greek_aeras Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 Ευτυχώς δεν έχω παρατηρήσι κάτι ανάλογο με τα πλήκτρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 Μεγιστη μ@λακ*α!!!! Εσπασε το πληκτρο 2 στη μεση!!!!! Κρατιεται στην θεση του αλλα εχει ραγισει στην μεση. Τα παιρνω τωρα....αγρια... Να το παω στο service ? Δεν γουσταρω 1) να μαλωνω μαζι τους αμα μου λενε οτι ειναι απο κακη χρηση 2) Να περιμενω 1 μηνα να το παρω πισω 3)Να παιζει το slider οταν θα ειναι ανοιχτο(να αποκτήσει τζογο ) Αχχχχχχχχχ Με ξενερωσε τρελα τωρα... Το πας στο service και σπας και κανενα κεφαλι.μην μασας καθολου....το δικιο ειναι δικο σου ;) :mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis_leo Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 θα περιμενω να σπασουν και αλλα και μετα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis_leo Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 Παντως φιλος μου εχει το lg chocolate εδω και ενα χρονο και δεν εχει παθει τιποτα,και απο ποιοτητα υλικων πολυ καλυτερη...αυτο ηθελα να παρω αλλα εχει παλιωσει λιγο και δεν εχει πολλες δυνατοτητες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 Πάρε το LG KU800 ή το LG Platinum Edition. Είναι πολύ καλύτερα από το S500i. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 δεν θα το ελεγα.... Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feanor83 Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 η αληθεια ειναι οτι δεν με ενθουσιασε το s500 στη ποιοτητα κατασκευης, αλλα ειναι ΣΕ και καλυτερο απο το chocolate. Στον φιλο πανε το στο σερβις ειναι ελατωματικο πληκτρολογιο Παράθεση Nokia 3210, 6510 Sonyericsson Z1010, W850 , τώρα X8 με 4.1.2 Jeallybean @748Mhz!!!! + 4.4 kitkat Launcher Sharp 703SH LG Arena SONY XPERIA M4 AQUA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis_leo Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 Δεν νομιζω να ειναι ελατωματικο... Ετσι πρεπει να ειναι ολα... Ας το προσεξουν οσοι εχουν το s500 οταν πατας ενα πληκτρο π.χ. το 8 με τα νυχια απο τους δυο αντιχειρες αισθανεται οτι η βαση του βρισκεται στο κεντρο και ειναι πολυ μικρη σε σχεση με την επιφανεια του πληκτρου. θα ανεβασω και φωτο σε λιγο να δειτε το πληκτρο. Η ποιοτητα της sony ericsson σε σχεση με της LG στο chocolate συγκεκριμένα δεν συγκρίνεται ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis_leo Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 http://xs217.xs.to/xs217/07311/IMG_1328.jpg.xs.jpghttp://xs217.xs.to/xs217/07311/IMG_1324.jpg.xs.jpghttp://xs217.xs.to/xs217/07311/IMG_1315.jpg.xs.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feanor83 Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 Δεν νομιζω να ειναι ελατωματικο... Ετσι πρεπει να ειναι ολα... Ας το προσεξουν οσοι εχουν το s500 οταν πατας ενα πληκτρο π.χ. το 8 με τα νυχια απο τους δυο αντιχειρες αισθανεται οτι η βαση του βρισκεται στο κεντρο και ειναι πολυ μικρη σε σχεση με την επιφανεια του πληκτρου. θα ανεβασω και φωτο σε λιγο να δειτε το πληκτρο. Η ποιοτητα της sony ericsson σε σχεση με της LG στο chocolate συγκεκριμένα δεν συγκρίνεται ... pane na to allakseis einai elatomatiko pliktrologio. Παράθεση Nokia 3210, 6510 Sonyericsson Z1010, W850 , τώρα X8 με 4.1.2 Jeallybean @748Mhz!!!! + 4.4 kitkat Launcher Sharp 703SH LG Arena SONY XPERIA M4 AQUA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis_leo Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 Στην πρωτη μπορειτε να δειτε το 2 που εσπασε Στις αλλες μπορειτε να δειτε το 6 και το 8 που φαινεται οτι εχουν ραγισει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis_leo Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 Λες? Ρε σεις χωρια που θα μου το κραησουν κανα μηνα,πιστευω θα μου χαλασουν και το Slider!! Και ειναι καινουριο κινητο οποτε δεν θα εχουν ανταλλακτικα ... Μετα το καλοκαιρι θα το παω και αν... θελω να δω και αν το εχει παρουσιασει και σε κανεναν αλλο εδω...και μετα θα δω τι θα κανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis_leo Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 ειδες τις φωτο? Αφου εχουν σπασει 3 πληκτρα λογικα θα ειναι γενικο κατασκευαστικο το προβλημα...οποτε...αντε να το παω ,και να μου τα αλλαξουν...αν ξανασπασουν παλι το ιδιο θα κανω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feanor83 Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 ειδες τις φωτο? Αφου εχουν σπασει 3 πληκτρα λογικα θα ειναι γενικο κατασκευαστικο το προβλημα...οποτε...αντε να το παω ,και να μου τα αλλαξουν...αν ξανασπασουν παλι το ιδιο θα κανω ? nai nai nai oses fores kai an einai auto, giati einai simantiko provlima. sto diko mou w850 exei spasei, ean prosexeis to avatar mou, kato apo to ok mexri to simeio pou forizetai to kato pliktro. den einai simantiko kai fisika provlima sti sxediasi, ayto einai ena geniko kataskeuastiko provlima, oxi to diko sou. Παράθεση Nokia 3210, 6510 Sonyericsson Z1010, W850 , τώρα X8 με 4.1.2 Jeallybean @748Mhz!!!! + 4.4 kitkat Launcher Sharp 703SH LG Arena SONY XPERIA M4 AQUA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 Ακόμη να βγει καινούργια αναβάθμηση??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis_leo Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 Λοιπον, πλεον εχουμε σπασμενα τα πληκτρα 2,5,6,8. Γ@μw τη "beep" τους!!! Σκεφτομαι να παω να ζητησω τα λεφτα μου πισω.Αλλα δεν νομιζω να μου τα δωσουν.... ΜΟνο αλλαγη πληκτρων θα μου κανουν μαλλον. Αλλα αν ξανασπασουν θα παω και θα τα κανω γυαλια καρφια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 Ακόμη να βγει καινούργια αναβάθμηση??? Γιατι εμφανιστηκαν bug's :blink: ακομη δεν εχει κλεισει μηνα κυκλοφοριας το κινητο...:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 κάτι μου θυμίζει αυτό, προφανώς μόνος σου θα μιλάς μέχρι να αρχίσουν να το παθαίνουν και άλλοι. Sony ericsson παίρνει χαλάρά 0:down: Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios4 Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 Σημερα το πηρα και εγω.....:) το εχω βαλει να φορτιζει τωρα...σαν πρωτη ματια φενεται πολυ ωραιο, σαν κατασκευη με προβληματισε οτι οταν ανοιγω το slide παρατηρω ενα μικρο κενο ενδιαμεσα σε αυτο και στο τηλ. (ελπιζω να καταλαβατε δεν μπορω αλλιως να το εξηγησω..:confused:) το εχει σε καποιον αλλον απο εσας? κατα τα αλλα περιμενω να το φορτησω και να δω..ποση ωρα να το αφησω πρωτη φορτηση??? συνηθως τα αλλα μου se τα αφηνα πρωτη φορτηση 4 ωριτσες και δεν ειχαν κανενα προβλημα (κ800, s700,κλπ) αυτο? Πολυ φωτακι ομως, το βραδυ πρεπει να ειναι :X ..... Παράθεση Η γνώση μας κάνει περήφανους, η σοφία ταπεινούς! Our forum ===>> IrCtAlK Forum :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 6-8 ώρες είναι αρκετές για την 1η φόρτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis_leo Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 Ρε παιδια την καρτα μνημης πως την βαζουμε ? Εχω προσπαθησει να ανοιξω το πορτακι της αλλα δεν μπορω! Απο ποια μερια το τραβαω? Θελει δυναμη? φοβαμαι μην σπασει. Νομιζω ειναι απο την αλλη πλευρα που βρισκεται το κουμπι για να ανοιξεις το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios4 Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 Το τραβας λιγο ωστε να βγει προς τα εξω και μετα το σερνεισ λιγο δεξια και εχει ανοιξει....(ελπιζω να βοηθησα)...Στα περετερο τωρα η μπαταρια απο εχτες π το εχω ανοιχτο ως τωρα ειναι στο 10% με 1 ωρα κλησεις καποια μνμ και ανοιχτω ΒΤ για μουσικη κ αρχεια απο το αλλο κινητο.....δεν ειναι αρκετα ικανοποιητικη, αλλα αρχη ειναι μετα απο κανα 2 φοτησεις θα δειξει πιστευω(60 η 70 φωτινοτητα)....τα πληκτρα του δειχνουν καλης κατασκευης ως τωρα και ολο αν εξερεσουμε αυτο που ειχα αναφερει που λογικα πρεπει να ειναι ο μηχανισμος του...απο φωτογραφικη την περιμενα χειροτερη αλλα μια χαρα ειναι...αυτα τα ολιγα ως τωρα....:happy::p Παράθεση Η γνώση μας κάνει περήφανους, η σοφία ταπεινούς! Our forum ===>> IrCtAlK Forum :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios4 Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 Α και μην βαλεις δυναμη πολυ γιατι υπαρχει μια μικρη περιπτωση να σπασει.....λιγη θελει...:) Παράθεση Η γνώση μας κάνει περήφανους, η σοφία ταπεινούς! Our forum ===>> IrCtAlK Forum :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akakios Δημ. August 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2007 Για την καρτα μνήμης...Σηκωσε το από τη δεξιά πλευρά (όπως βλέπεις το κινητό), τράβηξέ το προς τα δεξιά λίγο και μετά σηκώνεται ολόκληρο και είσαι ΟΚ! ( η αριστερή πλευρά είναι το στήριγμα...) Εμένα με προβληματίζει και κάτι άλλο...Το εικονίδιο της μπαταρίας μπορεί να είναι σχεδόν γεμάτο (δήλαδη με το μάτι υπολογίζεις πως έχεις 80-85% μπαταρία) και πας στην Κατάσταση Τηλεφώνου και βλέπεις πως σου απομένει 55% ! :wacko: Και το ακόμη πιο περίεργο...μπορεί να ξαναπάς στην Καταστάση Τηλεφώνου έπειτα απο ένα λεπτό και να δείξει πως έχεις 62% μπαταρια!:wacko::wacko::wacko::ninja: Δεν ξέρω τι να εμπιστευτώ...το εικονίδιο της μπαταρίας ή αυτό που λέει στην Κατάσταση Τηλεφώνου?! (μάλλον το 2ο! ) Το κάνει και σε κάποιον άλλον αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis_leo Δημ. August 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2007 Εμένα με προβληματίζει και κάτι άλλο...Το εικονίδιο της μπαταρίας μπορεί να είναι σχεδόν γεμάτο (δήλαδη με το μάτι υπολογίζεις πως έχεις 80-85% μπαταρία) και πας στην Κατάσταση Τηλεφώνου και βλέπεις πως σου απομένει 55% ! :wacko: Και το ακόμη πιο περίεργο...μπορεί να ξαναπάς στην Καταστάση Τηλεφώνου έπειτα απο ένα λεπτό και να δείξει πως έχεις 62% μπαταρια!:wacko::wacko::wacko::ninja: Δεν ξέρω τι να εμπιστευτώ...το εικονίδιο της μπαταρίας ή αυτό που λέει στην Κατάσταση Τηλεφώνου?! (μάλλον το 2ο! ) Το κάνει και σε κάποιον άλλον αυτό? Απλα υπολογιζει ποσο μπαταρια θα υπαρχει και ποσο γρηγορα θα σου πεφτει.(η μπαταρια ...:lol: ) Δηλαδη οταν μιλας και δεις ποση μπαταρια απομενει,θα δεις πχ οτι ειναι στο 30% και οταν τερματισεις την κληση και μετα απο δυο λεπτα δεις ποση μπαταρια υπαρχει θα δειξει 50%. Δεν καταλαβα με το πορτακι... Το σηκωνω απο την δεξια πλευρα προς τα πανω και μετα το τραβαω προς τα δεξια ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts