miogps Δημ. May 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2008 sto londino th destinator mia xara. irlandia oxi................... genika omos theoreitai to igo pio oloklhroeno gia europe. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giankyr Δημ. May 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2008 Όταν λες europe, λογικά δεν περιλαμβάνεται η Ελλάδα σ' αυτή την γεωγραφική περιοχή ε? :P Θα τα δοκιμάσω φίλε και με την πρώτη ευκαιρία θα ενημερώσω σχετικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sezar7 Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 tom tom me diafora-tha exhs yshxo to kefali soy oxi destinator Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pspanag Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 Καλησπέρα σε όλους Νέος στο forum, και θα ήθελα τη βοήθεια σας. Σκοπεύω να κάνω ένα ταξίδι στην Ιταλία με αυτοκίνητο. Οπότε θα ήθελα να αγοράσω ένα gps με καλούς χάρτες για την Ιταλία, το οποίο θα το χρησιμοποιήσω στο αμάξι αλλά και μέσα στις πόλεις με τα πόδια. Έψαξα να βρώ κάτι καλό με αξιόπιστους χάρτες και οικονομικό , αλλά χάθηκα καθότι δεν το ξέρω καλά το αντικείμενο. Θα εκτιμούσα αν είχατε να μου προτείνετε κάποια καλά μοντέλα. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saked Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 Πριν 20 μέρες ήμουνα Ιταλία με RYE 4306 Traveler στο οποίο είχα Destinator 7 και IGO 8. Για Ιταλία το IGO ήταν καλύτερο γιατί είχα πιο ενημερωμένο χάρτη αλλά και γενικώς είναι καλύτερο σαν πρόγραμμα. Με έβγαλε ασπροπρόσωπο! Δεν χρειάστηκε ούτε χάρτη να ανοίξω ούτε Ιταλό να ρωτήσω ... Μπαίνοντας - βγαίνοντας μόνο στην Ancona άλλαξα πρόγραμμα γιατί ο χάρτης του Destinator με βοηθούσε περισσότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pspanag Δημ. July 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 Πριν 20 μέρες ήμουνα Ιταλία με RYE 4306 Traveler στο οποίο είχα Destinator 7 και IGO 8. Για Ιταλία το IGO ήταν καλύτερο γιατί είχα πιο ενημερωμένο χάρτη αλλά και γενικώς είναι καλύτερο σαν πρόγραμμα. Με έβγαλε ασπροπρόσωπο! Δεν χρειάστηκε ούτε χάρτη να ανοίξω ούτε Ιταλό να ρωτήσω ... Μπαίνοντας - βγαίνοντας μόνο στην Ancona άλλαξα πρόγραμμα γιατί ο χάρτης του Destinator με βοηθούσε περισσότερο. Ευχαριστώ για την απάντησή σου. Απ'οτι έψαξα στο internet δεν είδα το μοντέλο 4306. Αλλα μοντέλα που είδα ήταν το 3503 Europe 149€ και το 4302 Εurope 249€ της RYE. Ακόμα και στο site της ΡΥΕ δεν είδα το 4306. Μήπως μπορείς να μου πείς που μπορώ να το αγοράσω και πόσο κοστίζει περίπου? Επειδή είμαι σχετικά νέος με τη τεχνολογία αυτή, θα ήθελα να ρωτήσω αν οι χάρτες με τους οποίους έρχεται το μοντέλο αυτό δεν είναι καλοί , και θα πρέπει να φορτώσω κάποιους άλλους χάρτες. Τι είναι το IGO 8? Οταν το αγοράσω το μοντέλο τι θα πρέπει να κάνω? Αλλη μια ερώτηση: Πόσο διαρκεί η μπαταρία? Πόσο χρόνο χρειάζεται να φορτισθεί ? Μπορεί να φορτίζεται από το αυτοκίνητο ? Μήπως θα πρέπει να αγοράω και άλλη μπαταρία ? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saked Δημ. July 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 Αν δεν βρίσκεις πλεόν το 4306 μπορείς να πάρεις το 3503 από Κωτσόβολο με 99 ευρώ. Το πρόγραμμα Sygic Drive που "φορά" δεν λέει και πολλά οπότε θα προμηθευτείς το Destinator 7 ή το IGO 8 και απλά θα το αντιγράψεις στην κάρτα (την οποία θα αγοράσεις έξτρα). Περισσότερες πληροφορίες δεν μπορούν να δοθούν όπως καταλαβαίνεις. Όσο για το που μπορείς να τα προμηθευτείς αυτά, το νόμιμο είναι φυσικά να τα αγοράσεις. Πάντως και μια επίσκεψη σε torrent μηχανές δεν βλάπτει ... π.χ. http://www.mininova.org. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tourist Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 Καλησπέρα! Φεύγω για Κίνα και χρειάζομαι επειγόντως χάρτες. Το μόνο που έχω βρει είναι έναν χάρτη του 2006 για destinator. Όμως, ειδικά στο Πεκίνο, τα πράγματα πρέπει να έχουν αλλάξει πολύ από το 2006 λόγω Ολυμπιακών. Υπάρχει κάποιος πιο πρόσφατος; Για άλλο πρόγραμμα πλοήγησης και χάρτες γνωρίζετε κάτι; Ενδιαφέρομαι κυρίως για Πεκίνο. Κατέβασα το mapking2007, αλλά δεν γινόταν εγκατάσταση στο X7500.. Και δεν ξέρω αν αυτό που βρήκα έχει χάρτη για Κίνα. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anesperos13 Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Εχω το garmin 5 αυθεντικο για το ppc μου για να βαλω χαρτες για ΜΙΛΑΝΟ χρειαζεται να πληρωσω?? Και απο που το κατεβαζω?? Ευχαριστω! Παράθεση N95 -> N95 8g -> OMNIA -> Xperia -> OMNIA HD -> HTC HD -> N97 -> Iphone 3gs -> HTC HD2 -> Iphone 4 -> HTC Desire HD -> Samsung Galaxy S II -> Samsung Galaxy Note -> Samsung Galaxy SIII -> Samsung Galaxy Note 2 -> Samsung Galaxy S4 -> Samsung Galaxy Note 3 -> HTC M8 -> Iphone 5s -> LG G3 -> Samsung Galaxy Note 4 -> SONY Z3 -> LG G4 -> Xiaomi Mi MAX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 για Κωνσταντινουπολη τι προτεινετε???ειναι καλο το igo8?? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefi21 Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 Καλησπέρα, στις 20/7 θα πάω Κωνσταντινούπολη για να κάνω laser και χρειάζομαι χάρτη για Destinator 6 της τουρκιάς, αν τον έχει κάποιος ας μου δώσει ένα link παρακαλώ! Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 O καλύτερος συνδιασμός για Κωνσταντινούπολη. Λογισμικό iGO8 Xάρτης Barasoft 2010.03 Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefi21 Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 To iGO8 θα δουλέψει σε Mio P350; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tdm Δημ. July 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2010 Παιδιά σε λίγες μέρες ταξιδεύω Ιταλία, έχω ένα mls 4810bt με χάρτες Ευρώπης 2008. Ξέρουμε αν έχουν βγει πιο καινούριοι? Τι μπορώ να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miogps Δημ. July 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2010 να το ξεκλειδωσεις.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sinnay Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Κάποιος φίλος έχει μήπως μπορεί να μου δώσει link για igo ή/και destinator με χάρτη Βουλγαρίας ; Προτιμότερο igo βέβαια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts