Jump to content

[Επίσημο] Motorola RAZR2 V8/V9

lordelesar
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ χρησιμοποιώ το P2KCommander και το XVI32 για το seem editing.

Στο P2KC πηγαίνω στο drop down list πάνω από το αριστερό παράθυρο εκεί που γράφει "P2k phone seems" και κάνω κλικ. Έτσι μου εμφανίζει μια λίστα με τα seem directories. Κάνω double-click σε αυτό που χρειάζομαι για να το ανοίξω και εκεί μέσα βρίσκω το seem αρχείο. Το κάνω copy στο δεξιό παράθυρο (τοπικά στον υπολογιστή) και μετά το ανοίγω με το XVI32. Κάνω edit αυτά που πρέπει, το σώζω και μετά το κάνω copy πίσω στο τηλέφωνο.

Ένας οδηγός για seem editing βρίσκεται εδώ:

http://modmymoto.com/wiki/index.php/Maxx_V6_Seem_Editing

Χρυσός κανόνας: ΠΑΝΤΑ κάνεις αντίγραφο του seem πριν το αλλάξεις, ώστε να έχεις μια πισινή. Και ΠΑΝΤΑ έχεις συλλογή όλων των original seems του κινητού που έχεις πειράξει.

Αυτά προς το παρόν.

Λοιπον Φιλε μου..

Τα δοκιμαζω και πιστευω αυτη την φορα να τα καταφερω..!!

Thanks παντως..!!!!

Θα ξανα επανερθω για να σας τι εγινε..!!!

:):lol::p

Edit: Τα Καταφερα Τελικα...!!!

Thanks!!!

Και κατι αλλο τωρα..!

Γιατι στα σκινς που εχω περασει,δεν μου εμφανιζει στην εξωτερικη οθονη τα κουμπια αφης και τιποτα αλλο? μονο την φωτογραφια βγαζει και τιποτα αλλο..?!!

και τελικα screen saver στην εξωτερικη οθονη γινεται να δειχνει? γιατι εμενα μονο στην εσωτερικη δειχνει!!!

και κατι τελευταιο..!

φακελους γινεται να κανουμε στις φωτο,μουσικη??

η κανα προγραματακι οπως το Resco(για τα νοκια)?! υπαρχει αντιστοιχο για τα μοτορολα τιποτα?!

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung TV ue55h6800 Curved

Samsung Watch Gear

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γεια σε ολους!Εχω και εγω ενα v9 το οποιο χρησιμοποιω συνεχεια γιατι ειναι μικρο και με βολευει...!Αλλα εχω ενα προβλημα...βασικα δεν ειναι προβλλημα ακριβως...απλα...θελω να αλλαξω αν γινεται τα εικονιδεια του μενου (δεν ειχα σκευτει τοοοοσο καιρο να ρωτησω στο myphone... :p)...Βασικα το alkali σαν θεμα ειναι πολυ ωραιο αλλα αυτα τα εικονιδεια ρε παιδι μου ειναι για πενταχρονο παιδακι...!εχω ψαξει σε ολα τα modmymoto sites αλλα σε κανενα δεν εχει θεματα (τα περισσοτερα εχουν απο το maxx τα οποια δεν ταιριαζουν απολυτως στο v9 οποτε εχει """κενα""")...επισης ή τα modules που κυκλοφορουν για το skinner4moto ειναι χαλια, ή εγω κανω κατι λαθος...!εβαλα να επεξεργαστω το αλκαλι...κατεβασα 100 προγραμματα για να το επεξεργαστω και να φτιαξω τα εικονιδεια και τονα και ταλλο και τελικα στο θεμα αλλα εικονιδεια αλλαζουν και αλλα οχι...!εχει ασχοληθει κανεις με το θεμα και θα μπορουσε να με βοηθησει...? ευχαριστω και εκ των προτερων (το modmymoto δεν εχει οδηγειες για v9)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σε ολους!Εχω και εγω ενα v9 το οποιο χρησιμοποιω συνεχεια γιατι ειναι μικρο και με βολευει...!Αλλα εχω ενα προβλημα...βασικα δεν ειναι προβλλημα ακριβως...απλα...θελω να αλλαξω αν γινεται τα εικονιδεια του μενου (δεν ειχα σκευτει τοοοοσο καιρο να ρωτησω στο myphone... :p)...Βασικα το alkali σαν θεμα ειναι πολυ ωραιο αλλα αυτα τα εικονιδεια ρε παιδι μου ειναι για πενταχρονο παιδακι...!εχω ψαξει σε ολα τα modmymoto sites αλλα σε κανενα δεν εχει θεματα (τα περισσοτερα εχουν απο το maxx τα οποια δεν ταιριαζουν απολυτως στο v9 οποτε εχει """κενα""")...επισης ή τα modules που κυκλοφορουν για το skinner4moto ειναι χαλια, ή εγω κανω κατι λαθος...!εβαλα να επεξεργαστω το αλκαλι...κατεβασα 100 προγραμματα για να το επεξεργαστω και να φτιαξω τα εικονιδεια και τονα και ταλλο και τελικα στο θεμα αλλα εικονιδεια αλλαζουν και αλλα οχι...!εχει ασχοληθει κανεις με το θεμα και θα μπορουσε να με βοηθησει...? ευχαριστω και εκ των προτερων (το modmymoto δεν εχει οδηγειες για v9)

Δεν έιμαι ιδιαίτερα σχετικός με μετατροπές και τα σχετικά αλλά το V9 δεν έχει Linux λογισμικό όπως το V8 και ως εκ τούτου αλλαγές σαν αυτές που αναφέρεις σε εικονίδια κλπ του εργοστασιακού λογισμικού ίσως είναι πολύ δύσκολες. Όποιος γνωρίζει περισσότερα ας μας διαφωτίσει.:)

Φίλε μου, αν κάποιος έχει επιδότηση στην vodafone τι να κάνει?

Αν μπορεί να αγοράσει τη συσκευή με 80-100 ευρώ+ επιδότηση, να πάει να δώσει 300+ ευρώ για να την πάρει με το κανονικό μενού και να χάσει και την επιδότηση??

Την αγοράζει από τη voda και μετά προσπαθεί να αλλάξει το μενού.;)

Μια ερώτηση παιδιά: το v9 έρχεται μόνο σε μαύρο χρώμα?

Στο αρχικό μπορντώ δεν θα το βρώ πουθενά?

Ωραίο και το μαύρο, αλλά πολύ ουδέτερο για αυτή τη συσκευή νομίζω.:O

Έχεις δίκιο, είναι χαζομάρα να χάσεις την επιδότηση αν και το νόημα αυτών που έγραψα δεν έχει να κάνει με αυτό.;)

Το V9 κυκλοφορεί στην Ελλάδα μόνο σε μαύρο χρώμα και από όσο μπόρεσα να τσεκάρω μάλλον αυτό ισχύει και στις περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες, ίσως σε όλες. Το κόκκινο κυκλοφορεί στην Αμερική μαζί με το μαύρο και το έιχα δει το Μάρτιο και στην Μαλαισία σε επίσημο κατάστημα της Motorola και αν και το ήθελα και σε κόκκινο δεν το πήρα!:mad:

Αν και μου αρέσει και το κόκκινο, το μαύρο είναι επίσης πολύ όμορφο και του προσθέτει μια σοβαρότητα. ίσως έρθει και το κόκκινο κάποια στιγμή, το V8 π.χ. ήρθε και σε δεύτερο χρώμα, ένα περίεργο καφε-ροζ που ήδη κυκλοφορει στην Αμερική.

Πράγματι, ίσως γιατί το V8 έχει Linux λογισμικό και οι διάφορες αλλαγές και μετατροπές είναι ευκολότερες.

Όχι απαραίτητα! Για να αλλάξω την εξωτερική εικόνα στο V9 έκανα 2 λεπτά ενώ στο V8 είναι ολόκληρη ιστορία!

οτι γινονται γινοναι με τα skins αλλα ασχολουντε ολοι με το v8 και κανεις με το ν9...

Φαντάζομαι οτι για το v9 ισχύουν όσα και για τα προηγούμενα Motorola, ενώ το v8 έχει άλλο μενού

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Όχι απαραίτητα! Για να αλλάξω την εξωτερική εικόνα στο V9 έκανα 2 λεπτά ενώ στο V8 είναι ολόκληρη ιστορία!

πως το εκανες αυτο?!!!σωτηρα!!!!!!!

θα μπορουσες να μου πεις ποια προγραμματα χρησιμοποιησες και που τα βρηκες?!!!σε παρακαλω!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν κοιταξεις φιλος fotisg24 κανα 1-2σελιδες πισω θα βρεις την απαντηση,την ιδια απορια ειχα και εγω και μου απαντηθηκε..!!

Εγω θελω να ρωτησω κατι αλλο τωρα γιατι μου εχει σπασει τα νευρα..!

το κινητο τραβαει βιντεο της μορφης .3gp σωστα?

αρα παιζει και 3gp σωστα??!

Εγω γιατι οτι βιντεακι κι αν περασω απο τον υπολογιστη μου , το περναει σαν ηχο??

ενω το βαζω μεσα στην καρτα μνημης στα ΒΙΝΤΕΟ οταν παω να το δω απο το κινητο μου το βγαζεις στους ΗΧΟΥΣ...και το θεμα ειναι οτι παιζει μονο ΗΧΟ χωρις ΕΙΚΟΝΑ..!!!

εγω δοκιμασει μερικες μορφες, αλλα παπαλα..!!

ολο το ιδιο μου κανει το περναει σαν τραγουδι μεσα..!!

Τι Πρεπει να κανω ?

Συμβαινει και σε αλλους αυτο?!

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung Watch Gear

δεν το ειχα δοκιμασει να περασω βιντεο απο το κνητο στον υπολογιστη...μολις το δοκιμασα...αλλα εμενα μια χαρα μου το ανοιγει και το ξαναπερνει το κινητο...το οτι σου παιζει μονο τον ηχο μαλον ειναι οτι σου λειπει καποιο codec...ας πουμε εμενα αν δεν περασω divx ή καποιο αλλο προγραμμα για τα avi αρχεια τοτε μονο τον ηχο μου παιζει το windows media player...τωρα ενας θεος ξερει γιατι μετα το βιντεο σοη επιστρεφει σαν ηχος... (μακαρι να ηξερα να σε βοηθουσα ... ? ...)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν εννοω οτι ο υπολογιστης μου παιζει το βιντεακι σαν ηχο αλλα το ΚΙΝΗΤΟ..!!

Οτι βιντεο και αν περασω ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ μου το βγαζει σαν ηχο...και το περναει στο μενουν της μουσικης..!

εχω δοκιμασει 3gp , mp4 , mpeg...αλλα παπαλα..!

Τι σοϊ μορφη θελει να το κανω για να το ΠΑΙΞΕΙ το ΚΙΝΗΤΟ το βιντεο..??!

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung Watch Gear

Δεν εννοω οτι ο υπολογιστης μου παιζει το βιντεακι σαν ηχο αλλα το ΚΙΝΗΤΟ..!!

Οτι βιντεο και αν περασω ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ μου το βγαζει σαν ηχο...και το περναει στο μενουν της μουσικης..!

εχω δοκιμασει 3gp , mp4 , mpeg...αλλα παπαλα..!

Τι σοϊ μορφη θελει να το κανω για να το ΠΑΙΞΕΙ το ΚΙΝΗΤΟ το βιντεο..??!

Μου είχε τύχει 2 φορές.Με το Motorola v3x. Έκανα μια επανεκίνηση στο κινητό και στον Η\Υ και μετά όλα καλά.

Βέβαια παίζει ρόλο και ο τρόπος που τα μεταφέρεις.Με copy- paste δοκίμασε!!Μετά θα είσαι οκ.Τσέκαρε επίσης μπας και το αρχείο έχει το πρόβλημα, και δεν παίζει εικόνα στα κινητά.Στείλτο με bt απ'το δικό σου ώς ήχος σε ένα άλλο κινητό, να δείς πως το παίζει.Αν το παίζει κανονικά, ξαναστείλτο στο δικό σου.

Θα έχεις αποτελέσματα...

:)

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Μου είχε τύχει 2 φορές.Με το Motorola v3x. Έκανα μια επανεκίνηση στο κινητό και στον Η\Υ και μετά όλα καλά.

Βέβαια παίζει ρόλο και ο τρόπος που τα μεταφέρεις.Με copy- paste δοκίμασε!!Μετά θα είσαι οκ.Τσέκαρε επίσης μπας και το αρχείο έχει το πρόβλημα, και δεν παίζει εικόνα στα κινητά.Στείλτο με bt απ'το δικό σου ώς ήχος σε ένα άλλο κινητό, να δείς πως το παίζει.Αν το παίζει κανονικά, ξαναστείλτο στο δικό σου.

Θα έχεις αποτελέσματα...

:)

Θα το δοκιμασω φιλε μου και θα ενημερωσω για το αποτελεσματα ειχαμε..!!

το V9 διαβαζει μονο 3gp η παιζει και Mp4 και τετοια?!

Και οσο για το πως τα περναω , τα κανω παντα με Copy - paste...!

Θα δοκιμασω αυτα που μου λες, και βλεπουμε..!!

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung Watch Gear

Θα το δοκιμασω φιλε μου και θα ενημερωσω για το αποτελεσματα ειχαμε..!!

το V9 διαβαζει μονο 3gp η παιζει και Mp4 και τετοια?!

Και οσο για το πως τα περναω , τα κανω παντα με Copy - paste...!

Θα δοκιμασω αυτα που μου λες, και βλεπουμε..!!

Παίζει και mp4, 3gp, 3go, mpg ... αυτά νομίζω.Για avi το αποκλείω...

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

τα περναω με το καλωδιο ...!

και μετα που βγαζει την καρτα μνημης σαν σκληρο...και τα κανω copy paste ..!!

κανω τιποτα λαθος?!

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung Watch Gear

οχι ρε συ...προς θεου... :oops: βασικα δεν εχω ιδεα τι φταιει...εγω δεν εχω τετοιο προβλημα...απλα αν το περναγες με καρντ ριντερ το βαζεις εσυ σε οποιον φακελο θες πχ...αν το εστελνες με bluetooth απο την αλλη θα μπορουσες ξερω γω να δεις οταν σου λεει εισερχομενη μεταφορα σαν τι στο λεει οτι ερχετε το βιντεο...:dash:
[sIGPIC][/sIGPIC]

μα και παλι με το καλωδιο που το περναω το βαζω με σε οποιον φακελο θελω..και κανω και δικους φακελους και τα πεταω εκει μεσα..!!

Τωρα τι να πω δεν ξερω..! θα δοκιμασω αυτα που ειπατε και πιο πανω και ελπιζω να στρωσει..!!

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung Watch Gear

Όντως το bt δεν εχει σχέση.Το ίδιο πράμα είναι, αν και μεσω usb έχει σίγουρη μεταφορά!!

Είναι πιο βολικό με usb, κατεμέ!

Λοιπον δοκιμασα απο το κινητο μου νοκια ν70 να στειλω με bluetooth ενα βιντεακι τις μορφης .Mp4(αυτο που τραβαει το νοκια) και παλι τα ιδια το αποθηκευει σαν ηχο..και παιζει μονο τον ηχο..!

Ενω αυτο που εστειλα απο το κινητο V9 βιντεακι παλι με bluetooth το οποιο στο μοτορολα το παιζει μονο με τον ηχο...στο νοκια που το πειρε το παιζει ΚΑΝΩΝΙΚΑ..και Ηχο και Βιντεο..!!

Τωρα τι φταιει σε αυτο ρε παιδια?!

γιατι δεν μου παιζει τα βιντεακια ρε γμτ...?! :(:(:mad::mad::p

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung Watch Gear

To συγκεκριμένο βιντεάκι το παίζει μόνο με ήχο?Για δές κανά άλλο!! mp4 κατά προτίμηση.Αν δουλεύει το άλλο,τότε δεν θα έχει συμβατότητα το αρχείο με το κινητό... κάνε μια μετατροπή.Κάντο 3gp..:confused:

Μαλλον δεν καταλαβατε καλα..!

εχω περασει απο τον υπολογιστη στο κινητο καμια 20αρια βιντεακια..τα οποια ειναι διαφορες μορφες,3gp , mp4 , mpg ...ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΑΝ ΗΧΟ..!!

Εχω ΣΤΕΙΛΕΙ απο αλλα κινητα (και τωρα το ξανα δοκιμασα) στο δικο μου ΜΟΤΟΡΟΛΑ V9..ΔΙΑΦΟΡΑ ΒΙΝΤΕΟ και παλι παιζει και αποθηκευετε σαν ΗΧΟΣ..!!

ΕΝΩ αν τα στειλω εγω τα Βιντεακια που μου τα βγαζει εμενα σαν ΗΧΟ σε αλλο κινητο η Pc ΤΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΩΝΙΚΑ...!!

ΟΤΙ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΩ Η ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝΕ ΣΕ ΟΤΙ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΘΗΚΕΥΕΙ ΣΑΝ ΗΧΟ...ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ...!!

Ενω οταν κανω εγγραφη βιντεο το αποθηκευει και το παιζει κανωνικα..!!

Τι παιζει ρε παιδια..γιατι μου εχει σπασει τα νευρα..καμια ρυθμισει,τιποτα να πεταξω κανα κινητο σε κανα τοιχο μπας και στρωσει? :p;):p;):p

Σορυ για τα κεφαλαια απλα θελω να τονισω που ειναι το προβλημα...και οχι τιποτα αλλο...!!!

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung Watch Gear

Λοιπον το βρηκα τελικα τι εφταιγε..!

Παιζει μονο βιντεακια απο κινητα SE

δλδ αναλυσεις 176:144 ...παιζει και Mp4 , 3gp αλλα μονο σε αναλυση 176:144 !!!

Και σε εσας ετσι ειναι?

δλδ αν με στειλουνε βιντεακι απο κινητο νοκια π.χ πρεπει να το βαλω στον Υπολογιστη και να το κανω μετατροπη την αναλυση για να το δειξει..!!

Αλλο προβλημα,εκει που παιζει το βιντεο μου βγαζει μηνυμα "Ανεπαρκης μνημη για αυτην την ενεργεια"

το παραπανω μηνυμα μου το βγαζει στα βιντεακια που κανω .mp4 - Mpeg-4 - 176:144

Ειναι η μονη αναλυση που παιζει απο .mp4 αλλα εκει που παιζει (το πολυ 30sec) μου βγαζει "ανεπαρκης μνημη για αυτην την ενεργεια" ! ! !

τα 3gp αναλυσης 176:144 μου τα παιζει κανωνικα..αλλα ειναι πολυ χαλια σε σχεση με τα Mp4..!!

Τελικα καμια λυση?

Κανα προγραμματακι για φακελους σε βιντεο/φωτο/μουσικη υπαρχει? η χυμα ολα...???

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung Watch Gear