Jump to content

[Επίσημο] Motorola RAZR2 V8/V9

lordelesar
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φιλε μου στο ρυθμησεις ο αριθμος μου ΚΛΠ εχει αποκριψη μονο για μια κλησει την επομενη εγω ζηταω μονιμη αποκριψη του αριθμου μου.Παντοσ σε ευχαριστω που απαντησες.

Βγάζει για την επόμενη κλήση μόνο αλλά βγάζει και για γενικά.

Δεν έχω μπροστά μου το κινητό να σου πώ ακριβώς, αλλά κάπου εκεί είναι η ρύθμιση.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φιλε μου στο ρυθμησεις ο αριθμος μου ΚΛΠ εχει αποκριψη μονο για μια κλησει την επομενη εγω ζηταω μονιμη αποκριψη του αριθμου μου.Παντοσ σε ευχαριστω που απαντησες.

Από κάτω από την επόμενη ακριβώς έχει " Όλες οι κλήσεις " :blink:

I'm back :p

Από κάτω από την επόμενη ακριβώς έχει " Όλες οι κλήσεις " :blink:

to V9 den exei oles tis kliseis mono to V8 ego exo kai to v8 kai to v9

to V9 den exei oles tis kliseis mono to V8 ego exo kai to v8 kai to v9

Θα με τρελάνετε ορε?????

Είναι δυνατόν να μην υπάρχει επιλογή για όλες τις κλήσεις?

:blink::blink::blink::blink:

Λοιπόν, σε V9 με software R263313_U_A0.01.10R10 και flex USEMERALD2100COSGRR263313010 που λειτουργεί σε δίκτυο Wind αυτό που ψάχνεις βρίσκεται εδώ:

Μενού -> Ρυθμίσεις -> Ρυθμίσεις κλήσεων -> Ο αριθμός μου -> Όλες οι κλήσεις.

Εκεί υπάρχουν οι επιλογές "Απόκρυψη αριθμού", "Εμφάνιση αριθμού", "Ρύθμιση από Δίκτυο".

Μήπως έχεις άλλη έκδοση software ή κανένα Vodafone live μοντέλο από όπου έχουν αφαιρέσει αυτήν την επιλογή;

Λοιπόν, σε V9 με software R263313_U_A0.01.10R10 και flex USEMERALD2100COSGRR263313010 που λειτουργεί σε δίκτυο Wind αυτό που ψάχνεις βρίσκεται εδώ:

Μενού -> Ρυθμίσεις -> Ρυθμίσεις κλήσεων -> Ο αριθμός μου -> Όλες οι κλήσεις.

Εκεί υπάρχουν οι επιλογές "Απόκρυψη αριθμού", "Εμφάνιση αριθμού", "Ρύθμιση από Δίκτυο".

Μήπως έχεις άλλη έκδοση software ή κανένα Vodafone live μοντέλο από όπου έχουν αφαιρέσει αυτήν την επιλογή;

file nai einai Vodafone live

To v9 το δικο μου δεν εχει δεν την εχει αυτη την επιλογη ισος γιατι ειναι vodafone live.Πηγα σημερα στην Μοτορολα για αναβαθμηση και μου ειπαν οτι εαν κανω αναβαθμηση δεν θα αλαξη το μενου.

Δοκίμασες να γκρινιάξεις στη Vodafone μπας και διορθώσουν κάτι; Είναι απαράδεκτο αυτό που κάνουν στις συσκευές. Μετά ο κόσμος νομίζει ότι φταίει η Motorola που φτιάχνει μάπα κινητά...

Το πρόβλημα είναι ότι αν φλασάρεις άλλο software και flex που θα σου ενεργοποιούν αυτήν τη λειτουργία θα χάσεις την εγγύηση της συσκευής.

Αν βρω κάποια άλλη λύση θα την ποστάρω εδώ.

Παιδια καλημερα. Θελω να βγαλω το 3G apo to V9 αλλα στα network settings εχει μονο τις επιλογες

850/1900

900/1800

European

Ποιο επιλεγω για να εχω το κανονικο δικτυο και οχι 3G σε vodafone?

Παιδια καλημερα. Θελω να βγαλω το 3G apo to V9 αλλα στα network settings εχει μονο τις επιλογες

850/1900

900/1800

European

Ποιο επιλεγω για να εχω το κανονικο δικτυο και οχι 3G σε vodafone?

900/1800

To v9 το δικο μου δεν εχει δεν την εχει αυτη την επιλογη ισος γιατι ειναι vodafone live.Πηγα σημερα στην Μοτορολα για αναβαθμηση και μου ειπαν οτι εαν κανω αναβαθμηση δεν θα αλαξη το μενου.

Έχω ένα W510 voda.live(που νομίζω πως έχουν παρόμοιο software) και έχει την επιλογή που ζητάς. Ναι το μενού δεν αλλάζει γιατί σου ξαναπερνάνε το ίδιο την είχα πατήσει κι εγώ με ένα V8 voda.live που το γύρισα πίσω αφού του έκανα ένα πολύ "ωραίο" flash(εντός 7 ημερών από την ημ/νια αγοράς) και δεν ξανάνοιξε ποτέ :D και μετά από πολύ κόπο και διαπραγματεύσεις πήρα ένα κανόνικο V8....σχεδόν καμία σχέση με το voda.live και αρκετά πιο καινούριο firware!!!

900/1800

Στο δικό μου V9 υπάρχουν οι επιλογές

Αυτόματη

850/1900

Ευρώπη/Ασία

Ευρωπαϊκές

και μόνο με το ΕΥΡΩΠΗ/ΑΣΙΑ απενεργοποιείται το 3G ;)

Στο δικό μου V9 υπάρχουν οι επιλογές

Αυτόματη

850/1900

Ευρώπη/Ασία

Ευρωπαϊκές

και μόνο με το ΕΥΡΩΠΗ/ΑΣΙΑ απενεργοποιείται το 3G ;)

Εμενα εχει τιην επιλογη 900/1800 αντι για Ευρωπη/Ασια. Σε τι δικτυο εισαι?

Εμενα εχει τιην επιλογη 900/1800 αντι για Ευρωπη/Ασια. Σε τι δικτυο εισαι?

Είμαι σε WIND, αλλά τη συσκευή την αγόρασαν από κατάστημα COSMOTE και μου την έκαναν δώρο πριν 10 ημέρες, παίζει να υπάρχει διαφορά στο λογισμικό?

R263313_U_A0.01.10R10 είναι το δικό μου

Σε όλα τα motorola το Ευρώπη/Ασία είναι 900/1800 δλδ GSM μόνο και όχι 3G.

Είμαι σε WIND, αλλά τη συσκευή την αγόρασαν από κατάστημα COSMOTE και μου την έκαναν δώρο πριν 10 ημέρες, παίζει να υπάρχει διαφορά στο λογισμικό?

R263313_U_A0.01.10R10 είναι το δικό μου

etternus κοίτα παραπάνω στο post 763, έχουμε το ίδιο firmware, ίσως και ίδιο flex γι'αυτό και το δικό μου γράφει Ευρώπη/Ασία. Η διαφορά με το άλλο V9 οφείλεται μάλλον σε διαφορετικό f/w ή/και flex. Αν θέλει ο eliasj ας μας γράψει τις δικές του εκδόσεις για να δούμε.

periergo, einai akrivos idies ekdoseis f/w kai flex me tis dikes mou..

Υποθετω υπαρχουν μικρο-διαφορες απο δικτυο σε δικτυο. Αν και εγω το πηρα απο το Πλαισιο, δεν αναφερει την επιλογη Ευρωπη/Ασια αλλα μονο τους αριθμους.

By the way. Το 850/1900 τι ειναι και που χρησιμοποιείται?

Υποθετω υπαρχουν μικρο-διαφορες απο δικτυο σε δικτυο. Αν και εγω το πηρα απο το Πλαισιο, δεν αναφερει την επιλογη Ευρωπη/Ασια αλλα μονο τους αριθμους.

By the way. Το 850/1900 τι ειναι και που χρησιμοποιείται?

Τέτοια δίκτυα δεν υπάρχουν στην Ελλάδα

WIND&VODAFONE 900/1800

COSMOTE 1800

Ούτε και στην Ευρώπη όμως.

Αμερική ίσως?

Για μια επεξηγηματική ματιά σχετικά με τις συχνότητες του GSM δικτύου κοιτάξτε εδώ:

http://en.wikipedia.org/wiki/GSM_frequency_bands

Ξερει καποιοs να με βοηθειση να κανω μονοs μου αναβαθημιση στο V9 γιατι η Μοτορολα δεν μου την κανει.Η καποιο καταστημα να παω να κανω αναβαθμηση το Vodafone Live εχει το μεισο μενου απο την Μοτορολα

paidia kalispera!!!! Ksafnika sto motorola v8 enw grafw sms sta ellinka mou xrewnei 2o sms otan ftanw stoys 70 xaraktires. To exw ena mina kai den peiraksa kapoia rithmisi! ti kanw???

Μήπως τονίζεις τις λέξεις γιατί όταν τις τονίζεις νομίζω πως συμβαίνει αυτό!