγες ημέρες ένα 6500s στα χέρια μου και έχω ξεκινήσει διαδικασία "ρεκτιφιέ" (software upgrade, αλλαγή πρόσοψης, καπάκια κλπ, πλάκα έχει). Μπορεί κάποιος να μου πει που θα βρω εφαρμογές για το συγκεκριμένο τηλέφωνο ? δηλ. office (αν υπάρχει) ή κάτι αντίστοιχο τέλος πάντων για να ανοίγω αρχεία excel, word κλπ ? Ευχαριστώ και εγω εχω το ιδιο μοντελο εψαχνα να βρω αρχειο που να διαβαζει word και excell και δεν βρηκα κατι . εφαρμογες για κινητα απο οσο ψαξει εχει εδω ******** . ριξε μια ματια . update εχω κανει ειναι αρκετα ευκολο μεσω ιντερνετ οσο για την αλλαγη προσοψης ποσο σου εχει κοστισει; . απο οσο ειχα ψαξει παλια ειναι πανακριβη. λογω των μεταλλικων καλυματων Edited November 14, 2010 by impreza_sti Απαγορεύεται η αναφορά σε σελίδες που περιέχουν παράνομο υλικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 Ίσως να το ξέρεις ήδη αλλά κοίταξε και στο getjar.com ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidasgr2003 Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 Χρόνια πολλά, αγάπη, υγεία κ ευτυχία σε όλους !!!! έχω 1 πρόβλημα με το κινητό μου ... μου βγάζει ''ανεπαρκής μνήμη η ενημέρωση ακυρώθηκε'' η μνήμη όμως δεν ειναι γεμάτη .. σβησμένα όλα μηνύματα κλπ εχω και μια καρτα 2 gb μαλλον ειναι λιγο χαλασμένη αλλα παλι το ίδιο μνμ ... βάζω την εργοστασιακη καρτα που ειναι οκ κ παλι το ίδιο μνμ ... μου εχει πέσει βέβαια κατω το κινητο μερικές φόρες , δεν ξερω όμως αν εχει σχέση .... στο νοκια.com δεν το εχουν το 6500 slide για να κανω αναβάθμιση λογισμικού ξέρετε πως επιδιορθώνεται το πρόβλημα ? :cry: ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 Χρόνια πολλά, αγάπη, υγεία κ ευτυχία σε όλους !!!! έχω 1 πρόβλημα με το κινητό μου ... μου βγάζει ''ανεπαρκής μνήμη η ενημέρωση ακυρώθηκε'' η μνήμη όμως δεν ειναι γεμάτη .. σβησμένα όλα μηνύματα κλπ εχω και μια καρτα 2 gb μαλλον ειναι λιγο χαλασμένη αλλα παλι το ίδιο μνμ ... βάζω την εργοστασιακη καρτα που ειναι οκ κ παλι το ίδιο μνμ ... μου εχει πέσει βέβαια κατω το κινητο μερικές φόρες , δεν ξερω όμως αν εχει σχέση .... στο νοκια.com δεν το εχουν το 6500 slide για να κανω αναβάθμιση λογισμικού ξέρετε πως επιδιορθώνεται το πρόβλημα ? :cry: ευχαριστώ περιεργο αυτο που μου λες κατα την γνωμη μου δοκιμασε να κανεις επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων απο την ρυθμισεις του μενου τις συσκευης σου και να ξανα προσπαθησεις να κανεις την αναβαθμιση. μπηκα στο σιτε τισ νοκια και το εχουνε κανονικα το κινητο http://www.nokia.gr/products/phones/6500-slide κατεβασε το καινουγιο pc suite διοτι εχει αλλαξει τελειωσ το παλιο pc suite ητανε στα ελληνικα ενω το καινουργιο ειναι τις ovi και ειναι μονο στα αγγλικα και ακολουθησε τις οδηγιες. πριν την αναβαθμιση φροντισε να εχεις φορτισει καλα το κινητο σου διοτι αλλιως δν ξεκιναει η αναβαθμιση.. επισης βγαλε την και την καρτα μνημης πριν ξεκινησεις ξερω οτι δεν παιζει ρολο αλλα ποτε δεν ξερεις. εαν παλι δν τα καταφερεις παρε τηλ την νοκια να σου πουν τι να κανεις . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 παιδια ειχα συνδεδεμενο το κινητο με το ovi suite και εκει που μετεφερα κατι μηνυματα (ηταν πολλα)ξαφνικα αναβοσβηνε και δεν εκανε τιποτα!εβγαλα την μπαταρια και την ξαναεβαλα αλλα κανει απο μονο τ επανεκκινησεις..τι να του κανω? Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 Έχει βγάλει η Νόκια κάποιο καινούργιο μοντέλο σαν "αναβάθμιση" του 6500? Ψάχνω κάποιο με slide και δεν βρίσκω τίποτα... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 Έχει βγάλει η Νόκια κάποιο καινούργιο μοντέλο σαν "αναβάθμιση" του 6500? Ψάχνω κάποιο με slide και δεν βρίσκω τίποτα... :( Ίσως το 6700 slide?Δεν είμαι σίγουρος. http://www.nokia.gr/support/support/6700-slide Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 Αν κοιτάς μόνο για Series40 με slide τότε τα τελευταία που ανακοινώθηκαν, αλλά δεν είναι αντικαταστάτες του 6500slide, είναι τα 7230( 24/11/09), Χ3-00 (2/9/09) και 6600islide (19/5/09). Κάτι νεότερο μέσα στο 2010 δεν είδα να υπάρχει. Το 6700slide, που αναφέρει @bomber21, είναι Symbian S60 3rd edition. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltostammy2 Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να με βοηθήσετε στο εξής. Έχω ανεπιθύμητες κλησεις και θελω να κάνω φραγη στα νουμερα αυτα υπάρχει κάποιο πρόγραμμα σαν το blacklist για το κινητο μας;;; Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serakis2 Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 Καλησπερα σε ολους. Σημερα προσπαθωντας να αναβαθμισω το 6500s που εχω με το nokia software updater, το προγραμμα κολλησε και τωρα το τηλεφωνο δεν λειτουργει, παρα μονο αναβει η οθονη και δεν δειχνει τιποτα. Με λιγο ψαξιμο στο νετ μαλλον θελει "φλασαρισμα". Αυτο πως θα γινει και τι εργαλεια( π.χ. καλώδια) απαιτουνται? Ευχαριστω! Υ.Γ. εαν το θεμα ανηκει αλλου παρακαλω θερμα τους διαχειριστες να το μεταφερουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 Μπορείς να το flash-αρεις με το phoenix. Δεν χρειάζεται κάποιο ιδιαίτερο εξοπλισμό παρά μόνο το καλώδιο που έχεις για να συνδέεις το κινητό με το pc σου. Το πρόγραμμα που σου λέω θα το βρεις με μια αναζήτηση στο Google. Καλό είναι να δεις και video με τις οδηγίες. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 μπορεις να φλασαρεις ενα κινητο ακομα και αν ειναι κλειστο? Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 μπορεις να φλασαρεις ενα κινητο ακομα και αν ειναι κλειστο? ναι θα επιλεξεις την επιλογη dead phone Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 ναι θα επιλεξεις την επιλογη dead phone μα που ειναι αυτη η επιλογη? Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 μα που ειναι αυτη η επιλογη? στο phoenix Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 στο phoenix τεσπα εγω δεν βλεπω καμια τετοια επιλογη! Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serakis2 Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 (edited) Παιδια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας, θα το δοκιμασω και θα σας πω. Κατι ακομα, παιζει ρολο ποια εκδοση του phoenix εχουμε? Ευχαριστω!:) Edit: το δοκιμασα συμφωνα με τον οδηγο αυτο αλλα οταν παω να βαλω το product code μου βγαζει το εξης "Neither dp1.0 nor dp2.0 was found for the product, or the product cannot be identified." Τι μπροει να συμβαινει???? Τα φωτα σας !! Ευχαριστω εκ των προτερων Edited March 1, 2011 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 Η έκδοση του phoenix παίζει ρόλο για το αν υποστηρίζει κάποια συγκεκριμένη συσκευή ή όχι.Ρίξε μια ματιά στον οδηγό που υπάρχει για τα symbian To κινητό μου έσβησε και δεν ανοίγει, τι κάνω; (Flashing dead device) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 ποιο συνδυασμο πληκτρων παταμε στο κθνητο αυτο οταν ειναι κλειστο για φορματ? Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 ποιο συνδυασμο πληκτρων παταμε στο κθνητο αυτο οταν ειναι κλειστο για φορματ? δεν μπορεις... μονο να το φλασαρεις μπορεις Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 δεν μπορεις... μονο να το φλασαρεις μπορεις μου βγαζει το εξης "Neither dp1.0 nor dp2.0 was found for the product, or the product cannot be identified" οπως στον φιλο πιο πανω....τι γινεται? Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marianthipanos Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 καλησπερα. εχω το νοκια 6500 σλαιντ, κ μου εχει προβλημα. οταν το ανοιγω κολαει στο προφιλ πτησης, κ μετα δεν μπορω να πατησω κανενα κουμπι. ας μου σωσει καποιοσ τα φωτα του, γιατι ειμαι ασχετη εντελως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 καλησπερα. εχω το νοκια 6500 σλαιντ, κ μου εχει προβλημα. οταν το ανοιγω κολαει στο προφιλ πτησης, κ μετα δεν μπορω να πατησω κανενα κουμπι. ας μου σωσει καποιοσ τα φωτα του, γιατι ειμαι ασχετη εντελως. μπορείς να βάλεις όταν ανοίγεις το κινητό σου να μην σε ρωτάει για το εάν θέλεις να ενεργοποιηθεί το κινητό σου ως προφίλ πτήσης. Μέσα από τις ρυθμίσεις και μετά τηλέφωνο υπάρχει η επιλογή για την ερώτηση έναρξης για το προφίλ πτήσης βαλτώ στο όχι. Επίσης εάν βλέπεις ότι σου κολλάει να μην το βάζεις καθόλου στο προφίλ εν πτηση. Εάν πάλι δεν βρεις καμία ανταπόκριση από αυτα πού σου είπα κατέβασε το pc suite ή το Ovi suite και κανε αναβάθμιση λογισμικού ξανά και άμα σου συμβαίνει πάλι το ίδιο πήγαινε σε κατάστημα νοκια να σου που τι φταει. Αν και πιστεύω ότι με μια αναβάθμιση όλα θα είναι οκ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts