poulisss Δημοσιεύτηκε May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 17, 2007 Μαγκες χρειάζομαι την βοήθεια σας... Σκέφτομαι να αγοράσω ένα daytona sprinter 50cc http://www.gorgolis.gr/sprinter.htm και να του βάλω μηχανή 125cc... Το μοτέρ το lifan 125cc με συμπλεκτη και μίζα ξέρει κανείς αν ταιριάζει στις βάσεις του sprinter??? Μην μου πείτε τιποτα για 125cc γιατι λόγω διπλώματος περιορίζομαι στα 50cc? Αν με πιάσουν με 125cc και στην άδεια λέει 50 τι θα γίνει?? Παράθεση Ελληνικά Video Tutorials για το ποδήλατο!:dance: Youtube Channel: https://www.youtube.com/channel/UC9h7j8yHKezJf-9XVq8CTXQ Facebook Page: https://www.facebook.com/thebikeguruchannel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 Μαγκες χρειάζομαι την βοήθεια σας... Σκέφτομαι να αγοράσω ένα daytona sprinter 50cc http://www.gorgolis.gr/sprinter.htm και να του βάλω μηχανή 125cc... Το μοτέρ το lifan 125cc με συμπλεκτη και μίζα ξέρει κανείς αν ταιριάζει στις βάσεις του sprinter??? Μην μου πείτε τιποτα για 125cc γιατι λόγω διπλώματος περιορίζομαι στα 50cc? Αν με πιάσουν με 125cc και στην άδεια λέει 50 τι θα γίνει?? pare diploma gia pano apo 50cc. ta papakia ta kinigane poli.an se piasoun tha sou kopsoun ton kolo. allios pare scooter 50ari Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akistriantas Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 θα σου έλεγα να μην πάρεις καινούργιο μοτέρ απλά να κανεις αλλαγές σε αυτό που ήδη έχεις και να βάλεις πράγματα από επώνυμες εταιρειες γιατί χρειάζεσαι αξιοπιστία!!!!για αυτό το καλύτερο που έχεις να κανεις είναι να βρείς ένα καλο μηχανικό και να το συζητήσεις με αυτόν και να δείτε ακριβώς τι θέλεις να κανεις πάνω στο παπί γιατί δεν είναι μονο το μοτέρ!!!αν το κανεις με τον τρόπο που σου λέω τότε δεν θα φαίνεται πουθενά ότι είναι παραπάνω κυβικά(στα χαρτιά) ο μονος τρόπος θα είναι να ανοίξει κάποιος το μοτέρ και και να το ελέξει και δεν έχω ακούσει ποτε να το έχει κάνει κάποιο αστυνομικό τμήμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poulisss Δημ. May 17, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 Παιδιά έχω ακούσει κατι για ένα κιτ που προσθέτει στην μηχανή συπλέκτη... Είναι αξιοπιστο η κάθε τρίτη μάστορα?? Στα μοτερ της daytona μπορεί να μπεί και πόσο έχει?? Παράθεση Ελληνικά Video Tutorials για το ποδήλατο!:dance: Youtube Channel: https://www.youtube.com/channel/UC9h7j8yHKezJf-9XVq8CTXQ Facebook Page: https://www.facebook.com/thebikeguruchannel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poulisss Δημ. May 18, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Τι έγινε ρε παιδια κανεις δεν ξέρει το εν λόγο κιτ?? please help Παράθεση Ελληνικά Video Tutorials για το ποδήλατο!:dance: Youtube Channel: https://www.youtube.com/channel/UC9h7j8yHKezJf-9XVq8CTXQ Facebook Page: https://www.facebook.com/thebikeguruchannel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CosPaok Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 εχω και γω το Sprinter σε 50αρι το εχω βαλει μια εξατμιση ''power protect'' 80αρα και σκεφτομαι να βαλω το moter του sprinter του 125cc ετσι κι αλλιως οι βασεις και ο σκελετος ειναι ο ιδιος ακριβος και στο 50αρι και στο 125 γι αυτο εχει μονο 100ε διαφορα στιν τιμη Παιδιά έχω ακούσει κατι για ένα κιτ που προσθέτει στην μηχανή συπλέκτη... Είναι αξιοπιστο η κάθε τρίτη μάστορα?? Στα μοτερ της daytona μπορεί να μπεί και πόσο έχει?? Γι αυτο δεν εχω ακουσει τιποτα και δε νομιζω να υπαρχει κατι τετοιο. Οσο για την αξιοπιστια της Daytona ειναι μια απο τις καλυτερες μαρκες σε βελτιωσεις αυτοκινητων και μηχανων και ειναι επισης και ο βελτιωτικος οικος τις Honda (cbr daytona). τωρα οσο αφορα το συγκεκριμενο μοντελο δε ξερω αλλα θελω να πιστευω πως βγηκε καλο :P Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Φραπεδάκι ολέε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sparowa Δημ. August 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2007 thelo na paro kai ego to daytona sprinter 50cc me kit 72cc kai sinoliki timi 1.400euro thelo na to kano kapies aleges mexri 8:ninja:00euro then me niazoun ta lefta giati to mixanaki tha to pari o thios mou kai exo kai ego 1.400euro alla afou tha to pari o thios mou ta lefta mou fenounte telia se auta pou tha edina an to eperna monos mou kai giauto thelo na to veltioso.thelo na mou protinete veltiosis eos kai 800euro?[exatmisi.zantes ktl.] to mono pou me provlimatizi einai to piso meros mou then mou aresi poli kai thelo kai se auto na mou pite pos na to veltioso? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CosPaok Δημ. August 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2007 Το πισω μερος αν και μου αρεσε εβγαλα τον λασποτηρα και ειναι καπως καλητερο. Επισης μπορεις να βγαλεις τα φλας και να βαλεις ενα νεο φαναρι που τα εχει ενσωματομενα (Μακαρονις το εχει μιας και ειμαστε και απο την ιδια πολη). Μετα μπορεις να το κανεις 72cc και να βαλεις και μια εξατμιση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Φραπεδάκι ολέε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakst Δημ. August 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2007 Σημερα παρηγγειλα το καινουργιο DAYTONA SPRINTER 50. Επειδη δεν θα μεινει 50αρι και μαλλον αποκλειω και το κιτ των 72 cc, θα ηθελα απο οσους ξερουν να να προτεινουν μεταξυ του κιτ των 100 cc (ιδια μηχανη-αλλαγη τα κυλινδροπιστονα κλπ κλπ) ή της αλλαγης ολοκληρης της μηχανης με μια Lifan 110 cc... Λεφτα παιζουν, απλα εχω το διπλωμα των 50 cc και θελω κατι λιγο πιο δυνατο για να παω στη δουλεια μου (πολλες ανηφορες κτλ κτλ) -Μπορει καποιος που ξερει να μου πει τα υπερ και τα κατα και των δυο κιτ (εκτος απο το οικονομικο) ??? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sparowa Δημ. August 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2007 se euxaristo cospaok an kai ligo kathisterimena giati elipa.to mixanaki to exi kai to moto varela tin idia timi me to makaroni.episis then mou ipes gia alles veltiosis? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. August 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2007 παιδια μια ερωτηση επιδη δεν το εχω πολυ ψαξει με αυτο το μηχανακι.αμα παρεις το 50αρι μετα παταει η 125 ή θα θελει ιστοριες οπως καινουργιες βασεις και ιστοριες τετοιες;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sparowa Δημ. August 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2007 an valis tis idias eterias opos to daytona tis perisoteres fores den xriazete an omos valis mia mixani xamacha 125cc pou exei diaforetikes vasis tha xriasti.emena o xatherfosmou pou apofasise na vali alli mixani 125cc kai tou kostise mono i mixani 300euro sin ergatika xeria kai vasis giro sta 450euro tou ipa pos ine polla mallon etsi den einai? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. August 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 ναι ρε φιλε της ιδιας ετερειας φυσικα.γιατι κατι ακουσα οτι δεν πατανε οι βασεις.για αυτο απορω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hacker Δημ. August 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 Τι γνώμη έχετε για το Daytona Sprinter:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sparowa Δημ. August 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 arketa kali.to mono kako ine to piso meros pou den mou aresi poli alla diorthonete kai an thosis alla 750euro peripou ginete telio.to mono pou me provlimatizi ine an alaxo exatmisi ti na valo?:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hacker Δημ. August 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 :cool:Βάλε μια εξατμιση ''power protect'' 80αρα να κάνεις τη δουλειά σου.Επίσης για το πίσω μέρος θα σου πρότεινα να αλλάξεις το φανάρι κ να βάλεις 1 με ενσωματωμένα φλας κ να αφαιρέσεις τον λασπωτήρα(κατά τη γνώμη μου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hacker Δημ. August 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 to pisw meros kalo einai an k tha sou proteina na allakseis fanari k na baleis me enswmatwmena flas k na bgaleis ton laspwthra.Se sxesh me to dy50cc...petaei to Sprinter me kapoies mikres allages alla k na mhn tou kaneis allages pali pisteuw petai!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hacker Δημ. August 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 kalos einai,:!:bgainei k me sigasthra gia na apofeygeis tous batsous gia hxorypansh:lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sparowa Δημ. August 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 to kainourgio daytona tha to pari kai enas filos mou kalo kai ikonomiko kai 1.400euro sta 72cc.skeftese na alaxis kinitira? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzo007 Δημ. August 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 Παιδια ειμαι καινουργιος εδω κ θα ηθελα να ρωτησω μερικα πραγματα για το DAYTONA SPRINTER 50cc θα ηθελα να το αγορασω αλλα επειδη ειμαι ανηλικος δν μπορω να παρω το 125.:mad:Μηπως ξερει κανεις αν πατανε οι βασεις απο το 50 να βαλω την 125 της daytona παντα απο το ιδιο μοντελο???? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sparowa Δημ. August 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 ti me niazi i ixoripansi etsi kialos i poli pou zo exi poli kai oi mpatsi ine elastiki.afou na fantastis simera sto kentro tis polis pernousan mixanakia xoris kranoa apo piso apo to peripoliko tis astinomias kai oute simasia edosan kai otan stamatise to peripoliko o astinimos xeretise enan filo tou xoris kranos xoris na to pi tipota.ton sigastira mono se ores kinis isixias! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hacker Δημ. August 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 egw tha to parw 125cc(119,7 gia thn akribeia) alla dn nomizw na allaksw kinitira giati ths DAYTONA pou exei apo th mana tou pistevw einai kalyteros kai synepws k pio aksiopistos.O filos mou dn ton exei allaksei!!!:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hacker Δημ. August 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 File mou oi baseis tairiazoun giati kai to 50cc kai to 125cc exoun ton idio skeleto Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sparowa Δημ. August 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 sosti epilogi an to paris 125cc an alaksis ine tsampa lefta an exeis 125cc daytona krataton kai an thes kane alles veltiosis gia megaliteri teliki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hacker Δημ. August 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 eyxaristw gia th symboulh!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts