eon Δημ. October 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2007 Λέω να παο να τo αγοράσω σήμερα... Αξίζει η να ψάξω σε κάτι άλλο? Τι μου προτείνεται στα χρήματα του? Παράθεση Never Settle 3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. October 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2007 Από μένα, τα αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω, ειδικά τώρα που πήγε στα 289€... Αν ψάχνεις κάτι σε αυτό το στυλ, παρ' το! Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeTeD Δημ. October 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2007 Παιδιά έχω και μια αγγελία πώλησης του U600 Blue που τρέχει εδώ, αγορασμένο χτές, για όποιον ενδιαφέρεται: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=185124 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garet Δημ. October 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2007 Φίλοι το έχω στα χέρια μου εδώ και δυο μέρες. Πραγματικά πολύ ωραίο τηλέφωνο. Τα πλεονεκτήματά του και τα μεινεκτήματά του έχουν αναφερθεί πολλές φορές. Εγώ θα σταθώ μονάχα στο κάλυμμα της υποδοχής του καλωδίου. Νονίζω ότι είναι το πιο αδύνατο σημείο του. Σε καμιά δεκαριά μέρες το πολύ θα έχει κοπεί :p. ... και μια ερώτηση. Έχω εγκαταστήσει το PC Studio σε δύο υπολογιστές (ένας με Vista ultimate και ένας με XP home service pack 2) Εννοείται ότι σε κάθε υπολογιστή έβαλα και την κατάλληλη έκδοση του προγράμματος και του usb driver. To πρόβλημα είναι ότι σε κανένεν δε μπορώ να συνδέσω το κινητό. Σ' αυτόν με τα vista μετά από 30'' εμφανίζεται μήνυμα ότι δεν έχω συνδέσει το κινητό στον υπολογιστή, στο δε δεύτερο προσπαθεί να συνδεθεί αταλείωτα (πάνω από 10 λεπτά) χωρίς να γίνεται τπτ οπότε κλείνω εγώ το πρόβλημα. Any help??? :( Παράθεση Εάν οι άνθρωποι πάντα ακολουθούσαν τον κοινό νου, εμείς μέχρι σήμερα θα σερνόμασταν στα τέσσερα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. October 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2007 Φίλοι το έχω στα χέρια μου εδώ και δυο μέρες. Πραγματικά πολύ ωραίο τηλέφωνο. Τα πλεονεκτήματά του και τα μεινεκτήματά του έχουν αναφερθεί πολλές φορές. Εγώ θα σταθώ μονάχα στο κάλυμμα της υποδοχής του καλωδίου. Νονίζω ότι είναι το πιο αδύνατο σημείο του. Σε καμιά δεκαριά μέρες το πολύ θα έχει κοπεί :p. Μπάααα! Don't worry!! Τα φαινόμενα απατούν!! Δεν πρόκειται να πάθει τίποτα! Και το D900 είχε το ίδιο σύστημα αλλά έχει κλείσει χρόνο και δεν έχει πάθει τπτ!! Και το U600 μια χαρά το βλέπω!! Εξαιρούνται οι περιπτώσεις ανοίγματος με μαχαίρι, μαστιγώματος και εξαιρετικής γκαντεμιάς!!!!!!:p:p ... και μια ερώτηση. Έχω εγκαταστήσει το PC Studio σε δύο υπολογιστές (ένας με Vista ultimate και ένας με XP home service pack 2) Εννοείται ότι σε κάθε υπολογιστή έβαλα και την κατάλληλη έκδοση του προγράμματος και του usb driver. To πρόβλημα είναι ότι σε κανένεν δε μπορώ να συνδέσω το κινητό. Σ' αυτόν με τα vista μετά από 30'' εμφανίζεται μήνυμα ότι δεν έχω συνδέσει το κινητό στον υπολογιστή, στο δε δεύτερο προσπαθεί να συνδεθεί αταλείωτα (πάνω από 10 λεπτά) χωρίς να γίνεται τπτ οπότε κλείνω εγώ το πρόβλημα. Any help??? :( Ξανακάνε τη σύνδεση ή δοκίμασε να βγάλεις και να ξαναβάλεις το usb καλώδιο. Κι εμένα δεν μου το αναγνώρισε την 1η φορά αλλά με τη 2η το βρήκε!:) Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 Αγόρασα το κινητό σήμερα από το Πλαίσιο στην προσιτή τιμή των 289€. Εμφανισιακά είναι πολύ όμορφο και με εξέπληξε ευχάριστα το γεγονός ότι είναι πλέον ιδιαίτερα χρηστικό και πλήρες λειτουργιών (είχα άσχημη εμπειρία από παλαιότερο Samsung). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarckent Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 Αν και ειναι αρκετα επιρρεπη στις μικροφθορες (το φυλασω, το μεταφερω και το ακουμπαω μεσα ή επανω, αναλογα την περιπτωση σε θηκη "πουγκι" απο microfiber!!) Παράθεση Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostantinos19 Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 exo akoysi pos to til theli prpsoxo apo xtipimata i alitheia einai oti otan to pira prosexa mexri kai poy to akoympousa alla kinito einai logiko einai na poy pesi lipon edo kai 3 mines exei faei pano apo 10 toympes se tsimento plakaki kai aloy.. kai omos ego simadia fthoras den eida an ekseresis sto pano meros t kinitoy poy einai aposidero exei exei kati alla alloy den exei.... mexri ai 5 mpires epesan kapote kai akoma problhma den exei bgalei ego pisteyo pos etsi fenete to til ayto kai den e3inai toso ebestito Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarckent Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 Μιλας με "γεροπαραξενο" σε θεματα φθορας εδω....!! :) Παράθεση Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1974 Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 http://uk.samsungmobile.com/mobile_phone/sgh-g600/uis/index.jsp με καμερα 5megapixels και ολα τα γνωστα κολπα της samsung για ριξτε μια ματια :):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 http://uk.samsungmobile.com/mobile_phone/sgh-g600/uis/index.jsp με καμερα 5megapixels και ολα τα γνωστα κολπα της samsung για ριξτε μια ματια :):) Εβγαλε το Ραδιόφωνο ........... γιατί ? Δεν έβαλε wi-fi ...................... ξεχαστήκανε ? Δεν έβαλε voice recognition .... γιατί ? Δεν κάνουνε καμιά έρευνα αγοράς να δούνε τι θέλουν οι χρήστες ? Τι καινιούργιο μας πουλάει ? Τα 5 Mg pixels ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Knithil Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 Εβγαλε το Ραδιόφωνο ........... γιατί ? Δεν έβαλε wi-fi ...................... ξεχαστήκανε ? Δεν έβαλε voice recognition .... γιατί ? Δεν κάνουνε καμιά έρευνα αγοράς να δούνε τι θέλουν οι χρήστες ? Τι καινιούργιο μας πουλάει ? Τα 5 Mg pixels ? Ραδιόφωνο υπάρχει και το wifi τι δουλειά έχει σε ένα camera-fashion τηλέφωνο; :) Πολύ ενδιαφέρουσα συσκευούλα φαίνεται!:happy: Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garet Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 Μπάααα! Don't worry!! Τα φαινόμενα απατούν!! Δεν πρόκειται να πάθει τίποτα! Και το D900 είχε το ίδιο σύστημα αλλά έχει κλείσει χρόνο και δεν έχει πάθει τπτ!! Και το U600 μια χαρά το βλέπω!! Εξαιρούνται οι περιπτώσεις ανοίγματος με μαχαίρι, μαστιγώματος και εξαιρετικής γκαντεμιάς!!!!!!:p:p Ξανακάνε τη σύνδεση ή δοκίμασε να βγάλεις και να ξαναβάλεις το usb καλώδιο. Κι εμένα δεν μου το αναγνώρισε την 1η φορά αλλά με τη 2η το βρήκε!:) Στο PC με τα vista έκανα αυτό που είπες και δούλεψε τελικά. Thnx :lol::lol::lol: Τώρα απομένει και το άλλο :p Παράθεση Εάν οι άνθρωποι πάντα ακολουθούσαν τον κοινό νου, εμείς μέχρι σήμερα θα σερνόμασταν στα τέσσερα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garet Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 Αγόρασα το κινητό σήμερα από το Πλαίσιο στην προσιτή τιμή των 289€. Εμφανισιακά είναι πολύ όμορφο και με εξέπληξε ευχάριστα το γεγονός ότι είναι πλέον ιδιαίτερα χρηστικό και πλήρες λειτουργιών (είχα άσχημη εμπειρία από παλαιότερο Samsung). Γιατί ρε παιδιά δεν προτιμάτε το expansys? 270€ με τα μεταφορικά και παράδοση σε δύο μέρες. Παράθεση Εάν οι άνθρωποι πάντα ακολουθούσαν τον κοινό νου, εμείς μέχρι σήμερα θα σερνόμασταν στα τέσσερα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 Γιατί ρε παιδιά δεν προτιμάτε το expansys? 270€ με τα μεταφορικά και παράδοση σε δύο μέρες. Με ελληνικό μενού, manual κλπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik_salonika Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 gia sas pedes...molis xtes prosexa mia adinamia pou exei to u600 mou.gia kapoion apistefto logo den diatiri tin rithmisi 2048X1536 stin kamera kai opia ki an valo epistrefei apo mono tou stin xamiloteri 320X240 ...ara exo kamera 0.5mp.anti 3.2 pou diatheti..ti dialo mporei na fteei?yp opsin to xo ritmisei stin ypsili analisi alla auto moularonei stin 320X240....theli arage anabathmisi...kai an ne pou mporo na tin vro ...varieme na trexo stin antiprosopia... tha kanei 15 meres ekei...kata t alla mia xara tilefonaki einai...elafri grigoro kai mourato.euxaristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Knithil Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 gia sas pedes...molis xtes prosexa mia adinamia pou exei to u600 mou.gia kapoion apistefto logo den diatiri tin rithmisi 2048X1536 stin kamera kai opia ki an valo epistrefei apo mono tou stin xamiloteri 320X240 ...ara exo kamera 0.5mp.anti 3.2 pou diatheti..ti dialo mporei na fteei?yp opsin to xo ritmisei stin ypsili analisi alla auto moularonei stin 320X240....theli arage anabathmisi...kai an ne pou mporo na tin vro ...varieme na trexo stin antiprosopia... tha kanei 15 meres ekei...kata t alla mia xara tilefonaki einai...elafri grigoro kai mourato.euxaristo Νομίζω ότι βγάζεις φωτογραφίες για mms.. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. October 9, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 molis xtes prosexa mia adinamia pou exei to u600 mou.gia kapoion apistefto logo den diatiri tin rithmisi 2048X1536 stin kamera kai opia ki an valo epistrefei apo mono tou stin xamiloteri 320X240 ...ara exo kamera 0.5mp.anti 3.2 pou diatheti..ti dialo mporei na fteei?yp opsin to xo ritmisei stin ypsili analisi alla auto moularonei stin 320X240....theli arage anabathmisi... Νομίζω ότι βγάζεις φωτογραφίες για mms.. Ή αυτό που σου λέει ο φίλος μας, ή έχεις γεμίσει την μνήμη του κινητού σου και επιλέγει αυτόματα μικρότερο μέγεθος αρχείο (= χαμηλότερη ανάλυση) για να χωρέσει στην μνήμη... Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garet Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 Με ελληνικό μενού, manual κλπ; Όλα είναι (εκτός από το ΑΓΓΛΙΚΟ manual) στα ελληνικά. Φοράει την ελληνική έκδοση. Προφανώς στέλνουν το τηλέφωνο ανάλογα με τη χώρα που προέρχεται ο αγοραστής... Παράθεση Εάν οι άνθρωποι πάντα ακολουθούσαν τον κοινό νου, εμείς μέχρι σήμερα θα σερνόμασταν στα τέσσερα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeTeD Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 Εβγαλε το Ραδιόφωνο ........... γιατί ? Δεν έβαλε wi-fi ...................... ξεχαστήκανε ? Δεν έβαλε voice recognition .... γιατί ? Δεν κάνουνε καμιά έρευνα αγοράς να δούνε τι θέλουν οι χρήστες ? Τι καινιούργιο μας πουλάει ? Τα 5 Mg pixels ? Αυτό που έχω παρατηρήσει τόοοοσα χρόνια και συνεχώς δείχνει να επιβεβαιώνεται είναι το εξής: Μια εταιρεία έχει μια λίστα από 10άδες features. Ε, δεν πρόκειται να φτιάξει συσκευή ολοκληρωμένη. Σε κάθε μοντέλο επιλέγει να βάλει κάποια από αυτά (προφανώς, αναλόγως και σε πια κατηγορία απευθύνεται) και οπωσδήποτε θα αφήσει απ'έξω κάτι θεμελιώδες ή όχι και τόσο θεμελιώδες να σε ξενίζει. Πρέπει άλλωστε να σου λείπει κάτι για να μην το κρατήσεις και μια δεκαετία! Και να πάρεις το επόμενο. Που θα του λείπει κάτι άλλο :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarckent Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 Nowhere near as beutiful as the U600.... Αλλαξανε τα αφης με πιεστικα πληκτρα, το παχυνανε κλπ Παράθεση Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 Πρέπει άλλωστε να σου λείπει κάτι για να μην το κρατήσεις και μια δεκαετία! Και να πάρεις το επόμενο. Που θα του λείπει κάτι άλλο :lol: Σωστός ...... Καταναλωτική πολιτική . Αλλωστε το βλέπουμε σε όλο το φάσμα της προσφοράς αγαθών από αυτοκίνητα μέχρι μανταλάκια . Πάντως εμένα με βόλεψε το U600 . Μιά χαρά τηλεφωνάκι είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostantinos19 Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 paidia oti den exei to g 600 exei to g 800 toulaxiston ayta poy lipoyn apo to g 600 exei arketa t g 800 opos u 600 me u 700... tora to sygoyro einai pon otan leme na kanei i samsung ereuna agoras einai ligo blakies klasikes poy mono apo ellines mporei na tis akoyseis.. kseroyn poli kala tii kanoun alla kanenas apo emas den kserei mesa batheia tin eteria ti ginete kai giati t kanoyn ayto pantos to mono sygoyro einai oti einai thena stratigikis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garet Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 1) Κάτι πρέπει να έχεις κάνει λάθος, γιατί εγώ από τότε που το πήρα κάθε πρωί ξυπνάω με το ξυπνητήρι του κινητού ενώ όλο το βράδυ είναι κλειστό. :) 2) Πάνε στον ήχο υπενθύμισης και πάτα το μεσαίο κουμπάκι "i" και διάλεξε τον φάκελο που έχεις μέσα τον ήχο/τραγούδι που θέλεις..! Επιβεβαιώνω και εγώ ότι χτυπάει κανονικά όταν είναι κλειστό, είτε χρειάζεται pin για να ανοίξει, είτε όχι :lol: Παράθεση Εάν οι άνθρωποι πάντα ακολουθούσαν τον κοινό νου, εμείς μέχρι σήμερα θα σερνόμασταν στα τέσσερα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis74 Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 Επιβεβαιώνω και εγώ ότι χτυπάει κανονικά όταν είναι κλειστό, είτε χρειάζεται pin για να ανοίξει, είτε όχι :lol: ναι έτσι είναι πράγματι Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/509679 Α.Ε.Λ = Αγάπη Έρωτας Λατρεία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts