tplas Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 Simera ekana aitisi foritotitas gia na gini diko mou. Ayto pou mou kani entiposi apo osa diavazo ine i bataria : to palio kinito mou (siemens cx-65)elege oti exi 250 hours stand by time kai kratai (meta apo 3 xronia) 4 meres me arketes klisis kai minimata. Giati auto to kinito lene oti exi 270 hours kai kratai 1,5 imera???? mas koroidevoun? Akoma den to pira k exo asximo proaisthima....;) Elpizo otan ftasi sta xeria mou na allakso gnomi.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panoshr Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 Μάλλον πατάς κουμπάκια καταλάθος χωρίς να το καταλαβαίνεις... π.χ το πληκτρολόγιο ξεκλειδώνει με το κουμπάκι που υπάρχει στην κορυφή.. στο wind plus μπαίνεις πατώντας το κεντρικό κουμπάκι.. (πάλι εύκολο).. και κλήσεις παίρνει μόνο του πατώντας καταλάθος τα πλήκτρα αφής.. όλα αυτά γίνονται συχνά αλλα σιγα σιγα τα συνηθίζεις :) :) Makari na itan etsi :( Dustuxws den kleidwnei pote, opoio koumpi kai na patisw patietai kanonika, akoma kai ta pliktra afis, akoma kai mesa stin tsepi :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί (έψαξα τις πρώτες 10 σελίδες και δεν βρήκα τίποτα) αν το αγοράσω απο το site pixmania.com που το έχει και σε μαύρο θα έχει ελληνικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostantinos19 Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 Simera ekana aitisi foritotitas gia na gini diko mou. Ayto pou mou kani entiposi apo osa diavazo ine i bataria : to palio kinito mou (siemens cx-65)elege oti exi 250 hours stand by time kai kratai (meta apo 3 xronia) 4 meres me arketes klisis kai minimata. Giati auto to kinito lene oti exi 270 hours kai kratai 1,5 imera???? mas koroidevoun? Akoma den to pira k exo asximo proaisthima....;) Elpizo otan ftasi sta xeria mou na allakso gnomi.. alo kinito ayto alli othoni an to exeis sta xeria s sinexia spatalas mpataria camera , fm , mp3 megali othoni. kai alla polla alo to siemens allo to samsung kai idika toso palio siemens katalabes??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finaldestiny86 Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 gia to 8ema ths mpatarias...an exete parathrhsei stis ru8miseis ths o8onhs h fwteinothta einai full opws k h katanalwsh mpatarias dld...opoios exei tos megalh anagkh th diarkeia ths mpatarias as th meiwsei k 8a dei ais8hta apotelesmata...egw sto nokia 6630 to ekana k apo th mia sxedon hmera pou kratage h diarkeia phge stis 2...!!! k me arketh xrhsh...!!! Παράθεση OΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑ LG KM900 http://d01.megashares.com/dl/6269b30/Flash%20KM900-finaldestiny86.rar ALBUM ARTS LGKM900 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=99 GMAIL SETTINGS http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=101 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa3delta Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 gia to 8ema ths mpatarias...an exete parathrhsei stis ru8miseis ths o8onhs h fwteinothta einai full opws k h katanalwsh mpatarias dld...opoios exei tos megalh anagkh th diarkeia ths mpatarias as th meiwsei k 8a dei ais8hta apotelesmata...egw sto nokia 6630 to ekana k apo th mia sxedon hmera pou kratage h diarkeia phge stis 2...!!! k me arketh xrhsh...!!! Εχεις δικιο finaldestiny86 το εκανα κι εγω στο k750i και ειχα μια μερα ακομη μπαταρια.Ομως το εκανα και στο U600 απο την πρωτη μερα που το πηρα και ... τζιφος.Δεν παρατηρησα καμια διαφορα ( αντε να αυξηθηκε η αυτονομια μερικες ωρες ).Εξακολουθει να κραταει με μετρια χρηση 2,5-3 μερες.Δεν με νοιαζει ομως, το συνηθησα και το φορτιζω μολις παει στη μια γραμμη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tittos Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 sto diko mou u600 apo tin imera pou to agorasa iparxi to ikonidio to gprs sto pano meros tis othonis ke den svinei pote kai se sas etsi ine? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmihalis Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 και σε εμένα έτσι ήταν αλλά το έσβησα (και από τότε, η μπαταρία κρατάει περισσότερο). Αυτό μπορείς να το κάνεις από το κρυφό μενού που εμφανίζετε πληκτρολογώντας *#4777*8665# Παράθεση Γεννήθηκα χωρίς να θέλω. Θα πεθάνω χωρίς να θέλω. Αφήστεμε να ζήσω όπως θέλω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiss1 Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 Γεια σας Ομολογώ ότι είναι ένα πολύ όμορφο στιλάτο τηλέφωνο με κάπως αρνητικό την όχι μεγάλη αυτονομία του. Κρατάει με φυσιολογικές συνθήκες 2-3 μέρες.Το μάξιμουμ 3 ολόκληρες μέρες.:cry: Κάπου διάβασα ότι αν σβήσουμε το εικονίδιο gprs κρατάει λίγο περισσότερο η μπαταρία. Ποιο είναι αυτό το εικονίδιο, τι συμβολίζει;;; και αν το σβήσουμε έχει καμιά επίπτωση στο κινητό;;; :!: Μπορείτε να μου πείτε σας παρακαλώ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmihalis Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 Το εικονίδιο εμφανίζετε δίπλα στην ένταση σήματος, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και συμβολίζετε με το λατινικό γράμμα g. Εάν το σβήσεις δεν έχει καμία μα καμία επίπτωση στο κινητό. Απλός δε θα μπορείς να συνδεθείς μέσω gprs. Παράθεση Γεννήθηκα χωρίς να θέλω. Θα πεθάνω χωρίς να θέλω. Αφήστεμε να ζήσω όπως θέλω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiss1 Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 Το εικονίδιο εμφανίζετε δίπλα στην ένταση σήματος, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και συμβολίζετε με το λατινικό γράμμα g. Εάν το σβήσεις δεν έχει καμία μα καμία επίπτωση στο κινητό. Απλός δε θα μπορείς να συνδεθείς μέσω gprs. Γεια σας Το δικό μου κινητό δεν έχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα δίπλα στην ένταση του σήματος στην αριστερά πλευρά. Είναι μόνο το εικονίδιο κατά πόσο δυνατό ή όχι σήμα πιάνω. τίποτα απολύτως. Δεν με ενδιαφέρει ΚΑΘΟΛΟΥ η σύνδεση με ιντερνετ (wap) και τέτοια Άρα σημαίνει ότι δεν έχω το εικονίδιο gprs και έχω μια σχετική οικονομία στην μπαταρία;;;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 Το εικονίδιο εμφανίζετε δίπλα στην ένταση σήματος, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και συμβολίζετε με το λατινικό γράμμα g. Εάν το σβήσεις δεν έχει καμία μα καμία επίπτωση στο κινητό. Απλός δε θα μπορείς να συνδεθείς μέσω gprs. Πως εμφανίζεται ξανά αν το αφαιρέσουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa3delta Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 Πως εμφανίζεται ξανά αν το αφαιρέσουμε? Με τον ιδιο τροπο που το αφαιρεσες (επιλογη 1.GPRS attach),αλλα μην στεναχωριεσαι, μολις κλεισεις το κινητο και το ξαναναψεις...ωωωπ να το παλι εκει το G στη θεση του.Αρα καθε φορα που αναβεις μαλλον πρεπει να ξανακανεις τη διαδικασια να το αφαιρεσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 Με τον ιδιο τροπο που το αφαιρεσες (επιλογη 1.GPRS attach),αλλα μην στεναχωριεσαι, μολις κλεισεις το κινητο και το ξαναναψεις...ωωωπ να το παλι εκει το G στη θεση του.Αρα καθε φορα που αναβεις μαλλον πρεπει να ξανακανεις τη διαδικασια να το αφαιρεσεις. Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gr_hunter Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 το βράδυ βγάζει καλές φωτογραφίες??Μπορεί να βάλει κάποιος μία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthos21 Δημ. August 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2007 νομιζω οτι εχει προβλημα το κινητο! οταν παω να βγαλω φωτογραφια και παταω να ενεργοποιηθει το φλας δεν μου ανοιγει αυτοματα αλλα μολις πατησω το κουμπι που βγαζει τη photo μονο τοτε βγαινει και μετα κλεινιε παλι. δηλαδη στο σκοταδι δεν μπορω να δω τι βγαζω παρα μονο οταν βγει η photo. και επισης δεν μπορω να ζουμαρω με τα πληκτρα της εντασης μονο απο το κεντρικο κουμπι. εχετε καμμια λυση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmihalis Δημ. August 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2007 Αρα καθε φορα που αναβεις μαλλον πρεπει να ξανακανεις τη διαδικασια να το αφαιρεσεις. Μια φορά γίνετε η διαδικασία και δε ξαναβγένει το εικονίδιο. Μόνο εάν πας και το ενεργοποιήσεις ξανά θα εμφανιστεί πάλι. Όσες φορές και να το ανάψεις ή το σβήσεις;) Βάζεις το κωδικό και απο το μενου που θα βγει παταμε την επιλογή 9. GPRS Setting και μετά πατάμε την επιλογή 1. Μη αυτοματη επισυναψη Παράθεση Γεννήθηκα χωρίς να θέλω. Θα πεθάνω χωρίς να θέλω. Αφήστεμε να ζήσω όπως θέλω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tittos Δημ. August 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2007 to pdp i einai?ke ola auta ta pragmata giati einai krifa? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa3delta Δημ. August 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2007 Μια φορά γίνετε η διαδικασία και δε ξαναβγένει το εικονίδιο. Μόνο εάν πας και το ενεργοποιήσεις ξανά θα εμφανιστεί πάλι. Όσες φορές και να το ανάψεις ή το σβήσεις;) Βάζεις το κωδικό και απο το μενου που θα βγει παταμε την επιλογή 9. GPRS Setting και μετά πατάμε την επιλογή 1. Μη αυτοματη επισυναψη Σωστος!!!Δεν το ηξερα και εβαζα κατευθειαν 2.GPRS detach κι ετσι το αφαιρουσε προσωρινα και μολις το αναβα ξαναεμφανιζοταν.Ευχαριστω.:up: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa3delta Δημ. August 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2007 νομιζω οτι εχει προβλημα το κινητο! οταν παω να βγαλω φωτογραφια και παταω να ενεργοποιηθει το φλας δεν μου ανοιγει αυτοματα αλλα μολις πατησω το κουμπι που βγαζει τη photo μονο τοτε βγαινει και μετα κλεινιε παλι. δηλαδη στο σκοταδι δεν μπορω να δω τι βγαζω παρα μονο οταν βγει η photo. και επισης δεν μπορω να ζουμαρω με τα πληκτρα της εντασης μονο απο το κεντρικο κουμπι. εχετε καμμια λυση; Αυτο δεν ειναι προβλημα του δικου σου κινητου μονο .Ετσι δουλευουν ολα,δυστυχως:cry:.Δεν εχει φως πριν τη φωτογραφιση,μονο με το κλικ! Ουτε ζουμ με τα πλαϊνα πληκτρα,μονο με το μεσαιο πολυπληκτρο.Παντος αν θες φακο, με ανοικτο το slide κρατας πατημενο το πλαϊνο + ή - για ενα sec και το αναβεις ή το σβηνεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1007 Δημ. August 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2007 Yπάρχει τρόπος να αυξήσω την ένταση από το ηχείο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scolopax Δημ. August 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2007 τεεεεεελος .. το διαβασα ολο το thread!! το πηρα κ γω το κιν. αλλα με εχει ξενερωσει γιατι δεν συνδεετε με τιποτα στο PC ουτε στο λαπτοπ... τρεχω Vista .. το εγκατεστησα το PC suite αλλα τιποτα . το βλεπει μονο οταν το σεταρω ως Media player (η καπως ετσι) με το που βαζω το καλωδιο τωρα δοκιμαζω reinstall drivers & suite κ θα δω τι θα γινει! .... τωρα κανει updates .... μπααα τα ιδια! πεταει αμεσως ο connection wizzard οτι "COM server registration failed. Please restart system" κ απο ¨πισω¨ η σουιτα πεταει "Failed to communicate with Connection manager" το κινητο ομως αναγνωριζετε κανονικα κ φαινεται ως samsung mobile ..etc ston device manager. any advise? απ'οτι βλεπω μαλλον δεν παλευετε το κινητο σε Vista .. μαλλον θα περιμενω ΚΑΙ για το κινητο να βγει updated version! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexism Δημ. August 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2007 Αγορασα δωρο το u-600 στην γυναικα μου και εχει τις εξης αποριες: Πως μπορει να ταξινομησει τις επαφες της που μετεφερε κατα επωνυμο, αφου το τηλεφωνο τις ταξινομει κατα ονομα; Στην αποστολη μηνυματων υπαρχει η δυνατοτητα να λαμβανει αναφορα παραδοσης του μηνυματος; Τελος, στην ρυθμιση του ηχου των πληκτρων πως βγαινει αυτο το ξυλοφωνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis74 Δημ. August 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2007 Αγορασα δωρο το u-600 στην γυναικα μου και εχει τις εξης αποριες: Πως μπορει να ταξινομησει τις επαφες της που μετεφερε κατα επωνυμο, αφου το τηλεφωνο τις ταξινομει κατα ονομα; Στην αποστολη μηνυματων υπαρχει η δυνατοτητα να λαμβανει αναφορα παραδοσης του μηνυματος; Τελος, στην ρυθμιση του ηχου των πληκτρων πως βγαινει αυτο το ξυλοφωνο; αλεξη κι εγω το ψαχνω αν μπορει να ταξινομησει κατα επιθετο αλλα δεν το βρισκω νομιζω δεν μπορει για τα μηνύματα θα πας στο μενού των μηνυμάτων στις ρυθμισεις και απο εκει στα μηνύματα κειμενου και απο εκει στις επιλογές αποστολης το ξυλόφωνο δεν βγαίνει απλα το χαμηλώνεις με το πλαϊνό κουμπί τις έντασης στο μεδεν και δεν το ακούς πλέον Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/509679 Α.Ε.Λ = Αγάπη Έρωτας Λατρεία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. August 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2007 Το πρόβλημα που έχω με το κινητό είναι πως οταν σχεδον τελειώνει η μπαταρία του, σβήνει αμέσως ξαφνικά χωρίς προειδοποιήση! Απότομα! Τί προτείνετε να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts