Jump to content

[Επίσημο] Motorola RAZR2 V8/V9

lordelesar
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μόλις πήρα το V8 και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Έχω ένα πρόβλημα όμως. Όταν δέχομαι sms η κλήσης δεν μπορώ να κάνω τίποτα στην εξωτερική οθόνη. Είναι σαν να μην δουλεύουν τα κουμπιά. Μονο στο music player δουλεύουν σωστά. Τα εξωτερικά πλήκτρα δεν τα έχω κλειδωμένα. Διάβασα το manual αλλα δε βρήκα τίποτα. Κάποια βοήθεια?

Στην εξωτερκη οθονη σου γραφει πανω ενα μηνυμα οτι σου εχει ερθει μηνυμα ετσι?Δεν ειναι ολη η οθονη touch, και εσυ επηρεαζεσαι με το γεγονος, οτι αν το πατησεις θα δεις το μηνυμα! Πολυς κοσμος εχει ρωτησει για αυτο.Θα δεις και πιο πανω.Σε επηρεαζει το μηνυματακι,αλλα δεν μπορεις να το πατησεις γτ δεν ειναι μεσα στις λειτουργιες του touch!

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Στην εξωτερκη οθονη σου γραφει πανω ενα μηνυμα οτι σου εχει ερθει μηνυμα ετσι?Δεν ειναι ολη η οθονη touch, και εσυ επηρεαζεσαι με το γεγονος, οτι αν το πατησεις θα δεις το μηνυμα! Πολυς κοσμος εχει ρωτησει για αυτο.Θα δεις και πιο πανω.Σε επηρεαζει το μηνυματακι,αλλα δεν μπορεις να το πατησεις γτ δεν ειναι μεσα στις λειτουργιες του touch!

Όπως eiπα κανένα σημείο τις οθόνης δεν είναι touch όταν μου έρχονται μηνύματα η έχω κλήσης. Διάβασα στις οδηγίες ότι μπορείς να διαβάσεις τα εισερχόμενα μηνύματα και στην εξωτερική οθόνη. Μέχρι στιγμής δεν έχω καταφέρει να το κάνω. Μόλις πατάω το αριστερό πλαϊνό κουμπί απλά φεύγει η ένδειξη ότι έχω 1 νέο sms/κλίση

Όπως eiπα κανένα σημείο τις οθόνης δεν είναι touch όταν μου έρχονται μηνύματα η έχω κλήσης. Διάβασα στις οδηγίες ότι μπορείς να διαβάσεις τα εισερχόμενα μηνύματα και στην εξωτερική οθόνη. Μέχρι στιγμής δεν έχω καταφέρει να το κάνω. Μόλις πατάω το αριστερό πλαϊνό κουμπί απλά φεύγει η ένδειξη ότι έχω 1 νέο sms/κλίση

Αχ ρε Poseidon, αν είναι δυνατό! Σου είπα λίγο ποιό πάνω ότι δεν χειρίζεσαι ένα μνμ όταν έρχεται με την οθόνη, αλλά με τα κουμπιά της έντασης και το ''έξυπνο'' πλήκτρο. Μόνο το κάτω μέρος τις οθόνης είναι αφής, αλλά και πάλι είναι μόνο για τον Music Player...

Notebook User: Lenovo 3000 N200

Μόλις πατάω το αριστερό πλαϊνό κουμπί απλά φεύγει η ένδειξη ότι έχω 1 νέο sms/κλίση

Αχ ρε Poseidon, αν είναι δυνατό! Σου είπα λίγο ποιό πάνω ότι δεν χειρίζεσαι ένα μνμ όταν έρχεται με την οθόνη, αλλά με τα κουμπιά της έντασης και το ''έξυπνο'' πλήκτρο. Μόνο το κάτω μέρος τις οθόνης είναι αφής, αλλά και πάλι είναι μόνο για τον Music Player...

Μα i_Falcon διάβασε σε παρακαλώ τι γράφω. Και τα πλαϊνά κουμπιά το μονο που κάνουν είναι να διώχνουν το μήνυμα από την εξωτερική οθόνη. Δεν μπορώ να το διαβάζω...

Υπαρχει ρε παιδια μηπως κανενα προγραμμα για το Motorola V9 που να το φλασαρι και να περναει το κανωνικο μενου τις motorola?

ενταξει οκ..το εχω vodafone live..δεν με ενοχλει το μενου αλλα οταν μιλαω στο τηλ. η εξωτερικη οθονη εχει Μπαμ το σημα τις Vodafone...Ε,ειναι λιγο σπαστικο..!!!

και τα εξωτερικα πληκτρα αφης,πως γινεται να κλειδονουν αυτοματα? γιατι σε εμενα,αν τα ξεκλειδωσω και το αφησω μετα το κινητο,ειναι ξεκλειδωτα μετα παλι..δεν κλειδονουν αυτοματα?!!!! υπαρχει καμια ρυθμισει?

Και απου που μπορω να βρω themes ?

και στην εξωτερικη οθονη δεν εχει πουθενα να την κανεις ρυθμισεις??!

Παντως σαν κινητο μου αρεσε πολυ..μπορει να μην λεει σαν μενου και εφαρμογες(σε σχεση με το νοκια Ν70ΜΕ που ειχα!)...αλλα απο ομορφια σκιζει..!!!

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung TV ue55h6800 Curved

Samsung Watch Gear

Για δες αυτο κι αυτο απο fw!

Όσο για θέματα, ψαξε στον φίλο γόγλη μας!!:google:

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Για δες αυτο κι αυτο απο fw!

Και τι ακριβως πρεπει να κοιταξω φιλε μου σε αυτα τα sites? γιατι πολυ εβγαλα και ακρη...!!

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung Watch Gear

Και τι ακριβως πρεπει να κοιταξω φιλε μου σε αυτα τα sites? γιατι πολυ εβγαλα και ακρη...!!

Αυτά είναι συμβουλές του καθενός!!Απλά πληροφορήσου μεσα απο αυτές, τι θα πρέπει να προσέχεις και τι όχι!!Εξάλλου δίνουν και fw στα sites αυτά!Τα sites δεν στα εδωσα στο πιάτο, ψάξε να βρείς τι θέλεις και ύστερα ξαναπόσταρε!!

Θα σου πρότεινα να συμβουλευτείς το http://www.modmymoto.com , εκεί θα βρείς εύκολα αυτό που ψάχνεις!:)

A, να αναφερω επίσης πως αν περάσεις κάποιο fw, ύστερα θα αναγκαστείς να έχεις μονο αγγλικά στο κινητό σου για τον λόγο ότι ακόμα δεν έχει βρεθεί κάποιο ελληνικό lp!

Αυτά είναι συμβουλές του καθενός!!Απλά πληροφορήσου μεσα απο αυτές, τι θα πρέπει να προσέχεις και τι όχι!!Εξάλλου δίνουν και fw στα sites αυτά!Τα sites δεν στα εδωσα στο πιάτο, ψάξε να βρείς τι θέλεις και ύστερα ξαναπόσταρε!!

Θα σου πρότεινα να συμβουλευτείς το http://www.modmymoto.com , εκεί θα βρείς εύκολα αυτό που ψάχνεις!:)

A, να αναφερω επίσης πως αν περάσεις κάποιο fw, ύστερα θα αναγκαστείς να έχεις μονο αγγλικά στο κινητό σου για τον λόγο ότι ακόμα δεν έχει βρεθεί κάποιο ελληνικό lp!

thanks ρε φιλος..!

αλλα αφου ακομα λες οτι δεν εχει βγει στα ελληνικα εκδοση...τι να το κανω τοτε..?!!

Οταν βγει το κανουμε ενα φλασαρισμα..!!

Μια αλλη τελευταια ερωτηση..!

τα SKINS που κατεβαζω πως τα περναω μεσα στο κινητο? γιατι μεχρι τωρα ακρη δεν βρηκα..!! θελει κανα ειδικο προγραματακι για να τα κανει εγκατασταση?

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung Watch Gear

Αν δεν απατάμε το v9 ως pk2 κινητό τότε μπορεί να δουλέψει το skinman!!!

είναι πολύ απλό στην χρήση αν συναντήσεις δύσκολα και δυσνόητα πράματα, εδώ είμαστε!!:)

Αν δεν απατάμε το v9 ως pk2 κινητό τότε μπορεί να δουλέψει το skinman!!!

είναι πολύ απλό στην χρήση αν συναντήσεις δύσκολα και δυσνόητα πράματα, εδώ είμαστε!!:)

Επειδη ειμαι τελειως ασχετος απο κινητα και γενικα προγραματα μοτορολα..!

γιατι το προγραμα οταν το ανοιγω ,ψαχνει βρισκει τα θεματα του κινητου μου..αλλα δεν μπορω να περασω μεσα εγω τιποτα..βρισκω το αρχειο .SKI αλλα μου λεει μνημη πληρης.. και κατω δεξια μου λεει Free Space 0.00kb...

γιατι ετσι??

Ενω το τηλεφωνω μου εχει 45ΜΒ ελευθερα μνημη..!!

Να πω οτι καρτα μνημης δεν εχω παρει ακομα..!! (δεν πιστευω να παιζει κανα ρολο αυτο)??!

το οτι ειναι Vodafone Live! παιζει τιποτα να τα εχει κλειδωμενα η Voda? (παλια τις κολπα ηταν αυτα...)!!!

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung Watch Gear

Την ίδια απορία έχει και ένας άλλος εδώ:

http://www.motox.info/showthread.php?t=59758

Για ρίξε μια ματιά επειδή η συζήτηση είναι φρέσκια...

ίσως δεν έχουν εγκατασταθεί οι drivers σωστά αλλά πιο πιθανό βλέπω η συγκεκριμένη έκδοση να μην υποστηρίζει το V9.

Με Το Skinman ακομα δεν εβγαλα ακρη..!!

δεν πειραζει θα το ψαξω κιαλλο..!!

σχετικα με το Firmware ξερουμε τιποτα ποτε θα βγει στα ελληνικα εκδοση? για να την περασουμε και να βγαλουμε αυτο το ενοχλητικο Vodafone Live!

κατι αλλο..!

1)υπαρχει καμια ρυθμισει για την εξωτερικη οθονη?

π.χ να μην εμφανιζει την ωρα...και να εχει μονο την φωτογραφια..!?

2)στο κανωνικο μοτορολα (οχι Vodafone Live),οταν ανοιγεις το καπακι π,χ για να μηλησεις η για οτιδηποτε..στην εξωτερικη οθονη τι δειχνει? σε εμενα παντως δειχνει το λογοτυπο τις Vodafone..!

3)πως γινεται να βαλουμε screen Saver?

βαζω κανωνικα απο το μενου...αλλα δεν λεει να εμφανιστει ποτε..!!

στην εξωτερικη οθονη απλα δειχνει την ωρα με ενα τελειως μαυρο φοντο(μετα απο κανα 1λεπτρο, και απλα δεν λειτουργουν τα πληκτρα αφης) screen saver αφαντο..!!

Τι πρεπει να κανω ωστε να ξεφορτωθω αυτα τα ενοχλητικα σηματακια τις Voda?και να εμφανιζονται τα Screen savers???!

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung Watch Gear

Δεν ειναι αυτο bomber!!Το προγραμμα δεν επιτρεπει να περασεις πολλα skin, ασχετως με την ελευθερη μνημη που εχει το κινητο σου!!

Το συναντησα και με το v3x και με το v360!!Με leadergl μπορεις ευκολα να περασεις οσα θες!:) (αν μπορει να αναγνωρισει το κινητο...)

Αν διαγραψεις καποιο απο αυτα η μνημη θα αλλαξει και θα ξεκολλησει απο το 000kb!!

(-)σχετικα με το Firmware ξερουμε τιποτα ποτε θα βγει στα ελληνικα εκδοση? για να την περασουμε και να βγαλουμε αυτο το ενοχλητικο Vodafone Live!

2)στο κανωνικο μοτορολα (οχι Vodafone Live),οταν ανοιγεις το καπακι π,χ για να μηλησεις η για οτιδηποτε..στην εξωτερικη οθονη τι δειχνει? σε εμενα παντως δειχνει το λογοτυπο τις Vodafone..!

Τι πρεπει να κανω ωστε να ξεφορτωθω αυτα τα ενοχλητικα σηματακια τις Voda?και να εμφανιζονται τα Screen savers???!

- περιμένουμε!Ίσως κάποιος φίλος απο το forum να προσπαθει να συνδυασει το lp με καποιο mp!!

2) Νομίζω το σηματακι "Μ" της Μotorola!! ( ΕΙΠΑ ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΡΙΝ, ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΝΟΙΩΣΑ!!) :lol:

-Flashing!!:lol::lol:

Χρήσιμες και σημαντικές πληροφορίες για το V9:

http://www.modmymoto.com/forums/showthread.php?t=187681

Λίστα με τροποποιήσεις:

http://www.modmymoto.com/forums/showthread.php?t=51938

Το εργοστασιακό V9 όταν ανοίγει το καπάκι φαίνεται το "M" logo της Motorola. Για να το αλλάξεις κοίτα στη λίστα με τις τροποποιήσεις εκεί που γράφει για αλλαγή του cl.gif.

Στην εξωτερική οθόνη όταν το πορτάκι είναι ανοιχτό εμφανίζεται το σήμα της Motorola. Στην VF Live έκδοση εμφανιζεται το σήμα της Vodafone. Για να ξεφορτωθείς τα screensaver και το μενού της Vodafone απλώς τα απενεργοποιείς και επιλέγεις ένα άλλο θέμα από αυτό της Vodafone ή εγκαθιστάς το original μενού της Motorola.

εκανα αυτα που λεει στο site..για αλλαγη τις εξωτερικης εικονας (cl.gif) εκανα ακριβως τι λεει..! το περασα με το p2k και τωρα μου εμφανιζει ενα μαυρο φοντο με μια λευκη γραμμη στην μεση..!!

και οτι και αν περασω το ιδιο με βγαζει..!!

να πω οτι και παλι στο p2k δεν μου λεει ποσο μνημη εχω φρη..!

μου λεει Zero free space recv'd

και ενω περναει το αρχειο στο τηλ. μου γραφει volume size fail!

γιατι παντου με οτι με προγραμα και αν βαλω μου λεει οτι δεν εχω ελευθερη μνημη??????

(αγορασα και μνημη 4GB σημερα,την αναγνωρισε κανωνικα)!!!

τα skins τα περασε ομως με το p2k...!!!!

Τι πρεπει να κανω ? τα νευρα μου....!! :p

(Αχ,αρχιζει ηδη και μου λειπει η ανετοτητα τον νοκια..) :lol::p

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung Watch Gear

εκανα αυτα που λεει στο site..για αλλαγη τις εξωτερικης εικονας (cl.gif) εκανα ακριβως τι λεει..! το περασα με το p2k και τωρα μου εμφανιζει ενα μαυρο φοντο με μια λευκη γραμμη στην μεση..!!

και οτι και αν περασω το ιδιο με βγαζει..!!

Ανακεφαλαίωση:

Στα seems 004A_0001 και 004B_0001 πηγαίνεις στο offset 0x27 του καθενός και τα κάνεις και τα δύο να έχουν την τιμή 00. Αυτό σημαίνει ότι θα χρησιμοποιήσεις δικιά σου εικόνα.

Πού θα τη βρουν; Αυτό το ορίζεις στα seems 0061_0001 και 0062_0001. Εκεί γράφεις το path στο οποίο βρίσκεται η εικόνα σου. Θα προτείνω να την αντιγράψεις στο /a/mobile όπως στο παράδειγμα. Γράφεις και στα δύο seems ακριβώς το ίδιο path, πρόσεξε μόνο το πώς θα το γράψεις.

Αν χρειαστείς και άλλη βοήθεια μη διστάσεις να τη ζητήσεις.

Ανακεφαλαίωση:

Στα seems 004A_0001 και 004B_0001 πηγαίνεις στο offset 0x27 του καθενός και τα κάνεις και τα δύο να έχουν την τιμή 00. Αυτό σημαίνει ότι θα χρησιμοποιήσεις δικιά σου εικόνα.

Πού θα τη βρουν; Αυτό το ορίζεις στα seems 0061_0001 και 0062_0001. Εκεί γράφεις το path στο οποίο βρίσκεται η εικόνα σου. Θα προτείνω να την αντιγράψεις στο /a/mobile όπως στο παράδειγμα. Γράφεις και στα δύο seems ακριβώς το ίδιο path, πρόσεξε μόνο το πώς θα το γράψεις.

Αν χρειαστείς και άλλη βοήθεια μη διστάσεις να τη ζητήσεις.

φιλε μου, φιλε μου , φιλε μου..!!!

Εγω δεν θα διστασω να ζητησω βοηθεια ,αλλα κατανταω ενοχλητικος πιστευω!! :lol::p:p

Λοιπον:

παω στα seems-fuction...αλλα δεν μπορω να αλλαξω απο κει καμια τιμη..!!

και μερικα seems που με λες,δεν υπαρχουν καν στην λιστα..!!

να υποθεσω οτι ολα αυτα που μου λες γινονται μεσο του P2K !!!!??

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung Watch Gear

Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί κάποιοι αγοράζουν ένα τηλέφωνο που ξέρουν οτι έχει ένα συγκεκριμένο λογισμικό κια μετά διαπιστώνουν οτι αυτό δεν τους αρέσει και προσπαθούν να το αλλάξουν, κάτι που είναι σε αρκετές περιπτώσεις και δύσκολο αλλά και κάποιες φορές επικίνδυνο για την αξιοπιστία της συσκευής, για την ισχύ της εγγύησης κλπ.:confused:

Αν κάποιος δεν θέλει το μενού π.χ. της Vodafone δεν θα έπρεπε να αγορασει συσκευή από την Vodafone αλλά να αγοράσει μία retail που έχει το γνήσιο λογισμικό του κατασκευαστή. Είναι κρίμα να δείνει κάποιος ένα σεβαστό ποσό για μία συσκευή και μετά να διαπιστώνει οτι κάτι δεν του αρέσει. Στην περίπτωση του V9, το τηλέφωνο κυκλοφορεί σε έκδοση VF Live αλλά και σε retail έκδοση. Η μόνη διαφορά είναι οτι άμα το πάρεις από κατάστημα Γερμανός, Πλαίσιο ή Cosmote έχει αποθηκευμένες μόνο τις ρυθμίσεις για MMS, Internet κλπ της Cosmote ενώ άμα το πάρεις από κατάστημα Wind έχει μόνο της Wind αλλά με ένα τηλέφωνο στην εταιρεία σου σου στέλνουν με μήνυμα τις ρυθμίσεις και τέλος. Κατά τα άλλα το κινητό έχει και στις δύο περιπτώσεις το γνήσιο λογισμικό της Motorola χωρίς άλλες επεμβάσεις. Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη έρευνα πριν την αγορά.

να υποθεσω οτι ολα αυτα που μου λες γινονται μεσο του P2K !!!!??

Εγώ χρησιμοποιώ το P2KCommander και το XVI32 για το seem editing.

Στο P2KC πηγαίνω στο drop down list πάνω από το αριστερό παράθυρο εκεί που γράφει "P2k phone seems" και κάνω κλικ. Έτσι μου εμφανίζει μια λίστα με τα seem directories. Κάνω double-click σε αυτό που χρειάζομαι για να το ανοίξω και εκεί μέσα βρίσκω το seem αρχείο. Το κάνω copy στο δεξιό παράθυρο (τοπικά στον υπολογιστή) και μετά το ανοίγω με το XVI32. Κάνω edit αυτά που πρέπει, το σώζω και μετά το κάνω copy πίσω στο τηλέφωνο.

Ένας οδηγός για seem editing βρίσκεται εδώ:

http://modmymoto.com/wiki/index.php/Maxx_V6_Seem_Editing

Χρυσός κανόνας: ΠΑΝΤΑ κάνεις αντίγραφο του seem πριν το αλλάξεις, ώστε να έχεις μια πισινή. Και ΠΑΝΤΑ έχεις συλλογή όλων των original seems του κινητού που έχεις πειράξει.

Αυτά προς το παρόν.

Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί κάποιοι αγοράζουν ένα τηλέφωνο που ξέρουν οτι έχει ένα συγκεκριμένο λογισμικό κια μετά διαπιστώνουν οτι αυτό δεν τους αρέσει και προσπαθούν να το αλλάξουν, κάτι που είναι σε αρκετές περιπτώσεις και δύσκολο αλλά και κάποιες φορές επικίνδυνο για την αξιοπιστία της συσκευής, για την ισχύ της εγγύησης κλπ.:confused:

Αν κάποιος δεν θέλει το μενού π.χ. της Vodafone δεν θα έπρεπε να αγορασει συσκευή από την Vodafone αλλά να αγοράσει μία retail που έχει το γνήσιο λογισμικό του κατασκευαστή. Είναι κρίμα να δείνει κάποιος ένα σεβαστό ποσό για μία συσκευή και μετά να διαπιστώνει οτι κάτι δεν του αρέσει. Στην περίπτωση του V9, το τηλέφωνο κυκλοφορεί σε έκδοση VF Live αλλά και σε retail έκδοση.

Φίλε μου, αν κάποιος έχει επιδότηση στην vodafone τι να κάνει?

Αν μπορεί να αγοράσει τη συσκευή με 80-100 ευρώ+ επιδότηση, να πάει να δώσει 300+ ευρώ για να την πάρει με το κανονικό μενού και να χάσει και την επιδότηση??

Την αγοράζει από τη voda και μετά προσπαθεί να αλλάξει το μενού.;)

Μια ερώτηση παιδιά: το v9 έρχεται μόνο σε μαύρο χρώμα?

Στο αρχικό μπορντώ δεν θα το βρώ πουθενά?

Ωραίο και το μαύρο, αλλά πολύ ουδέτερο για αυτή τη συσκευή νομίζω.:O

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Αν κάποιος δεν θέλει το μενού π.χ. της Vodafone δεν θα έπρεπε να αγορασει συσκευή από την Vodafone αλλά να αγοράσει μία retail που έχει το γνήσιο λογισμικό του κατασκευαστή. Είναι κρίμα να δείνει κάποιος ένα σεβαστό ποσό για μία συσκευή και μετά να διαπιστώνει οτι κάτι δεν του αρέσει. Στην περίπτωση του V9, το τηλέφωνο κυκλοφορεί σε έκδοση VF Live αλλά και σε retail έκδοση. Η μόνη διαφορά είναι οτι άμα το πάρεις από κατάστημα Γερμανός, Πλαίσιο ή Cosmote έχει αποθηκευμένες μόνο τις ρυθμίσεις για MMS, Internet κλπ της Cosmote ενώ άμα το πάρεις από κατάστημα Wind έχει μόνο της Wind αλλά με ένα τηλέφωνο στην εταιρεία σου σου στέλνουν με μήνυμα τις ρυθμίσεις και τέλος. Κατά τα άλλα το κινητό έχει και στις δύο περιπτώσεις το γνήσιο λογισμικό της Motorola χωρίς άλλες επεμβάσεις. Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη έρευνα πριν την αγορά.

Οσο για αυτο που αναφερεσε...γιατι να παω να δωσω λεφτα για οπιοδηποτε κινητο και να το παρω απο αλλου? ενω στην vodafone τα περνω ολα δωρεαν ? το πολυ που δινω ειναι 5-10€ !!!

Και απο την στιγμη που υπαρχουν τα προγραματακια για μετατροπες στο κινητο,απο οπου και να το παρεις ειναι το ιδιο..!!!

Και κατι τελευταιο..! και να επερνα την κανωνικη εκδοση του κινητου (οχι Vodafone Live!) , παλι θα εκανα μετατροπες και πειραματα..!!

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung Watch Gear