johner Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 δηλαδη η παρεα κρεμετε απο ενα destinator? εαν ειναι να τσονταρουμε ολοι μαζι να το αγορασουμε original :X Αν είναι να τσοντάρετε βάλτε κάτι παραπάνω να μου πάρετε ένα HTC Advantage!:D Aπό wind Ηλιούπολης πάντα! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 Αν είναι να τσοντάρετε βάλτε κάτι παραπάνω να μου πάρετε ένα HTC Advantage!:D Aπό wind Ηλιούπολης πάντα! :p δεν θα παραλειψω! :p χλωμο για ιουνιο meeting εδω.. ας γινουμε wind με το καλο να κανουμε και event :p Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 δεν θα παραλειψω! :p χλωμο για ιουνιο meeting εδω.. ας γινουμε wind με το καλο να κανουμε και event :p Επειδή το destinator έφτιαξε είμαι έτοιμος για ταξίδια.:D Να έχετε billakos mobile και myphone mobile ανοιχτά, θα είστε η επικοινωνία μου με το meeting. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. June 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2007 Επειδή το destinator έφτιαξε είμαι έτοιμος για ταξίδια.:D Να έχετε billakos mobile και myphone mobile ανοιχτά, θα είστε η επικοινωνία μου με το meeting. ωραια! αντε γιατι μας εβγαλες την ψυχη! ο ιδιοκτητης του 693myphone που ειναι??? οεο????? Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. June 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2007 Καλό μήνα ! Αντε έμειναν 2 μέρες ακριβώς ! περιμένουμε κι'αλλες συμμετοχές !! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/oloiekeii.JPG Συμμετοχές Βόλου 13: getolika , mixtri +2 ατομα , elias_ps , Cloud , xagios , kollatos , rainbow_326 , Nos 55 , xeirwn , FoRMat MaSTer , tauri , Συμμετοχές Θεσσαλονίκης 10: fotisbasm , billakosss , johner , makis_thess +2μασκοτ , gogo_thess , Alexel , Petros the Great Συμμετοχές Λαμια: Trobocop® Mπορει...να έρθουν (αλλα δύσκολα): ??? Blondie_ , atgiakas , xagiaka , SUMMER_2000 , hostolis ??? edit: εχει και γυναίκες 2-3 Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blondie_ Δημ. June 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2007 makis,σου έστειλα απάντηση pm δεν το πήρες?:worry: ..συγγνώμη οι γυναίκες που είναι βρε παιδιά? Τι θα κάνω,,το διαιτητή?:cry: χα χα Θα ένιωθα (λίγο?) άβολα νομίζω.:D :D :D Θα αναμένω meeting Σαλονίκη (ή Χαλκιδική...??) καλά να περάσετε,περιμένω photos μετά την τελετή λήξης! Παράθεση Δε μετανιωνω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. June 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2007 makis,σου έστειλα απάντηση pm δεν το πήρες?:worry: ..συγγνώμη οι γυναίκες που είναι βρε παιδιά? Τι θα κάνω,,το διαιτητή?:cry: χα χα Θα ένιωθα (λίγο?) άβολα νομίζω.:D :D :D Θα αναμένω meeting Σαλονίκη (ή Χαλκιδική...??) καλά να περάσετε,περιμένω photos μετά την τελετή λήξης! θα'χω και 2 κοριτσια μαζι μου ελα κι εσυ μαζι να γινεται πολλες! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. June 1, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2007 makis,σου έστειλα απάντηση pm δεν το πήρες?:worry: ..συγγνώμη οι γυναίκες που είναι βρε παιδιά? Τι θα κάνω,,το διαιτητή?:cry: χα χα Θα ένιωθα (λίγο?) άβολα νομίζω.:D :D :D Θα αναμένω meeting Σαλονίκη (ή Χαλκιδική...??) καλά να περάσετε,περιμένω photos μετά την τελετή λήξης! Θα είναι και η αδελφή του mixtri κατά πάσα πιθανότητα...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. June 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2007 Εγω παντως μπορω να κλεισω τσιπουραδικο [ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ]παραλια απεναντι απο το λιμανι ακριβως μονο να το ξερω σημερα τηλ επικοινωνιασ 6999984288 Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. June 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2007 Παιδιά άκυρο για μένα... συμφοιτητές μου που συνεργάζομαι για μια εργασία αποφάσισαν να μαζευτούν την Κυριακή γιατί αύριο θα πάνε για μπάνιο!!!! (ΕΛΕΟΣ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. June 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2007 Παιδιά άκυρο για μένα... συμφοιτητές μου που συνεργάζομαι για μια εργασία αποφάσισαν να μαζευτούν την Κυριακή γιατί αύριο θα πάνε για μπάνιο!!!! (ΕΛΕΟΣ) MHN πας αφου η εργασία δενν θα τελείωση ενω το μεετινκ ειναι μόνο μεθαύριο!!! :( Συμμετοχές Βόλου 13: getolika , mixtri +2 ατομα , elias_ps , Cloud , xagios , kollatos , rainbow_326 , Nos 55 , xeirwn , FoRMat MaSTer , tauri , Συμμετοχές Θεσσαλονίκης 9: fotisbasm , billakosss , johner , makis_thess +2μασκοτ , gogo_thess , Petros the Great Συμμετοχές Λαμια: Trobocop® Mπορει...να έρθουν (αλλα δύσκολα): ??? Blondie_ , atgiakas , xagiaka , SUMMER_2000 , hostolis , Alexel ??? Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. June 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2007 Καλό μήνα ! Αντε έμειναν 2 μέρες ακριβώς ! περιμένουμε κι'αλλες συμμετοχές !! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/oloiekeii.JPG Συμμετοχές Βόλου 13: getolika , mixtri +2 ατομα , elias_ps , Cloud , xagios , kollatos , rainbow_326 , Nos 55 , xeirwn , FoRMat MaSTer , tauri , Συμμετοχές Θεσσαλονίκης 10: fotisbasm , billakosss+1 ατομο , johner , makis_thess +2μασκοτ , gogo_thess , Alexel , Petros the Great Συμμετοχές Λαμια: Trobocop® Mπορει...να έρθουν (αλλα δύσκολα): ??? Blondie_ , atgiakas , xagiaka , SUMMER_2000 , hostolis ??? edit: εχει και γυναίκες 2-3 Μμ η Αθήνα μας σνομπάρει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2007 Μμ η Αθήνα μας σνομπάρει; Πράγματι,μα κανένας από Αθήνα;;;:O Τι το κάναμε στο κέντρο...να έρθουν από Θεσσαλονίκη; Άντε άντε... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. June 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2007 Προτείνω Πλαταμώνα!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. June 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2007 τελικα δεν θα ρθουν οι φιλες μου για προσωπικους λογους :p οποτε ξαναυπολογιστε :p Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. June 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2007 τελικα δεν θα ρθουν οι φιλες μου για προσωπικους λογους :p οποτε ξαναυπολογιστε :p Eυτυχώς είμαι ακόμη θεσ/νίκη. http://img217.imageshack.us/img217/4854/icecreampk7.gif Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. June 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2007 αααχχχ 3 κι ο κούκος θα 'μαστε!! Να μου το θυμηθήτε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. June 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2007 Eυτυχώς είμαι ακόμη θεσ/νίκη. http://img217.imageshack.us/img217/4854/icecreampk7.gif θα βρουμε εκει,δεν μας πειραζει αυτο! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoRMat MaSTer Δημ. June 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2007 Λοιπόν. Αν έχω τελικό αριθμό ατόμων επιβεβαιωμένα θα κοιτάξω να κλείσω και καφετέρια στην παραλία (Flo Cafe) και ουζερί (ΨΑΘΑ όπως προανέφερα). Είναι και τα δύο από τα καλύτερα στην παραλία οπότε σίγουρα οι φίλοι εκτός Βόλου θα ξετρελαθούνε. Θα μιλήσω αργότερα με τους υπεύθυνους-μαγαζάτορες και θα τους πω για περίπου 20 άτομα. Αρκεί να ξέρουμε μέχρι το βράδυ τελικό αριθμό για να τους πω κι αυτούς να ξέρουν. Παράθεση Είναι πολλά τα releases Άρη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. June 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2007 Κολλάτος, είσαι απαισιόδοξος :p Ποτέ δεν θυμάμαι σε μίτινγκ να έχουν έρθει όλοι όσοι δήλωσαν οπότε, δεν πειράζει αν κάποιοι δεν έρθουν. Είναι φυσιολογικό. Χίλιαδυο μπορεί να συμβούν. Και εγώ 1-2 φορές δεν κατάφερα να πάω τελικά. Εμπάσει περιπτώσει, δεν υπάρχει πρόβλημα με αύριο, θα είμαι εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. June 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2007 Επιβεβαιωμένα συνολικά άτομα 23 Συμμετοχές Βόλου 13: getolika , mixtri +2 ατομα , elias_ps , Cloud , xagios , kollatos , rainbow_326 , Nos 55 , xeirwn , FoRMat MaSTer , tauri , Συμμετοχές Θεσσαλονίκης 9: fotisbasm , billakosss , johner , makis_thess +2μασκοτ , gogo_thess , Petros the Great Συμμετοχές Λαμια: Trobocop® Αρα κλείσε για 15 το πολυ! όση είπαν επιβεβαιωμένη και δεν ερθουν θα τους χρεώσω 2 πόντους απο το point system !!!:) edit: Κατά τις 13:00 στο καφέ και κατά τις 14:30-15:00 στο ουζερί Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoRMat MaSTer Δημ. June 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2007 ΟΚ κλείνω για 15-20 άτομα. Κατά τις 13:00 στο καφέ και κατά τις 14:30 στο ουζερί. Είναι καλά ή να πω άλλες ώρες; Παράθεση Είναι πολλά τα releases Άρη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. June 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2007 Κολλάτος, είσαι απαισιόδοξος :p Ποτέ δεν θυμάμαι σε μίτινγκ να έχουν έρθει όλοι όσοι δήλωσαν οπότε, δεν πειράζει αν κάποιοι δεν έρθουν. Είναι φυσιολογικό. Χίλιαδυο μπορεί να συμβούν. Και εγώ 1-2 φορές δεν κατάφερα να πάω τελικά. Εμπάσει περιπτώσει, δεν υπάρχει πρόβλημα με αύριο, θα είμαι εκεί. Aχ trobocope κρίμα που δεν θα τα ξαναπούμε στο Βόλο.:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. June 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2007 Aς πρόσεχες :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. June 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2007 Aχ trobocope κρίμα που δεν θα τα ξαναπούμε στο Βόλο.:cry: δεν θα ρθεις ρε? αντε παρε τα πραγματα σου και ξεκινα. την μαμακα σου δεν την σκεφτεσαι λιγο? αντε αντε ξεκινα! edit: με το που γυρισουμε απο τον Βολο....ανοιγουμε θεμα για Θεσσαλονικη!:D :shifty: Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts