sonatas Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Μπορεις να την σφυξεις και μονο σου δεν χρειαζετε να πας σε μηχανικο να στο κανει... α! οι "εξωτερικες" βιδες που κρατανε την κεφαλι ? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis236 Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Nαι με ενα 10ακι της σφυγγης αλλα να ειναι κρυο το μηχανακι και οχι υπερβολικο σφυξιμο:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My bikepics member http://www.bikepics.com/members/akis236/ Tα παντα για τα scooter http://greekscooters.50.forumer.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonatas Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 ευχαριστω παιδια .. θα το ψαχνω το απογευματακι και θα σας πω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_supra Δημ. November 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2009 Παιδιά θέλω την βοήθεία σας. Έχω το Daytona Sprinter 125 το έκανα πολύ καλό στρόσημο. Όταν το έστροσα απο τα 1.000χμ μέχρι τα 4.500χμ το μηχανάκι έβγαζε τελικη 125km/h και λίγο παραπάνω (με το κοντέρ του). Και αυτήν την στιγμή έχω κάνει 5.600χμ και βγάζει με το ζόρι 120km/h (με το κοντέρ του). Δεν κάνω κόντρες και άλλες μ@@@@ με το μηχανάκι το δουλεύω κανονικά. Σόρρυ αν σας κούρασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glx90 Δημ. November 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2009 Θα έχει πέσει η συμπίεση του.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerman95 Δημ. November 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2009 Παιδιά θέλω την βοήθεία σας. Έχω το Daytona Sprinter 125 το έκανα πολύ καλό στρόσημο. Όταν το έστροσα απο τα 1.000χμ μέχρι τα 4.500χμ το μηχανάκι έβγαζε τελικη 125km/h και λίγο παραπάνω (με το κοντέρ του). Και αυτήν την στιγμή έχω κάνει 5.600χμ και βγάζει με το ζόρι 120km/h (με το κοντέρ του). Δεν κάνω κόντρες και άλλες μ@@@@ με το μηχανάκι το δουλεύω κανονικά. Σόρρυ αν σας κούρασα. Service έχεις κάνει καθόλου??Δεν το λέω ειρωνικά,απλά είναι σημαντικό.Άλλαξε λάδια,μπουζί,φίλτρο βενζίνης,δίσκους,ρύθμισε βαλβίδες.Αν και πάλι δεν βελτιωθεί η κατάσταση,δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα άλλο εκτός φαγωμένα ελατήρια πιστονιού,αλλά έχεις πολύ λίγα χλμ:confused: Παράθεση Youtube΄s Channel:Kamilaririder check out my bikepics account http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ss42ss Δημ. November 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2009 παιδια πηρα το Sprinter 50cc και εχς μεινει ευχαριστιμενοσ και σκεφτομαι να το κανω 56mm(140cc) τι μου προτεινεται να βαλω? εκτος απο shark βεβαια... θα μπορεσε να βαλε σιμπλεκτι πανω? γιατι 8α εχει πολυ νευρο αναμενω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonatas Δημ. November 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2009 παιδια τι λαστιχακι να περασω στο σπριντερακι??? θελω να ειναι νομιζω χαμηλο προφιλ (λεπτο) και να εχει καλα κρατηματα... και αμα ξερετε περιπου ποσο παει το ζευγαρι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerman95 Δημ. November 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2009 παιδια τι λαστιχακι να περασω στο σπριντερακι??? θελω να ειναι νομιζω χαμηλο προφιλ (λεπτο) και να εχει καλα κρατηματα... και αμα ξερετε περιπου ποσο παει το ζευγαρι... michelin gazelle είναι ότι πρέπει για ελληνικούς δρόμους.Δεν είναι ούτε χαμηλού προφίλ,ούτε έχει καλά κρατήματα,αλλά φαγώνεται πολύ δύσκολα και είναι για όλες τις συνθήκες και κάνει από 30€ το ένα.Τώρα αν αναγκαστικά θες ένα μούρικο λάστιχο βάλε michelin pilot που βάζουν όλοι και κάνει 25-30€ το ένα.Αλλά δεν είναι ούτε για πλάκα για βρεγμένο. Παράθεση Youtube΄s Channel:Kamilaririder check out my bikepics account http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daytonass Δημ. November 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2009 παιδια πηρα το Sprinter 50cc και εχς μεινει ευχαριστιμενοσ και σκεφτομαι να το κανω 56mm(140cc) τι μου προτεινεται να βαλω? εκτος απο shark βεβαια... θα μπορεσε να βαλε σιμπλεκτι πανω? γιατι 8α εχει πολυ νευρο αναμενω Και εγω φιλε μου 56mm αναμενετε να το κανω οταν θα εχω την οικονομικη ευκερια :ninja: Εγω θα βαλω κυλινδροπιστονο 56mm Aasa ή Top Kit, καρμπιλατερ 26αρι Keihin ή Mikuni αναλογα με τα λεφτα που θα εχω εκεινη την στιγμη, εκκεντορφορο Fuego F200, κεφαλι θα βαλω απο Astrea CDI, στροφαλο Αasa 54mm, ηλεκρτονικη Daytona, (σασμαν 4αρι εννοειτε), γραναζομα 14-36, συμπλεκτι θελω να βαλω και εγω αλλα δεν ξερω αν γινετε να μπει , αν γινετε ομως θα βαλω 100%. Αυτο υπολογιζω να που βγει γυρω στο 500ευρο πανω κατω. Στα ιδια τα κερτερ δεν θα κανεις την μετατροπη σου? (συγνωμη για το μεγαλο ποστ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
innova2008 Δημ. November 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2009 Θα έχει πέσει η συμπίεση του.. kαι τι γινεται αν πεσει η συμπιεση?πως λυνετε το προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. November 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2009 Αναλογως απο τι εχει πεσει η συμπιεση.Εξ αιτιας του πιστονιου?Εξ αιτιας φλαντζων? Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glx90 Δημ. November 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2009 Και εγω φιλε μου 56mm αναμενετε να το κανω οταν θα εχω την οικονομικη ευκερια :ninja: Εγω θα βαλω κυλινδροπιστονο 56mm Aasa ή Top Kit, καρμπιλατερ 26αρι Keihin ή Mikuni αναλογα με τα λεφτα που θα εχω εκεινη την στιγμη, εκκεντορφορο Fuego F200, κεφαλι θα βαλω απο Astrea CDI, στροφαλο Αasa 54mm, ηλεκρτονικη Daytona, (σασμαν 4αρι εννοειτε), γραναζομα 14-36, συμπλεκτι θελω να βαλω και εγω αλλα δεν ξερω αν γινετε να μπει , αν γινετε ομως θα βαλω 100%. Αυτο υπολογιζω να που βγει γυρω στο 500ευρο πανω κατω. Στα ιδια τα κερτερ δεν θα κανεις την μετατροπη σου? (συγνωμη για το μεγαλο ποστ) Πολύ κόντο θα είναι με αυτό το γρανάζι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonatas Δημ. November 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2009 michelin gazelle είναι ότι πρέπει για ελληνικούς δρόμους.Δεν είναι ούτε χαμηλού προφίλ,ούτε έχει καλά κρατήματα,αλλά φαγώνεται πολύ δύσκολα και είναι για όλες τις συνθήκες και κάνει από 30€ το ένα.Τώρα αν αναγκαστικά θες ένα μούρικο λάστιχο βάλε michelin pilot που βάζουν όλοι και κάνει 25-30€ το ένα.Αλλά δεν είναι ούτε για πλάκα για βρεγμένο. μαλλον παω για pilot... το χω δει σε αρκετα παπια + οτι ειναι πανεμορφο ... :p το οτι μπορει να γλυστραει... σιγουρα ειναι καλυτερο απο το μανισιο(πιστευωωω)... το οποιο κανεις πατιναζ ... και αμα πατισεις και φρενο αστααα.... edit : μηπως ξερεις ακριβως και διαστασεις η κωδικο του pilot? ?? :D sorry e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daytonass Δημ. November 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2009 Να βαλω 15-35 λες καλυτερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerman95 Δημ. November 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2009 edit : μηπως ξερεις ακριβως και διαστασεις η κωδικο του pilot? ?? :D sorry e Τι σόρρυ ρε φίλε αν δεν ξέρεις κάτι το ρωτάς δεν είναι ντροπή.Του pilot τις διαστάσεις δεν τις ξέρω,αλλά από όσο έχω ψάξει στους αντιπρωσόπους τις michelin δεν το έχω βρει.Μόνο το gazelle.Τώρα δεν ξέρω τι γίνεται,αν παράγεται ακόμα η αν είναι stock αυτό που πουλιέται στην Ελλάδα:X Παράθεση Youtube΄s Channel:Kamilaririder check out my bikepics account http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. November 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2009 Michelin Pilot Sporty το ζητας και στο φερνουν.2,25 και 2,50 εχουν μονο. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ss42ss Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Και εγω φιλε μου 56mm αναμενετε να το κανω οταν θα εχω την οικονομικη ευκερια :ninja: Εγω θα βαλω κυλινδροπιστονο 56mm Aasa ή Top Kit, καρμπιλατερ 26αρι Keihin ή Mikuni αναλογα με τα λεφτα που θα εχω εκεινη την στιγμη, εκκεντορφορο Fuego F200, κεφαλι θα βαλω απο Astrea CDI, στροφαλο Αasa 54mm, ηλεκρτονικη Daytona, (σασμαν 4αρι εννοειτε), γραναζομα 14-36, συμπλεκτι θελω να βαλω και εγω αλλα δεν ξερω αν γινετε να μπει , αν γινετε ομως θα βαλω 100%. Αυτο υπολογιζω να που βγει γυρω στο 500ευρο πανω κατω. Στα ιδια τα κερτερ δεν θα κανεις την μετατροπη σου? (συγνωμη για το μεγαλο ποστ) αν γινεται πανω στο ιδιο καρτερ 8α βαλω αλλιως...8α δουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonatas Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 powerman95 :p :lol: αν και εχω μονο 2000 χιλιομετρα ... τα μανισια τα λαστιχα σε βρεγμενο οδοστρωμα ειναι για τρελες βουτες.... .. διαβασα αρκετα για λαστιχα παπιου... αν και πολλοι λενε οτι ειναι ιδανικα τα metzeler M22 , εγω εχω φαει κολιμα με τα pilot :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glx90 Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Τα pilot είναι μόνο για στεγνό. Σε βρεγμένο έτσι και πατήσεις φρένο δεν σταματάς ποτέ και αν πας να στρίψεις θα δεις οτι θα σου γλυστράει πάρα πολύ. Metzeler δεν έχω δοκιμάσει ποτέ. Πάντως μπορείς να δοκιμάσεις michelin m45 (πάρα πολυ καλά) & m62 Και απο εκεί και πέρα αντίστοιχα του michelin pilot είναι το michelin m35 και το dunlop tt900 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerman95 Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 διαβασα αρκετα για λαστιχα παπιου... αν και πολλοι λενε οτι ειναι ιδανικα τα metzeler M22 , εγω εχω φαει κολιμα με τα pilot :X Α ναι φυσιολογικό είναι το ποιό όμορφο:rolleyes: Παράθεση Youtube΄s Channel:Kamilaririder check out my bikepics account http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Τα pilot είναι μόνο για στεγνό. Σε βρεγμένο έτσι και πατήσεις φρένο δεν σταματάς ποτέ και αν πας να στρίψεις θα δεις οτι θα σου γλυστράει πάρα πολύ. Metzeler δεν έχω δοκιμάσει ποτέ. Πάντως μπορείς να δοκιμάσεις michelin m45 (πάρα πολυ καλά) & m62 Και απο εκεί και πέρα αντίστοιχα του michelin pilot είναι το michelin m35 και το dunlop tt900 Καλα τα Dunlop αλλα φαγωνονται πολυ ευκολα.:D Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daytonass Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Παιδια ξερει κανεις ποσο περνει ενας βαφεας για να μου βαψει το παπι σε χρωμα χαμελεον ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonatas Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 παιδια θα δω διαφορα αμα περασω και κεφαλαρι πανω στα 51 χιλιοστα που εχω???(επειδη παιζει να σταματισει και το κτυπημα που κανει) η να τα φησω ετσι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daytonass Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 Παιδια καποιος να μου διαλευκανει λιγο την υποθεση με την χρηση της ηλεκτρονικης..Την ηλεκτρονικη την χρεισημοποιουμε για να αναβασουμε τον μεγιστο ορο των στροφων των οποιον μπορει να πιασει ο κινητηρας μας (δηλαδη απο 12.000 rpm να τις ανεβασουμε στις 16.000 rpm) ή για να αφερεσουμε τους (κοφτες) σωστα? Αυτη εδω http://www.akyriakopoulos.gr/shop/product_info.php?products_id=80&osCsid=9650258cadf801409a04d5b3728b1153 για παραδειγμα μπαινει στο Sprinter? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts