ilianna Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Τελείωσα επιτέλους!!!!Καλα εγραψα Γεωμετρια!!!!! Καλα αποτελεσματα παιδια!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jorge214 Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 ^Έλα μωρέ!είναι άδικο αυτό!Εγω τελειώνω την Τετάρτη με Αρχές Οικονομίας(τι πιο βαρετό!!!:D πείτε κανενα sos by the way!!!!!)....Ωστόσο,είμαι πάρα πολύ χαρούμενος!!!!Γεωμετρία έγραψα σήμερα 100 και βγήκαν και τα αποτελέσματα σε κάτι εξετάσεις στα γαλλικά(Sorbonne 2).........και πέρασα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miv Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Καταφερα να βρω μονο της Γεωμετριας παιδια! Σορρυ! Λοιπον εδω ειμαστε! Σημερα εμαθα οτι πηρα 100!!!!!! Εγω κι αλλοι 3 απο την πρωτη! http://download.yousendit.com/C83347296BD45506 Παράθεση Εχω αλλάξει μόνο 4 κινητά σε όλη μου τη ζωή και δε βάζω περισσότερες από 10 κάρτες το χρόνο (των 10 ευρώ). Μη με ρωτήσετε τι δουλειά έχω εδώ υπ'αυτές τις συνθήκες! Κι εγώ ακόμα απορώ...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 Εγώ αύριο χημεία και Παρασκευή αρχές οικονομίας και τέλος. miv.Με τέτοια θέματα και εγώ θα έγραφα 100άρι,αλλά στο δικό μας σχολείο δε χαρίζονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 Εγώ αύριο χημεία και Παρασκευή αρχές οικονομίας και τέλος. miv.Με τέτοια θέματα και εγώ θα έγραφα 100άρι,αλλά στο δικό μας σχολείο δε χαρίζονται. Εύκολα είναι και τα δικά σας (κάτι ξέρουμε και μεις :rolleyes: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 Καλο αυτό εννοείται ότι εσείς οι μεγάλοι μπορείτε να τα λύσετε!:lol: :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miv Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 Καλα ναι ηταν πολυ ευκολα. Ειχα 100 για πλακα και ανετα. mi3s που θα μπορουσα να βρω τα δικα σου θεματα να δω ποσο απεχουν απ΄τα δικα μου? Γιατι δε νομιζω οτι μπορουν να βαλουν και κατι πολυ πιο δυσκολο. Ειναι καθηγητες και ο ρολος τους ειναι τα δυσκολα να τα βαζουν στη χρονια για εξασκηση, οχι στο τελος για να κοβεται κοσμος. Κι αν το κανουν αυτο, ειναι αχρηστοι. Τεσπα, που θα μπορεσω να τα βρω? Παράθεση Εχω αλλάξει μόνο 4 κινητά σε όλη μου τη ζωή και δε βάζω περισσότερες από 10 κάρτες το χρόνο (των 10 ευρώ). Μη με ρωτήσετε τι δουλειά έχω εδώ υπ'αυτές τις συνθήκες! Κι εγώ ακόμα απορώ...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 Καλο αυτό εννοείται ότι εσείς οι μεγάλοι μπορείτε να τα λύσετε!:lol: :rolleyes: Εχμ ναι. Πιτσιρικά,στο ίδιο σχολείο με σένα είμαι και ξέρω τι μπήκε :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 κοίταξε ρε συ.Λυνοντουσαν και τα δικά μας,αλλά ειδικά στο πρώτο θέμα και δεύτερο θα έλεγα ήταν πολύ αντισός θέματα.΄Τελως πάντων.Πάλι έγραψα δε λέω αλλά θα μπορούσα να γράψω και 100 αν δεν είχαν βάλει κάποιες βλακείες κατά την άποχη μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miv Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 Οταν λες αντισος? Τεσπα ομως, δεν θεωρω οτι ενας καλος μαθητης διαβαζει μονο τα σος! Υποτιθεται οτι εχεις κανει μια προσπαθεια ολη τη χρονια. Δεν σε βριζω, απλως πιστευω οτι μαλλον δεν ειχες ασχοληθει τελευταια πολυ με τη θεωρια, οχι οτι φταινε τα αντισος. Τεσπα, μπορεις να μου πεις τι ακριβως επεσε? Παράθεση Εχω αλλάξει μόνο 4 κινητά σε όλη μου τη ζωή και δε βάζω περισσότερες από 10 κάρτες το χρόνο (των 10 ευρώ). Μη με ρωτήσετε τι δουλειά έχω εδώ υπ'αυτές τις συνθήκες! Κι εγώ ακόμα απορώ...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 ΔΕύτερο θέμα βασικά βάλανε μια άσκηση με τόξα,με εγγεγραμμένες γωνίες,ενώ τα μπροστά είχαν βγεί εκτός ύλης.Δηλαδή ναι μεν ήταν εντός ύπλης οι εγγεγραμμένες ,και οι εφαπτομένης-εγγεγραμμένης,αλλά τα τόξα μας τα είχαν βγάλει έξω.Έτσι πώς είναι δυνατόν να μας βάζανε άσκηση με κύκλο?Για αυτό και πολλοί το θεωρήσαμε αντισός.Όκ πρέπει να τα ξέρει ένας μαθητής δε λέω αλλά και στο πρώοτ θέμα ήταν έαν θεώρημα που λέε ότι απο εφαπτομένες εκτός κύκλου βαίνουν ίσα τμήματα κάπως έτσι.Αυτή ήταν σος αλλά ήταν δύσκολη στο σχήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilianna Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 ΔΕύτερο θέμα βασικά βάλανε μια άσκηση με τόξα,με εγγεγραμμένες γωνίες,ενώ τα μπροστά είχαν βγεί εκτός ύλης.Δηλαδή ναι μεν ήταν εντός ύπλης οι εγγεγραμμένες ,και οι εφαπτομένης-εγγεγραμμένης,αλλά τα τόξα μας τα είχαν βγάλει έξω.Έτσι πώς είναι δυνατόν να μας βάζανε άσκηση με κύκλο?Για αυτό και πολλοί το θεωρήσαμε αντισός.Όκ πρέπει να τα ξέρει ένας μαθητής δε λέω αλλά και στο πρώοτ θέμα ήταν έαν θεώρημα που λέε ότι απο εφαπτομένες εκτός κύκλου βαίνουν ίσα τμήματα κάπως έτσι.Αυτή ήταν σος αλλά ήταν δύσκολη στο σχήμα. Αυτο ειναι οντως κουλο!Ελεος αυτοι οι καθηγητες! Αντε τωρα ολο το καλοκαιρι δικο μας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papasofs Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 Συγνώμη βρε παιδια... Μήπως κάποιος απο σας που έχετε γραψει Χημεία(Α' ΛΥΚΕΙΟΥ),μπορει να μου δώσει κάποια θέματα SOS?Βλέπετε ο υιός του πατέρα έχει μουλαρώσει γιατι λέει(άκουσον -άκουσον)δεν πήγε καλά Φυσική (πρέπει α΄π'οτι λέει ναχει γράψει κανα 12άρικαι γιαυτό δεν λέει να ανοίξει βιβλίο Χημεία!!!Έχει 16,άλλα πρέπι κάτι να γράψει...Εγώ τώρα πάλι θέλω να τον πάω λάου-λάου και να τον βάλω π.χ να διαβάσει κάποια συγκεκριμένα πράγματα μπάς και κάνουμε κάτι.Ας είναι.Γιαυτό σας παρακαλώ θερμά,αν είναι βοηθάτε την κατάσταση..ΑΑ και κάτι άλλο...Μπορείται να μου πείτε πως βγαίνει η βαθμολογία σας:(Α΄Λυκείου πάντα),τελική με ΓΜΟ κ.λπ, επειδή είναι πολύπλοκο και ούτε ο δικός μου ο μπαγάσας θυμάτε!!! Σας ευχαριστώ Θερμά.Αν κάποιο παιδί δεν θέλει να τα γράψει εδώ μέσα σας δίνω δύο mail για περισσότερη ελεύθερη διακίνηση...ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣΑΣ ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ... pavlosdask@yahoo.gr pauls@freemail.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 Σε μας μπήκαν τα πάντα σχεδόν απο ασκήσεις. Απο θεωρία διαφορές ομοιπολικής-ετεροπολικής. Ο ΜΟ βγαίνει ((Α τετρ + Β τετρ)/2 + Εξετάσεις)/2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miv Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 Ναι, ακριβως. Αυτο σημαινει εν ολιγοις οτι οι εξετασεις μονες τους βγαζουν το 50% ολης της βαθμολογιας της ταξης. Ενω μεχρι περυσι ηταν μολις το 25. Παράθεση Εχω αλλάξει μόνο 4 κινητά σε όλη μου τη ζωή και δε βάζω περισσότερες από 10 κάρτες το χρόνο (των 10 ευρώ). Μη με ρωτήσετε τι δουλειά έχω εδώ υπ'αυτές τις συνθήκες! Κι εγώ ακόμα απορώ...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miv Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 Α, ξεχασα να απαντησω και τεκμηριωμενα στον mi3s που ισχυριστηκε οτι στο δικο του σχολειο δεν χαριζονται, ενω στο δικο μου ναι. Λοιπον, σημερα εμαθα οτι αριστουχοι με ιδιαιτερα και φροντιστηρια και πολυ ξυπνια μυαλα στα μαθηματικα και τα φυσικα ηταν αυτοι που διαμορφωσαν το ΜΟ του καλυτερου τμηματος της α' ταξης (εγω ειμαι στο δευτερο καλυτερο) σε...7,4/20 για τα θετικα μαθηματα. Δεν αναφερομαι καθολου στους αδυνατους, οποτε μαλλον αποδεικνυω που πραγματικα δεν χαριζονται. Τα θεματα στο δικο μου σχολειο δεν μπαινουν πουθενα αλλου, μιλωντας παντα για τα θετικα μαθηματα.Στη Γεωμετρια, επειδη κανεις δεν ειναι αναποδος σαν κι εμενα (χανω στα τεστακια και γραφω στα δυσκολα!) μια απ'τα ιδια. Δεν ηταν δυσκολα, ουτε ευκολα ομως. Και παντα να ξερεις οτι η δυσκολια εχει να κανει με το σχολειο και τα μαθηματα. Θα ξανατονισω οτι Γεωμετρια αρχισαμε Νοεμβριο και συνεπαγεται οτι δεν μπορουσε να μπει κατι πιο ιδαιτερο. Τα θεματα του σχολειου μου επαναλαμβανω οτι δεν μπαινουν πουθενα αλλου και το εχω τσεκαρει. Αν κατι μπορει να σου πει το 1,45 ΜΟ Φυσικης στη Β' Λυκειου Γενικης του σχολειου μου, βγαλε τα συμπερασματα σου...Και αν προσθεσεις οτι ειναι το καλυτερο δημοσιο στην περιοχη, τοτε μαλλον το 1,45 δεν οφειλεται στους "κακους" μαθητες, αλλα μαλλον στους "τρελους" καθηγητες που αποδεδειγμενα μονο εμεις εχουμε. Επειδη ετυχε να ειμαι διπλα σημερα οταν περναγαν βαθμους, δυστυχως ειδα οτι μ' αυτα τα θεματα δεν ηταν παραξενα τα μονοψηφια που συμπληρωναν οι καθηγητες στις καρτελες, σε ποσοστο επτα στα δεκα. Παράθεση Εχω αλλάξει μόνο 4 κινητά σε όλη μου τη ζωή και δε βάζω περισσότερες από 10 κάρτες το χρόνο (των 10 ευρώ). Μη με ρωτήσετε τι δουλειά έχω εδώ υπ'αυτές τις συνθήκες! Κι εγώ ακόμα απορώ...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 ok μπορεί να κάνω και λάθος.Το κάθε σχολείο έχει τις διαφορές του.Σόρρυ και για την "επίθεση":) Όσο για τη χημεία,εμείς γράψαμε χθες,και έχασα το 100 από βλακεία στο 4ο θέμα. που έβγαινε με στοιχειομετρία και εγώ ενώ ξεκίνησα με στοιχειομετρία δε την εκτέλεσα σωστά.;) Τέλως πάντων κανά 90 με 95 πρέπει να έπιασα. Όσο για το τι να διαβάσει το παιδί:Ατομικό/μαζικό αριθμό συχνά μπαίνουν και σε θεωρία(όπως και σε μας) Μετα ονοματολογία σίγουρα,χημικές αντιδράσεις,τρίτο θέμα συνήθως μίγματα απλά και τέταρτο με συγκέντρωση και mol.Μπορεί και στοιχειομετρία να έχει όπως και σε μας.Αν διαβάσει αυτά πιστεύω ότι θα γράψει κανένα 16-7 χαλαρά και τα κατέχει όμως.Βέβαια από θεωρία παίζουν σχεδόν τα πάντα.Σε μας έπεσε :ΠΟια είναι τα χαρακτηριστικά που μεταβάλλουν τη διαλυτότητα ενός διαλύματος Άντε ακόμα αρχές οικονομίας αύριο και τέλος.Αργίσαμε λίγο παραπάνω στο δικό μου σχολείο ή μου φαίνεται?:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 μπα δεν αργησατε κ τοσο σε σχεση με μας. εμεις τελειωνουμε στις 18!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. June 14, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 Τέλος:rotfl: :w00t: :up: :tease: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 Πές μου ότι τελείωσαν οι εξετάσεις... Αυτό μόνο πες μου... ΤΕΛΟΣΣΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 Αυριο τελειωνω και εγω :yahoo: Αρχαια τελευταιο μαθημα!!! ;) Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miv Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 ΟΚ mi3s ευχαριστω που αναγνωριζεις οτι μπορει να εχω και δικιο! Λιγοι το κανουν. Τελοσπαντων, γυρναω με νεα. Σημερα πηραμε τους γενικους βαθμους προαγωγης. 17,9 κι εκτος στη σειρα καταταξης ολης της πρωτης! Απο 136 μαθητες, εμειναν σε 6 εως 11 μαθηματα δεκα μαθητες, κι απο τους 126 προαγομενους πανω απο 17 πηραν ακριβως δεκα ατομα. Απο τους εναπομειναντες 116, περιπου οι 30 κυμανθηκαν απο το 14 εως το 17, ενω ολοι οι υπολοιποι (86 ατομα) πηραν απο 14 εως και το χειροτερο 9,5, ενω η συντριπτικη πλειοψηφια αυτων κυμανθηκε ιδιαιτερα στο 12-13. Μεσος ορος ταξης Α' βγαινει περιπου το 12,5 απο εναν προχειρο υπολογισμο. Οφειλω να ομολογησω οτι μαθητες που στο Γυμνασιο αλλα και στα τετραμηνα της Α' ηταν αριστουχοι της ταξεως 18-19,5, εγραψαν τετοιους βαθμους που επεσε ο γενικος μεσος ορος προαγωγης του καπου στο 14-16. Ηταν καποιοι απο τους χειροτερους βαθμους ολων των χρονων στο λυκειο μου και ισως οι χειροτεροι της περιοχης, αν και οπως εχω ξαναπει, το σχολειο μου θεωρειται τοπ (καλοι μαθητες και καλοι καθηγητες, στον θετικο κυριως τομεα). Αυτο λοιπον καθιστα αλλη μια αποδειξη οτι τα θεματα μας ειναι σχεδον αδυνατα! Αυτα...Αυριο που θα παρουμε τους αναλυτικους θα γυρισω με περισσοτερα νεα. Παράθεση Εχω αλλάξει μόνο 4 κινητά σε όλη μου τη ζωή και δε βάζω περισσότερες από 10 κάρτες το χρόνο (των 10 ευρώ). Μη με ρωτήσετε τι δουλειά έχω εδώ υπ'αυτές τις συνθήκες! Κι εγώ ακόμα απορώ...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 Καλή ξεκούραση παιδιά, πάρτε δυνάμεις γιατί και μετά το Λύκειο θέλει αντοχές.. Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. June 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2007 ΟΚ mi3s ευχαριστω που αναγνωριζεις οτι μπορει να εχω και δικιο! Λιγοι το κανουν. Τελοσπαντων, γυρναω με νεα. Σημερα πηραμε τους γενικους βαθμους προαγωγης. 17,9 κι εκτος στη σειρα καταταξης ολης της πρωτης! Απο 136 μαθητες, εμειναν σε 6 εως 11 μαθηματα δεκα μαθητες, κι απο τους 126 προαγομενους πανω απο 17 πηραν ακριβως δεκα ατομα. Απο τους εναπομειναντες 116, περιπου οι 30 κυμανθηκαν απο το 14 εως το 17, ενω ολοι οι υπολοιποι (86 ατομα) πηραν απο 14 εως και το χειροτερο 9,5, ενω η συντριπτικη πλειοψηφια αυτων κυμανθηκε ιδιαιτερα στο 12-13. Μεσος ορος ταξης Α' βγαινει περιπου το 12,5 απο εναν προχειρο υπολογισμο. Οφειλω να ομολογησω οτι μαθητες που στο Γυμνασιο αλλα και στα τετραμηνα της Α' ηταν αριστουχοι της ταξεως 18-19,5, εγραψαν τετοιους βαθμους που επεσε ο γενικος μεσος ορος προαγωγης του καπου στο 14-16. Ηταν καποιοι απο τους χειροτερους βαθμους ολων των χρονων στο λυκειο μου και ισως οι χειροτεροι της περιοχης, αν και οπως εχω ξαναπει, το σχολειο μου θεωρειται τοπ (καλοι μαθητες και καλοι καθηγητες, στον θετικο κυριως τομεα). Αυτο λοιπον καθιστα αλλη μια αποδειξη οτι τα θεματα μας ειναι σχεδον αδυνατα! Αυτα...Αυριο που θα παρουμε τους αναλυτικους θα γυρισω με περισσοτερα νεα. Πολύ χαμηλούς βαθμούς πήρατε ρε συ,όχι εσύ συγκεκριμένα και εγώ κάπου τόσο θα βγάλω αλλά για το σύνολο.Εμείς σήμερα τελιώνουμε με αρχές οικονομίας,γράφουμε στις 10μισί και τώρα υποτίθεται ότι διαβάζω.:whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. June 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2007 ΤΕΛΟΣ!! :yahoo: τελειωσαμε και φετος :) Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts