drillgr Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 Του χρονου να στειλουμε κανενα νουμερο της πανιας για εγγυημενη πρωτια :p Οπως φανηκε και με Ουκρανια οτι πιο σουργελο στειλεις τοσο καλυτερα πας :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paremvasi Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 Χωρίς πλάκα πιστεύεις πως αν στέλναμε τον Παρασκευά θα πηγαίναμε χάλια; Εγώ νομίζω πως θα σκίζαμε :D Παράθεση Ανεξάρτητος; LOL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 Το πριόgνι έπρεπε να στείλουμε που έχει και τρομερη σκηνική παρουσία.... Θα έβγαίνε ο θεός με το λευκό κουστούμι-Τραβόλτα, λαχανί πουκάμισο ανοιχτό με καδένα και γυαλί ηλίου και πίσω του πέντε ημίγυμνες χορεύτριες με ηλεκτρικά πριόνια, παμψηφεί θα κερδίζαμε. Πέρα από την πλάκα, με τα νούμερα που εμφανιζονται κάθε χρονο στη διοργάνωση η Πάνια θα ήταν ιδανική για το σχολιασμό-παρουσίαση. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 Το πριόgνι έπρεπε να στείλουμε που έχει και τρομερη σκηνική παρουσία.... Θα έβγαίνε ο θεός με το λευκό κουστούμι-Τραβόλτα, λαχανί πουκάμισο ανοιχτό με καδένα και γυαλί ηλίου και πίσω του πέντε ημίγυμνες χορεύτριες με ηλεκτρικά πριόνια, παμψηφεί θα κερδίζαμε. Σχιζοφρενη Θεε παρε την ΠΑΕ!:up: :respect: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgios1974 Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 Καλά, και στη Φινλανδία μέχρι και η Βασίλισσα υποδέχτηκε τους Lordi και ονόμασαν και κεντρική πλατεία από αυτούς. Φαντάσου να βαφτίζαμε την Ομόνοια "Πλατεία Πaπaρίζου!" το φινλανδία ντεν έχει βασίλισσα καρντιά μου. Μήπως τους υποδέχτηκε ο ..Ουκρανός? προφανώς έχει το Σκόπια για να το λέμε πρώην δημοκρατία..ΠΟΛΥ σωστός εκείνος ο Άγγλος.. μιλώντας για άγγλους, έβλεπα τα σχόλια στο BBC για τον διαγωνισμό και έπαθα πλάκα..υπήρχαν άτομα που έλεγαν ότι αδικήθηκαν από την προτελευταία θέση :wacko: αντί να πουν ότι αδικήθηκαν οι Ιρλανδοί που ήταν κάτω από αυτούς..μάλλον είχε πολλούς Αγγλους τουρίστες στη Μάλτα και ψήφισαν όλοι Αγγλία (πόσοι είναι οι Μαλτέζοι τέλος πάντων???) το Σερβικο μου μίλησε πολύ και μου έχει κολλήσει στο μυαλό μου αυτές τις μέρες..κανονικά πάντως πρέπει να βάζουν ένα μίνιμουμ στίχων, αυτό το τσίρκο από την Ουκρανία ήταν απλά τραγικό, δεν ήταν καν τραγούδι...Σωστό θα ήταν να αθροίζουν ψήφους στο τέλος σαν απόλυτο νούμερο και να βγαίνει ο νικητής. Δεν είναι δυνατό τώρα κάτι κολοπετεινίτσες να δίνουν όσους πόντους δίνει μια μεγάλη χώρα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paremvasi Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 Σωστό θα ήταν να αθροίζουν ψήφους στο τέλος σαν απόλυτο νούμερο και να βγαίνει ο νικητής. Δεν είναι δυνατό τώρα κάτι κολοπετεινίτσες να δίνουν όσους πόντους δίνει μια μεγάλη χώρα. Αμάν δεν μας συμφέρει αυτό :X Ρε συ μπορεί στις κολοπετεινίτσες να έχει μεγαλύτερη ανταπόκρισή ο διαγωνισμός. Την καλύτερη πρόταση την άκουσα από έναν τουρίστα στο Ελσίνκι. Να γίνετε λέει ημιτελικός μεταξύ των πρώην Σοβιέτ και μετά να έρχονται στην Δύση (:cool: ) για να πάρουν μέρος στη Eurovision. Παράθεση Ανεξάρτητος; LOL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 Αμάν δεν μας συμφέρει αυτό :X Ρε συ μπορεί στις κολοπετεινίτσες να έχει μεγαλύτερη ανταπόκρισή ο διαγωνισμός. Την καλύτερη πρόταση την άκουσα από έναν τουρίστα στο Ελσίνκι. Να γίνετε λέει ημιτελικός μεταξύ των πρώην Σοβιέτ και μετά να έρχονται στην Δύση (:cool: ) για να πάρουν μέρος στη Eurovision. τους πείραξε το ανατολικό μπλοκ ε; όταν βγάζανε τους δικούς τους απίθανους γελωτοποιούς πριν κάποια χρόνια ήταν καλά...τώρα γίναμε βασιλικότεροι τους βασιλέως... :lol: :shifty: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 το φινλανδία ντεν έχει βασίλισσα καρντιά μου. Μήπως τους υποδέχτηκε ο ..Ουκρανός? Sorry, έχεις δίκιο, πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι η κυρία! Μπερδεύτηκα με τη Σουηδία! :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 Δεν είναι δυνατό τώρα κάτι κολοπετεινίτσες να δίνουν όσους πόντους δίνει μια μεγάλη χώρα. Ξερεις, η Κυπρος 700000 ειναι αλλα το 12 της το δεινει καθε χρονο στην Ελλαδα... Δεν νομιζω να εχεις προβλημα και με αυτο...:rolleyes: ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 Άλλη μία ατάκα από τον Wogan, "It was an amazing contest. Not musically, of course..." Από που μπορούμε να την κατεβάσουμε δεν μπορώ να την βρω στο BW,torrentz,piratebay... thanks... :) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgios1974 Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 Αμάν δεν μας συμφέρει αυτό :X Ρε συ μπορεί στις κολοπετεινίτσες να έχει μεγαλύτερη ανταπόκρισή ο διαγωνισμός. κοίτα μπορεί σε μια χώρα του ενός εκατομμυρίου να πέφτουν 1000 ψήφοι και σε μία άλλη με τον ίδιο πληθυσμό 100000 ψήφοι. Δεν βλέπω γιατί πρέπει να είναι ισοδύναμες. Νομίζω η Eurovision ανέβηκε πάρα πολύ από όταν άρχισε να ψηφίζει ο κόσμος.Καιρός να κλείσει ο κύκλος. Free Eurovision!! Την καλύτερη πρόταση την άκουσα από έναν τουρίστα στο Ελσίνκι. Να γίνετε λέει ημιτελικός μεταξύ των πρώην Σοβιέτ και μετά να έρχονται στην Δύση (:cool: ) για να πάρουν μέρος στη Eurovision. Ναι ενώ αν είχε η Αλβανία τραγούδι στο τελικό δεν θα έπαιρνε ψήφους από εμάς...Αφού οι μετανάστες τις χώνουν τις ψήφους στη Δύση έτσι και αλλιώς. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgios1974 Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 Ξερεις, η Κυπρος 700000 ειναι αλλα το 12 της το δεινει καθε χρονο στην Ελλαδα... Δεν νομιζω να εχεις προβλημα και με αυτο...:rolleyes: ;) Κοίτα όταν ψηφίζει η Ανδόρρα με βαριά καμμιά 200άρα ψήφους και έχει την ίδια βαρύτητα με μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ψήφους που έχουν άλλες χώρες τότε έχω πρόβλημα. Τα πράγματα έχουν αλλάξει πια με 50 χώρες και μία Κύπρος δεν μας σώζει αν έχουμε γριούλες να μας εκπροσωπούν (το πιάσατε το υπονοούμενο εεεεεε?) ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiuMiu Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 Entaksei oso kai na psifisoun oi metanastes den mporoun na allaksoun to apotelesma!! Min koitas edw UK pou den asxolountai kai to apotelesma to kathorizoun metanastes, foitites ktl ws epi to pleiston...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trellolello Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 Δυστυχώς για μένα αποκλείστηκαν ή καταποντίστηκαν: Νορβηγία: Σαν την Geri Halliwell στις λάτιν εκφάνσεις της. Πορτογαλία: Δροσερό, ανάλαφρο, επίσης λάτιν, κρίμα που δεν έχουν πέραση αυτά. Μαυροβούνιο: " Άιντε κρότσι ι ποσκότσι τι σημαίνει ζάπελα ζα ότσι" Δεν ξέρω τι σημαίνει αλλά θα μάθω! Ανδόρρα: Καλό, εφηβικό ροκάκι, όπως είπε κάποιος είναι ό,τι πρέπει για διαφήμιση εταιρείας κινητής τηλεφωνίας Πολωνία: Ναι, αυτή η κουκλάρα που βγαίνει απ'το κλουβί! Βρίσκω πολύ πιο ενδιαφέρουσα την εισαγωγή σε r'n'b διαθέσεις από το ρεφραίν που μοιάζει να είναι γραμμένο από άλλους! Ην.Βασίλειο: Του άξιζε κάτι καλύτερο από τον πάτο αλλά ξέρω... για πολλούς είναι πολύ "ποπ" και ξεπερασμένο. Αλβανία: Σοβαρό και αξιοπρεπέστατο. Σουηδία: Παλιομοδίτικο ροκ που θα ταίριαζε στους Status Quo ή τον Cliff Richard. Κάτι μου θυμίζει ο τραγουδιστής τους αλλά δεν ξέρω τι... Αδιάφορα, απλώς συμπαθητικά, /ή και ενδιαφέροντα αλλά τίποτα παραπάνω: Ολλανδία: Πρόσωπο που μου θύμισε αυτή που έλεγε πρόπερσι το Let Me Try και πολύ καλή φωνή σαν της Oleta Adams... Βέλγιο: Soul - disco 70's τύπου Pasadenas, Jamiroquai, Earth Wind & Fire... Ελβετία: Πολύ καλή ορχηστρική εισαγωγή σαν soundtrack διαστημικής χολλυγουντιανής υπερπαραγωγής αλλά κ.Μπόμπο θα προτιμήσω το "τσιουάουα" από τα βαμπίρ. Από αυτούς που πήγαν καλά: Ουγγαρία: Συγκλονιστική φωνή και επί σκηνής ερμηνεία με blues επιρροές που δεν θα με πείραζε να έπαιρνε την πρωτιά. Όταν το πρωτάκουσα το ξεπέρασα αδιάφορα αλλά μετά κόλλησα αδιαφορώντας για τo ντύσιμό της. Βουλγαρία: Άξιο! Πάντρεμα παραδοσιακής μουσικής με techno των αρχών της δεκαετίας του '90. Αρχικά μου θύμιζε επαρχιώτισσες γυναίκες που φωνάζουν στο χωράφι τα παιδιά τους να έρθουν να φάνε το φαΐ τους.:lol: Μέχρι που είδα την Ελίτσα! Στο σημείο που λέει ο άλλος "ντου τακακα πρρ ντα" μοιάζει με το Din Daa Daa. (Το θυμάται κανείς; ) Ε, πώς να μην του απαντήσει αυτή "μη τρελλέ!" !! ΠΓΔΜ: Βαλκανικός ήχος που μου φέρνει εικόνες από κατάφυτες εξοχές και βουνά. Περίμενα κάτι καλύτερο από τη δεύτερη δεκάδα. Λευκορωσία: Θυμίζει τις εποχές που όλα συνοδεύονταν από ζωντανή ορχήστρα, τυπικό στο είδος του, πήρε τη θέση που του άξιζε. Ουκρανία: Τώρα θα με πάρετε με τις ντομάτες αλλά με όλο το θάρρος, καιρό είχαμε ν'ακούσουμε κάτι τόσο ξεσηκωτικό που να φτιάχνει τη διάθεση. Λες και θα ερχόταν η Tina Karol να κουνήσει τη φουστίτσα της! Κορυφαίο club anthem που πολύ καλά έκανε και τερμάτισε τόσο ψηλά!! :up: (Όσοι θέλουν συνεχώς βαθυστόχαστα νοήματα, προβληματισμό και σοβαροφάνεια ας ψάξουν αλλού). Σερβία: Πέρα για πέρα άξια και δίκαια νίκη. Χωρίς να είναι το αριστούργημα της δεκαετίας είναι μια μπαλλάντα με δυναμισμό και πάθος που διαχέεται από πίστη. Εντάξει, από εμφάνιση δεν ήταν και ό,τι καλύτερο αλλά μπορούμε να το παραβλέψουμε. Για τα υπόλοιπα (ροκ, γαλλικά, όπερες κτλ) που παρέλειψα ας μας μιλήσουν ως πιο ειδικοί αυτοί που τα βρήκαν πιο ενδιαφέροντα και τους άρεσαν...:music: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 (Το πως μια καρα-συντηρητική χώρα σαν τη δική μας το έχει αναγάγει σε μείζον εθνικό γεγονός χρήζει έρευνας βέβαια :lol: :rolleyes:) Η κλασική ρωμαική συνταγή: Άρτον και θεάματα ;) Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CineFreak Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 Προσωπικά θεωρώ απορίας άξιον πως η Βουλγαρία δε βγήκε πρώτη ...:worry: Επίσης, Η Ουκρανία και η Τουρκία έπρεπε να είναι εκτός πεντάδας ... και στη θέση τους να ήταν η Κύπρος και η Μολδαβία ...:rolleyes: Παράθεση Melvin Udall: Judging from your eyes, I'd say you were fifty. Carol: Judging from your eyes, I'd say you were kind. -->"As Good As It Gets" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 Μήπως το θέμα είναι για τη Eurovision 2007? Λέω εγώ τώρα. Συνεχίστε on-topic παρακαλώ. Θενξ. :) Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 κοίτα μπορεί σε μια χώρα του ενός εκατομμυρίου να πέφτουν 1000 ψήφοι και σε μία άλλη με τον ίδιο πληθυσμό 100000 ψήφοι. Δεν βλέπω γιατί πρέπει να είναι ισοδύναμες. Νομίζω η Eurovision ανέβηκε πάρα πολύ από όταν άρχισε να ψηφίζει ο κόσμος.Καιρός να κλείσει ο κύκλος. Free Eurovision!! Όντως αυτό θα ήταν δίκαιο: κάτι σαν πανευρωπαϊκό Fame Story με ποσοστά και όλες τις ψήφους ίσης βαρύτητας. Θα χάναμε το "ντουζ πουάν" όμως και όλο το χαβαλέ με τις συνδέσεις ανά πρωτεύουσα, τα γιουχαΐσματα, το ξεδιάντροπο γλύψιμο και όλα τα στοιχεία που κάνουν το θεσμό τόσο μοναδικό. :p Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision έχει αυτή τη μορφή από το 1956. Απλά έχουν αυξηθεί οι συμμετοχές από τις 10 του 1957 στις 19 του 1975 στις 22 του 1990 μέχρι τις 42 συμμετοχές σήμερα. Είναι επόμενο, χώρες που δεν συμμετείχαν παλαιότερα (από το ανατολικό block συμμετείχε μόνο η Γιουγκοσλαβία που σήμερα έχει 6 χώρες/συμμετοχές) και συμμετέχουν σήμερα να καθορίζουν το αποτέλεσμα. Και είναι επόμενη και η αποτυχία των "μεγάλων δυνάμεων" (Γαλλία, Ισπανία, Γερμανία, Ην. Βασίλειο). Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetsas Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 αυτό το τσίρκο από την Ουκρανία ήταν απλά τραγικό, δεν ήταν καν τραγούδι...Σωστό θα ήταν να αθροίζουν ψήφους στο τέλος σαν απόλυτο νούμερο και να βγαίνει ο νικητής. Δεν είναι δυνατό τώρα κάτι κολοπετεινίτσες να δίνουν όσους πόντους δίνει μια μεγάλη χώρα. Προσωπικά μου άρεσε το τραγούδι της Ουκρανίας γιατί: 1ο) Είχε ωραίο τεκνο-ρυθμό, 2ο) τα φωνητικά που κάνουν οι κοπέλες, είναι άψογα (άκουσέ το και θα καταλάβεις) 3ο και σημαντικότερο) ενώ όντως οι στίχοι δεν έχουν κάποιο νόημα όπως είπε και κάποιος άλλος, ωστόσο βγάζουν ένα γλωσσικό παίγνιο (στα γυναικεία φωνητικά) και ενώ λέει ''Lasha Tumbai'' ακούγεται σαν να λέει ''Russia Goodbye'', οπότε περνάει έτσι πολιτικό μήνυμα της Ουκρανίας προς τη ''μαμά'' Ρωσία. 4ο) ο τύπος είχε πολύ χαβαλέ και προσωπικά δεν ενόχλησε την αισθητική μου. Αν προσπεράσουμε εμείς οι Ελληναράδες το gay look και σκεφτούμε ότι αυτό το look ανήκει σε έναν χαρακτήρα που υποδύεται αυτός στη χώρα του (και μην ξεχνάμε ότι εμείς στείλαμε τον Σαρμπέλ...), θα κατανοήσουμε το χαβαλέ που αρμόζει σε ένα πανηγύρι που είναι η Eurovision. Παράθεση :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djzan-tas Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 den xortainw na blepw to tragoudi tis roumanias. :p to pio xaroumeno tragoudi pou to exoun desei polli kala me 6 diaforetikes glwsses. tha eixe plaka na ebazan kai ellinika. :D episis blepontas ksana ta tragoudia tis eurovision maresan polli: gallia (an den ekane ta karagiozilika o karaflas) georgia (thimizei ontws ligo bjork) fillandia (kalo rockaki) skopia (an to tragoudouse olokliro sta agglika) rwssia (superrrr!!! kai as min eixe gymno :p) episis tis ukranias maresoun polli oi 2 paxoules tragoudistries) :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Προσωπικά μου άρεσε το τραγούδι της Ουκρανίας γιατί: 1ο) Είχε ωραίο τεκνο-ρυθμό, 2ο) τα φωνητικά που κάνουν οι κοπέλες, είναι άψογα (άκουσέ το και θα καταλάβεις) 3ο και σημαντικότερο) ενώ όντως οι στίχοι δεν έχουν κάποιο νόημα όπως είπε και κάποιος άλλος, ωστόσο βγάζουν ένα γλωσσικό παίγνιο (στα γυναικεία φωνητικά) και ενώ λέει ''Lasha Tumbai'' ακούγεται σαν να λέει ''Russia Goodbye'', οπότε περνάει έτσι πολιτικό μήνυμα της Ουκρανίας προς τη ''μαμά'' Ρωσία. 4ο) ο τύπος είχε πολύ χαβαλέ και προσωπικά δεν ενόχλησε την αισθητική μου. Αν προσπεράσουμε εμείς οι Ελληναράδες το gay look και σκεφτούμε ότι αυτό το look ανήκει σε έναν χαρακτήρα που υποδύεται αυτός στη χώρα του (και μην ξεχνάμε ότι εμείς στείλαμε τον Σαρμπέλ...), θα κατανοήσουμε το χαβαλέ που αρμόζει σε ένα πανηγύρι που είναι η Eurovision. Όντως, δεν ήταν και κανένα φοβερό τραγούδι (αν και είχε και αυτό παραδοσιακά στοιχεία), αλλά είχε ρυθμό και ήταν ίσως το πιο ευχάριστο της βραδιάς. Δεν νομίζω ότι ήταν τόσο gay look, εκριβώς επειδή υποδυόταν ένα χαρακτήρα. Άλλωστε αυτοί που επαναλαμβάνουν τις gay εμφανίσεις (πχ. Δανία με φτερά και πούπουλα) δεν έχουν και καμιά ιδιαίτερη τύχη πια στον διαγωνισμό. Αυτό με το Russia goodbye δεν το είχα σκεφτεί...! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgios1974 Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Προσωπικά μου άρεσε το τραγούδι της Ουκρανίας γιατί: 1ο) Είχε ωραίο τεκνο-ρυθμό, 2ο) τα φωνητικά που κάνουν οι κοπέλες, είναι άψογα (άκουσέ το και θα καταλάβεις) 3ο και σημαντικότερο) ενώ όντως οι στίχοι δεν έχουν κάποιο νόημα όπως είπε και κάποιος άλλος, ωστόσο βγάζουν ένα γλωσσικό παίγνιο (στα γυναικεία φωνητικά) και ενώ λέει ''Lasha Tumbai'' ακούγεται σαν να λέει ''Russia Goodbye'', οπότε περνάει έτσι πολιτικό μήνυμα της Ουκρανίας προς τη ''μαμά'' Ρωσία. 4ο) ο τύπος είχε πολύ χαβαλέ και προσωπικά δεν ενόχλησε την αισθητική μου. Αν προσπεράσουμε εμείς οι Ελληναράδες το gay look και σκεφτούμε ότι αυτό το look ανήκει σε έναν χαρακτήρα που υποδύεται αυτός στη χώρα του (και μην ξεχνάμε ότι εμείς στείλαμε τον Σαρμπέλ...), θα κατανοήσουμε το χαβαλέ που αρμόζει σε ένα πανηγύρι που είναι η Eurovision. έχω την εντύπωση ότι στη ζωντανή εκτέλεση ο τύπος έλεγε Russia goodbye, ασχέτως τι λέει στο ηχογραφημένο. Φαντάζομαι θα κυκλοφορεί και αυτό στο "μουλάρι" αλλά βαριέμαι να το κατεβάσω. Η αισθητική μου πάντως δεν ενοχλήθηκε ιδιαίτερα, ήταν μάλλον ευχάριστος στο χαβαλέ του, αλλά δεν ήταν τραγούδι ήταν σαν στιχάκι του Μητσικώστα. IMHO ο Σαρμπελ φαινόταν πιο gay :rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgios1974 Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Δυστυχώς για μένα αποκλείστηκαν ή καταποντίστηκαν: Σουηδία: Παλιομοδίτικο ροκ που θα ταίριαζε στους Status Quo ή τον Cliff Richard. Κάτι μου θυμίζει ο τραγουδιστής τους αλλά δεν ξέρω τι... Εμένα μου θύμισε μια ξαδέλφη μου, δεν ξέρω αν σε βοηθάω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 έχω την εντύπωση ότι στη ζωντανή εκτέλεση ο τύπος έλεγε Russia goodbye, ασχέτως τι λέει στο ηχογραφημένο. Φαντάζομαι θα κυκλοφορεί και αυτό στο "μουλάρι" αλλά βαριέμαι να το κατεβάσω. "Lasha Tumbai" έλεγε και στο ζωντανό, γιατί οι στίχοι υποχρεωτικά πρέπει να είναι οι ίδιοι που έχουν κατατεθεί στο διαγωνισμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts