Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6500 Slide

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πήγα σήμερα στο Πλαίσιο και μου είπαν ότι το έχουνε φέρη στις αποθήκες με τιμή 399 Euro.

Σε λίγες μέρες θα υπάρχει στα καταστήματα.

Η Vodafone στο site γράφη αναμενόμενη ημερ/νία διαθεσιμότητας :14/11/07

"Μόνο οι νεκροί βλέπουν το τέλος του πολέμου" (ΠΛΑΤΩΝ)

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πήγα σήμερα στο Πλαίσιο και μου είπαν ότι το έχουνε φέρη στις αποθήκες με τιμή 399 Euro.

Σε λίγες μέρες θα υπάρχει στα καταστήματα.

Η Vodafone στο site γράφη αναμενόμενη ημερ/νία διαθεσιμότητας :14/11/07

Έγω πήρα τώρα στο Πλαίσιο Περιστερίου και είπα να δουν στον υπολογιστή αν παρέλαβε η κεντρική αποθήκη, και είδαν και μου είπαν ότι δεν έχει παραλάβει και περιμένουν ενυμέρωση από την nokia!!!

Καλησπερα σε ολους!Βλεπω υπαρχει αρκετη πορωση με αυτο το κινητο οποτε για δειτε το κ σε μαυρο χρωματακι.....http://www.intomobile.com/2007/10/05/black-nokia-6500-slide-spotted.html

:p

Έγω πήρα τώρα στο Πλαίσιο Περιστερίου και είπα να δουν στον υπολογιστή αν παρέλαβε η κεντρική αποθήκη, και είδαν και μου είπαν ότι δεν έχει παραλάβει και περιμένουν ενυμέρωση από την nokia!!!

Στο Πλαίσιο Μεταμόρφωσης μου είπαν ότι το έχουνε φέρει στις αποθήκες με τιμή 399 Euro.

.

"Μόνο οι νεκροί βλέπουν το τέλος του πολέμου" (ΠΛΑΤΩΝ)

Στο Πλαίσιο Μεταμόρφωσης μου είπαν ότι το έχουνε φέρει στις αποθήκες με τιμή 399 Euro.

.

Στις αποθηκες το εχουν το θεμα ειναι να το φερουν και στα μαγαζια:O

Guest kvargiam

και εμένα μόλις μου ειπε το πλαισιο οτι θα το εχουν στα μαγαζια μεχρι το τελος της άλλης εβδομαδας....

..εν τω μεταξύ, εγώ σταθερά παραμένω αναποφάσιστος.

ειμαι μεταξυ 6500 slide και 5610.

μεχρι στιγμης, γέρνω προς το 6500 λόγω μικρότερου SAR.

ειδομεν....

Κατοπιν τηλεφωνικης επικοινωνιας με το επισημο NOKIA shop στην Κηφισια,ενημερωθηκα οτι απο χτες εχει γυρω στα 30-40 κομματια στα 395 Ευρω...Οσοι πιστοι προσελθετε...;)

Οι υπολοιποι θα περιμενουμε να το φερουν και οι εταιρειες κινητης (επιδοτηση γαρ)...:p

[sIGPIC][/sIGPIC] Εγγραφή: Οκτ. 2003 - It's been a while....

..εν τω μεταξύ, εγώ σταθερά παραμένω αναποφάσιστος.

ειμαι μεταξυ 6500 slide και 5610.

μεχρι στιγμης, γέρνω προς το 6500 λόγω μικρότερου SAR.

ειδομεν....

Κι εγώ επίσης, αν και με βλέπω για 5610 (είναι και φθηνότερο).

Το SAR του 6500 είναι 1,10W/kg και του 5610 1,14W/kg.

ρε συ teacher,

αυτο το @@μημένο το SAR, πώς το βλέπεις? δ

http://sar.nokia.com/sar/index.jsp

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

ρε συ teacher,

αυτο το @@μημένο το SAR, πώς το βλέπεις? δεν ειναι λιγο "too much", το SAR πάνω από 1.0 ?

Μάλλον εννοεί πώς το βλέπω σαν τιμή.

Φαίνεται σχετικά υψηλό (αν και τα σύγχρονα τηλέφωνα πλέον θα έχουν υψηλό sar), αλλά δεν μ' ενοχλεί διόλου να πεθάνω από καρκίνο στα 85 μου. :D

Δεν πανικοβάλλομαι με κάτι τέτοια, αφού είμαστε εκτεθειμένοι καθημερινά σε πολύ μεγαλύτερους κινδύνους.

εκπληκτικο!

ανοιγεις το κουτι και σε πιανει δεος

πανεμορφο , στιβαρο με ελαχιστο ως καθολου τζογο και πραγματικα θα γινει χαμος με αυτο τις γιορτες .

ειμαι σιγουρος!

το 6288 / 6280 θα ειναι πολυ λιγο μπροστα του...

αν και καταμαυρο θα ειναι πιο κουκλιστικο

:X

εκπληκτικο!

ανοιγεις το κουτι και σε πιανει δεος

πανεμορφο , στιβαρο με ελαχιστο ως καθολου τζογο και πραγματικα θα γινει χαμος με αυτο τις γιορτες .

ειμαι σιγουρος!

το 6288 / 6280 θα ειναι πολυ λιγο μπροστα του...

αν και καταμαυρο θα ειναι πιο κουκλιστικο

Συμφωνώ απολυτα!! παιδια σημερα το χτυπησα και εγω και ακομα φορτιζει!!! πρωτες εντυπώσεις αριστες παντως.... και αυτο το μαυρο το θεματακι ειναι μουρατο... Εγω απο αυτονομια εχω αμφιβολιες εκλεισα το 3G θα κανω και τις σχετικες αποφορτισεις και θα αναφερω νεα...

Λοιπον εχουμε και λεμε:rolleyes:Απο ποιοτητα σκιζει.Νομιζω ειναι η πρωτη φορα που η ΝΟΚΙΑ ξεπερναει τον εαυτο της στην ποιοτητα.Πανεμορφο,μικρο,λιγο βαρύ αλλα συνηθίζετε ευκολα.Ολο αλουμίνιο με το slide να δινει ρεστα.Κανενας τριγμος πλεον στα 2 μερη[Βλεπε 6288].Δεν κουνιετε τιποτα πλεον και οταν κλεινει το slide νομιζεις οτι ασφαλιζει πορτα:lol:.Η οθονη απλα πολυ ευκρινέστατη και μια χαρα φωτεινή για τον αισθητηρα που εχει.Καμια μα καμια σχεση με 7390.Το ηχειο του πολυ ποιοτικό και αρκετα δυνατο θα ελεγα.Το ακουστικο επισης καθαρο και δυνατο και πρεπει να εχει και πολυ καλο σημα απο οτι καταλαβα;)Το μενου πολυ γρηγορο και το ραδιο με το RDS φοβερο.Τα ακουστικα του πολυ δυνατα καμια σχεση με [6288,6233,7390].Φυσικα ολα τα λεφτα ειναι το TVout.Δεν το εχω δοκιμασει ακομα αλλα πρεπει να εχει πολύ φαση.Η 5th edition ειναι πολυ σταθερη και εχει καποιες ευχαριστες αλλαγες.Το πληκτρο τερματισμου κλησης[κοκκινο] με αυτο ανοιγεις το τηλεφωνο και με αυτο το κλεινεις.Οταν το πατησεις για να το κλεισεις δεν σου βγαζει τωρα στην οθονη τα προφιλ αλλα κλεινει ακαριαια.Η καμερα ειναι παρα πολυ καλή νομιζω καλύτερη απο το Ν73 και τα διπλα led κανουν καλη δουλεια το βραδυ.Το βιντεο του ειναι παρα πολυ καλο και πρεπει να ειναι και αυτο στα 640x 480 30 frames.

O media player ειναι πολυ καλος και αλλαζει και skins.H συσκευασια του μεσα ειχε καλωδιο υπολογιστη,καλωδιο tv out ,μπαταρια,καρτα 256 microsd,φορτιστης,διπλα handsfree,cd και βιβλιαρακι,και φυσικα το κινητο:DΤο πηρα 396 απο την ΝΟΚΙΑ κηφισιας;)]

Πολυ καλο ακουγεται, αλλα δεν ειναι λιγο ακριβο?

Με 50 ευρω λιγοτερα παιρνεις το Ν73 Music Edition με 2gb μνημη.

Ειναι πιο ομορφο το 6500 δεν λεω, αλλα ειναι και smartphone το αλλο.

Ασε που θα πεσει κατακορυφα η τιμη του μετα απο λιγο καιρο...

(Το Ν73 η απλη εκδοση εκανε 470 οταν ειχε βγει)

Καλοριζικο σε οσους το πηραν .:happy:

Να δω ποιος θα κανει το πληρεστερο review ,μετα

απο καποιες μερες βεβαια ! :D

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Κυρίως κάμερα, μπαταρία και δείτε αν υπάρχει καθυστέρηση όταν απαντάς σε εισερχόμενη ανοίγοντας το slide.

πάντως εγω παιδια ειχα 85 ευρω επειδότηση και εδωσα αλλα 278:rolleyes: δηλαδή τώρα που το σκέφτομαι 363 βγήκε το μαλλι. Δεν ξέρω όσο θέλουν πουλάνε φαίνεται!

Kαλοριζικο στους κατεχοντες!

Περιμενουμε εντυπωσεις και σε λιγο καιρο ενα καλο review οπως ειπε και ο nervous!;):happy:

Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr)

Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/

Λοιπον εχουμε και λεμε:rolleyes:Απο ποιοτητα σκιζει.Νομιζω ειναι η πρωτη φορα που η ΝΟΚΙΑ ξεπερναει τον εαυτο της στην ποιοτητα.Πανεμορφο,μικρο,λιγο βαρύ αλλα συνηθίζετε ευκολα.Ολο αλουμίνιο με το slide να δινει ρεστα.Κανενας τριγμος πλεον στα 2 μερη[Βλεπε 6288].Δεν κουνιετε τιποτα πλεον και οταν κλεινει το slide νομιζεις οτι ασφαλιζει πορτα:lol:.Η οθονη απλα πολυ ευκρινέστατη και μια χαρα φωτεινή για τον αισθητηρα που εχει.Καμια μα καμια σχεση με 7390.Το ηχειο του πολυ ποιοτικό και αρκετα δυνατο θα ελεγα.Το ακουστικο επισης καθαρο και δυνατο και πρεπει να εχει και πολυ καλο σημα απο οτι καταλαβα;)Το μενου πολυ γρηγορο και το ραδιο με το RDS φοβερο.Τα ακουστικα του πολυ δυνατα καμια σχεση με [6288,6233,7390].Φυσικα ολα τα λεφτα ειναι το TVout.Δεν το εχω δοκιμασει ακομα αλλα πρεπει να εχει πολύ φαση.Η 5th edition ειναι πολυ σταθερη και εχει καποιες ευχαριστες αλλαγες.Το πληκτρο τερματισμου κλησης[κοκκινο] με αυτο ανοιγεις το τηλεφωνο και με αυτο το κλεινεις.Οταν το πατησεις για να το κλεισεις δεν σου βγαζει τωρα στην οθονη τα προφιλ αλλα κλεινει ακαριαια.Η καμερα ειναι παρα πολυ καλή νομιζω καλύτερη απο το Ν73 και τα διπλα led κανουν καλη δουλεια το βραδυ.Το βιντεο του ειναι παρα πολυ καλο και πρεπει να ειναι και αυτο στα 640x 480 30 frames.

O media player ειναι πολυ καλος και αλλαζει και skins.H συσκευασια του μεσα ειχε καλωδιο υπολογιστη,καλωδιο tv out ,μπαταρια,καρτα 256 microsd,φορτιστης,διπλα handsfree,cd και βιβλιαρακι,και φυσικα το κινητο:DΤο πηρα 396 απο την ΝΟΚΙΑ κηφισιας;)]

Καλημερα. Εχει την καλοσυνη ο φιλος gjimmys να μου πει το εξης ?.. Στο Ν95 που εχω τωρα, κατα τη διαρκεια συνομιλιας ακουγεται ενα ανεπαισθητο ''σφυριγμα'' ενα πως να το πω, ενα ''σσσσσ'' πολυ ελαφρυ απο το ηχειο.. οταν εισαι σε ανοιχτο χωρο δεν το καταλαβαινεις. Οταν εισαι ομως σε κλειστο, το ακους. Το ιδιο και στο Ν95 ενος φιλου μου.. Ειχα να το δω αυτο χρονια σε ΝΟΚΙΑ. Και προερχομενος απο Ε65 με ακουστικη ''καμπανα'', μου κακοφαινεται.. Μηπως εχεις παρατηρησει κατι τετοιο στο 6500 που το'χω βαλει στο ματι..?.. Και κατι αλλο. Λες για βιντεο 640χ480 στα 30 frames.. Ειναι σιγουρο? Μπορεις να το τσεκαρεις? Ευχαριστω πολυ.

@gjimmys

Το ηχείο του είναι πιο δυνατό από τα 2 του 7390;

Ευχαριστώ

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος