aimilios Δημ. October 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2004 Και εγώ έναν γνωστό που έχω με το Coupe το 1.6, μου λέει ότι είναι τζιτζί. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pininfarina Δημ. October 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2004 sto drive to trexontos minos diavase peri ta teli Oktovriou tha einai diathesimo sti xora mas alla den tha xaseis tpt an pas se mia antiprosopeia na rotiseis gia sigoura pramata:) Παράθεση http://www.thedeltaproject.eu/img/logo_detect.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Henry__P900 Δημ. October 16, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος 0N3 (16 Οκτ. 2004 , 08:16) Τελικα για σενα εινια η για τον αδερφο σου?:)Τεσπα αν το χεις παρει τοσο ζεστα χτυπα το και μην νοιαζεσαι τι θα πουν οι τριγυρω.Οσοι γνωστοι το εχουν παρει το χουν παινεψει. Vasika to coupe...panw katw mazi tha to exoume. :) To exoume parei poly zesta to thema. Alla twra ta pragmata allazoun, eidame to neo facelift tou coupe se kati photo pou anevase o pininfarina k einai tzitzi! To sigoura pantws einai oti tha to paroume 2.0lt.Anamonh loipon! Παράθεση Sony Ericsson :love: :shoot:Nokia:whip: :cry: :...Δεν θα ξεχάσω ποτέ πόσο με πλήγωσες εκείνη την ημέρα...: :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drf Δημ. October 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2004 Ta Hyundai genika exoun pola kala kapia metria kai ena megalo kako Den spane den xalane den se prodidoun. Einai kaloutsika se souloupi as poume; to coupe einai kalo eos poli kalo. To kako einai to onoma.Fantasteitai dialogo me gomena se bar Gomena:"Ti amaksi exeís? Tipos:"Ena poli oraio Hyundai coupe!!!" Gomena:"A Hyundai.....Kala ante gia" Antikimenika einai pragmatikotita. An den se niazei parto einai poli kalo amaksi. An se niazei tote iparxoun pola alla pou kata meso oro den exoun na zilepsoun kai pola apo to coupe Ego gia paradigma den tha agoraza pote Hyundai.Opos kai kanena allo autokinito iaponias-koreas-kinas klp. Mono europaika kai oxi germanika. Den leei afto kati omos giati einai prosopiki mou paraksenia. Hope it helps a little Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. October 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2004 Ε ενταξει δεν θα σκεφτει κανενας νοημον ανθρωπος τι θα πει η γκομενα για το χιουνται,στο κατω κατω χιουνται με χιουνται εχει διαφορα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos69 Δημ. October 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aimilios (16 Οκτ. 2004 , 16:53) Και εγώ έναν γνωστό που έχω με το Coupe το 1.6, μου λέει ότι είναι τζιτζί. ένας κολλητός μου έχει το coupe 1.6 και μπαίνω μεσα σχεδόν καθημερινά. Το αυτοκίνητο έχει ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ποιότητα κύλησης!!!! Δεν βλέπω την ώρα να φτάσουμε κάπου για να βγώ έξω.Χτυπάει παντού στο δρόμο και ενω πας πχ με 60 χλμ νιώθεις σαν να πάς 150!!!! Πολύ χάλι.βέβαια....ό,τι πληρώνεις παίρνεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
0N3 Δημ. October 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2004 Basika exei paraginei to kako me ta hyundai.Dld akoma kai sthn F1 na mpei pali pisteuw tha einai sthn syneidhsh orismenwn ws to palio koreatiko.Mega lathos. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blakomon Δημ. May 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2007 Ψάχνω εδώ και καιρο ένα μέρος να εκθεσω τις ανησυχίες μου ως κάτοχος και οδηγος της εν λόγο μάρκας και θα ήθελα να δώ αν υπάρχει κανένας στο myphone.Πείτε ότι πρόβλημα,προτέρημα η οτιδήπωτε έχει σχεση με τα Ηyundai What the hell?Παντου διαβάζω bmw,mercedes και φτιαγμένα ? Εγώ έχω Hyundai accent 98 Εσείς? Παράθεση Ο βασιλιάς πέθανε.Ζήτω ο βασιλιάς! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. May 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2007 Ενα accent του 2004... Παει για πουλημα, αλλα απο θεμα αξιοπιστιας ΣΚΥΛΙ!!! με πολλα test-drive απο εμενα απεδειξε οτι μπορει να μην εχει την καλυτερη ποιοτητα κατασκευης αλλα απο μηχανικα ειναι τερας αντοχης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakTheo Δημ. May 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2007 Εχει ο αδερφος μου ενα Hyundai Coupe '04 (Μαιος).. Το ειχα κ εγω στην κατοχη μου για περιπου 6 μηνες και το οδηγουσα και πραγματικα το αυτοκινητο ειναι παρα πολυ καλο για τα λεφτα του.. Μεχρι τωρα δεν εχει βγαλει το παραμικρο προβλημα (εχει 70.000 χιλιομετρα).. Ενταξει η ποιοτητα των υλικων δεν ειναι σαν αυτη των γερμανικων η των Ιαπωνικων αυτοκινητων, αλλα σε γενικες γραμμες ως προς αξιοπιστια-επιδοσεις-καταναλωση ειμαστε πολυ ευχαριστημενοι.. Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blakomon Δημ. May 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2007 Κοίτα πολλοί μετά τα 70 80 χιλιάδες km γκρινιάζουν για άυξηση κατανάλωσης και πιστεψέ με το ζω αυτό είναι το μέγιστο παραπονό μου και τα κρατήματα του accent μου είναι καλά τώρα που έχω βάλει Kayaba αμορτισερ.Αυτό που θαυμάζω όμως είναι η αξιοπίστία του που πλησιάζει αυτή των ιαπωνικών Παράθεση Ο βασιλιάς πέθανε.Ζήτω ο βασιλιάς! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. May 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2007 Γιατι ρε παιδια τα Hyundai τι ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iason1907 Δημ. May 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2007 Γιατι ρε παιδια τα Hyundai τι ειναι? Koρεάτικα ειναι... ;) (Αν θες παραπάνω πληροφορίες δεσ εδώ:http://en.wikipedia.org/wiki/Hyundai_Motor_Company) Παράθεση Apple iPhone 3G, Nokia: 3110, 3210, 3330, 8210, 6150, 3410, 6610, 6230, 6670, 6270, N70, 6131, E50, 6500 slide, 1680, E51, 6220c, NEC N400i, Sharp GX17, ETEN: M600+ SE: T610, K800i, W580i(x2), K810i, P990i, W20i(zylo), X10 mini pro, ZTE Blade, LG Optimus Black Now: Apple iPhone 3G, Sony Xperia U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. May 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2007 Εμεις εχουμε ενα Stellar αγορασμενο το 89 :p. Αποτι βλεπω στο λινκ τoυ wikipedia πρεπει να ειναι πιο παλιο, ισως το 85? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blakomon Δημ. May 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2007 Stellar δεν το έχω ξανα ακούσει ποτε Πως είναι photo παίζει?Κυβικα,άλογα? Παράθεση Ο βασιλιάς πέθανε.Ζήτω ο βασιλιάς! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. May 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2007 Δες στο Link http://en.wikipedia.org/wiki/Hyundai_Stellar Η αληθεια ειναι οτι ειλικρινα, σε ολη μου την ζωη εχω δει μονο 2 τετοια! Δεν εχω δει να κυκλοφορει πουθενα. Εχω ακουστα οτι ηρθαν πολυ λιγα κομματια Ελλαδα 120 περιπου, ισως γι'αυτο. Ειναι περιπου ιδιο με τις φωτο στο λινκ απο μπροστα εχει αλλο προφυλακτηρα, και καπως διαφορετικα φωτα, αμα θες να δεις πως ειναι πες να ανεβασω αυριο. ;) Eιναι 1600 κυβικα, φοραει κινητηρα Mitsubishi και 5ταχυτο κιβωτιο (το οποιο σε συγκριση με ενα wv polo 98 ειναι ΚΟΡΥΦΑΙΟ σε αισθηση), εχει (χωρις να ειμαι σιγουρος) 75 αλογα και περιπου 14-15 κιλα ροπη. Εχει πατησει μεχρι και 170 στο κοντερ (στα νιατα του) ενω σημερα πιανει μεχρι 160 (παλι στο κοντερ) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Candlemass Δημ. May 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2007 Egw exw ena Lantra tou '92 gia na metakinoumai apo/pros panepisthmio sthn Patra, kai pragmatika einai skyli. Th douleia tou thn kanei mia xara kai me to parapanw. 1.600cc, 117 aloga kai to ama3i kontrare a3ioprepws thn Alfa Romeo 156 tou aderfou mou akoma kai sta 180.000km pou eixe. Twra tou exw alla3ei kai mhxanh me idia, pou eixe ligotera km kai se poly kalyterh katastash, kai pragmatika petaei (oso mporei na peta3ei ena huyndai telospantwn... :p ) Παράθεση HTC One X+ || Android Revolution HD 8.0 || Sense 5.0 || TWRP Recovery Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iason1907 Δημ. May 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2007 Pantws, mas eixan dwsei ena Atos mia fora, kai valame to gps mas gia na doyme me poso paei kai sto konter elege 120 km enw to gps edeixne 100 :X Παράθεση Apple iPhone 3G, Nokia: 3110, 3210, 3330, 8210, 6150, 3410, 6610, 6230, 6670, 6270, N70, 6131, E50, 6500 slide, 1680, E51, 6220c, NEC N400i, Sharp GX17, ETEN: M600+ SE: T610, K800i, W580i(x2), K810i, P990i, W20i(zylo), X10 mini pro, ZTE Blade, LG Optimus Black Now: Apple iPhone 3G, Sony Xperia U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. May 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2007 http://www.hyundaiclub.gr μπορεις να βρεις εκει πολλες ινφος για προβληματα tips κλπ! by the way η μανα μου πριν απο 6 μηνες πηρε ενα Getz 1.4 και τρεχε συνεχεια στα συνεργεια με προβλημα στους μπιλιοφορους, συναργερμο, μπαταρια κλπ. της ελεγα να παρει το swift και δε με ακουγε! Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. May 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2007 Pantws, mas eixan dwsei ena Atos mia fora, kai valame to gps mas gia na doyme me poso paei kai sto konter elege 120 km enw to gps edeixne 100 :X Σφαλμα ταχυμετρου. Ολα τα αυτοκινητα το εχουν λιγο πολυ :p Στο drive ειχαν πει σε δοκιμη οτι το audi A8 ειχε 2km/h σφαλμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blakomon Δημ. May 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2007 Πρώτον από πείρα στα Hyundai λεω οτι το getz και το Atos μπορεί να κλέβουν μέχρι 10 km αλλά απο κει και πάνω στα υπόλοιπα μοντέλα μειώνεται το κλέψιμο. Δευτερον Δεν έχω ξανα ακουσει για προβληματικό Getz στη μπαταρία και στους μπιλιοφόρους.Οσο αφορα τον συναγερμό δεν φταίει μαρκα αλλά αυτός που τον βάζει και πόσο κοστίζει. Φίλε Ενεμα μοιάζει πολύ με το nissan-datsun sunny του 85 Ζει ακόμα το δικό σας? μαγκιά Σε κανα 5 χρόνια πάει για αντίκα. *αμάτο!!! Παράθεση Ο βασιλιάς πέθανε.Ζήτω ο βασιλιάς! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Candlemass Δημ. May 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2007 e kala ola ta konter kleboun... sto diko mou hyundai lantra me metrhsh me GPS, mexri ta 120 exei sfalma ~2km, kai apo kei kai pera anebainei ek8etika. sta 140km/h sfalma ~8km/h (132 pragmatika), sta 180km/h sfalma ~11km/h (169 pragmatika) kai telikiasmeno sta 205km/h konterisia, sfalma 17km/h (188 pragmatika)... Παράθεση HTC One X+ || Android Revolution HD 8.0 || Sense 5.0 || TWRP Recovery Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. May 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2007 δεν με απασχολει αν φταιει η hyundai hellas η η hyundai corea! το αμαξι εχει συνεχεια προβληματα στα ηλεκτρικα του. σιγουρα στην ελλαδα περαστηκε ο συναργερμος αλλα αυτο δεν ελαφρυνει και πολυ την ταλαιπωρια! Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blakomon Δημ. May 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2007 Κοίτα παίζει να είναι προβληματικό απο την κατασκευή του το δέχομαι αλλά το ποσοστό μη αξιόπιστων Hyundai ειδικα σε θέματα service και μηχανικών μερών είναι πραγματικά πολύ μικρό.Δεν είναι τυχαιο που η Αθήνα είναι ακόμα γεμάτη με τα Accent της πρώτης γενιάς και τα Atos. Παράθεση Ο βασιλιάς πέθανε.Ζήτω ο βασιλιάς! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. May 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2007 Φίλε Ενεμα μοιάζει πολύ με το nissan-datsun sunny του 85 Ζει ακόμα το δικό σας? μαγκιά Σε κανα 5 χρόνια πάει για αντίκα. *αμάτο!!! Χμμμ, αρκετα, ειναι και πισωκουνα :cool: Αλλα με τετοια χρηση που τρωει, και την μηδενικη συντηρη απο τον πατερα μου... δεν τα βγαζει 5 χρονια (μακαρι να βγω ψευτης, γιατι θελω στο μελλον να το αναπαλαιωσω το αμαξακι) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts