Jump to content

[Επίσημο] Motorola RAZR2 V8/V9

lordelesar
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

kalinera kai sorry gia ta greeklish.

Sto v9 mou agorasmeno apo wind, exo to eksis provlima.

Otan afino to kinito me to kapaki anoixto, molis svisei o fotismos tis othonis , to kinito kollaei.

To exei paratirisei kaneis allos afto?

Εγώ τουλάχιστον όχι. Ίσως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το λογισμικό. Έχεις το screensaver ενεργοποιημένο? Είναι screensaver της Wind ή της μάνας του? Αν έχεις screensaver παρατήρησε σε κατάσταση αναμονής μήπως στο κάνει μόλις αυτό εμφανιστεί. Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το screensaver και τσεκαρέ πάλι να δεις. Αν δεν στο κάνει δοκίμασε να ενεργοποιήσεις ένα μαμίσιο screensaver και τσέκαρε ξανά.

Εγώ τουλάχιστον όχι. Ίσως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το λογισμικό. Έχεις το screensaver ενεργοποιημένο? Είναι screensaver της Wind ή της μάνας του? Αν έχεις screensaver παρατήρησε σε κατάσταση αναμονής μήπως στο κάνει μόλις αυτό εμφανιστεί. Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το screensaver και τσεκαρέ πάλι να δεις. Αν δεν στο κάνει δοκίμασε να ενεργοποιήσεις ένα μαμίσιο screensaver και τσέκαρε ξανά.

Το δικό σου v9 είναι από wind (με το λογισμικό της wind?)

Δεν μπορώ να δοκιμάσω αυτά που λες. Το τηλέφωνο βρίσκεται ήδη στο σέρβις.Screensaver είχα ένα μαμίσιο. Εσύ τέτοιο έχεις??

Απλά δεν μπορεί να επανέλθει η οθόνη. Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό κατά τη διάρκεια κλήσης. Μετά το πολύ από 5 λεπτά (τόσο είναι το ανώτερο όριο για το φωτισμό της οθόνης) το κινητό κολλάει!!!:cry:

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Εκανα αναβαθμιση το κινητο μου...με αυτα τα firmware Που προσθεσατε..!!

ενω το εκανα με rsd lite.. και εγραψε PASS....το κινητο μενει στο bootloader..!

Γιατι το κανει αυτο..?!

Σημειωσεις: Εβγαλα και ξανα εβαλα την μπαταρια..!

Αυτην την εκδοση δοκιμασα να κανω: V9 Retail Balkan LP0031 Unlocked

Το κινητο μου ειναι το V9...!

P.S: Ειχα μια ξενη εκδοση μεσα..! δεν ξερω αν παιζει ρολο..!!!

Καμια βοηθεια τιποτα..?! καμια ιδεα..?! η να δοκιμασω και την εκδοση με τις ρυθμισεις της Vodafone..?!

EIDT: εβαλα και την εκδοση με τις ρυθμησεις για vodafone....!! αλλα παλι το ιδιο κανει...!!!!

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung TV ue55h6800 Curved

Samsung Watch Gear

Το δικό σου v9 είναι από wind (με το λογισμικό της wind?)

Δεν μπορώ να δοκιμάσω αυτά που λες. Το τηλέφωνο βρίσκεται ήδη στο σέρβις.Screensaver είχα ένα μαμίσιο. Εσύ τέτοιο έχεις??

Απλά δεν μπορεί να επανέλθει η οθόνη. Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό κατά τη διάρκεια κλήσης. Μετά το πολύ από 5 λεπτά (τόσο είναι το ανώτερο όριο για το φωτισμό της οθόνης) το κινητό κολλάει!!!:cry:

Όχι το δικό μου είναι retail έκδοση. Κια εγώ μαμίσιο screensaver έχω. Εφόσον το πήγες ήδη στο service αναγκαστικά περιμένεις, πάντως θα μπορούσες να μην βιαστείς και να δοκιμάσεις οτι σου είπα. Πάντως με μια αναβάθμιση που ίσως σου κανουν το όποιο πρόβλημα πιστεύω θα λυθεί.:)

Όχι το δικό μου είναι retail έκδοση. Κια εγώ μαμίσιο screensaver έχω. Εφόσον το πήγες ήδη στο service αναγκαστικά περιμένεις, πάντως θα μπορούσες να μην βιαστείς και να δοκιμάσεις οτι σου είπα. Πάντως με μια αναβάθμιση που ίσως σου κανουν το όποιο πρόβλημα πιστεύω θα λυθεί.:)

Φοβάμαι οτι δεν υπάρχει νεότερο λογισμικό.

Αλλά δεν θα μείνω και με σταυρωμένα χέρια.

Στη χειρότερη θα ζητήσω πίσω τα λεφτά μου, αν δεν διορθώνεται

Φοβάμαι οτι δεν υπάρχει νεότερο λογισμικό.

Αλλά δεν θα μείνω και με σταυρωμένα χέρια.

Στη χειρότερη θα ζητήσω πίσω τα λεφτά μου, αν δεν διορθώνεται

Αν στο επιστρέψουν χωρίς να έχουν κάνει τίποτα ή τέλος πάντων συνεχίζει να κολλάει προσπάθησε να δοκιμάσεις όπως σου είπα να αλλάξεις screensaver ή να το απενεργοποιήσεις. Αν και λογικά θα πρέπει έστω και να μην έχει βγει νεότερη έκδοση λογισμικού να ξαναπεράσουν την ίδια εξαρχής μήπως και διορθωθεί.

Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω τους κατόχους RAZR2 V9 , πόσες κλήσεις (αναπάντητες, ληφθείσες και εξερχόμενες) κρατάει στην μνήμη το τηλέφωνο (π.χ. το προηγούμενο μου v3xx κρατούσε μέχρι 120)

Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω τους κατόχους RAZR2 V9 , πόσες κλήσεις (αναπάντητες, ληφθείσες και εξερχόμενες) κρατάει στην μνήμη το τηλέφωνο (π.χ. το προηγούμενο μου v3xx κρατούσε μέχρι 120)

Tα ίδια, 120 κλησεις συνολικά

Αν στο επιστρέψουν χωρίς να έχουν κάνει τίποτα ή τέλος πάντων συνεχίζει να κολλάει προσπάθησε να δοκιμάσεις όπως σου είπα να αλλάξεις screensaver ή να το απενεργοποιήσεις. Αν και λογικά θα πρέπει έστω και να μην έχει βγει νεότερη έκδοση λογισμικού να ξαναπεράσουν την ίδια εξαρχής μήπως και διορθωθεί.

Τελικά παρελαβα σημερα το τηλ επισκευασμενο. Αλλαξαν πληκτρολογιο γιατι υπήρχε προβλημα στη συνδεση του με την οθονη,απο οτι μου ειπαν. Το προβλημα λύθηκε, δεν υπάρχει κανενα σημαδι απο την επισκευή, ολα τέλεια, γρηγορα και ειμαι πολυ ευχαριστημένος :)

Οταν τραβαω φωτογραφιες με το κινητο(το εχω βαλει αναλυση 1024*1200 μετρια) και τις βαζω φοντο,μου τρωει περιθωρια της φωτογραφιας.

Ας πουμε εχω τραβηξει την κορη μου και ενω η φωτο ειναι κανονικα τραβηγμενη,στο φοντο μου τρωει το κεφαλι της.

Τι πρεπει να κανω ρε παιδια,ευχαριστω...

Ζεις μονάχα μια φορά..

Οταν τραβαω φωτογραφιες με το κινητο(το εχω βαλει αναλυση 1024*1200 μετρια) και τις βαζω φοντο,μου τρωει περιθωρια της φωτογραφιας.

Ας πουμε εχω τραβηξει την κορη μου και ενω η φωτο ειναι κανονικα τραβηγμενη,στο φοντο μου τρωει το κεφαλι της.

Τι πρεπει να κανω ρε παιδια,ευχαριστω...

Κάνε τα εξής:

-Από την οθόνη αναμονής πάτησε το αριστερό πλήκτρο

-επιλέγεις "επιλογήφόντου"

-ρύθμισε το "διάταξη " σε "προσαρμογή στην οθόνη" και είσαι έτοιμος.

Λογικά θα σου τρώει ένα μέρος της φωτογραφίας αλλά στη βγάζει σε όλη την οθόνη.

Εκανα αναβαθμιση το κινητο μου...με αυτα τα firmware Που προσθεσατε..!!

ενω το εκανα με rsd lite.. και εγραψε PASS....το κινητο μενει στο bootloader..!

Γιατι το κανει αυτο..?!

Σημειωσεις: Εβγαλα και ξανα εβαλα την μπαταρια..!

Αυτην την εκδοση δοκιμασα να κανω: V9 Retail Balkan LP0031 Unlocked

Το κινητο μου ειναι το V9...!

P.S: Ειχα μια ξενη εκδοση μεσα..! δεν ξερω αν παιζει ρολο..!!!

Καμια βοηθεια τιποτα..?! καμια ιδεα..?! η να δοκιμασω και την εκδοση με τις ρυθμισεις της Vodafone..?!

EIDT: εβαλα και την εκδοση με τις ρυθμησεις για vodafone....!! αλλα παλι το ιδιο κανει...!!!!

Και εγω εχω το ιδιο προβλημα καμια ιδεα κανεις?

Ναι ρε παιδια..! πειτε καμια ιδεα..! γιατι το κινητο ειναι ακομα στο συρταρι...και ειναι κριμα για ενα τετοιο κινητακι να καθετε σε συρταρι...! :p

αν ξερετε τιποτα τι και πως................!

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung TV ue55h6800 Curved

Samsung Watch Gear

Κάνε τα εξής:

-Από την οθόνη αναμονής πάτησε το αριστερό πλήκτρο

-επιλέγεις "επιλογήφόντου"

-ρύθμισε το "διάταξη " σε "προσαρμογή στην οθόνη" και είσαι έτοιμος.

Λογικά θα σου τρώει ένα μέρος της φωτογραφίας αλλά στη βγάζει σε όλη την οθόνη.

φιλε μου σε ευχαριστω,παιδευτηκα λιγο αλλα το βρηκα ηταν στα θεματα στην επεξεργασια ενος θεματος.

Ζεις μονάχα μια φορά..

512 MB ή 2GB.

Livas,ψάξε στα διεθνή φόρουμ,πιο πιθανό να βρεις λύση εκεί.

Δεν είμαι σίγουρος, νομίζω 512 και μόνο το χρυσό έχει 2 γίγα.

παιδιά το V8 δεν παίρνει κάρτα μνήμης?αν ναι πόση μνήμη έχει?

Όχι, δεν παίρνει κάρτα μνήμης.

Στην Ελλάδα κυκλοφορούν δύο εκδόσεις του V8: Η κανονική με 512MB μνήμη και η Luxury με 2GB μνήμη.

Στην υπόλοιπη Ευρώπη μπορείς να βρεις και την κανονική έκδοση με 2GB μνήμη.

μα 512?????? ελεος.....

Μια χαρά είναι.

Πόσα νόκια της ίδιας κατηγορίας (πολυτελείας) με πολύ υψηλότερη τιμή και έχουν λιγότερη μνήμη?

Μια χαρά είναι.

Πόσα νόκια της ίδιας κατηγορίας (πολυτελείας) με πολύ υψηλότερη τιμή και έχουν λιγότερη μνήμη?

καλα δεν σου συζηταω για νοκια...κλεφτες :)

Τελικά παρελαβα σημερα το τηλ επισκευασμενο. Αλλαξαν πληκτρολογιο γιατι υπήρχε προβλημα στη συνδεση του με την οθονη,απο οτι μου ειπαν. Το προβλημα λύθηκε, δεν υπάρχει κανενα σημαδι απο την επισκευή, ολα τέλεια, γρηγορα και ειμαι πολυ ευχαριστημένος :)

Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν, μπράβο!:D

Ναι ρε παιδια..! πειτε καμια ιδεα..! γιατι το κινητο ειναι ακομα στο συρταρι...και ειναι κριμα για ενα τετοιο κινητακι να καθετε σε συρταρι...! :p

αν ξερετε τιποτα τι και πως................!

Πηγαινε σε αυτην την σελιδα http://direct.motorola.com/GRE/SoftwareUpdateSelect.asp?country=GRC&language=GRE&web_page_name=SUPPORT δηλωσε το μοντελο του τηλεφωνου ακολουθα τις οδηγιες και το το τηλεφωνο θα δουλεψει.Θα σου παρει περιπου μιση ωρα .

παιδιά έφερε μια φίλη μου το v8 . πως του κάνω debrand ? είναι vodafone live....το επίσημο update manager δεν βρίσκει καινούριο update...επίσης το v8 όταν έρχετε μήνυμα δεν μπορει να το διαβάσει απο την εξωτερική οθόνη?