Jump to content

Samsung SGH-U600

skatzoxoiros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πολυ καλο το τηλεφωνακι, αλλα εχω κολησει και δεν μπορω να μεταφερω τον τηλεφωνικο καταλογο απο το προηγουμενο τηλεφωνο που εχω (SX1) το οποιο ειναι λιγο περιεργο λογο λειτουργικου.Προσπαθησα μεσω (Samsung PC Studio 3) να περασω τα αρχεια που υποστηριζει ( .csv .vcf ) αλλα τιποτα. Αν γνωριζει καποιος θα με βοηθησει αφανταστα.

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλησπερα σε ολους. Ειμαι και εγω κατοχος του u600 εδω και ενα μηνα. Θα ηθελα απλως να αναφερω οτι αν σε κατασταση αναμονης πατησετε *#0228# , εμφανιζεται ενα κρυφο μενου που δειχνει πληροφοριες για την μπαταρια οπως το ποσοστο πληροτητας της μπαταριας, την θερμοκρασια της και αρκετα αλλα. Ενδιαφερον εχει οτι οταν πεφτει η μπαταρια στις δυο παυλες τοτε βρισκεται στο 49%! Ειναι χρησιμο παντως γιατι ανα πασα στιγη μπορεις να ξερεις ακριβως ποση μπαταρια σου απομενει

καλησπερα σε ολους. Ειμαι και εγω κατοχος του u600 εδω και ενα μηνα. Θα ηθελα απλως να αναφερω οτι αν σε κατασταση αναμονης πατησετε *#0228# , εμφανιζεται ενα κρυφο μενου που δειχνει πληροφοριες για την μπαταρια οπως το ποσοστο πληροτητας της μπαταριας, την θερμοκρασια της και αρκετα αλλα. Ενδιαφερον εχει οτι οταν πεφτει η μπαταρια στις δυο παυλες τοτε βρισκεται στο 49%! Ειναι χρησιμο παντως γιατι ανα πασα στιγη μπορεις να ξερεις ακριβως ποση μπαταρια σου απομενει

:respect:

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Καλοοο!!!:up: Το δοκιμασα, ομως εμενα ειναι στις τρεις γραμμες και μου δειχνει παλι 49%.

Διορθωση:δυο γραμμες και 47%.Δουλευει τελεια!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

mipos iparxei enas katalogos me olous tous kodikous gia ta krifa menou ?:happy:

Προφανώς δείχνει τη θερμοκρασία της μπαταρίας και οχι την εξωτερική θερμοκρασία (που θα ήθελα) :lol::p:lol::p

εχω βρει εναν κωδικο που σε παει στο service menu και κανει ακριβως αυτο που θες... :)

δουλευει στο Ε590 μου, λογικα θα δουλευει και στο U600...

απλα θα περιμενεις να παω το βραδακι σπιτι μου γιατι απλα τον εχω καπου γραμμενο :p

*#9998*5282# Java Midlet Menu

*#3243948# Digital Audio Interference Off

*#32436837# Digital Audio Interference On

*#1111# Software Version

*#2222# Hardware Version

*#1234# Firmware Version

*#92782# WAP User Agent

*#927827# WAP WAProfile

*#0228#/*#9998*228# Battery profile

* # 0842 # Vib test

* # 0746 # SSMS MEMORY

* # 0638 # SIM SIM network ID

* # 0778 # SST Sim service Table

* # 0289 # Buz test

* # 0782 # RTC (RealTimeClock)

βεβαια παιδια τους δοκιμαζετε με δικη ευθυνη..

Παιδιά, έχει εντοπίσει κάποιος μια ουσιαστική διαφορά από πλευράς χαρακτηριστικών ανάμεσα στο U600 και το D900i?????

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

εχω βρει εναν κωδικο που σε παει στο service menu και κανει ακριβως αυτο που θες... :)

δουλευει στο Ε590 μου, λογικα θα δουλευει και στο U600...

απλα θα περιμενεις να παω το βραδακι σπιτι μου γιατι απλα τον εχω καπου γραμμενο :p

ο κωδικος για το test mode ειναι ο εξης:

*#8999*8378#

:)

ο κωδικος για το test mode ειναι ο εξης:

*#8999*8378#

:)

Αυτός ο κωδικός λειτουργούσε για πολλά χρόνια σε όλα τα κινητά της Samsung, στο U600 όμως δε κάνει τίποτα...

CR electronics

Βρε παιδια, κανενα κωδικο που να δυναμωνει την ενταση του ηχειου για να ακουγονται καλυτερα τα ringtones εχει βρει κανεις;Γιατι οσο κι αν αυξανω τα db των mp3's με το nero, οταν εχει λιγο θορυβο συνεχεια χανω κλησεις!:O
[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτός ο κωδικός λειτουργούσε για πολλά χρόνια σε όλα τα κινητά της Samsung, στο U600 όμως δε κάνει τίποτα...

οπως ειπα και πιο πανω λειτουργει κανονικα για το Ε590, ενω δεν ηξερα αν θα λειτουργησει στο u600... :cool:

δοκιμασε να τον γραψεις: *#9998*8378#

ισως να δουλεψει ετσι... :O

paidia emena xafnika simera to u600 m emfanise ena provlima kai thelo ti voitheia sas.. xafnika stamatisan na douleuoun ta touch koubia kai to kentriko xoris logo.. mono ta numera douleuoun..eno deixnei oti patiountai ta touch den kanoun tpt... xerete ti einai???? entelos xafnika stamatisan na douleuoun..
By Order of The Peaky Blinders..

οπως ειπα και πιο πανω λειτουργει κανονικα για το Ε590, ενω δεν ηξερα αν θα λειτουργησει στο u600... :cool:

δοκιμασε να τον γραψεις: *#9998*8378#

ισως να δουλεψει ετσι... :O

με αυτόν τον τρόπο γράφει:

"8378 Εσφαλμένη καταχώρηση"

CR electronics

Οοοο παιδες .,.εφαγα την πρωτη μου ηττα!:(

ενας απο τους λογους που πηρα το κινητο αυτο ηταν το document viewer ..γιατι παιζω πολυ με pdf κ τετοια ..μα αρεσει να κραταω υπηρεσιες προγραμμα κ αλλες ακυρες λιστες εκει μεσα.

κ σημερα μιας κ εγραφα 1 θεωρητικο μαθημα ειπα να κανω σε pdf 1 κεφαλαιο ..με τα απολυτω σημαντικα ..anyway το αρχειο βγηκε περι το 1.1mb ... κ παω να το ανοιξω κ γραφει "μνημη εξαντληθηκε" k εμφανισε τις πρωτες 3 σελιδες κ μετα ψοφος ..τπτ .. ουτε γραμα απο τις υπολοιπες 20σελιδες

Δοκιμασα να το κανω ppt η αλλο αρχειο ...κ παλι τα ιδια ...απο οτι φαινετε μολις το αρχειο υπερβει τα 500κβ περιπου .. ψοφαει η μνημη:(

ξενερωσα εντελως κριμα ....οκ θα μου πειτε ..τι λε ρε φιλε... δεν μας ****** με το pdf: πανε παρε pDA.(μου τη σπανε οι παντοφλε):O .. αλλα το περιμενα πως κ πως...κ εχει 1 interface για τον viewer αλλο πραμα ..

ξερετε κανα tip για το πως να αυξυσω την cache του η οπια μνημη χρησιμοποιειτε? ...δεν εχω βαλει κ μνημη εξτρα, ειμαι μονο με τα 60mb της συσκευης, αλλα κ παλι δεν νομιζω να φταει αυτο.

free games exei sto http://www.mobile9.com phgaine se auto to link http://gallery.mobile9.com/c/softwares/1/?fi=43&kw=240x320 k exei games se analush katallhlh gia to samsung alla prepei na ta dokimaseis gia na deis an ola paizoun.egw pantws osa exw ta exw katevasei apo ekei

παιδες αν πουλαει κανενας το U600 του ας μου στειλει ενα ΡΜ...ευχαριστω

http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002

Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde

το μονο κακο που εχει το κινητο ειναι οτι εχει την ιδια θυρα υποδοχης και για φορτιστη και για hands free.απαραδεκτο

το μονο κακο που εχει το κινητο ειναι οτι εχει την ιδια θυρα υποδοχης και για φορτιστη και για hands free.απαραδεκτο

σε πολλές συσκευές δυστυχώς ισχύει αυτό ειδικά σε αυτές με mini usb, αλλά εντάξει μικρό το κακό δεν είναι και τίποτα σπουδαίο.

[sigpic][/sigpic]

I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000

Βρε παιδια, κανενα κωδικο που να δυναμωνει την ενταση του ηχειου για να ακουγονται καλυτερα τα ringtones εχει βρει κανεις;Γιατι οσο κι αν αυξανω τα db των mp3's με το nero, οταν εχει λιγο θορυβο συνεχεια χανω κλησεις!:O

Στη σελίδα 58 θα βρεις απάντηση μου σε κάποιο φίλο που είχε το ιδιο πρόβλημα .Θες κανονικό Sound Editor για να έχεις σωστή αύξηση

της έντασης

Δεν ξέρω με τι εργαλείο του Nero το κάνει ο alfa3delta πάντως μπορεί να γίνει και με το Nero Wave Editor. Πας Volume -> Αλλαγή έντασης και αυξάνεις από εκεί τα db. Εγώ το έχω κάνει και έχει μια χαρά αποτέλεσμα!

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

• The title was changed to Samsung SGH-U600