sarakiniotis Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 Είμαι και γώ νέος χρήστης του U600. Εψαξα όλες τισ συζητήσεις αλλά δεν πρόσεξα κάτι που να απαντά την ερώτηση μου 1) έκανα detch gprs (*#4777 .......κ.λ.π) και το G βγήκε απο την οθόνη. Κατόπιν πάτησα κατα λάθος το "i" , και ξανα έμεινε το G . Τώρα προσπαθώ να ξανατρέξω το detach gprs (*#4777 .......κ.λ.π), αλλά δεν μπαίνει καθόλου στο μενού για να κάνω detach . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa3delta Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 Είμαι και γώ νέος χρήστης του U600. Εψαξα όλες τισ συζητήσεις αλλά δεν πρόσεξα κάτι που να απαντά την ερώτηση μου 1) έκανα detch gprs (*#4777 .......κ.λ.π) και το G βγήκε απο την οθόνη. Κατόπιν πάτησα κατα λάθος το "i" , και ξανα έμεινε το G . Τώρα προσπαθώ να ξανατρέξω το detach gprs (*#4777 .......κ.λ.π), αλλά δεν μπαίνει καθόλου στο μενού για να κάνω detach . Αν έκανες σωστά την απενεργοποίηση του gprs τότε κάθε φορά που χρειάζεται το ενεργοποιεί το τηλέφωνο μόνο του αλλά παραμένει για λίγη ώρα μετά αφού τελειώσει την απαιτούμενη εργασία. Λογικά πρέπει λοιπόν να σου έσβησε μετά από μερικά λεπτά. Τώρα για το κρυφό μενού δεν ξέρω γιατί δεν στο τρέχει, εμένα δουλεύει κανονικά. Δοκίμασε να κάνεις επανεκκίνηση του τηλεφώνου μήπως ξεμπλοκάρει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarakiniotis Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 Αν έκανες σωστά την απενεργοποίηση του gprs τότε κάθε φορά που χρειάζεται το ενεργοποιεί το τηλέφωνο μόνο του αλλά παραμένει για λίγη ώρα μετά αφού τελειώσει την απαιτούμενη εργασία. Λογικά πρέπει λοιπόν να σου έσβησε μετά από μερικά λεπτά. Τώρα για το κρυφό μενού δεν ξέρω γιατί δεν στο τρέχει, εμένα δουλεύει κανονικά. Δοκίμασε να κάνεις επανεκκίνηση του τηλεφώνου μήπως ξεμπλοκάρει. Ευχαριστώ , αλλά το έχω σβήσει και ανοίξει πολλές φορές . Το G παραμένει εδώ και μια βδομάδα στη θέση του , και το μενού του detach gprs δεν τρέχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 Αν έκανες σωστά την απενεργοποίηση του gprs τότε κάθε φορά που χρειάζεται το ενεργοποιεί το τηλέφωνο μόνο του αλλά παραμένει για λίγη ώρα μετά αφού τελειώσει την απαιτούμενη εργασία. Λογικά πρέπει λοιπόν να σου έσβησε μετά από μερικά λεπτά. Τώρα για το κρυφό μενού δεν ξέρω γιατί δεν στο τρέχει, εμένα δουλεύει κανονικά. Δοκίμασε να κάνεις επανεκκίνηση του τηλεφώνου μήπως ξεμπλοκάρει. Κρυφό μενού;Υπάρχει τέτοιο πράγμα;Μα καλά εγώ που ζω:p;Μπορείς να μου πεις πως ενεργοποιείται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarakiniotis Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 Κρυφό μενού;Υπάρχει τέτοιο πράγμα;Μα καλά εγώ που ζω:p;Μπορείς να μου πεις πως ενεργοποιείται; Samsung u600 codes Here are some codes for the U600. Use them with care because if you use them wrong they can damage your phone! *#0228# This code will allow you to check the battery status of your Mobile by pushing down 2 times! *#1234# This code will allow you to check your firmware version! *#4777*8665# This code brings you in a special menu where you can detach your gprs to improve your battery life! *#0842# This code will test the vibration function of your mobile *#9998*4678255# This code will allow you to install java games on your U600 mobile Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 Samsung u600 codes Here are some codes for the U600. Use them with care because if you use them wrong they can damage your phone! *#0228# This code will allow you to check the battery status of your Mobile by pushing down 2 times! *#1234# This code will allow you to check your firmware version! *#4777*8665# This code brings you in a special menu where you can detach your gprs to improve your battery life! *#0842# This code will test the vibration function of your mobile *#9998*4678255# This code will allow you to install java games on your U600 mobile Ευχαριστώ!Ειδίκα αυτό με το detach του gprs αν όντως αυξάνει τη διάρκεια της μπαταρίας είναι πολύ καλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa3delta Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 Ευχαριστώ , αλλά το έχω σβήσει και ανοίξει πολλές φορές . Το G παραμένει εδώ και μια βδομάδα στη θέση του , και το μενού του detach gprs δεν τρέχει. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει γίνει και δεν σου δουλεύει το κρυφό μενού. Πάντως δεν αρκεί να κάνεις απλά 2.GPRS Detach, αλλά πρέπει από το 9.GPRS Setting να επιλέξεις 2.Αυτόματη επισύναψη για να αναβοσβήνει αυτόματα το GPRS. Ίσως πρέπει να του τραβήξεις ένα hard reset (*2767*3855#) για να ξεμπλοκάρει το κρυφό μενού, αλλά ΠΡΟΣΟΧΗ χάνονται όλα τα προσωπικά δεδομένα. Κράτα back up πριν το κάνεις!:!: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarakiniotis Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει γίνει και δεν σου δουλεύει το κρυφό μενού. Πάντως δεν αρκεί να κάνεις απλά 2.GPRS Detach, αλλά πρέπει από το 9.GPRS Setting να επιλέξεις 2.Αυτόματη επισύναψη για να αναβοσβήνει αυτόματα το GPRS. Ίσως πρέπει να του τραβήξεις ένα hard reset (*2767*3855#) για να ξεμπλοκάρει το κρυφό μενού, αλλά ΠΡΟΣΟΧΗ χάνονται όλα τα προσωπικά δεδομένα. Κράτα back up πριν το κάνεις!:!: Το κρυφό μενου του GPRS το βλέπω , αλλά για 1 δευτερόλεπτο , μετά χάνεται και δεν προλαβαινω να κάνω τίποτα !!:confused::confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa3delta Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 Το κρυφό μενου του GPRS το βλέπω , αλλά για 1 δευτερόλεπτο , μετά χάνεται και δεν προλαβαινω να κάνω τίποτα !!:confused::confused: Αυτό είναι πολύ περίεργο.:confused:Δεν μπορώ να εξηγήσω τι φταίει.:cry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarakiniotis Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 Ενα άλλο πρόβλημα , που πιθανόν να μην φταίει το u600 , είναι το εξής : Αγόρασα μια Transcend 2gb , και απο το τηλέφωνο μπορώ και κάνω αντiγραφές , προς και απο την Transcend. Μόλις συνδεθώ στο Pc (winxp) , ξεκινάω την αντιγραφή προς την μνήμη και μετά απο 3-4 mp3 , το Pc πάυει να βλέπει την μνήμη σαν εξωτερικό δίσκο, και αναγκαζομαι να βγάλω το Usb και να το ξαναβάλω , έτσι ώστε να ξαναδεί την μνήμη σαν εξωτερικό δίσκο. Και αυτό γίνεται μέχρι να καταφέρω να γεμίσω την μνήμη. καμμιά ιδέα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarakiniotis Δημ. July 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2008 Ενα άλλο πρόβλημα , που πιθανόν να μην φταίει το u600 , είναι το εξής : Αγόρασα μια Transcend 2gb , και απο το τηλέφωνο μπορώ και κάνω αντiγραφές , προς και απο την Transcend. Μόλις συνδεθώ στο Pc (winxp) , ξεκινάω την αντιγραφή προς την μνήμη και μετά απο 3-4 mp3 , το Pc πάυει να βλέπει την μνήμη σαν εξωτερικό δίσκο, και αναγκαζομαι να βγάλω το Usb και να το ξαναβάλω , έτσι ώστε να ξαναδεί την μνήμη σαν εξωτερικό δίσκο. Και αυτό γίνεται μέχρι να καταφέρω να γεμίσω την μνήμη. καμμιά ιδέα ? OK !! Βρήκα την λύση .. Αλλαξα θύρα Usb στο PC !!:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 καλησπερα ειμαι κατοχος του sony ericsson k810 και θελω τωρα με επιδοτηση που εχω να αγορασω καποιο samsung και ειμαι μεταξυ αυτων : u600i-g600i-d880i-d900i . τι προτεινετε??? βασικα θελω μικρο δεικτη sar , ημερολογιο με υπενθυμισεις και συγχρονισμο με outlook, αξιοπρεπεις φωτο, παιχνιδια , να μπορει να συνεργαζεται με Bt ακουστικο της nokia που εχω, να εχει για ηχο τραγουδια mp3 και να ακουγονται καπως δυνατα μαζι με δονηση.. αυτα !!! δεν νομιζω να ζηταω πολλα!!! εχω διαβασει διαφορα στα αντιστοιχα forum και ξανα κανω εδω την ερωτηση γιατι στο φορουμ του 900 δεν απαντησε κανεις ακομη!!! Ευχαριστω εκ των προτερων για οποια απαντηση!! Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 καλησπερα ειμαι κατοχος του sony ericsson k810 και θελω τωρα με επιδοτηση που εχω να αγορασω καποιο samsung και ειμαι μεταξυ αυτων : u600i-g600i-d880i-d900i . τι προτεινετε??? βασικα θελω μικρο δεικτη sar , ημερολογιο με υπενθυμισεις και συγχρονισμο με outlook, αξιοπρεπεις φωτο, παιχνιδια , να μπορει να συνεργαζεται με Bt ακουστικο της nokia που εχω, να εχει για ηχο τραγουδια mp3 και να ακουγονται καπως δυνατα μαζι με δονηση.. αυτα !!! δεν νομιζω να ζηταω πολλα!!! εχω διαβασει διαφορα στα αντιστοιχα forum και ξανα κανω εδω την ερωτηση γιατι στο φορουμ του 900 δεν απαντησε κανεις ακομη!!! Ευχαριστω εκ των προτερων για οποια απαντηση!! Λοιπόν δεν θα σου πρότεινα το u600.Το θέμα της μικρής μπαταρίας είναι πολύ σπαστικο.Όπως και το χαμηλό ηχείο του.Κατά τη γνώμη μου κοίτα στο θέμα του G600 και ρώτα για το outlook και τα άλλα πράγματα που σε ενδιαφέρουν.Αν αυτά που σου πουν σε καλύψουν πάρτο καθώς το έχει ένας και ένας γνωστός μου και εχει μείνει απόλυτα ικανοποιημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxer Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 Μήπως ξέρει κανεις αν υπάρχει ειδοποιηση κλήσης για τις αναπάντητες; δεν εννοώ να σου έρχεται sms, αλλά να έχει κάποιο ηχητικο ή φωτεινό σημα, για τις κλησεις που δεν εχουν απαντηθεί, χωρις να χρειαζεται να κοιτάξεις την οθονη. οπως εχει για τα sms για παραδειγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pathos Δημ. July 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 γεια χαρα σε ολους!! ξερω οτι πολλοι θα γελασετε με την ερωτηση μου, αλλα ρε παιδια δεν τα παω πολυ καλα με την τεχνολογια των κινητων...τι ειναι το gprs?? που χρησιμευει και πως χρησιμοποιειται στο συγκεκριμενο τηλεφωνο?? το πηρα σημερα με επιδοτηση αλλα δεν ηξερα οτι εχει και τετοιο πραγμα..ευχαριστω εκ των προτερων και ελπιζω να μην κουρασα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariposa Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Καλημέρα κι από μένα..... Κι εγώ πήρα πρόσφατα το U600 και δεν μπορώ να βρω από πού ενεργοποιείται το Τ9. Any help; Επίσης 2-3 μέρες αφού το πήρα έχει αλλάξει από μόνο του το πρώτο γράμμα από κάποιες επαφές. Πχ κάποια Β τα έκανε 9, κάποια Λ τα έκανε @, κάποια Θ τα έκανε <, τα Δ :, κλπ κλπ. Το περίεργο είναι ότι δεν το έκανε σε όλα. Μήπως έχει κάποιος αντίστοιχο πρόβλημα; Η ώρα πως εμφανίζεται στο screensaver; Tnx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Καλημέρα κι από μένα..... Κι εγώ πήρα πρόσφατα το U600 και δεν μπορώ να βρω από πού ενεργοποιείται το Τ9. Any help; Επίσης 2-3 μέρες αφού το πήρα έχει αλλάξει από μόνο του το πρώτο γράμμα από κάποιες επαφές. Πχ κάποια Β τα έκανε 9, κάποια Λ τα έκανε @, κάποια Θ τα έκανε <, τα Δ :, κλπ κλπ. Το περίεργο είναι ότι δεν το έκανε σε όλα. Μήπως έχει κάποιος αντίστοιχο πρόβλημα; Η ώρα πως εμφανίζεται στο screensaver; Tnx Αν και δεν το έχω μαζι μου πλέον νομίζω οτι το Τ9 ενεργοποιείται εάν κρατήσεις πατημένο το #(δίεση).Επίσης νομίζω πως δεν γίνεται να εμφανίζεται η ώρα στο screensaver.Στο άλλο πρόβλημα που έχεις, ίσως να μην αναγνωρίζει το κινητό την γραμματοσειρά.Απαντώ σε όλα με επιφύλαξη καθώς το είχα για 3ο και δεν πολυασχολήθηκα μαζί του:O. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saritav Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 na kanw mia erwtisi? i mpataria krataei gyrw stis 2 meres me bt energopoiimeno,omilia kamia wra/day kai peripou 5 sms/day? Episis mporoume na kanoume anavathmisi wste na mpainoun ta themes pou exoun ta samsung g600 ktl? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 na kanw mia erwtisi? i mpataria krataei gyrw stis 2 meres me bt energopoiimeno,omilia kamia wra/day kai peripou 5 sms/day? Episis mporoume na kanoume anavathmisi wste na mpainoun ta themes pou exoun ta samsung g600 ktl? Το δικό μου δεν κρατούσε τόσο σε καμία περίπτωση.Και νομίζω πως δεν μπορείς να αλλάξεις θέμα.Θα πρέπει να αρκεστείς στα 2 προεγκατεστημένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Miltermann Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Παιδες, Μόλις πριν δυο μέρες πήρα το Samsung U600 σε μαύρο κ χρυσό αλλα δυστυχώς δεν ειναι για τα δικά μου γούστα. Οποιος ενδιαφέρεται, pm me, το πουλάω σε καλή τιμούλα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saritav Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 Paidia ipostirizei to tilefwno eggrafi apo radio se mp3 opws to samsung g600? Episis posa sms apothikeyei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 Paidia ipostirizei to tilefwno eggrafi apo radio se mp3 opws to samsung g600? Episis posa sms apothikeyei? Αποθηκεύει συνολικά 1000 sms.Αν θυμάμαι καλά δεν υποστηρίζει εγγραφη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saritav Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 paidia to cd pc studio einai simvato me ta vista? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 paidia to cd pc studio einai simvato me ta vista? Ναι είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pathos Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 ρε παιδια μια βοηθεια σας παρακαλω!! δεν υπαρχουν ρυθμισεις για το handsfree?? δεν ακουγεται ο ηχος κλησης στο ακουστικο οταν με καλουν και επιπλεον ακομα κι οταν το καταλαβαινω απο την δονηση στην τσεπη μου, οταν ειμαι πανω στη μηχανη, παταω το κουμπι του handsfree να ανοιξει αλλα τιποτα!! please αν μπορειτε βοηθηστε ειναι πολυ σημαντικο για μενα το καταραμενο handsfree.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts