paris123 Δημ. November 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2003 Εχω ένα προβλημα εδω και καιρό με το κινητο μου...Συνεχως , τουυλάχιστον μια φορα την μερα γραφει Εγγραφη καρτας sim απετυχε η καρτα sim απερηφθη.Τι να κάνω??? Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/paris.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. November 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον paris123 Εχω ένα προβλημα εδω και καιρό με το κινητο μου...Συνεχως , τουυλάχιστον μια φορα την μερα γραφει Εγγραφη καρτας sim απετυχε η καρτα sim απερηφθη.Τι να κάνω??? Δυστυχώς χρόνια πρόβλημα... το απλό 7250 μου το έκανε συνεχώς το πήγα για αναβάθμιση και έφτιαξε. Τώρα που πήρα το i πάλι τα ίδια. Πήγαινε μια βόλτα ως τη nokia γιατί μια αναβάθμιση και μία σύσφιξη μπαταρίας είναι απαραίτητη. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. November 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2003 Γιατί η θύρα υπερύθρων είναι κλειδωμένη? Γιατί το κινητό επικοινωνεί μόνο με τη Νοkia Data Suite και όχι με το απλό πρόγραμμα των Windows? Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. November 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον iceman Γιατί η θύρα υπερύθρων είναι κλειδωμένη? Γιατί το κινητό επικοινωνεί μόνο με τη Νοkia Data Suite και όχι με το απλό πρόγραμμα των Windows? Δυστυχώς είναι μια μαγκιά της nokia απλά και μόνο για να μη μπορείς να στέλνεις και να παίρνεις δεδομένα τζαμπέ μεταξύ κινητών ή με το pc αλλά να πρέπει να τα στέλνεις με mms. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kickeras Δημ. November 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 εγω εχω αλλο προβλημα...μερικες φορες εχω crap connection και η ποιοτητα ειναι χαλια ενω αλλες φορες μου σβηνει το κινητο στα καλα του καθουμενου......ειναι ελατωμματικη η συσκευη? Παράθεση foot(noun): a useful tool to find furniture in the dark Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartacus Δημ. November 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 ΣΤΟ 7250 ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕΣΩ ICQ, ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΕΙΚΟΝΙΔΕΙΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΚΟΓΚΟΛΕΖΙΚΟΥΣ, ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΩ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΕΙΝΑΙ ΟΚ, ΟΤΑΝ ΛΑΒΩ EMAIL Η MMS ΑΠΟ ΤΟ PC ΑΝ ΠΑΤΗΣΩ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΞΟΔΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΩ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΒΗΝΕΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ SERVIS ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. November 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον pan82 Δυστυχώς χρόνια πρόβλημα... το απλό 7250 μου το έκανε συνεχώς το πήγα για αναβάθμιση και έφτιαξε. Τώρα που πήρα το i πάλι τα ίδια. Πήγαινε μια βόλτα ως τη nokia γιατί μια αναβάθμιση και μία σύσφιξη μπαταρίας είναι απαραίτητη. Dhladh kai to 7250i exei problhma?Sbhnei mono toy kai aporriptei thn karta sim?8elei desimo h mpataria pali?Na mikrhnei o periballon xwros? Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. November 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον charlie_GR Dhladh kai to 7250i exei problhma?Sbhnei mono toy kai aporriptei thn karta sim?8elei desimo h mpataria pali?Na mikrhnei o periballon xwros? Για δέσιμο δε ξέρω σίγουρα δε φαίνεται να παίζει η μπαταρία αλλά για όλα τα άλλα ναι συνεχίζουν και πρέπει να πάω στη nokia. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akismei Δημ. November 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον paris123 Εχω ένα προβλημα εδω και καιρό με το κινητο μου...Συνεχως , τουυλάχιστον μια φορα την μερα γραφει Εγγραφη καρτας sim απετυχε η καρτα sim απερηφθη.Τι να κάνω??? τι δικτυο χρησιμοποιεις????μηπως κοσμοτε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aivadream Δημ. November 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2003 Wallpapers for Series 40 Protethikan sto AIVAnet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. November 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον akismei τι δικτυο χρησιμοποιεις????μηπως κοσμοτε??? Μπα εγώ με vodafone και το πρόβλημα δε περνάει με τίποτα. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris123 Δημ. November 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον pan82 Μπα εγώ με vodafone και το πρόβλημα δε περνάει με τίποτα. εγω βοντα συμβολαιο Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/paris.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. December 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2003 Nέα έκδοση PC Suite v5.64, που υποστηρίζει νέα μοντέλα αλλά και το 7250 & 7250i !!!! Κατεβάστε το παρακάτω: http://nds1.nokia.com/phones/files/software/Nokia_3200_PC_Suite_564_el.exe Ελληνικό Game Installer v5.64 που θα βρούμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον aivadream Wallpapers for Series 40 Protethikan sto AIVAnet Παντα αψογα, Thanks! :cool: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. December 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2003 Kserei kaneis pio einai to e-mail gia na steilw kati complains sta kentrika tis nokia??? :mad: :mad: Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickzaxi Δημ. December 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2003 Μήπως η τιμή του 7250i έπεσε κατα 100 ευρώ σε 10 μέρες η μου φάνηκε?!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. December 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον nickzaxi Μήπως η τιμή του 7250i έπεσε κατα 100 ευρώ σε 10 μέρες η μου φάνηκε?!! Όντως στο πλαίσιο κάνει μόνο 338ευρώ!! Και 310 το απλό 7250!! Τζάμπα πράγμα δηλαδή. Αφού και το 6220 κάνει 445ευρώ μόνο!! Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris123 Δημ. December 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2003 ΜΜΜ...Το thread ξεφτισε!!!!Και ρε γαμωτο το θεμα 7250-->7250ι δεν λυθηκε ποτε!!!!! Αλλη ερωτηση ΝΟΚΙΑ ΜUSIC PLAYER για 7250 υπαρχει????? Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/paris.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sparverius Δημ. December 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2003 Ρώτησα στο Πλαίσιο στη Στουρνάρη 2 μέρες μετά το post εκείνο που έλεγε ότι το 7250 έχει 310 Ευρώ. Μου είπαν επί λέξει "το κινητό έχει καταργηθεί και δεν θα το ξαναφέρουμε". Μήπως υπάρχει κάποιο stock σε άλλα υποκαταστήματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. December 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2003 to kinito de 8a 3anar8ei alla emeis oi "tyxeroi" prolabame kai to phrame...de pisteyw na exei kaneis antirhsh.ELEOS..nokia suck Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hsigma Δημ. December 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2003 Παιδες χαιρετώ! Θα ήθελα να ρωτησω αν το απαραιτητο S/W για συνδεση του 7250ι με PC μπορω να το κατεβασω απο το site της Nokia, καθως και τι δυνατοτητες προσφερει αυτο. Δινει τη δυνατοτητα για φορτωμα εφαρμογων/παιχνιδιων Java στη συσκευη? Ακομα, ποιο ειναι το καλωδιο που χρειαζεται για τη συνδεση αυτη και ποσο περιπου κοστιζει. Ευχαριστω εκ των προτερων! Παράθεση A clever person solves a problem. A wise person avoids it. -- Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. December 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hsigma Παιδες χαιρετώ! Θα ήθελα να ρωτησω αν το απαραιτητο S/W για συνδεση του 7250ι με PC μπορω να το κατεβασω απο το site της Nokia, καθως και τι δυνατοτητες προσφερει αυτο. Δινει τη δυνατοτητα για φορτωμα εφαρμογων/παιχνιδιων Java στη συσκευη? Ακομα, ποιο ειναι το καλωδιο που χρειαζεται για τη συνδεση αυτη και ποσο περιπου κοστιζει. Ευχαριστω εκ των προτερων! Βέβαια η σουίτα της nokia είναι διαθέσιμη στο http://www.nokia.com και προσφέρει τα πάντα, από επεξεργασία και φόρτωμα ήχων και εικόνων, ανέβασμα φωτογραφιών στο pc, μέχρι πέρασμα εφαρμογών και παιχνιδιών στο κινητό! Είναι λίγο μεγάλο για κατέβασμα βέβαια (περί τα 25ΜΒ) αλλά αξίζει το κόπο. Δε χρειάζεται κάποιο καλώδιο παρά μόνο μια συσκευή υπερύθρων για το pc σου ώστε να συνδέεται με τις υπέρυθρες του κινητού, συσκευή που κοστίζει στα 35-40ευρώ και θα το βρεις σε όλα τα σχετικά με pc και κινητά τηλέφωνα καταστήματα. Αν θες κάτι πιο γρήγορο και μικρό που επιτρέπει μόνο πέρασμα και ανέβασμα εικόνων/ήχων/java και εγώ το προτιμώ συνήθως από τη σουίτα της nokia κατεβασε το mobile media Browser από εδώ http://groups.yahoo.com/group/hotmanolo2/files/Software/ αφού γίνεις πρώτα μέλος και είναι έτοιμο με το crack του στα 400ΚΒ μόνο. Συνδιασμός και των δύο προγραμμάτων είναι το άριστο για μένα. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. December 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2003 paidia mporei to 7250 na steilei ixo me mms?An nai mai pio sostware version? Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. December 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2003 apo oti 3erw de mporei.exw thn 3.62.twra an kaneis exei steilei me hxo de 3erw.pantos kai sta xarakthristika tou kinitou den symperilambanetai voice memo. Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. December 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος chryant (14th December 2003, 20:31 ) paidia mporei to 7250 na steilei ixo me mms?An nai mai pio sostware version? Δυστυχώς δε μπορεί και μάλλον δε πρόκειται να μπορέσει ποτέ γιατί αυτό είναι χαρακτηριστικό του αναβαθμισμένου 7250i Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts