Billys_RR Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 εχω πολυ καιρο το προγραμμα περασμενο,και ηρθε η ωρα να παρω το gps.. ποια μαρκα συνεργαζεται πληρως? πρεπει να ειναι ιδια εκδοση το bluetooth V1.2 ή μπορει να λειτουργησει και με gps V2.0 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lorentzos323 Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 paidia kanenas kainourios xarths gia athina h ellada? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 εχω πολυ καιρο το προγραμμα περασμενο,και ηρθε η ωρα να παρω το gps.. ποια μαρκα συνεργαζεται πληρως? πρεπει να ειναι ιδια εκδοση το bluetooth V1.2 ή μπορει να λειτουργησει και με gps V2.0 ? κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 κανεις? Όλα κάνουν. Εγώ έχω αυτό http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=943673 και λειτουργεί άψογα. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosGNK Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 Ta ekana ayta pou lete alla den vlepw prokopi .... egkathistw to root66 kanei tin eggatastasi kai meta otan to trexw vgazei sfalma. den yparxei to path e:\system klp... den to exei dimiourgisei ...kai exw kanei kai provoli kryfwn arxeiwn sto pc...lete na min einai symvato gia nokia 6680?xerete kanena link na katevasw route66 kai greek map gia 6680 giati exw kai to bluetooth gps kai einai krima na min exw leitourgiko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 Ta ekana ayta pou lete alla den vlepw prokopi .... egkathistw to root66 kanei tin eggatastasi kai meta otan to trexw vgazei sfalma. den yparxei to path e:\system klp... den to exei dimiourgisei ...kai exw kanei kai provoli kryfwn arxeiwn sto pc...lete na min einai symvato gia nokia 6680?xerete kanena link na katevasw route66 kai greek map gia 6680 giati exw kai to bluetooth gps kai einai krima na min exw leitourgiko Παρακληση: Γραφε με Ελληνικους χαρακτηρες για να σε διαβαζουμε και να καταλαβαινουμε τι γραφεις :O Αν δεν υπαρχει το path ,το δημιουργεις εσυ Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosGNK Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 ακομα τιποτα.δεν μ'αφηνει να δημιουργησς και φακελο συστεμ μεσα στη καρτα μνιμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 ακομα τιποτα.δεν μ'αφηνει να δημιουργησς και φακελο συστεμ μεσα στη καρτα μνιμης. Μεσα απο το pc suite δοκιμαζεις ? Δοκιμασε με card reader Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosGNK Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 ναι απο το pcsuite.card reader δεν εχω.θυμαμαι οτι παλιοτερα ειχα σβησει κατι αρχεια που ειχε η καρτα όπως:quickword klp...απ'οτι θυμαμαι έσβηνα και φακέλουσ....λογικά όμως δεν έπρεπε να με άφηνε αν πήγαινα να σβήσω τον system..Πήγα να φτιάξω φάκελο και μέσα απο το τηλέφωνο και μοθ λέει πως υπάρχει ήδη...δεν καταλαβαίνω τι γίνεται..Thanks anyway...αν γνωρίζεισ κάτι άλλο post Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 ναι απο το pcsuite.card reader δεν εχω.θυμαμαι οτι παλιοτερα ειχα σβησει κατι αρχεια που ειχε η καρτα όπως:quickword klp...απ'οτι θυμαμαι έσβηνα και φακέλουσ....λογικά όμως δεν έπρεπε να με άφηνε αν πήγαινα να σβήσω τον system..Πήγα να φτιάξω φάκελο και μέσα απο το τηλέφωνο και μοθ λέει πως υπάρχει ήδη...δεν καταλαβαίνω τι γίνεται..Thanks anyway...αν γνωρίζεισ κάτι άλλο post Θελει card reader για να γινει η "δουλεια" Με το pc-suite δεν βλεπεις ολους τους φακελους . Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest pazios13 Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 Θελει card reader για να γινει η "δουλεια" Με το pc-suite δεν βλεπεις ολους τους φακελους . πηγενε εργαλεια επιλογες φακελων προβολη εμφανιση ολων των αρχειων και οκημασε να δης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oscal Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 Εγω παντως τη δουλεια την εγκατασταση την εκανα χωρις card reader. κατεβασα τον FExplorer οπου φαινεται ο φακελος system και μετα εβαλα το αρχειο του route 66 στον φακελο Ε:system/apps. Μετα εβαλα και τον χαρτη Ελλαδος (ουσιαστικα μονο Αθηνα και κεντρικοι δρομοι Θεσ/νικης) στη θεση Ε: system\apps\route66\maps και τελος. Θελεις μονο ενα gps receiver (απο 60€) και εισαι ΟΚ. Παρεπιπτοντως εχουμε κανενα χαρτη βορειας Ιταλιας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oscal Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 Εγω παντως τη δουλεια την εγκατασταση την εκανα χωρις card reader. κατεβασα τον FExplorer οπου φαινεται ο φακελος system και μετα εβαλα το αρχειο του route 66 στον φακελο Ε:system/apps. Μετα εβαλα και τον χαρτη Ελλαδος (ουσιαστικα μονο Αθηνα και κεντρικοι δρομοι Θεσ/νικης) στη θεση Ε: system\apps\route66\maps και τελος. Θελεις μονο ενα gps receiver (απο 60€) και εισαι ΟΚ. Παρεπιπτοντως εχουμε κανενα χαρτη βορειας Ιταλιας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
contrast61 Δημ. November 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2007 Ρε παιδιά εμένα όταν μπαίνω στο Ε:system/apps με τον card reader δεν μπορώ να κάνω τίποτα μου λέει ότι η κάρτα έχει προστασία εγγραφής εχω βάλει 5 κάρτες και σε όλες λέει το ίδιο……ας μου πει κάποιος τη να κάνω . Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosGNK Δημ. November 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2007 Καλημέρα.Ρε παιδιά έκανα ότι μου 'πατε και ευχαριστώ...έχωπλέον το routte.Άλλα τώρα δε μπορώ να βρω δορυφόρο με το lw....Καμία βοήθεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitakias Δημ. November 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2007 Ρε παιδιά εμένα όταν μπαίνω στο Ε:system/apps με τον card reader δεν μπορώ να κάνω τίποτα μου λέει ότι η κάρτα έχει προστασία εγγραφής εχω βάλει 5 κάρτες και σε όλες λέει το ίδιο……ας μου πει κάποιος τη να κάνω . Ευχαριστώ 5 καρτες mmc εχεις βαλει και σου κανει το ιδιο?? Το κινητο τους βλεπει κανονικα απο fexplorer? Μηπως ειναι θεμα του reader? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_cc2 Δημ. January 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2008 καλησπερα παιδια μπορει κανεις να μου πει που μπορω να βρω χαρτες για αθηνα?? εχω εναν αλλα λειπουν κεντρικες οδοι οπως γαλατσιου κυμης μιση κατεχακη και αλλοι υπαρχει μηπςσ κανεις ανανεωμενος??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rippergr Δημ. March 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2008 Γεία σας Κατέβασα το προγραμμα και δουλεύει αψογα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να μετατρέψω έναν χάρτη που έχω απο το κανονικό gps που είναι σε μορφή .map σε μορφή .prm που υποστηρίζει η mobile έκδοση??? ευχαριστώ πολύ για το πρόγραμμα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmlaz Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 Δεν ξέρω τι συμβαίνει αλλά εγώ με συσκευή Ε90 και κάρτα 4000ΜΒ έχω δοκιμάσει μια σειρά προγράμματα - ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ _ και το μόνο που δουλεύει είναι το Sygic. Εκτός βέβαια απο αυτό που έχει ενσωματομένο αλλά είναι πολύ ανίσχυρο και χωρίς φωνητική καθοδήγηση. Πάντως το Sygic είναι πολύ καλύτερο απο το ΤΟΜ ΤΟΜ 7.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Groovy Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 καποιος αν μπορει να ξαναβαλει το προγραμμα πλοηγισης για το N70 και τους χαρτες παρακαλω ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 καποιος αν μπορει να ξαναβαλει το προγραμμα πλοηγισης για το N70 και τους χαρτες παρακαλω ..... Απαγορευεται :!: φιλε μου . Να κοιταξεις στα γνωστα μερη.. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest dog1971 Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 Κάνε search για το route66, εγώ αυτό έχω και είναι άψογο! Και λειτουργεί και χωρίς να έχεις GPS συσκευή, απλά σαν χάρτης (δημιουργεί διαδρομές, βρίσκει δρόμους κτλ). Αξίζει να το αγοράσεις original πάντως... Είναι αμαρτία να μην υποστηρίζουμε τα αξιόλογα προγράμματα που μας λύνουν τα χέρια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnred7 Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 thanks πολυ καλο προγραμμα πλοηγησης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alejandros Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 Κανένας χάρτης με Ελληνικά και όχι με λατινικούς χαρακτήρες για το route 66 υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alejandros Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Κανένας χάρτης με Ελληνικά και όχι με λατινικούς χαρακτήρες για το route 66 υπάρχει; ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ :):):) Κανένα νέο για τον χάρτη έχουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts