honda_100 Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 καλησπερα παιδια...:)8α η8ελα να ροτισο για ενα φιλο... 8α αγορασει το πασχα daytona sprinter 50cc και 8α η8ελε να το αλλαξει γιατι το χοριο ειναι γεματο ανοιφορες καταρχιν 8ελει να τραβαει στις ανοιφορες και ειναι παπι για βολτες δε ξερει και πολλα απο μιχανικα:cry: σκευτετε να το κανει 110-115-125 φοβατε ομος οτι στα 125 8α εχει προβλιμα και 8α 8ελει σινεχεια σινεργειο..:cry:. αν μποριτε να μου :!:πιτε τι ακριβος 8ελει να βαλει:!: και αρκετα καλες μαρκες οπιος μπορει να βοη8ισει 8α ειμαι υπορχεος συγνομη για το μεγαλο μινιμα:O :O ποσα λεφτα περιπου θα διαθεσει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anonimos42 Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 (edited) ποσα λεφτα περιπου θα διαθεσει??? γιρο στα 500 με 600 αλλα εγο δε ειμαι σιγουρος αν του φτασουν:worry: δε 8ελει να βαλει τα καλιτερα που κικλοφορουν... απλα να μην ειναι κινεζικα να ειμαι μετριας καταστασεις Edited January 17, 2010 by anonimos42 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosss Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 παιδια επιδι δεν εβγαλα ακρη απο οοολες αυτες τις μπερδεμενες αποψεις....:p:O :D θελω να μου πειτε αν σιμφερει ο κινιτιρας 140 της λιφαν καιι τι πρεπει να αλλαχτει πανο του...... (το μηχανακι το θελω για τη βολτα μου και αμα τυχει για πλακα καμια κοντριτσα ..... αλλα πολλα ανοιγματα....) ;) σορρυ για το μεγαλο μυνιμα..... Παράθεση h zwh einai enas megalos dromos... an eisai magas perna ton me souza!!!!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daytonass Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 παιδια επιδι δεν εβγαλα ακρη απο οοολες αυτες τις μπερδεμενες αποψεις....:p:O :D θελω να μου πειτε αν σιμφερει ο κινιτιρας 140 της λιφαν καιι τι πρεπει να αλλαχτει πανο του...... (το μηχανακι το θελω για τη βολτα μου και αμα τυχει για πλακα καμια κοντριτσα ..... αλλα πολλα ανοιγματα....) ;) σορρυ για το μεγαλο μυνιμα..... Αν παρεις το 140cc γιατι να το πηραξεις?Ποιος ο λογος?Ποσο πιο πολυ να το ανεβασεις,και για κοντρες μια χαρα ειναι το 140 δεν υπαρχει κανενα νοημα να το ανεβασιες mm..Κανει 380ευρω αν του ριξεις αλλα 100 για κυλινδροπιστονα 58mm (λεω εγω) θα παν χαμενα τα λεφτα,καλητερα μαμα και οσο αντεξει..Αν ειναι να παρεις το 110cc και να ριξεις αλλα 250ευρω για να το κανεις 56-57mm καλυτερα να παρεις το 140,θα βγει και πιο φτηνο.(αποψη μου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerman95 Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Αν παρεις το 140cc γιατι να το πηραξεις?Ποιος ο λογος?Ποσο πιο πολυ να το ανεβασεις,και για κοντρες μια χαρα ειναι το 140 δεν υπαρχει κανενα νοημα να το ανεβασιες mm..Κανει 380ευρω αν του ριξεις αλλα 100 για κυλινδροπιστονα 58mm (λεω εγω) θα παν χαμενα τα λεφτα,καλητερα μαμα και οσο αντεξει..Αν ειναι να παρεις το 110cc και να ριξεις αλλα 250ευρω για να το κανεις 56-57mm καλυτερα να παρεις το 140,θα βγει και πιο φτηνο.(αποψη μου) Συμφωνώ:)Καλύτερα 140 από την αρχή Παράθεση Youtube΄s Channel:Kamilaririder check out my bikepics account http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Συμφωνώ:)Καλύτερα 140 από την αρχή Καλυτερα να παει το δικο του μοτερ σε εναν καλο μαστορα και να του το φτιαξει και θα ειναι λιγοτερα κιβικα και ποιο αξιοπιστο απο το lifan...αλλα σε παρα πολυ καλο μαστορα...θα του κοστισει αλλα θα εχει καλο μοτερ.. Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerman95 Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Καλυτερα να παει το δικο του μοτερ σε εναν καλο μαστορα και να του το φτιαξει και θα ειναι λιγοτερα κιβικα και ποιο αξιοπιστο απο το lifan...αλλα σε παρα πολυ καλο μαστορα...θα του κοστισει αλλα θα εχει καλο μοτερ.. Όντως αν έχει ηδη μοτέρ καλύτερα να το φτιάξει όλο AaSa με 400€ θα ήταν πιο αξιόπιστο.Αλλά αν πχ πάρει ένα μηχανάκι χωρίς μοτέρ τι θα κάνει? Παράθεση Youtube΄s Channel:Kamilaririder check out my bikepics account http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Όντως αν έχει ηδη μοτέρ καλύτερα να το φτιάξει όλο AaSa με 400€ θα ήταν πιο αξιόπιστο.Αλλά αν πχ πάρει ένα μηχανάκι χωρίς μοτέρ τι θα κάνει? Aυτο να μου πεις αλλα να ξερεις οτι η aasa δεν σημαινει οτι ειναι καλυτερη απο narita και top...στο λεω γιατι το εχω ψαξει το θεμα...και το τελευταιο καιρο βλεπω πολλες κοντρες με παπακια και εχω τρελαθει με αυτα που βλεπω... Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socrati007 Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 παιδια ξερει κανεις αν ο σκελετος απο lifan z H o evo 5 στα 50 κυβικα αντεχει ενα μοτερ απο innova 140cc η θα κοπει στην μεση ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glx90 Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Δεν παίρνει μοτέρ απο innova Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerman95 Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Aυτο να μου πεις αλλα να ξερεις οτι η aasa δεν σημαινει οτι ειναι καλυτερη απο narita και top...στο λεω γιατι το εχω ψαξει το θεμα...και το τελευταιο καιρο βλεπω πολλες κοντρες με παπακια και εχω τρελαθει με αυτα που βλεπω... Από top πιστεύω είναι.Με τα narita είναι ίδια για μένα.Απλά η aasa βγάζει κυλινδροπίστονα σετ με ίδιες ανοχές,να πάρω πιστόνι narita να το βάλω σε τι κύλινδρο?Εκτός αν το πας σε ρεκτιφιέ και στις ταιριάξει. Για πες τι έχεις δει στις κόντρες Παράθεση Youtube΄s Channel:Kamilaririder check out my bikepics account http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Για πες τι έχεις δει στις κόντρες όχι δε θα πει, γιατί θα διαγραφεί επιτόπου...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Από top πιστεύω είναι.Με τα narita είναι ίδια για μένα.Απλά η aasa βγάζει κυλινδροπίστονα σετ με ίδιες ανοχές,να πάρω πιστόνι narita να το βάλω σε τι κύλινδρο?Εκτός αν το πας σε ρεκτιφιέ και στις ταιριάξει. Για πες τι έχεις δει στις κόντρες Απο σω εχω ακουσει τα aasa κολανε πιο ευκολα...αλλα δεν το πολυ πιστευω αυτο που πιστευω ειναι οτι τα aasa narita και top εχουν την ιδια αξιοπιστια... Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socrati007 Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Δεν παίρνει μοτέρ απο innova εισαι σιγουρος για αυτο επιδι το innova ειναι και honda η λιφαν ειναι ειναι αντιγραφει ????:cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solitary Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 εισαι σιγουρος για αυτο επιδι το innova ειναι και honda η λιφαν ειναι ειναι αντιγραφει ????:cry::cry: Απο τα Ηonda μοτερ του innova είναι διαφορετικές οι βάσεις. Παράθεση http://www.sterki.ch/sterki/global/images/Titel/STEYR_MOTORS.jpg - MAN - International - Dodge - Αναπαλαιώσεις/Ανακατασκευές ... "Αλλάζουμε τρόπο σκέψης & αλλάζουμε τρόπο ζωής" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anonimos42 Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 (edited) παιδια τι γνομη εχετε για αυτο το μοτερ? http://www.moto-rider.com/product-view.aspx?pid=33006 επισεις και για αυτα? http://www.moto-rider.com/product-view.aspx?pid=21800 τα εχο βρει και εδο http://www.akyriakopoulos.gr/shop/product_info.php?cPath=22_46&products_id=56&osCsid=9650258cadf801409a04d5b3728b1153 αλλα 8α δουλευουν σε αυτο το μοτερ που σας εδιξα γιατι λεει οτι μπενουν σε 52mm και πανο.... και μια τελευτεα εροτισουλα αυτο το μοτερ που σας εδιξα μπενει και σε daytona sprinter και σε glx? Edited January 19, 2010 by anonimos42 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glx90 Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Το μοτέρ που έδειξες για μένα είναι το καλύτερο της Lifan, παίρνει όλα τα ανταλακτικά απο honda και μέχρι 53-54mm δεν βγάζει κανένα πρόβλημα. Τώρα, όσο για το άλλο το καρμπυρατέρ... Ξέχασε το. Τζάμπα λεφτά είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anonimos42 Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Το μοτέρ που έδειξες για μένα είναι το καλύτερο της Lifan, παίρνει όλα τα ανταλακτικά απο honda και μέχρι 53-54mm δεν βγάζει κανένα πρόβλημα. Τώρα, όσο για το άλλο το καρμπυρατέρ... Ξέχασε το. Τζάμπα λεφτά είναι τι καρμπυλατερ προτινεις για το σιγκεκριμενο μοτερ? και ξερεις αν πατανε οι βασεις και σε daytona sprinder αλλα και σε glx? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glx90 Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Μπαίνει σε glx,astrea,supra,c50 κλπ και σε όλα τα daytona. 24αρι mikuni βάλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daytonass Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Μπαίνει σε glx,astrea,supra,c50 κλπ και σε όλα τα daytona. 24αρι mikuni βάλε Ρε παιδια να ρωτησω και εγω κατι γιατι το εχω απορια καιρο τωρα,το 110 το λιφαν π.χ μπαινει κουτι στις βασεις του daytona ,αλλα τα φισακια απο τα καλοδια τεριαζουν με του daytona ή θελει πατεντες,κοψημο καλοδια,μωνοση κλπ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anonimos42 Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 παιδια πος σας φενετε αυτο? http://www.moto-rider.com/product-view.aspx?pid=33284 μιπος ειναι λιγο ακριβο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalispel Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 τα 52mm ποσα κυβικα ειναι????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Με τι διαδρομη? Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Ρε παιδια να ρωτησω και εγω κατι γιατι το εχω απορια καιρο τωρα,το 110 το λιφαν π.χ μπαινει κουτι στις βασεις του daytona ,αλλα τα φισακια απο τα καλοδια τεριαζουν με του daytona ή θελει πατεντες,κοψημο καλοδια,μωνοση κλπ? Ναι γιατι εχει διαφορετικα πινια....και ολα τα μοτερ Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalispel Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 Με τι διαδρομη? επειδη δεν ειμαι και τοσο γνωστικος με το θεμα μπορεις εσυ να με βοηθησεις??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts