bill1 Δημοσιεύτηκε April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 29, 2007 Καλησπέρα στο forum. Θέλω να κάνω συμπίεση σε αρχεία mp3 για οικονομία αποθηκευτικού χώρου.Ξέρετε κάποιο πρόγραμμα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 Μα είναι ήδη συμπιεσμένα. Αν θες κι άλλη συμπίεση πρέπει να τα κάνεις πάλι encode σε χαμηλότερο bitrate, αλλά θα πέσει πολύ η ποιότητα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. April 29, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 Βασικά, θέλω να συμπιέσω αρχεία mp3 ποιότητας 128 kbps σε αρχεία mp3 32 kbps.Πιστεύω να έγινα κατανοητός.Ευχαριστώ πολύ.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 Αν το κάνεις αυτό, η ποιότητα θα πέσει στο ΠΑΤΩΜΑ. Αν επιμένεις παρ' όλα αυτά, η καλύτερη λύση είναι ο lame + razorlame Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. April 29, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 Θέλω να τα συμπιέσω, γιατί θέλω να τα μεταφέρω σε κινητό τηλέφωνο και mp3 player, που σε αυτές τις συσκευές ακόμα και η ποιότητα των 64 kbps είναι ικανοποιητική.Πάντως σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την απάντησή σου.Οποιαδήποτε πρόταση από άλλα μέλη είναι αποδεκτή.:) EDIT:Το dbpoweramp είναι καλό πρόγραμμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 Nαι, το dbpoweramp είναι πολύ καλό για να μετατρέψεις ένα είδος αρχείου ήχου σε ένα άλλο. Αλλά θα σου πρότεινα να μην κάνεις τίποτα τέτοιο. Προτίμησε να αγοράσεις περισσότερη μνήμη (που είναι πολύ φτηνή πλέον) ή να βάλεις λιγότερα τραγούδια. Οι συσκευές αυτές με ένα αξιοπρεπές ζευγάρι ακουστικών, μπορούν να αποδώσουν μια χαρά με mp3 τουλάχιστον 128kbps. Δεν χρειάζεται να υποστείς ένα mp3 με χαμηλότερο bitrate, που πραγματικά είναι άθλιο. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 Εναλλακτικά μπορείς να τα μετατρέψεις σε Mp4 αν φυσικά η συσκευή σου τα υποστηρίζει.Απ'όσο ξέρω έχουν ακόμα καλύτερη συμπίεση από τα Mp3 χωρίς μεγάλες διαφορές στην ποιότητα.Αλλά δεν είμαι και σίγουρος καθώς δεν χρησιμοποιω mp4.Καλύτερα να στο επιβεβαιώσει πρώτα κάποιος που να ξέρει λίγο καλύτερα επί του θέματος... Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 Αν αποφασίσεις να ρίξεις το bitrate, οπωσδήποτε κάνε μετατροπή σε mono για να πετύχεις καλύτερη χρήση του μικρού bitrate. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konosbak Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 εγω επειδη εχω προβλημα χωρου τα μετατρεπω σε 3GP και για να φανταστεισ τι σου λεω 1 mp3 4mb περιπου το κανει περιπου 400kb. ελπιζω να βοηθησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. May 5, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.Τελικά, θα πάρω μία κάρτα μνήμης, αλλά ήθελα να αναφέρω ότι με συμπίεση στα 64 kbps σε mp3 player η ποιότητα ήταν καλή από τα ακουστικά.Επίσης, και από το ηχείο κινητού τηλεφώνου η ποιότητα ήταν ικανοποιητική.Πάντως η συμβουλή σας είναι το λιγότερο στα 128 kbps.Τέλος πάντων θα ακούσω τραγούδια σε διαφορετική συμπίεση και θα δώ τα αποτελέσματα.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts