aggelakis Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 5ο σταδιο θα ειναι υπερβολικο ε??? αν κανω ροϊκη στην κεφαλη θα κερδισω τιποτα ή τσαμπα τα λεφτα που θα δωσω αν βαλεις 5 σταδιο δεν εχει κυβικα και στα χαμηλα δεν θα περπατει θα ειναι πολυ ψοφιμι. και ροικη εξελιξη για τα κυβικα σου δεν θα κανει τιποτα. την κεφαλη την ανοιγεις μετα τα 52 χιλιοστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 αν βαλεις 5 σταδιο δεν εχει κυβικα και στα χαμηλα δεν θα περπατει θα ειναι πολυ ψοφιμι. και ροικη εξελιξη για τα κυβικα σου δεν θα κανει τιποτα. την κεφαλη την ανοιγεις μετα τα 52 χιλιοστα. καμια πατεντα υπαρχει για να πηγαινει πολυ καλα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelakis Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 καμια πατεντα υπαρχει για να πηγαινει πολυ καλα??? πατεντα δυστηχως οχι για να παει καλα θελει κυβικα και σωστο φτιαξιμο οχι κανγκουριες. αν θελεις γκαζια πρεπει να φυγεις απο τα 50 χιλοστα που εισαι. αν θελησεις να κανεις παπακι δυνατο οχι σαν αυτα που κυκλοφορουν 55 και 57 πες μου και θα σου πω πως να βγαλεις πραγματικη δυναμη αλλα οχι εδω μεσα δημοσια. το πως να βγαλεις δυναμη ειναι θεμα μαθηματικων και φυσικης ειμαι μηχανικος και ασχολουμαι παρα πολυ με τα παπακια γιαυτο σου λεω πατεντα για να πηγαινει σφαιρα δυστηχως δεν υπαρχει. η λυση ειναι κυβικα....... πολλα κυβικα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 αν θες στειλτο εδω κανονικα το μοτερ το εφτιαξε και τωρα το εστρωσε και ειδε οτι πηγαινει αρκετα καλα για τα mm του και θελει να το κανει να πηγαινει ακομα καλυτερα χωρις να ανοιξει ολο το μοτερ και χωρις να θελει παλι στρωσιμο γι' αυτο λεω αν γινεται καμια πατεντα η κατι τετοιο (το μηχανακι ειναι του φιλου μου):D:):D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pxa Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 kalhspera paides. eimai 16 kai 8elw na agorasw ena mhxanaki.eimai omws se dilhma, daytona 50cc h daytona sprinter 50cc.milame panta gia 50cc. ka8e gnomh einai dekth. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelakis Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 kalhspera paides. eimai 16 kai 8elw na agorasw ena mhxanaki.eimai omws se dilhma, daytona 50cc h daytona sprinter 50cc.milame panta gia 50cc. ka8e gnomh einai dekth. sprinter 50αρακι αλλα θα το βαρεθεις αμεσως και θα θελεις αμεσως πιο δυνατο κατι σε 125 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 kalhspera paides. eimai 16 kai 8elw na agorasw ena mhxanaki.eimai omws se dilhma, daytona 50cc h daytona sprinter 50cc.milame panta gia 50cc. ka8e gnomh einai dekth.ολοι ετσι λενε!50ρι και μετα βελτιοσεις.παρε μια 125 να τελειωνεις!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sparowa Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 ολοι ετσι λενε!50ρι και μετα βελτιοσεις.παρε μια 125 να τελειωνεις!!;) nai ntino to paidi ine 16xronon min to ksexnas auto kai den mpori na pari mixanaki 125cc giati ama to piasoune kai i adia grafi 125 kivika kai o mpatsos den ine stis kales tou i ine poli ilithios mpori na exi provlimata me astinomies dikastiria kai loipes istories pou mporoun na apofeuktoun an piraksi ton idi iparxonda kinitira pou exi.den leo then tha exi tin idia piotita me kanoniko 125cc alla toulaxiston tha pigeni arketa parapano apo ton 50ndari aftiaxto pou tha exi.ego ime tis apopsis an menis se kanena xorio xoris mpatsous pare kana cryptonaki pou ine kai oreo kai sxetika grigoro kai me liga leftakia ginete akoma pio oreo kai grigoro pou episis ine 4t ara aksiopisto na vris tin igia sou file.ektos kai an thelis dynamic alla xriazete pio poli odigiki empiria gia na to xiristis alla ine sketi trella.:)(sorry gia to megalo post) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 nai ntino to paidi ine 16xronon min to ksexnas auto kai den mpori na pari mixanaki 125cc giati ama to piasoune kai i adia grafi 125 kivika kai o mpatsos den ine stis kales tou i ine poli ilithios mpori na exi provlimata me astinomies dikastiria kai loipes istories pou mporoun na apofeuktoun an piraksi ton idi iparxonda kinitira pou exi.den leo then tha exi tin idia piotita me kanoniko 125cc alla toulaxiston tha pigeni arketa parapano apo ton 50ndari aftiaxto pou tha exi.ego ime tis apopsis an menis se kanena xorio xoris mpatsous pare kana cryptonaki pou ine kai oreo kai sxetika grigoro kai me liga leftakia ginete akoma pio oreo kai grigoro pou episis ine 4t ara aksiopisto na vris tin igia sou file.ektos kai an thelis dynamic alla xriazete pio poli odigiki empiria gia na to xiristis alla ine sketi trella.:)(sorry gia to megalo post)αφου ετσι θα γινει!!:lol::lol:.τεσπα ας κανει οτι θελει!;):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peristericity Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 RE PAIDIA AFTES TIS MERES PIRA TO DAYTONA SPRINTER50CC KAI THELO NA TO ANEBASW MOU ZOITOUN 250e GIA 72 TI LETE; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sparowa Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 RE PAIDIA AFTES TIS MERES PIRA TO DAYTONA SPRINTER50CC KAI THELO NA TO ANEBASW MOU ZOITOUN 250e GIA 72 TI LETE; Sketi apati file.pios eksipnos se zitise tosa lefta?Na sou ta fai ta lefta theli o tipos.gia 72cc to poli na plirosis 100euro.Me 250euro to kanis pio polla cc kai oxi 72cc.Min kanis to lathos kai ta dosis ta lefta tsampa tha pane ta kaimena then ta lipase.(Filika panda):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 RE PAIDIA AFTES TIS MERES PIRA TO DAYTONA SPRINTER50CC KAI THELO NA TO ANEBASW MOU ZOITOUN 250e GIA 72 TI LETE;βασικα μην γραφεις με κεφαλαια.δεν βγαζουμε ακρη!καλος ηρθες!τωρα.με 250ε κανεις πολυ περισσοτερα.μηπως δεν καταλαβες σωστα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 ti ti gnomi exete gia tin ilektroniki tis shark? Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sparowa Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 ti ti gnomi exete gia tin ilektroniki tis shark? An kai shark ego pou tin exo di kali fenete.Tin exi pari kanis tin sigegrimeni ilektroniki?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. June 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2008 An kai shark ego pou tin exo di kali fenete.Tin exi pari kanis tin sigegrimeni ilektroniki?:) exeis dei diafora apo prin?:happy: Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelakis Δημ. June 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2008 exeis dei diafora apo prin?:happy: shark me τεσσερις σκαλες βαλαμε σε ενα kymco activ και δεν περπατουσε. μονο εφελικι ειναι τελειως μαπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris20 Δημ. June 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 Καλησπερα παιδια!Την προηγουμενη βδομαδα αγορασα το daytona sprinter 50cc στο καινουριο μαλιστα χρωματακι(μαυρο-ασπρο)!Ειμαι παντελως ασχετος με μηχανακια γι'αυτο μην με παρεξηγησετε αν αυτα που γραφω ακουστουν ''παιδικα'' ή ανουσια!Το μηχανακι το πηρα για τις καθημερινες μικρες μετακινησεις μου,μιας και τωρα τελειωσα το σχολειο... Εχω ομως με το μηχανακι το ακολουθο προβλημα: Δεν ανοιγει το γκαζι,δηλαδη στο τιμονι ο μοχλος στο τιμονι κανει παρα πολυ μικρη στροφη συγκριτικα με αλλα που εχω δει!Αυτο εχει ως αποτελεσμα το μηχανακι να ανεβαζει πολυ αργα στροφες και να κολλαει απελπιστικα σε λιγο ανηφορικο δρομο (10-15km/h)Η τελικη του ειναι γυρω στα 45km/h και σε κατηφορα με βια να πιασει 50km/h!Οι περισσοτεροι μεχρι τωρα μου ειπα οτι ειναι θεμα στρωσιματος... Εσεις τι γνωμη εχετε?Θελει οντως στρωσιμο ή μηπως ειναι καποιο αλλο κατασκευαστικο λαθος? Πραγματικα εχω απογοητευτει... Θα εκτιμουσα οποιαδηποτε κριτικη,σχολιο ή βοηθεια στο προβλημα μου Ευχαριστω,φιλικα,Αρης:) Παράθεση aris/20 The only thing i know is that i don't know anything! THINK DIFFERENT Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelakis Δημ. June 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 Καλησπερα παιδια!Την προηγουμενη βδομαδα αγορασα το daytona sprinter 50cc στο καινουριο μαλιστα χρωματακι(μαυρο-ασπρο)!Ειμαι παντελως ασχετος με μηχανακια γι'αυτο μην με παρεξηγησετε αν αυτα που γραφω ακουστουν ''παιδικα'' ή ανουσια!Το μηχανακι το πηρα για τις καθημερινες μικρες μετακινησεις μου,μιας και τωρα τελειωσα το σχολειο... Εχω ομως με το μηχανακι το ακολουθο προβλημα: Δεν ανοιγει το γκαζι,δηλαδη στο τιμονι ο μοχλος στο τιμονι κανει παρα πολυ μικρη στροφη συγκριτικα με αλλα που εχω δει!Αυτο εχει ως αποτελεσμα το μηχανακι να ανεβαζει πολυ αργα στροφες και να κολλαει απελπιστικα σε λιγο ανηφορικο δρομο (10-15km/h)Η τελικη του ειναι γυρω στα 45km/h και σε κατηφορα με βια να πιασει 50km/h!Οι περισσοτεροι μεχρι τωρα μου ειπα οτι ειναι θεμα στρωσιματος... Εσεις τι γνωμη εχετε?Θελει οντως στρωσιμο ή μηπως ειναι καποιο αλλο κατασκευαστικο λαθος? Πραγματικα εχω απογοητευτει... Θα εκτιμουσα οποιαδηποτε κριτικη,σχολιο ή βοηθεια στο προβλημα μου Ευχαριστω,φιλικα,Αρης:) oxi den einai apo to strosimo απλα δεν ανοιγει ολη η πεταλουδα απο το καρμπυρατερ γιατι μαλλον καπου εχει πιαστει η ντιζα η το χερουλι του γκαζιου αν το πας σε ενα μαστορα το πολυ μεσα σε ενα τεταρτο θα το εχει ετοιμο δεν ειναι τιποτα μη μασας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. June 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 oxi den einai apo to strosimo απλα δεν ανοιγει ολη η πεταλουδα απο το καρμπυρατερ γιατι μαλλον καπου εχει πιαστει η ντιζα η το χερουλι του γκαζιου αν το πας σε ενα μαστορα το πολυ μεσα σε ενα τεταρτο θα το εχει ετοιμο δεν ειναι τιποτα μη μασας.η βελονα φταιει οχι η πεταλουδα!;):).νομιζω το γκριπ γκαζιου απο τα sprinter ειναι με σκαλες!!!ελενξετο και αυτο το ενδεχομενο;):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelakis Δημ. June 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 η βελονα φταιει οχι η πεταλουδα!;):).νομιζω το γκριπ γκαζιου απο τα sprinter ειναι με σκαλες!!!ελενξετο και αυτο το ενδεχομενο;):) η πατελουδα ειναι sprinter ειχα και εγω. δεν εχουν γκριπ με σκαλες. η ντιζα φταιει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. June 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 Καλησπερα παιδια!Την προηγουμενη βδομαδα αγορασα το daytona sprinter 50cc στο καινουριο μαλιστα χρωματακι(μαυρο-ασπρο)!Ειμαι παντελως ασχετος με μηχανακια γι'αυτο μην με παρεξηγησετε αν αυτα που γραφω ακουστουν ''παιδικα'' ή ανουσια!Το μηχανακι το πηρα για τις καθημερινες μικρες μετακινησεις μου,μιας και τωρα τελειωσα το σχολειο... Εχω ομως με το μηχανακι το ακολουθο προβλημα: Δεν ανοιγει το γκαζι,δηλαδη στο τιμονι ο μοχλος στο τιμονι κανει παρα πολυ μικρη στροφη συγκριτικα με αλλα που εχω δει!Αυτο εχει ως αποτελεσμα το μηχανακι να ανεβαζει πολυ αργα στροφες και να κολλαει απελπιστικα σε λιγο ανηφορικο δρομο (10-15km/h)Η τελικη του ειναι γυρω στα 45km/h και σε κατηφορα με βια να πιασει 50km/h!Οι περισσοτεροι μεχρι τωρα μου ειπα οτι ειναι θεμα στρωσιματος... Εσεις τι γνωμη εχετε?Θελει οντως στρωσιμο ή μηπως ειναι καποιο αλλο κατασκευαστικο λαθος? Πραγματικα εχω απογοητευτει... Θα εκτιμουσα οποιαδηποτε κριτικη,σχολιο ή βοηθεια στο προβλημα μου Ευχαριστω,φιλικα,Αρης:) file mou to mixanaki sou den exei kanena provlima einai ok.aplos i etairia to exei kanei etsi oste na mporesei na to poulisei se kapoies xores pou exoun ena orio taxititas.pigene se ena exoudiotimeno sunergio daytona kai pes na sou to ftiaxei.meta to mixanaki tha exei perisotero neyro kai tha katevazei ligo to konter.to ekane enas filos mou pou exei sprinter.:D pisteuo na se voithisa ligo.:D Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef_zex Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 Γεια σας παιδια.... λοιπον κατ'αρχην... ειμαι νεος στο forum... [δν ειμαι ελλινας] και εχω και εγω καπιες αποριες με το daytona sprinter... 1ο με το κιτ των 72 κανεις τπτ η οχι 2ο σκεφετομαι να το αγορασο αλλα φοβαμαι λιγο.. απο αυτα π λενε ολοι.. φρενα θελουν πολι διναμη .. πλαστικα τριζουν... π.ς. εμενα δν με πειραζουν αυτα .. μονο να δουλεπσει σωστα θελω 3ο καλι ποιοτητα ειναι .. η... :X:X:X:X:X 4ο εχει και **** την εμφανισι 5ο και οπιος εχει αυτο το μιχανακι .. να ανεβασι κανενα βιντεο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 η πατελουδα ειναι sprinter ειχα και εγω. δεν εχουν γκριπ με σκαλες. η ντιζα φταιει.η πεταλουδα δεν ειναι με τιποτα φιλε μου!η πεταλουδα ειναι καθαρα για το τσοκ!!αμα το γκριπ δεν ειναι με σκαλες τοτε θελει λαδομα στην ντιζα,αμα παλι τα ιδια τοτε ας την αλλαξει.αλλα καλο ειναι να δει την βελονα.;):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 Γεια σας παιδια.... λοιπον κατ'αρχην... ειμαι νεος στο forum... [δν ειμαι ελλινας] και εχω και εγω καπιες αποριες με το daytona sprinter... 1ο με το κιτ των 72 κανεις τπτ η οχι 2ο σκεφετομαι να το αγορασο αλλα φοβαμαι λιγο.. απο αυτα π λενε ολοι.. φρενα θελουν πολι διναμη .. πλαστικα τριζουν... π.ς. εμενα δν με πειραζουν αυτα .. μονο να δουλεπσει σωστα θελω 3ο καλι ποιοτητα ειναι .. η... :X:X:X:X:X 4ο εχει και **** την εμφανισι 5ο και οπιος εχει αυτο το μιχανακι .. να ανεβασι κανενα βιντεο 1o me to kit 72 den tha deis kai tromerei diafora alla ligo neuro tha to exei. 2o to mixanaki einai poli kalo me auta ta lefta.ego ama ithela na paro pali 50ari tha eperna to sprinter 3o gia ta lefta pou kanei exei tromeri poiotita kai oxi opos ta lifan kai alles kinezikes etairies 4o simfono 5o distixos den exo sprinter:O pisteuo na se voithisa ligo:) Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef_rap Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 1o me to kit 72 den tha deis kai tromerei diafora alla ligo neuro tha to exei. 2o to mixanaki einai poli kalo me auta ta lefta.ego ama ithela na paro pali 50ari tha eperna to sprinter 3o gia ta lefta pou kanei exei tromeri poiotita kai oxi opos ta lifan kai alles kinezikes etairies 4o simfono 5o distixos den exo sprinter:O pisteuo na se voithisa ligo:) Tnx BlackX .. anevase kai eCu merikes foto sto bikepics.com gia na doume kai to diko s .. dn peirazei an dn einai sprinter.. s exei vgalei kanena provlima h einai skuli? apo telikes pws paei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts