viper2005 Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 Χωρίς WiFi λίγο δύσκολο να έχεις VoIP...:rolleyes: ok μεσω bluetooth γινεται τπτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 ok μεσω bluetooth γινεται τπτ? Όχι, πρέπει το κινητό να υποστιρίζει VoIP (Voice over Internet Protocol). Το Nokia N800 τρεχει linux? Ναι τρέχει linux (Internet Tablet OS: maemo Linux based OS2008). Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nMIK-3 Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 Exei kataferei na parasei kanenas tis rythmiseis gia na stelneis SMS meso VOIPDiscount? To analogo pou exei to truphone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 Exei kataferei na parasei kanenas tis rythmiseis gia na stelneis SMS meso VOIPDiscount? To analogo pou exei to truphone? εχει ρυθμισεις για sms? εγω εχω μπει απο τον browser κανονικα στη σελιδα του voidiscount,και κανοντας login , εστειλα απο εκει sms με αγγλικους χαρακτηρες μονο. αλλα δεν αξιζει τοσο χρονο που θελει, το χρεωνει 0.03 , ενω με το F2G1 με χρεωνει 0.04, σιγα την διαφορα... μονο για εξωτερικο αξιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nMIK-3 Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 εχει ρυθμισεις για sms? εγω εχω μπει απο τον browser κανονικα στη σελιδα του voidiscount,και κανοντας login , εστειλα απο εκει sms με αγγλικους χαρακτηρες μονο. αλλα δεν αξιζει τοσο χρονο που θελει, το χρεωνει 0.03 , ενω με το F2G1 με χρεωνει 0.04, σιγα την διαφορα... μονο για εξωτερικο αξιζει. Me to truphone ginete, gia auto to anafero. Mipos yparxei kapios tropos na to kaneis kai me to VOIPDiscount.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 Βγήκε η έκδοση v4.00(8162) του Truphone. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. May 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2008 Βγήκε η έκδοση v4.00(8162) του Truphone. to katevasa kai to perasa sto kinitaki mou alla dn mporei na sunde8ei:( Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. May 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2008 εβαλα τις προαλλες το fring στο Ν82 μου.συνδεθηκα μεσω wifi και δοκιμασα να παρω τηλ μια επαφη μου στο msn. παιρνει κανονικα αλλα ουτε ακουω τιποτα ουτε ακουγομαι...τι μπορει να φταιει? παντως εκανα το διαγνωστικο τεστ που εχει το προγραμμα και δουλευε σωστα. Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nMIK-3 Δημ. June 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2008 To VOIPDiscount einai dorean gia ellada alla exei limit 1 lepto i klisi. To voipraider.com to exei xrisimopieisi kanenas? Exoume kati kalytero mias kai to Truphone mas teleiose kai ta rates tous einai panakriba?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loutrikan Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 'Εχω και γω πρόβλημα με το fring. Έχω βάλει την τελευταία έκδοση στο N81 και όταν κάνω κλήση σε επαφή του msn η κλήση απορρίπτεται. Ούτε κάποια επαφή από το msn μπορεί να με καλέσει :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 'Εχω και γω πρόβλημα με το fring. Έχω βάλει την τελευταία έκδοση στο N81 και όταν κάνω κλήση σε επαφή του msn η κλήση απορρίπτεται. Ούτε κάποια επαφή από το msn μπορεί να με καλέσει :( Παιδιά δεν ξέρω, αλλά εγώ το χρησιμοποιώ στο ΝΟΚΙΑ Ε51, από χώρα του εξωτερικού προς Ελλάδα χωρίς κανένα πρόβλημα. Μέσω msn kai skype. To msn μερικές φορές είναι πολύ πιο καθαρό. Τσεκάρετε τις ρυθμίσεις σας και κάντε δοκιμές με κάποιον φίλο σας που είναι on line. Επίσης δουλεύει άριστα και με σύνδεση μέσω του 3G της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας που έχω στο εξωτερικό. Ανα πάσα στιγμή λοιπόν μπορω να καλέσω, δεν χρειάζεται να ψάχνω για Wlan. Στο εξωτερικό η χρέωση ιντερνετ από κινητό δεν είναι απαγορευτική όπως στην Ελλάδα. Η πολιτική που ακολουθούν οι πάροχοι κινητης τηλεφωνίας στην Ελλάδα τους καθιστά πρώτους στην παγκόσμια και ευρωπαική λίστα για τις ακριβότερες παροχές υπερεσιών. Έχουν δεχθεί πολλές παρατηρήσεις ειδικά για το roaming. Η λογική τους είναι ότι αν σου δώσουν φτηνό 3G θα μιλάς με αυτό και θα χάσουν το μαρουλάκι από τις κλήσεις. Λες και η κάθε κυρα κατίνα έχει msn. Θα μπορούσαν με κάποιο λογικό πάγιο να δώσουν σε όσους το χρειάζονται την δυνατότητα αυτή. Αλλά έτσι θα χάσουν πωλήσεις από την usb σύνδεση για λαπτοπ. Δεν τους πιάνεις πουθενά. Είναι σαφώς ότι καλύτερο αυτή την στιγμή ειδικά γι' αυτούς που θέλουν φτηνές η δωρεάν κλήσεις από χώρες που δεν συμπεριλαμβάνονται στις λίστες Voip. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loutrikan Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Δεν ξέρω τι συμβαίνει, πάντως όταν δοκίμασε κάποιος από το msn να μου κάνει κλήση ενώ είχα συνδεθεί στο fring του έβγαλε μήνυμα ότι δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί η κλήση γιατί δεν έχω την κατάληλλη έκδοση του msn. Βέβαια μηνύματα στέλνω και λαμβάνω κανονικά μέσω fring....:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2008 Δεν ξέρω τι συμβαίνει, πάντως όταν δοκίμασε κάποιος από το msn να μου κάνει κλήση ενώ είχα συνδεθεί στο fring του έβγαλε μήνυμα ότι δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί η κλήση γιατί δεν έχω την κατάληλλη έκδοση του msn. Βέβαια μηνύματα στέλνω και λαμβάνω κανονικά μέσω fring....:confused: Σ' αυτό δεν φταίει το fring, αν σε καλούσε από pc και χρησιμοποιεί κάποια παλιά έκδοση του MSN που δεν υποστηρίζει φωνητικές κλήσεις, είναι λογικό. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loutrikan Δημ. June 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2008 Μάλλον δεν κατάλαβες, αυτός είχε την τελευταία έκδοση του msn (συγκεκριμένα τo Windows Live Messenger 9) και μπορεί κανονικότατα να κάνει κλήσεις, αλλά του έβγαλε μήνυμα ότι εγώ δεν έχω την κατάλληλη έκδοση του msn γι' αυτό δεν μπορεί να με καλέσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. June 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 Σε σας το fring παιζει σωστα με skype? Εμενα εχει μεγαλο ping γυρω στο 1 δευτερολεπτο οποτε και η ομιλια ειναι πολυ δυσκολη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. June 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 Εμένα πάντως το fring κολλάει στο registration... :confused: Δεν δέχεται ότι nickname και password και να βάλεις... :wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros3838 Δημ. June 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 Εμένα πάντως το fring κολλάει στο registration... :confused: Δεν δέχεται ότι nickname και password και να βάλεις... :wacko: Και σε μένα δε δέχτηκε αυτό που του έβαλα και μετά μου έδωσε μερικές επιλογές από κάποια που δεν υπάρχουν και διάλεξα ένα από αυτά. Πάντως με το skype που το δοκίμασα δουλεύει πολύ καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. June 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 ρε παιδες εγω δοκιμασα χτες τυχαια το trufone που το χα ξεχασμενο στο κιν μου και δουλεψε...τι παιζει?για ποσο 8α δουλευει ακομα τζαμπε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dabo Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 Καλησπέρα στο φορουμ , εχω και εγώ το fring εγκατεστημένο στο Ε90 αλλα δεν μπόρεσα να κάνω κλήσεις μέσω του skype :( εχω βάλει skype out credit αλλά τπτ :( Μήπως υπάρχει άλλο πρόγραμμα για symbian που να κάνει κλήσεισ μέσω skype?? Έχω δοκιμάσει πολλά προγράμματα voip στο pc μου και το skype είναι το καλύτερο από όλα! Κρίμα που δεν υπάρχει επίσημη έκδοση του προγράμματος για symbian :( Ευχαριστώ :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tek640 Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Διαβαζοντας τα προηγουμενα ποστ διαπιστωσα οτι και αλλοι εχουν προβλημα με τις κλησεις μεσω internet στο Ε51.Εγω εχω δοκιμασει και το fring και το gizmo αλλα και συνδεση σε asterisk και παρατηρησα οτι σε ολες τις περιπτωσεις η κληση μεν γινοταν αλλα ποτε δεν καταφερα να μιλησω με καποιον,ουτε ακουγα ουτε με ακουγε.Στο asterisk εκανα μερικες κλησεις προς το pc και μπορουσα να μιλησω αλλα στο αντιστροφο δεν χτυπαγε το κινητο εκτος απο κανα δυο φορες μονο. Παρολα αυτα στο μενου του asterisk μου εδειχνε οτι το τηλεφωνο ειναι συνδεμενο οπως το pc μου. Διαβασα σε καποια ξενα φορουμ και στο φορουμ της ΝΟΚΙΑ οτι το προβλημα ειναι γενικο στο Ε51 και οτι θα λυθει με το καινουριο firmware το οποιο βγηκε πριν λιγες μερες. Το περασα λοιπον αλλα και παλι τα παραπανω προβληματα παραμενουν.Ηταν σαν μην αλλαξε τιποτα. Το τηλεφωνο ειναι πολυ καλο και ειναι κριμα να μην δουλευει σωστα το VOIP. (Δεν ξερω αν το μηνυμα πρεπει να μπει εδω ή στο "Επισημο Ε51".) Παράθεση ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- www.ktmhellasclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. June 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2008 Skype for your mobile Έχουν προσθέσει τα Ν95 και Ν80 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. June 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2008 παιδια το εχω βαλει αυτο και δουλευει μια χαρα το προγραμμα στο Ν95 μου.κλεισεις μονο δεν μπορω να κανω γιατι ειναι offline ολες οι επαφες μου τωρα ας κανει καποιος να μας πει,παντως το προγραμμα δουλευει αψογα.Αν κανει και κλησεις οπως στο pc λεει πολυ.Ολο και περισσοτερο ερωτευομαι το τηλεφωνο αυτο παρολο που το εχω ηδη 1 χρονο Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 εβαλα fring και οταν το ξεκιναω παει και συνδεεται με gprs...η 3g τελος παντων...μαλλον δε βλεπει το wlan moy ετσι?γιατι στην αρχη με ρωτησε ,του εδωσα το wlan μου αλλα μαλλον το προσπερναει γιατι δε το βλεπει καλα...ο ρουτερ εδω του αδερφου μου τραβαει κατι κολληματα.μπορω καπως να απενεργοποιησω το gprs...για να μη χρεω8ω μεσα απ το προγραμμα η ειναι αναποφευκτο το connect? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meres Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Να το ξεθάψω?! I-call έχει χρησιμοποιήσει κανείς? Με τον ενσωματομένο sip client το Ε66 δε τα πάει καλά με το voipdiscount ούτε με το i-call. Δεν ακούω τπτ, ούτε κάν κάνει πως καλεί ...Με κάποιον άλλο asterix μου παίζει οκ. Με fring επίσης παίζουν οκ κ οι 2 υπηρεσίες, αλλά θέλω να αποφύγω τη δρομολόγηση που γίνεται στο δίκτυο του fring μιας κ τα Εxx έχουν ενσωματωμένο sip client Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgaz Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Να το ξεθάψω?! I-call έχει χρησιμοποιήσει κανείς? Με τον ενσωματομένο sip client το Ε66 δε τα πάει καλά με το voipdiscount ούτε με το i-call. Δεν ακούω τπτ, ούτε κάν κάνει πως καλεί ...Με κάποιον άλλο asterix μου παίζει οκ. Με fring επίσης παίζουν οκ κ οι 2 υπηρεσίες, αλλά θέλω να αποφύγω τη δρομολόγηση που γίνεται στο δίκτυο του fring μιας κ τα Εxx έχουν ενσωματωμένο sip client χρησημοποίησα icall σε χώρες της μέσης ανατολής (Κλασσική roaming κλήση 3.75 e/min) με ν95 8g και Wifi των ξενοδοχείων. Φόρτωνα μάλιστα κάρτες talktalk και όλα καλά. Κλήσεις άψογες λες και ήμουν δίπλα και σε σταθερά και σε κινητά σε ελλάδα. Γλύτωσα πολλά φράγκα τις 15 μέρες που ήμουν εκεί. Το συνυστώ ανεπυφύλακτα:lol: Είχα πάρει και γεωγραφικό αριθμό (1 ε/μήνα) και με καλούσαν κιόλας κανονικά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts