Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6500 Slide

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

...μάλιστα, δηλαδή Gmail δεν παίζει με Nokia 6500, και από ότι φαίνεται ούτε μέσω browser, ούτε και με την ειδική εφαρμογή gmail για κινητά, όπως διαπίστωσα και όπως φαίνεται και από σχόλια εδώ: http://discussions.europe.nokia.com/discussions/board/message?board.id=phones&message.id=26453&view=by_date_ascending&page=2

νομίζω είναι αρκετά σοβαρό πρόβλημα αυτό...

Ε όχι δα και τόσο σοβαρό πρόβλημα αν έχεις και τον υπολογιστή σου που μπαίνει στο Gmail;),δεν υπάρχει λόγος να χαλιέσαι για κάτι τέτοιο αφού σύντομα θα υποστηριχθεί και από το 6500,κάνε λίγο υπομονή;)

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ε όχι δα και τόσο σοβαρό πρόβλημα αν έχεις και τον υπολογιστή σου που μπαίνει στο Gmail;),δεν υπάρχει λόγος να χαλιέσαι για κάτι τέτοιο αφού σύντομα θα υποστηριχθεί και από το 6500,κάνε λίγο υπομονή;)

ναι υπολογιστή έχω και στο σπίτι και στο γραφείο, αλλά sorry χαλιέμαι γιατί με έχει βολέψει να τσεκάρω τα mail μου στο κινητό... και τώρα ανακαλύπτω ότι παρά τα ωραία ευρωπουλάκια που ακούμπησα είμαι αναγκασμένος να χρησιμοποιώ το παλιό μου 6288 για να συνεχίσω να κάνω την δουλειά μου όπως πρίν... nokia thanks indeed!!! :mad:

H 3.80 είναι τελευταία έκδοση λογισμικού;

Ναι,είναι η τρέχουσα,νομίζω Δεκεμβριο θα βγάλει καινούργια.

.

Ευχαριστώ για της απαντήσεις.

Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής.

Στην αναγνώρηση κλήσεις μου βγάζει μόνο το νούμερο και όχι και το όνομα.

(Στις επαφές το συγκεκριμένο όνομα είναι περασμένο).

Μήπως πρέπει να ρυθμήσω κάτι γιατί ειναι το πρώτο τηλέφωνο Nokia που αγοράζω.

.

"Μόνο οι νεκροί βλέπουν το τέλος του πολέμου" (ΠΛΑΤΩΝ)

.

Ευχαριστώ για της απαντήσεις.

Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής.

Στην αναγνώρηση κλήσεις μου βγάζει μόνο το νούμερο και όχι και το όνομα.

(Στις επαφές το συγκεκριμένο όνομα είναι περασμένο).

Μήπως πρέπει να ρυθμήσω κάτι γιατί ειναι το πρώτο τηλέφωνο Nokia που αγοράζω.

.

κλασσική περίπτωση... προφανώς έχεις περασμένο το ίδιο νούμερο σε 2 ή περισσότερες επαφές... ψάξε καλά και σβήστες, τότε θα εμφανίζεται το όνομα κανονικά

Παιδια το κινητο θεωρεται αναβαθμιση του γνωστου 6233 δεδομενου οτι εχει το ιδιο λειτουργικο συστημα?

κλασσική περίπτωση... προφανώς έχεις περασμένο το ίδιο νούμερο σε 2 ή περισσότερες επαφές... ψάξε καλά και σβήστες, τότε θα εμφανίζεται το όνομα κανονικά

Ευχαριστώ πολύ.

Πρέπει να ψάξω περίπου 800 επαφές.

.

"Μόνο οι νεκροί βλέπουν το τέλος του πολέμου" (ΠΛΑΤΩΝ)

Μιας και ψαχνόμαι για νέο κινητό και συνηθισμένος χρόνια στα smartphones μιας και το τελευταίο μου απλό κινητάκι ήταν το 7250 εχω την απορία στα series 40 αυτό που λέμε multitasking υπάρχει.Είχε πέσει ένα Κ810 τις προάλλες στα χέρια μου και είδα ότι υπήρχε πλέον κουμπί ανάλογο με των series60 για εναλλαγή εφαρμογών.Εδώ μπορείς να παίζεις ένα java παιχνίδι και να βγεις να στείλεις sms η να δεις το ημερολόγιο και να συνεχίσεις μετά και αν πως γίνεται η εναλλαγή υπάρχει κάποιο πληκτρο;

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Παιδια το κινητο θεωρεται αναβαθμιση του γνωστου 6233 δεδομενου οτι εχει το ιδιο λειτουργικο συστημα?

Δεν εχουν το ιδιο λειτουργικο συστημα ...

Οσο για την "αναβαθμιση" του 6233 περιμενε την Nokia World !

Καλα ρε παιδια... ΔΕΝ εχει ενεργοποιηση νυχτερινης λειτουργειας στην εγγραφη βιντεο...??

Καλο, ομορφο, μικρο, στιβαρο, απιστευτη ακουστικη, ομορφα καινουρια θεματα και ηχοι κλησης, ανυπαρκτος τζογος.. Εν'ολιγοις απιστευτο τηλεφωνο. Και να ΜΗΝ εχει σε τετοια καμερα νυχτερινη λειτουργια..? Κριμα. Πολυ κριμα.

Και δεν το'χε θιξει κανεις αυτο το θεμα πιο πριν..

Καλα ρε παιδια... ΔΕΝ εχει ενεργοποιηση νυχτερινης λειτουργειας στην εγγραφη βιντεο...??

Καλο, ομορφο, μικρο, στιβαρο, απιστευτη ακουστικη, ομορφα καινουρια θεματα και ηχοι κλησης, ανυπαρκτος τζογος.. Εν'ολιγοις απιστευτο τηλεφωνο. Και να ΜΗΝ εχει σε τετοια καμερα νυχτερινη λειτουργια..? Κριμα. Πολυ κριμα.

Και δεν το'χε θιξει κανεις αυτο το θεμα πιο πριν..

Το θέμα μας είναι ότι δεν το έψαξες λίγο περισσότερο,απενεργοποίησε το φλας που είναι στο αυτόματο ή ενεργό και θα εμφανιστεί η νυχτερινή λειτουργία;)

Μιας και ψαχνόμαι για νέο κινητό και συνηθισμένος χρόνια στα smartphones μιας και το τελευταίο μου απλό κινητάκι ήταν το 7250 εχω την απορία στα series 40 αυτό που λέμε multitasking υπάρχει.Είχε πέσει ένα Κ810 τις προάλλες στα χέρια μου και είδα ότι υπήρχε πλέον κουμπί ανάλογο με των series60 για εναλλαγή εφαρμογών.Εδώ μπορείς να παίζεις ένα java παιχνίδι και να βγεις να στείλεις sms η να δεις το ημερολόγιο και να συνεχίσεις μετά και αν πως γίνεται η εναλλαγή υπάρχει κάποιο πληκτρο;

Οχι,στα 40άρια δεν υπάρχει ούτε το πλήκτρο ουτε η δυνατότητα αυτή.

Παιδες το πηρα κι εγω σημερα απο Πλαισιο..:D

ποσο εχει στο πλαισιο??στο site δεν υπαρχει καν..

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Οχι,στα 40άρια δεν υπάρχει ούτε το πλήκτρο ουτε η δυνατότητα αυτή.

κρίμα και ψηνόμουν για το τηλεφώνακι πολύ αλλά θα μου φανεί απίστευτα

άβολη η έλειψη αυτής της δυνατότητας απλά μου φαίνεται περίεργο να το έχει η sony-er στα απλά μοντέλα της και όχι η νοκια που είναι και η πρώτη δίδαξασα από τα smart

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Το θέμα μας είναι ότι δεν το έψαξες λίγο περισσότερο,απενεργοποίησε το φλας που είναι στο αυτόματο ή ενεργό και θα εμφανιστεί η νυχτερινή λειτουργία;)

Ευχαριστω πολυ φιλε μου. Μακαρι να'ναι ετσι ! Θα το δω και θα σας πω :)

ποσο εχει στο πλαισιο??στο site δεν υπαρχει καν..

επειδη αγορασα κι αλλα πραγματα εκτος απο το τηλ το σαββατο και θυμαμαι μονο το ολο ποσο στην αποδειξη, νομιζω οτι στοιχιζει καπου στα 400 φιλε μου. Αν θες το ακριβες ποσο, θα κοιταξω το απογευμα που θα'μαι σπιτι να σου πω.

Μπορεί κάποιος φίλος να πεί τα υπέρ κ τα κατά αυτού του τηλεφώνου?

Είμαι ανάμεσα σ'αυτό κ στο 5610 κι έχω μπερδευτεί! Δεν ξέρω που να καταλλήξω κ ποια είναι η καλύτερη επιλογή!Βοήθεια!

κρίμα και ψηνόμουν για το τηλεφώνακι πολύ αλλά θα μου φανεί απίστευτα

άβολη η έλειψη αυτής της δυνατότητας απλά μου φαίνεται περίεργο να το έχει η sony-er στα απλά μοντέλα της και όχι η νοκια που είναι και η πρώτη δίδαξασα από τα smart

Το κρατησε μακρυα απο τα s40 για να δωσει (κι αλλο) "χωρο" στα s60...

Στις αρχες του επομενου ετους τα s40 θα εχουν multitasking δυνατοτητες ...

Μπορεί κάποιος φίλος να πεί τα υπέρ κ τα κατά αυτού του τηλεφώνου?

Είμαι ανάμεσα σ'αυτό κ στο 5610 κι έχω μπερδευτεί! Δεν ξέρω που να καταλλήξω κ ποια είναι η καλύτερη επιλογή!Βοήθεια!

Με λιγα λογια :

Αν δεν ενδιαφερεσαι πολυ για την ποιοτητα κατασκευης

(στο 6500 ειν αι ενα -ή και- δυο κλικ πανω απο το 5610)

τοτε προτιμησε απλα αυτο που σου ταιριαζει περισσοτερο ...

Μουσικη με χρωματικες πινελιες - 5610

Απλοτητα-στιβαροτητα - 6500

Φιλε μου το εψαξα και οπως το φανταζομουν. Ισχυει αυτο που λες μονο για τη φωτογραφια. Οχι ομως και για το βιντεο ( γι'αυτο που ρωτησα δηλαδη χτες ). Οποτε, στο βιντεο ΔΕΝ εχει νυχτερινη λειτουργεια...:cry: Κριμα. Αμαρτια για τοσο καλο τηλεφωνο...

Φιλε μου το εψαξα και οπως το φανταζομουν. Ισχυει αυτο που λες μονο για τη φωτογραφια. Οχι ομως και για το βιντεο ( γι'αυτο που ρωτησα δηλαδη χτες ). Οποτε, στο βιντεο ΔΕΝ εχει νυχτερινη λειτουργεια...:cry: Κριμα. Αμαρτια για τοσο καλο τηλεφωνο...

Ανέβασε την φωτεινότητα τότε,μπορεί στην επόμενη αναβάθμιση να διορθωθεί η λειτουργία αυτή πάντως;)

Παίδες δε σας ενοχλεί το υπερβολικό του SAR? Το αυτάκι σας δεν ιδρώνει αν μιλήσετε λίγο παραπάνω; Δε σας πιάνει ελαφράζάλη, ούτε κεφαλόπονος;

το πηρα χθες και ειναι ΤΕΛΕΙΟ !!!!

πως γίνεται να κάνουμε να δείχνει την ώρα όταν είναι σε αναμονή?

γιατί εμένα συνεχίζει να δείχνει το φόντο μου απλά σβήνει το φώς!

Α και πως γινεται να ρυθμίσουμε την φωτεινότητα της οθόνης?

Don't give up! :!:

το πηρα χθες και ειναι ΤΕΛΕΙΟ !!!!

πως γίνεται να κάνουμε να δείχνει την ώρα όταν είναι σε αναμονή?

γιατί εμένα συνεχίζει να δείχνει το φόντο μου απλά σβήνει το φώς!

Α και πως γινεται να ρυθμίσουμε την φωτεινότητα της οθόνης?

Τα της οθόνης στις Ρυθμίσεις>Εμφάνιση και η φωτεινότητα δεν ρυθμίζεται,είναι σταθερή και αυτορυθμιζόμενη σε σχέση με τον αισθητήρα φωτός στο άνω αριστερό σημείο του ακουστικού.

καλησπερα σε ολους επειδη εχω το ε51 και σκεφτομαι να το δωσω κ να παρω το 6500 στο θεμα ιντερνετ απο τιμ πλας και στο θεμα μπαταρια τι λεει?