Jump to content

[S60 1st, 2nd Edition] Εφαρμογές πλοήγησης

jojo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τίποτα, καμία. Μόλις ανοίγεις το πρόγραμμα, ψάχνει αυτόματα για συσκευή gps όπως ακριβώς κάνει αναζήτηση συσκευών όταν θέλουμε να στείλουμε κάποιο αρχείο μέσω bluetooth. Πατάς άκυρο και το προσπερνάς. Απλά αυτό. Αν είχα και ένα gps module θα ήμουν ευτυχισμένος. Γλυτώνεις πάρα πολύ κόπο.

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: μπορεις να μου πεις τι κανω λαθος το εχω βαλει και βγαλει εκατο φορες οπως εχεις αναφερει πιο πανω οταν το ξεκιναω μου βγαζει το activasion key!!!!

επιτελους βρηκα το προβλημα οταν τα εβαλα ολα μετα πηγα στο seleq και εσβησα το sis και το ξαναεκανα install μεσα απο το selq και επιτελους δουλεψε!!το μηνυμα το ειχα κρατησει στα εισερχομενα.........

Το αρχείο sis να το εγκαταστήσετε τελευταίο. Αφού βάλετε στην κάρτα μνήμης σας όλους τους φακέλους όπως αναφέρεται παραπάνω.

Να σημειωθεί οτι η διαδικασία γίνεται μόνο με card reader καθώς με οποιονδήποτε άλλο τρόπο είναι σκότωμα και χάσιμο χρόνου. Πρέπει να αντιγράψουμε ολόκληρους φακέλους, κάτι που δεν γίνεται ούτε με το καλώδιο του 7610, ούτε με bluetooh και φυσικά ούτε με υπέρυθρες. Όσοι τα στείλουν με κάποιον απο αυτούς τους τρόπους στην συσκευή τους, πρέπει να συλλέξουν πολύ προσεκτικά τα αρχεία στους φακέλους E:/system/apps/Route66 και E:/Route66

Πραγμα πολύ χρονοβόρο και δυσκολο.

Τελικά τα κατάφερα και εγώ...

Είχα ξεχάσει το sis και γι'αυτό μου ζήταγε activation :o

Ξέρει κάποιος αν και πόσο χρεώνετε?

Και γιατί μου συνδέετε μέσω serial port με το bt του pc?

Φιλικά Δημήτρης

den xreonesai tipota(ama to exeis katebasei cr@cked).Kai syndeetai me to bt tou pc giati basika psaxnei gia mia syskevh gps me thn opoia na syndethei.Opote briskontas anoixto to bt tou pc pistevei oti eyto einai h syskevh kai prospathei na syndethei....Pc's are Tupid!!!
:O

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow (31 Αύγ. 2004 , 14:43)

Το αρχείο sis να το εγκαταστήσετε τελευταίο. Αφού βάλετε στην κάρτα μνήμης σας όλους τους φακέλους όπως αναφέρεται παραπάνω.

Να σημειωθεί οτι η διαδικασία γίνεται μόνο με card reader καθώς με οποιονδήποτε άλλο τρόπο είναι σκότωμα και χάσιμο χρόνου. Πρέπει να αντιγράψουμε ολόκληρους φακέλους, κάτι που δεν γίνεται ούτε με το καλώδιο του 7610, ούτε με bluetooh και φυσικά ούτε με υπέρυθρες. Όσοι τα στείλουν με κάποιον απο αυτούς τους τρόπους στην συσκευή τους, πρέπει να συλλέξουν πολύ προσεκτικά τα αρχεία στους φακέλους E:/system/apps/Route66 και E:/Route66

Πραγμα πολύ χρονοβόρο και δυσκολο.

opote me to seriako kalodio tou n-gage leitourgoun ola mia xara :)

krima pou den exw xoro...kai tora poios agorazei megaliteri mmc afou exoume to fovo oti to 6260 tha exei rs-mmc! :p

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

mirrorofsorrow ερωτηση εχει μονο την αθηνα μεσα ετσι δεν εχει ολη την ελλαδα πχ κορινθο αιγιο πρεβεζα κτλ????

Αθήνα δυστυχώς. Δεν ξέρω αν υπάρχουν χάρτες για την υπόλοιπη Ελλάδα αλλά στα αρχεία που κατεβάσαμε υπάρχει μόνο η Αθήνα.

Πάντως ότι καινούριος χάρτης βγαίνει, προστίθεται ολύ εύκολα στον φάκελο E:/ROUTE66/Maps/ σαν αρχείο .prm

Το προγραμματακι το βρίσκω πραγματικα τέλειο παιδία. Φοβερο.

Για να χουμε καλο ρωτημα όμως, όλα αυτα τα wav τι χρειάζονται; Δηλαδή πως θα λειτουργει με το GPS module;; Θα σου δειχνει πάνω στην οθόνη που είσαι;; Θα σου εκφωνει :"now turn right, then straight ahaid"; Όλα τα wav που έχει μεσα τι ρόλο βαράνε;; Αφου κανενα ήχο δεν έχει το πρόγραμμα..

Ο χαρτης περιλαμβάνει ΜΟΝΟ την Αττική. Έχει ποσταρει μια εικόνα ο Mirrowoffsorrow που φαίνεται η πρώτη εικόνα του προγραμματος με το overview του χαρτη. Είναι θεικό. Το ακομα πιο καλο είναι η λειτουργία με τα διάφορα σημεία ενδιαφέροντος! Βενζιναδίκα και πολλά πολλά άλλα που δεν έχω δεί ακομα!

Για την εγκατασταση[\b] αν και έχει ειπωθεί πολλές φορες:

1. Αντιγραφη του καταλόγου στο /system/apps

2. Αντιγραφη του αλλου καταλόγου στο root.

3. Εγκατασταση του sis.

4. Σβήνουμε το sis (αν δεν έχει σβηστεί μονο του)

5. Αντιγραφουμε τον χάρτη στο /route66/maps.

Ακριβώς έτσι. Βέβαια εγώ δεν τα έκανα με αυτή την σειρά αλλά 1 2 5 3 και το 4 δεν χρειάστηκε καθόλου. Αλήθεια, το sis απο που λές να το σβήσουμε; Υπάρχει μέσα σε κάποιον φάκελο που αντιγράφουμε στην κάρτα μνήμης;

Έχει πάρα πάρα πάρα πολλές επιλογές και εγώ, αν και το κοιτάω συνέχεια, σε βαθμό αηδίας, δεν τα έχω ανακλύψει όλα. Τα πιο πολλά βέβαια δεν λειτουργούν χωρίς το gps αλλά και χωρίς αυτό το πρόγραμμα είναι υπερπλήρης και κορυφαίο. Υπάρχουν επίσης και ποικίλες συντομεύσεις στα αλφαριθμητικά πλήκτρα. Zoom in zoom out, 3D - normal mode, night mode, full screen normal screen και κάτι άλλα.

Οι ενστάσεις μου εντοπίζονατι στο εξής:

*Δυστυχώς η οθόνη των 60αριών είναι πάρα πολύ μικρή και δεν μπορούμε να απολαύσουμε στο έπακρο τις δυνατότητες του προγράμματος. Φαντάζομαι οτι σε ένα PPC ή σε ένα series 80 και 90 θα είναι απλά τέλεια.

*Η γλώσσα δεν είναι στην Ελληνική αλλά στα greeklish όπως και τα ονόματα των δρόμων και όλα. Αν ήταν στα Ελληνικά θα ήτανπολύ πιο εύχρηστο.

*Το πρόγραμμα είναι πολύ απαιτητικό σε μνήμη με συνέπεια να μην μπορεί να γίνει πολύ γρήγορος χειρισμός του κάθε χάρτη αφού απαιτείται κάποια ώρα (πολύ μικρή βέβαια) να το φορτώσει.

*Έχει μόνο την Αθήνα. Αν είχε ολόκληρη την Ελλάδα, θα ήταν ΚΟΡΥΦΗ. ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ. Δεν θα χώραγε όμως σε καμία κάρτα παρά μόνο σε 512ΜΒ και πάνω. :) :p

Μην τα θέλουμε όμως και όλα δικά μας. Πολύ πιθανό να υπάρξουν βελτιώσεις στο μέλλον και να βγούν και παραπάνω χάρτες. Προς το παρόνόσοι μένουν Αθήνα πρέπει να έιναι απόλυτα ευχαριστημένοι.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος papajohn (31 Αύγ. 2004 , 17:53)

Το προγραμματακι το βρίσκω πραγματικα τέλειο παιδία. Φοβερο.

Για να χουμε καλο ρωτημα όμως, όλα αυτα τα wav τι χρειάζονται; Δηλαδή πως θα λειτουργει με το GPS module;; Θα σου δειχνει πάνω στην οθόνη που είσαι;; Θα σου εκφωνει :"now turn right, then straight ahaid"; Όλα τα wav που έχει μεσα τι ρόλο βαράνε;; Αφου κανενα ήχο δεν έχει το πρόγραμμα..

Aκουσε τα απο το PC και θα κααλαβεις.Με βαση την πορεια που εθεσες σου δινει εντολες στριψε δεξια,αριστερα,ευθεια,σε 500 μετρα κλπ.

Nexus 4 & iPad mini

ego pantos to eftiaja ke doulevoun ke ta ellinika edo ke mia vdomada. doulevi TSAMI. mou lei i gkomena stin epomeni platia pare tin deuteri ejodo ke sinexise euthia, mou vgazi se pious dromous den boro na pao aristera, ktlp

an vri kanis xarti gia oli tin ellada tote xoris na to skefti to anevazi amesos edo.

fisika to exo sindesi ke me bluetooth gps

(o WebViRuS ime ke oxi o Lakis21) aplos egraja me to username tou

episis gia na min kano new topic, bori kapios na mou pi APLA KE GRIGORA apo pou boro na paro tin nea ekdosi tou iRremote ke to camcoder AJEKLIDOTA MONO.

euxaristo poli, gia opia aporia rotiste me WebViRuS

Samsung Galaxy SII

HTC Desire

παιδια ολα καλα ολα ωραία, αλλα εχουμε ενα σοβαρότατο πρόβλημα!!! δεν μπορουμε να βαλουμε ελληνικα. να πω δεν τα υποστιριζει να πω εντάξυ, αλλα αφου μες τους φακελους υπάρχουν ελληνικα wav ενω στο πρόγραμμα δεν αναφέρετε πουθενά η επιλογή για ελληνικά... καποιος ειπε οτι το εχει με ελληνικα, ας πει πως τα καταφερε.

παρεπιπτωντως τις υπόλοιπες γλώσσες (γερμανικα,γαλικά,ιταλικά... )τις εχω διαγράψει και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα..

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

Mirrow λεώ να σβήσουμε το sis γιατι προφανώς για να το εγκαταστήσουμε το έχουμε γράψει στη καρτα οπότε μη χάνουμε αλλα 800κ τζαμπα...

Webvirus αρχίζω απορίες! Χεχε!

1. Ποίο GPS module έχεις; πόσο το πήρες;;

2. Δουλεύει σωστα; Η μήπως δεν εχει ιδεά απο μονοδρομους, κτλ κτλ;; Στη περιοχή μου δεν τα πάει και τοσο τελεια με τους μονοδρομους. Αν βγεις πχ απο τη πορεία του τι σου λέει;;

3. Οταν λες το εκανες ελληνικο, λες και ελληνικα στο χαρη με τους δρόμους ή μονο τα ηχητικα μηνύματα;

Το προγραμμα παιδία είναι killer app. Μαζι με το Oggplay είναι δύο ικανότατοι λόγοι να σε κάνουν να πάρεις s60!

to agorasa apo to ebay, giro sta 150

doulevi mia xara, ke opos lei i efarmogi, merikous monodromous den tous jeri ke auto ine logiko, alla mexri stigmis tous misous malon tous vriski

an vgis apo tin poria den sou lei tpt sou janaftiaxni tin poria oste na janabis

otan leo ellinika enoo ta ixitika minimata oxi tous dromous.

vasika den thelo ellinikous tous dromous, mou perni pio poli ora na tous grajoi

diki mou aporia ti ine to Oggplay

ke parakalo apantiste sto proigoumeno post mou me tis erotisis mou ke plz min mou dosete link apo alla topic plz plz plz

Samsung Galaxy SII

HTC Desire

Μπορείς να βρεις και τα 2 προγραμματα ανετα και ευκολα στο IRC, είτε στο mediplace είτε στο aivanet.

Oggplay->προγραμμα που παίζει ogg αρχεία μουσικής. Ανωτερο σε καθε τομέα απο όποιοδήποτε αλλο προγραμμα. (φυσικα είναι πολύ καλύτερο αν έχεις stereo ήχο αλλα αυτό είναι άλλο θεμα! ;) )

Κατι ακόμα:

1. Μπορείς να μου πείς το μοντέλο του GSM; Ποσο μεγαλο είναι; Μονο για κινητά κάνει;

2. Όταν το χεις συνδεδεμένο σου δείχνει πάνω στην οθόνη του κινητού που βρίσκεσαι;;

Ευχαριστω!

to modelo ine DCONNEX DC-230, ine ligo pio mikro apo to 6600 mou ke den kani mono gia kinita, ine gia ta panta, ke ne otan to exo sindemeno mou dixni pou ime pano sto xarti, ke analogos mou girizi ton xarti an strijo, mou allazi xromata stis strofes pou ine na paro ktlp

Samsung Galaxy SII

HTC Desire

Ο eLeKtriK EyE ανέβασε το πρόγραμμα και το χάρτη στο h**p://users.chan.sch.gr/aikoukou/AthensRoute66.exe

Το self-extractable exe έχει password τη διεύθυνση του site μας :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostis100 ( 1 Σεπ. 2004 , 01:06)

υπαρχει περιπτωση να δουλεψει και στο ΝΟΚΙΑ 3650 ?

Φιλε Κωστη δυστυχως οχι.Συμφωνα με τον mirrorofsorrow χρειαζεται πολυ ελευθερη RAM (καπου στα 7Mb). :o

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Παιδια μηπως ειχε κανεις πιο πολυ τυχη απο μενα ψαχνοντας στο net και βρηκε τιποτε αλλους χαρτες με format *.prm για την εφαρμογη.Οτι κι αν εγραψα στο search του google και του yahoo ολο ασχετα μου βγαζει.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700