liolias Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 Παιδια στο σπριντερ το 125 αμα βαλω την μοτοσπορτ την ελευθερας με το μικρο καζανακι υπαρχει περιπτωση να το μπουκωνει? θα δωσει τιποτα στο μηχανακι αυτη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonatas Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 πηγα ρωτησα για το 125 μοτερ και με ειπαν τιμες 350-360 ευρω ρε παιδια ... γιατι ετσι?? χωρις εργατικα κλπ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerman95 Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 πηγα ρωτησα για το 125 μοτερ και με ειπαν τιμες 350-360 ευρω ρε παιδια ... γιατι ετσι?? χωρις εργατικα κλπ.. Ε μπορεί να τσιμπάει λιγο τις τιμές αυτός.Ρωτα και κάπου αλλου. Παράθεση Youtube΄s Channel:Kamilaririder check out my bikepics account http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daytonass Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Μη το παρεις με τιποτα, ειναι πολυ ακριβο..Εδω που μενω τα Lifan 140 με συμπλεκτη τα πουλανε 320ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonatas Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 (edited) γιατι δεν μπορω να το βρω στο ιντερνετ για αγορα? μονο λιφαν υπαρχουν? edit : το βρηκα απο συνεργατη του γκοργολη με 280 ευρω λιανικη ... ! Edited August 24, 2010 by sonatas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeioannina Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 εδώ το βρίσκω με 250 το λιφαν 125. το daytona 270 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 260 το πηρα το 125αρι εγω απο τον γκοργκολη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonatas Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 παιδες , εχετε στο νους σας κανα καλο kit xenon για το sprinteraki? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anonimos42 Δημ. September 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2010 Γειας παιδια ενας φιλος μου ειπε να γραψω εδω για οτι αποριες εχο για το daytona sprinter δηλαδη μου εδοσε αυτον το κοδικο για να μην ανοιγω καινουργιο... Το πασχα προκετε να αγορασω το sprinter και επιδι το εχει ενας φιλος μου το εχω παρει καπιες βολτες και βλεπο οτι 50 δε τραβαει γιατι στη σαμο ειναι ολο ανιφορες και κατιφορες οποτε σκευτομαι τα εξης.... Α) να το παραγγιλω 72 αν γινετε... αλλα 8ελω να μου πειτε αν 8α τραβαει σε ανοιφορες με δευτερο ατομο εδω να πω οτι οι ανοιφορες ειναι μεγαλες σε μηκος αλλα και σε ανεβασμα... Β) να το κανω 51-52-53 αναλογος τι ειναι πιο ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ το τονιζο γιατι λευτα υπαρχουν μονο για τιν αγορα και για 1 μονο φιαξιμο... επισις διαβασα πιο πριν αυτο.... (στα 53μμ, στρόφαλο 90άρη και κεφαλή astrea με φλατ) και εχω μερικες αποριες οπος ποσο κοστιζουν αυτα? και ο 90νταρης στροφαλος τι διαφορα εχει απο εναν 54mm και ποσα κιβικα ειναι 53 πιστονι με 90νταρη στροφαλο? επισις αν ηταν να βαλο 54μμ στροφαλο η τον 90νταρη με πιον 8α εχο περισοτερι αξιοπιστια? Γ) να αγορασω το μοτερ απο το 125 μοντελο και να το βαλω στο 50νταρη εδω εχω την εξης απορια αν με σταματισουν μπορουν να καταλαβουν οτι δε φοραω το σοστο μοτερ εφοσον τα καπακια ειναι ιδια και δε γραφει πουτενα κιβικα πανο στο μιχανακι οτι ειναι 125 και ο κιλινδρος και γενικα ολα τα αλλα καλιπτοντε απο τα πλαστικα ευχαριστω προκαταβολικα για το χρονο σας... αν δε καταλαβενετε κατι ροτιστεμε οτι και αν ειναι και sorry για το μεγαλο ποστ...:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonatas Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 guys ... το ειχα το μηχανακι ακινητο για 2 βδομαδες και ειπα να παω να δω τι "παιζει" και η μπαταρια τα ειχε φτυση ... η μιζα δεν δουλευει κλπ... μονο μανιβελα... το εκανα μια μεγαλη βολτα αλλα δεν.. κανονικα δεν θα πρεπει να φορτιζει η μπαταρια?? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY_89 Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Παιδια στο σπριντερ το 125 αμα βαλω την μοτοσπορτ την ελευθερας με το μικρο καζανακι υπαρχει περιπτωση να το μπουκωνει? θα δωσει τιποτα στο μηχανακι αυτη? Αν το μηχανακι το εχεις για να κανεις βολτες η να κανεις την δουλεια σου μην βαζεις τετοια εξατμιση.(θα στο φθειρει το μοτερ)Τετοια εξατμιση βαζουν τα μηχανακια που βαζουν κοντρες οι γενικα αυτοι που θελουν να κερδισουν ακομα και το τελευταιο χιλιομετρο που μπορει να δωσει το μοτερ.Για μενα πολυ καλυτερη η sebring για καθημερινη χρηση.Διακια μου αποψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drthuyrd Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 γειά σας παιδιά..σε 3 με 4 μήνες γίνομαι 16 και σκέφτομαι για το sprinter 50cc(μεταχειρισμένο) οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής: 1) να του βάλω εξάτμιση protech? 2)επειδή δεν θέλω να το πειράξω για τον λόγο ότι στην περιοχή μου σε και γωνιά υπάρχουν και μπάτσοι, υπάρχει κανένας φυσικός τρόπος για την βελτίωση του? δηλαδή αν του άλλαζα γρανάζια θα αυξανόταν λίγο οι τελική?? η τι άλλο μπορώ να κάνω αλλά να μην ανεβαίνουν τα κυβικά?? 3)το κιτ που το κάνει 75cc το καταλαβαίνουν? ευχαριστώ και ελπίζω να μου απαντήσετε γιατί το βλέπω κάπως ξεχασμένο το φόρουμ :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts