meres Δημοσιεύτηκε July 29, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 29, 2003 Kapoios gnostos mou eipe oti prin kapoio diastima ebene mesw xronokartas (sti thesaloniki sigkekrimena) sto internet mesw EPAK fisika.. to thema einai oti i xronokarta tou ote den ipostirizei kati tetoio ap' oso kserw...mipws kserete kapoia karta i opoia na borei na kalei EPAK? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. August 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2003 Χρονοκάρτα σίγουρα δεν γίνεται το είχα δοκιμάσει κ εγώ αλλά δεν έκατσε... Τώρα αν υπάρχει κάποια άλλη κάρτα δεν ξέρω αλλά δεν έχω ακούσει κ κανέναν να καλεί ΕΠΑΚ μέσω προπληρωμένης κάρτας άρα σχετικά χλωμό... Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonpap Δημ. August 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2003 ΕΠΑΚ δεν μπορείς να καλέσεις από καμία.Αυτό που μπορείς όμως να κανεις είναι να καλέσεις σαν αστική κλήση (βρίσκοντας που αντιστοιχεί ο ΕΠΑΚ).Κατά τα άλλα δεν νομίζω ότι σε συμφέρει ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce Δημ. August 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2003 Μονο με την ΟΤΕΚΑΡΤΑ μπορείς να έχεις ΕΠΑΚ κανονικότατα.... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. August 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2003 Εγώ είχα κάνει κάτι άλλο παλιότερα! Έπαιρνα στο σπίτι μου και τους ζητούσα να βάλουν για λίγα λεπτά προώθηση του σταθρού σε αριθμό ΕΠΑΚ! Μετά καλούσα από εκεί που ήμουν το σπίτι μου με χρονοκάρτα και έμπαινα στο νετ, με αστική χρέωση φυσικά... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. August 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2003 Wirelessly posted (Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Ginetai na kaneis prwo8hsh se epak??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. August 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2003 Γιατι να μην γινεται?Τωρα εχω λυση και στο προβλημα του πατερα μου.......μπορει να μπαινει ιντερνετ απο την δουλεια του και επειδη εχω isdn θα εχω και την αλλη γραμμη ελευθερη.......Τhanks Petros the Great.......ουτε που το ειχα σκεφτει ποτε..... Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. August 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2003 Παλιότερα γινόταν! Νομίζω ακόμη γίνεται! Try it Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. August 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2003 Επίσης, αφού γίνει η σύνδεση, μπορείς να ακυρώσεις την εκτροπή από το άλλο σταθερό... Δεν χρειάζεται να υπάρχει, οπότε ελευθερώνεις και την γραμμή! Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vbm Δημ. August 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Petros the Great Εγώ είχα κάνει κάτι άλλο παλιότερα! Έπαιρνα στο σπίτι μου και τους ζητούσα να βάλουν για λίγα λεπτά προώθηση του σταθρού σε αριθμό ΕΠΑΚ! Μετά καλούσα από εκεί που ήμουν το σπίτι μου με χρονοκάρτα και έμπαινα στο νετ, με αστική χρέωση φυσικά... Έξυπνο, αλλά δεν είναι λίγο οικονομικά ασύμφορο? Γιατί τότε εσυ πληρώνεις αστικό σε χρονοκάρτα για να καλέσεις το σπίτι σου, αλλα και ο λογαριασμός του σπιτιού σου επιβαρύνεται στη συνέχεια με χρέωση επάκ λόγω της προώθησης... :confused: vbm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meres Δημ. August 24, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2003 Ontws einai asimforo..alla kai pali, iparxoun arithmoi me astiki xrewsh stous perissoterous providers.. opote de xreiazontan kan na kaneis prowthisi k na xrewnesai kai to EPAK Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. August 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2003 Το θεμα ειναι οτι δεν εχουν πολλοι ΙSP αστικα νουμερα.....μονο την forthnet ξερω που εχει..... Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. August 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2003 Χρησιμοποιησα αυτο το συστημα την περιοδο που ειχα κομμενο σταθερο εκει που ειχα τον υπολογιστη μου και το 0808 της χρονοκαρτας τοτε εβγαινε και απο κομμενο... Ασυμφορο αλλα απο το τιποτα...??? Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. August 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον fabo114 Το θεμα ειναι οτι δεν εχουν πολλοι ΙSP αστικα νουμερα.....μονο την forthnet ξερω που εχει..... το οποίο είναι? Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. August 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2003 χα........δεν το ξερω αλλα μπορω να σε βοηθησω.......αρχιζει με 210 :p :p :lol: Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. August 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον fabo114 Το θεμα ειναι οτι δεν εχουν πολλοι ΙSP αστικα νουμερα.....μονο την forthnet ξερω που εχει..... Έχει και η panafonet. Για Αθήνα είναι το 210-4276100 :) Από ότι θυμάμαι έχει και η Hellas On Line. Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. August 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον dimangelid Έχει και η panafonet. Για Αθήνα είναι το 210-4276100 :) Από ότι θυμάμαι έχει και η Hellas On Line. thanks! για το # της forthnet Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgus Δημ. October 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον haforce Μονο με την ΟΤΕΚΑΡΤΑ μπορείς να έχεις ΕΠΑΚ κανονικότατα.... ;) Xm! Ti karta einai ayti akrivws? Xrewseis? pou tin vriskoume? Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce Δημ. October 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον sirgus Xm! Ti karta einai ayti akrivws? Xrewseis? pou tin vriskoume? Thanks den einai karta pou tin agorazeis sto periptero.Einai mia karta pou tin pairneis apo ton OTE, xrisi kanonika san xronokarta, mono pou oi kliseis mazeuontai se ena diminiaio logariasmo... :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgus Δημ. October 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον haforce den einai karta pou tin agorazeis sto periptero.Einai mia karta pou tin pairneis apo ton OTE, xrisi kanonika san xronokarta, mono pou oi kliseis mazeuontai se ena diminiaio logariasmo... :o opote xreiazetai dilwseis klp klp? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. October 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον antonis_wrx για το # της forthnet 210-7280100 :) Παράθεση this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce Δημ. October 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον sirgus opote xreiazetai dilwseis klp klp? nai ston Ote. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalligator Δημ. February 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2005 Sorry για το ξέθαμμα αλλά έχω μια σχετική ερώτηση. Σ'αυτούς τους αριθμούς θα ισχύει άραγε η χρέωση 0.099 της Τeledome; :cool: Ή θα χαρακτηρίζονται ως ειδικές περιπτώσεις; Παράθεση Mi A3 με EvolutionX 7.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. February 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2005 Sorry για το ξέθαμμα αλλά έχω μια σχετική ερώτηση. Σ'αυτούς τους αριθμούς θα ισχύει άραγε η χρέωση 0.099 της Τeledome; :cool: Ή θα χαρακτηρίζονται ως ειδικές περιπτώσεις; Καλό αυτό! Γιατί να μην ισχύει για αυτούς τους αριθμούς, κανονικά αστικά είναι αν δεν κάνω λάθος ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. February 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2005 Το θέμα είναι ποιοι ISP έχουν αστικό αριθμό κλήσης. Η panafonet που είχε αναφερθεί σε προηγούμενο post δεν έχει πλέον αστικό, μόνο ΕΠΑΚ (απ' ότι μου είπαν) :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts