Jump to content

[MOTO] Daytona Sprinter 50/125cc

poulisss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

H εξατμιση protech ειναι καλη εξατμιση.

Οταν λες κυλινδροπιστονο στροφαλομπιελα 49mm,εννοεις ολα τα πραματα απο supra??????Δηλαδη στροφαλο και κυλινδροπιστονο απο supra???Aμα το κανεις 100cc μπορεις να βαλεις ενα 24 keihin και αμα στο ρυθμισει σωστα ο μαστορας θα δουλευει τελεια.Η κεφαλη cdi δουλευει σε μοτερ ανω το 54mm,αρα δεν θα δουλευει σωστα στο μηχανακι σου.Αν θες 100cc,μπορεις να βαλεις απο astrea και εκκεντροφορο fuego f200.Αλλιως αν το κανεις 54mm μπορεις να βαλεις κεφαλη cdi και εκκεντροφορο παλι fuego.Κορυφαιος εκκεντροφορος και για τις 2 κεφαλες ειναι ο takegawa r20,αλλα εκει ξεφευγουμε στα χρηματα{γυρω στα 160€ στην κλεφτοελλαδα}.Και τρομπα λαδιου της takegawa αν θες:)54mm πιστευω δεν ειναι πολλα,μπορεις να βαλεις και στροφαλο 54mm της aasa και εχεις 125 αξιοπιστα κυβικα

Youtube΄s Channel:Kamilaririder

check out my bikepics account

http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg

• Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φιλε μου 53-54mm ειναι πολλα κ θα μου βγαζει προβλιματα συνεχεια κ θα ειμαι στον μαστορα 7μερες της εβδομαδας. Εγω δεν το θελω για κοντρες το θελω να βγαζει καμια 90-100 λιγο γριγορα κ οχι να ειναι ψοφιο οπως τωρα γιαυτο σκευτικα ανταλακτικα honda supra mono. Πιστευω 49-50mm ειναι καλα κ ενα μηχανακι που να μην βγαζει προβλιματα κ να το εχω συνεχεια στο μαστορα

φιλε μεχρι και 54mm ειναι αξιοπιστο (αναλογα τον μηχανικο βεβαια:X) απο εκει και πανω υπρχουν τα προβληματα εγω θα σου ελεγα να το κανεις 53mm ή και 52mm θα εχει διαβορα απο τα 50mm που ειναι τα supra...

φιλε μεχρι και 54mm ειναι αξιοπιστο (αναλογα τον μηχανικο βεβαια:X) απο εκει και πανω υπρχουν τα προβληματα εγω θα σου ελεγα να το κανεις 53mm ή και 52mm θα εχει διαβορα απο τα 50mm που ειναι τα supra...

μπορει να βαλει και στρογαλομπιελα απο glx90 μαζι με τιν καφαλη μπορει και απο astea ειναι και καλη ποιοτητα και αρκετα οικονομικα :D

Οταν λεω supra ennow οτι θα εχει κιλινδοπιστονο κ στροφαλομπιελα κ κανενα sasman αργοτερα απο supra.

Τι κεφαλη να βαλω στα 49-50mm που θα το κανω?Nομιζω δεν ειμαι σιγουρος πως και οι CDI κεφαλες μπορουν και μπαινουν σε κατω απο 54mm.Απο εκκεντροφορο θα βαλω αυτο το Fuego f200 που λετε!

Δεν πρωτημω να το κανω 53-54mm γιατι σιγουρα θα μου βγαζει πλ συχνα προβλιματα και ο πατερας μου θα το ψιλιαστει αν ειμαι συνεχεια στον μαστορα!Αλλοστε ενα χρονο θα το εχω το μηχανακι κ μετα θα παρω αμαξι!

Καποιος να μου εξηγησει τι ειναι η τρομπα λαδιου:O

Οταν λεω supra ennow οτι θα εχει κιλινδοπιστονο κ στροφαλομπιελα κ κανενα sasman αργοτερα απο supra.

Τι κεφαλη να βαλω στα 49-50mm που θα το κανω?Nομιζω δεν ειμαι σιγουρος πως και οι CDI κεφαλες μπορουν και μπαινουν σε κατω απο 54mm.Απο εκκεντροφορο θα βαλω αυτο το Fuego f200 που λετε!

Δεν πρωτημω να το κανω 53-54mm γιατι σιγουρα θα μου βγαζει πλ συχνα προβλιματα και ο πατερας μου θα το ψιλιαστει αν ειμαι συνεχεια στον μαστορα!Αλλοστε ενα χρονο θα το εχω το μηχανακι κ μετα θα παρω αμαξι!

Καποιος να μου εξηγησει τι ειναι η τρομπα λαδιου:O

E οχι και σασμαν,θα σου παει παρα πολλα λεφτα μετα.Αλλωστε,αν ημουν στη θεση σου θα μαζευα λεφτα να φτιαξω το αμαξι.Η τρομπα λαδιου στελνει το λαδι σε ολα τα μερη του κινητηρα.Βαζοντας τρομπα λαδιου της takegawa αυξανεις την πιεση του λαδιου:O

http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg

Γιατι ποσο εχει ενα σασμαν?

Ε κανα 40αρη εχουν τα ΙΜΙΤΑΣΙΟΝ απο οτι μου ειχε πει ενα φιλος μου:OΑλλα για να μπει θελει να ανοιχτει ΟΛΟ το μοτερ και μαστορες περνουν τουλαχιστον 100αρη για αυτο:O

40e? ιματασιον κ λιγα ειναι,πιστευω κανα 80αρι το ιμιτασιον.. εδω 40ε εβαλα δισκακια κ ελατηρια μονο!

γεια σας παιδια!

μηπως κανενας απο εσας εχει το daytona 125;

αν το εχει κανενας σας,μπορει να μου πει τι του εχει αλλαξει και αν δεχεται στροφαλο απ' αυτους του εμποριου π.χ. για astrea;

ευχαριστω εκ των προτερων.

• 3 weeks later...

Kalispera paidia eimai kai egw kainourgios stin parea exw parei ena daytona sprinter 125 kai 8elw na to anebasw ligo...8a eprepe na to anebasw i na to afisw mama kai an 8a itan kalo na to anebasw ti pragmata 8a eprepe na allaksw?euxaristw prokatabolika!

Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish» καθώς επίσης και η γραφή τύπου SMS. Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση.

Kalispera paidia eimai kai egw kainourgios stin parea exw parei ena daytona sprinter 125 kai 8elw na to anebasw ligo...8a eprepe na to anebasw i na to afisw mama kai an 8a itan kalo na to anebasw ti pragmata 8a eprepe na allaksw?euxaristw prokatabolika!

Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish» καθώς επίσης και η γραφή τύπου SMS. Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση.

τωρα ειναι μαμα δεν φοραει τιποτα πανω??

re magkes..lene pos vgenei daytona sprinter kenourgio..kai exei xrwma pou legete ~xromio~ to exei dei kanenas??

:mad:

Προσοχή! Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish» όπως επίσης και η γραφή τύπου SMS. Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση. Ευχαριστώ.

re magkes..lene pos vgenei daytona sprinter kenourgio..kai exei xrwma pou legete ~xromio~ to exei dei kanenas??

:mad:

φιλε η μονη διαφορα που υπαρχει απο το κανονικο ειναι πως το χρομιο μοντελο εχει νικελ εξατμιση και καπακι αντε το πολυ και ζαντες δεν πιστευω να εχει τιποτα παραπανω!

χαιρετω την παρεα..... θα ηθελα να ρωτησω για να πειραξεις το παπι πρεπει πρωτα να το στρωσεις ? η δεν εχει προβλημα??? και γενικα για να βαλεις το 72αρι κιτ ποσο θα κοστισει ??

πηρα και γω πριν 2 βδομαδες το 50αρι το σπριντερ... :D :lol: :)

:ninja:

http://img389.imageshack.us/i/090728210149.jpg/

http://img83.imageshack.us/img83/2017/090728210200.jpg

:ninja:

ειμαι ψιλοασχετος... :p

sonatas:οι περισσοτεροι αγοραζουν το παπι και πριν το παρουν στα χερια τους το κανουν 72αρι οποτε δεν υπαρχει προβλημα οσο για την τιμη του κιτ ειναι αναλογα τι μαρκα θα βαλεις και τι πραγματα;)

sonatas:οι περισσοτεροι αγοραζουν το παπι και πριν το παρουν στα χερια τους το κανουν 72αρι οποτε δεν υπαρχει προβλημα οσο για την τιμη του κιτ ειναι αναλογα τι μαρκα θα βαλεις και τι πραγματα;)

ωραια.. οποτε ξεκινα και συ να μου λες καλες μαρκες-τιμες :p:p :lol:

:X

παίδες .. πήρα και εγώ ένα Daytona sprinter 125 αλλά έχει τεράστια πινακίδα .. πως γίνεται να την μικρύνω ή να κάνω καμιά από πλαστικό , ? Σε γράφουν για αυτό ?
I am not : Pswnio.gr

παίδες .. πήρα και εγώ ένα Daytona sprinter 125 αλλά έχει τεράστια πινακίδα .. πως γίνεται να την μικρύνω ή να κάνω καμιά από πλαστικό , ? Σε γράφουν για αυτό ?

φτιαχνουν πινακιδες μικρες με οτι χρωμα θεσ τα γραματα ολη χρωμιο κλπ αλλα σε γραφουν:wacko:

sonatasμη νομιζεις οτι το 72αρι εχει τεραστια διαφορα απο το 50αρι οποτε καλυτερα αν διαθετεις λεφτα να το κανεις μεγαλυτερο

@honda_100

εχω διπλωμα για 50αρι ομως....

αμα με κανουν ελεγχο η κατι τετιο? :worry:

σορρυ για τα Γκρεεκλις