RAVER Δημ. July 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2007 Δεν έχει κάρτα μνήμης στην συσκευασία αγοράς. Απο cosmote ειχε καρτα μνημης 64mb και με περασμενο ενα cd μεσα! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis_leo Δημ. July 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2007 Α τους μπασταρντ.... Απο πλαισιο που την πηρα δεν ειχε ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. July 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2007 Δενυπαρχει καρτα μνημης. 1GB νομιζω ειναι το μεγιστο. Yparxoun idi 2gb m2 gt tin exw sto k810 mou pou pernei tin idia!!!:p;):):D Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. July 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2007 σημερα απεκτησα και εγω το s500 και μπορω να πω οτι το κινητο ειναι πολυ καλυτερο απο οτι περιμενα !εχει πολλη καλη οθονη,τα φωτακια στο πλαι ειναι τελεια,εχει αρκετα δυνατο και πολυ καθαρο ηχειο και εχει καταπλικτηκη ποιοτητα κατασκευης! σε γενικες γραμμες ειμαι υπερευχαριστημενος!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. July 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2007 Ξέρει κανείς αν βγήκε καινούργια αναβάθμηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis_leo Δημ. July 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2007 Ξέρει κανείς αν βγήκε καινούργια αναβάθμηση? Μπα δεν νομιζω,πριν απο μια βδομαδα το δοκιμασα αλλα δεν υπηρχε καποια εκδοση για αναβαθμιση. Και η μεγαλη βλακεια ειναι οτι για να δεις αμα υπαρχει καποια νεοτερη εκδοση πρεπει να κανεις ολη την διαδικασια,να κλεισεις το κινητο,να βγαλεις μπαταρια και ολα τα αλλα .και για να βγαλεις την μπαταρια ειναι πολυ δυσκολο γμτ,φοβαμαι μη σπασω το πορτακι :mad: ! Πως μπορουμε να τους προτεινουμε διαφορα πραγματα για να τα σκεφτουν και να τα βαλουν στην επομενη αναβαθμιση ? Επιπλεον η μπαταρια πεφτει παρα πολυ γρηγορα με ανοιχτο bluetooth και συνδεδεμενο στο bluetooth headset.Μου κρατησε 2 μερες με την αντιθεση στο 50% ! Ελεος... Επιπλεον μου την σπαει που οταν κλεινω το slide δεν τερματιζει την κληση. Επιπροσθετα, καποιες φορεσ δεν μπορω να απαντησω στην κληση,παταω ολα τα κουμπια αλλα τιποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis_leo Δημ. July 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2007 τελικα εχει επιλογη αν θες να απαντας σε μια κληση με το ανοιγμα του slider και τερματισμος με το κλεισιμο . Μπραβο τους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. July 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2007 Καμία ιδέα γιατί δεν μπορεί να συγχρονιστεί με ένα bluetooth ακουστικό της SE (ΗΒΗ200)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2007 Καμία ιδέα γιατί δεν μπορεί να συγχρονιστεί με ένα bluetooth ακουστικό της SE (ΗΒΗ200)? Μηπως πρεπει να το κανεις προσθηκη στις συσκευες μου :O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 Πώς είναι δυνατόν το wotanserver να έχει βγαλει 2 καινούργιες αναβαθμήσεις και το SEUS να μην έχει βγάλει ούτε μία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feanor83 Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 Πώς είναι δυνατόν το wotanserver να έχει βγαλει 2 καινούργιες αναβαθμήσεις και το SEUS να μην έχει βγάλει ούτε μία? ama exeis tin eliniki i tin voda ekdosi mporei tha vgoun omos sto w850 den vgainoun ales:( Παράθεση Nokia 3210, 6510 Sonyericsson Z1010, W850 , τώρα X8 με 4.1.2 Jeallybean @748Mhz!!!! + 4.4 kitkat Launcher Sharp 703SH LG Arena SONY XPERIA M4 AQUA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 ama exeis tin eliniki i tin voda ekdosi mporei tha vgoun omos sto w850 den vgainoun ales:( Και γιατι να βγουν :blink: οτι "bug" υπηρχε εχει διορθωθει :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feanor83 Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 Και γιατι να βγουν :blink: οτι "bug" υπηρχε εχει διορθωθει :) οχι αλλα δεν ειναι μονο τα bugs θα μπορουσαν να βαλουν και αλλα skins στον walkman player, και οτι οταν εχεις βαλει τα ακουστικα στο πορτ δεν αναβουν τα λεντ του φωτισμου και πρεπει να ανοιγοκλεισεις το slider μια δυο φορες. Παράθεση Nokia 3210, 6510 Sonyericsson Z1010, W850 , τώρα X8 με 4.1.2 Jeallybean @748Mhz!!!! + 4.4 kitkat Launcher Sharp 703SH LG Arena SONY XPERIA M4 AQUA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis_leo Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 Αλλο προβληματακι ειναι οταν μιλας με το Bluetooth headset και κλεισεις το slider ,δεν τερματιζει την κληση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papil Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 εχω και εγω το s500i.ειμαι υπερευχαριστημενος!!!ειναι πολυ εντυπωσιακο.το κολπο με το θεμα ειναι ολα τα λ7!!!!!γνωριζει κανεις τιποτα για θεματα για το συγκεκριμενο?λετε να υπαρχει αλλο θεμα σαν αυτο που αλλαζει,το everchanging?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis_leo Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 νομιζω οτι υπαρχουν αλλα ειναι στο site της sony ericsson και ο μονος τροπος να τα κατεβασεις ειναι μεσα απο wap. Γνωριζει κανενας με ποιες απο τις συσκευες της sony παιρνει το κινητο μας ιδιες εφαρμογες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elekas Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 Μπα δεν νομιζω,πριν απο μια βδομαδα το δοκιμασα αλλα δεν υπηρχε καποια εκδοση για αναβαθμιση. Και η μεγαλη βλακεια ειναι οτι για να δεις αμα υπαρχει καποια νεοτερη εκδοση πρεπει να κανεις ολη την διαδικασια,να κλεισεις το κινητο,να βγαλεις μπαταρια και ολα τα αλλα .και για να βγαλεις την μπαταρια ειναι πολυ δυσκολο γμτ,φοβαμαι μη σπασω το πορτακι :mad: ! Πως μπορουμε να τους προτεινουμε διαφορα πραγματα για να τα σκεφτουν και να τα βαλουν στην επομενη αναβαθμιση ? Επιπλεον η μπαταρια πεφτει παρα πολυ γρηγορα με ανοιχτο bluetooth και συνδεδεμενο στο bluetooth headset.Μου κρατησε 2 μερες με την αντιθεση στο 50% ! Ελεος... Επιπλεον μου την σπαει που οταν κλεινω το slide δεν τερματιζει την κληση. Επιπροσθετα, καποιες φορεσ δεν μπορω να απαντησω στην κληση,παταω ολα τα κουμπια αλλα τιποτα... Στις ρυθμισεις μπορεις να το αλλαξεις και να τερματιζει η κληση με slide.Παντως και εμενα με χαλαει η μπαταρια :worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Οτι αξίζει, πονάει και είναι δύσκολο !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2007 Στις ρυθμισεις μπορεις να το αλλαξεις και να τερματιζει η κληση με slide.Παντως και εμενα με χαλαει η μπαταρια :worry: Μετα τις 5-6 φορτισεις η μπαταρια θα :blink: το πραγματικο της προσωπο.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. July 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2007 Μηπως πρεπει να το κανεις προσθηκη στις συσκευες μου :O Αυτό το είχα κάνει :p Τελικά υπήρχε κάποιο πρόβλημα με το reset του ακουστικού αλλά λύθηκε. Ευχαριστώ.:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis_leo Δημ. July 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2007 10+ φορες το εχω φορτισει.Δεν ειναι πολύ καλη η μπαταρια του ή μαλλον με τα πολλα λαμπακια και δονησεις τελειωνει γρηγορα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. July 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2007 Ξέρει κανείς πώς μπορώ να αφαιρέσω το GPRS απ το κινητό? Υπάρχει κωδικός για hard reset της συσκευής όπως στα samsung? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis_leo Δημ. July 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2007 Γνωριζει κανενας με ποιες απο τις συσκευες της sony παιρνει το κινητο μας ιδιες εφαρμογες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. July 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2007 Με όσες έχουν ανάλυση οθόνης 240Χ320, δηλαδή Κ800, Κ810, W850, W900 κ.α. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis_leo Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 Μεγιστη μ@λακ*α!!!! Εσπασε το πληκτρο 2 στη μεση!!!!! Κρατιεται στην θεση του αλλα εχει ραγισει στην μεση. Τα παιρνω τωρα....αγρια... Να το παω στο service ? Δεν γουσταρω 1) να μαλωνω μαζι τους αμα μου λενε οτι ειναι απο κακη χρηση 2) Να περιμενω 1 μηνα να το παρω πισω 3)Να παιζει το slider οταν θα ειναι ανοιχτο(να αποκτήσει τζογο ) Αχχχχχχχχχ Με ξενερωσε τρελα τωρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis_leo Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 Και ετσι οπως τα βλεπω τα πληκτρα τωρα.... το 2 εχει σπασει σχεδον και ολα τα υπολοιπα εχουν ραγισει....θα το παω στο service αλλα αργοτερα... γμτ τη &*&%^ !! ΑΑΑΑ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts