Pr0gressiVe Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 Μηπως σε αυτες που εχει το + ειναι και στην sim η ηρθαν απο την sim?? Λεω εγω τωρα....:rolleyes: Ειλικρινά δε βρίσκω διαφορά μεταξύ των επαφών. Θα δοκιμάσω να κάνω synchronize με το outlook να τις ξαναπεράσω. Πως μπορώ να δω ποιές επαφές είναι στη μνήμη του τηλεφώνου και ποιές στη SIM; Παράθεση - g0in - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zavarakatranemia Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 Απο που μπορω να προμηθευτω screen protector; προτεινετε καποιον συγκεκριμενο και ποσο περιπου ειναι οι τιμη τους; Παράθεση Ericsson T65i->Nokia 6610->Sharp GX20->Sony Ericsson S700->Sony Ericsson W900->Sony Ericsson P1i->Samsung Galaxy S Cyanogenmod 11->OnePlus One 64GB Sandstone Black->Samsung Galaxy Note8->Samsung Galaxy S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximillian Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 Ρε παιδιά, σε μερικές εισερχόμενες κλήσεις μου εμφανίζει ένα (+) δίπλα στο όνομα. Δηλαδή Όνομα(+) ενώ σε άλλες εισερχόμενες γράφει απλά το όνομα. Απ'όσο έψαξα, δεν υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στις επαφές. Μήπως ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό; to + dipla se ena onoma simainei oti to noymero poy molis kaleses i se kalese apotyelei to proepilegmeno pedio kapoias epafis soy!p.x. an gia kapoion filo sou exeis kataxwrisei to kinito toy kai to stathero toy ws mia epafi me polla pedia tote to + deixnei oti kaleses ton arithmo poy exeis epileksei ws kyrio arithmo toy (synithws kinito) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 to + dipla se ena onoma simainei oti to noymero poy molis kaleses i se kalese apotyelei to proepilegmeno pedio kapoias epafis soy!p.x. an gia kapoion filo sou exeis kataxwrisei to kinito toy kai to stathero toy ws mia epafi me polla pedia tote to + deixnei oti kaleses ton arithmo poy exeis epileksei ws kyrio arithmo toy (synithws kinito) Η επαφες εμενα που εχουν το + δεν εχουν τιποτα αλλο μεσα μονο ενα νουμερο απλα οταν πηρα το κινητο τις καλεσα απο την sim. Οσες τις εβαλα μετα κατευθειαν στο κινητο δεν το εχει... Τι να πω... Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zucero Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 Μηπως σε αυτες που εχει το + ειναι και στην sim η ηρθαν απο την sim?? Λεω εγω τωρα....:rolleyes: Το + εμφανίζεται στο Ρ990 όταν το ίδιο νούμερο είναι αποθηκευμένο σε δύο επαφές.Μήπως είναι το ίδιο και σε σας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stmst Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 Ακριβώς!!! Η έχεις την ίδια επαφή και στην SIM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DiM3NSiON Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 Θα ήθελα βοήθεια σε κάτι πραγματάκια! Υπάρχει η δυνατότητα να έχω δόνηση στο κανονικό προφίλ και όταν απενεργοποιώ τον ήχο να βγαίνει και η δόνηση; Ρωτάω γιατί είναι ιστορία κάθε φορά που πατάω το κουμπί για να γίνει αθόρυβο να τρέχω και στις ρυθμίσεις για να βγάλω τη δόνηση και συνήθως το ξεχνάω. Επίσης, μήπως γνωρίζεται κανένα πρόγραμμα για να παίζει αρχεία mpg; Μόνο για divx έχω βρει. Συγγνώμη που επαναλαμβάνομαι αλλά μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει στα παραπάνω; Πιο πολύ με ενδιαφέρει το θέμα με τη δόνηση. Επίσης κάτι το οποίο παρατήρησα σήμερα. Πήγα να μεταφέρω κάτι βίντεο που τράβηξα και είδα ότι ενώ όλα εμφανίζονται κανονικά όταν συνδέω το p1i στο pc ο φάκελος με τα βίντεο δεν εμφανίζεται. Τα βίντεο τα αποθηκεύω στo memory stick και δεν μου δίνεται και η δυνατότητα να μεταφέρω κάποιο αρχείο σε αυτό το φάκελο μέσω του κινητού. Είναι φυσιολογικό αυτό; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pr0gressiVe Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 Ακριβώς!!! Η έχεις την ίδια επαφή και στην SIM Επειδή δεν έχω κάνει ακόμα synchronize με το Outlook δε μπορώ να πω αν άλλαξε κάτι. Όταν κάνω, θα σας πω. Πάντως οι επαφές που εμφανίζεται το + είναι μεν στη SIM αλλά το + δεν εμφανίζεται σε όλες. Επίσης, μερικές επαφές έχουν 1 αριθμό ενώ άλλες έχουν παραπάνω. Τι να πω, δε ξέρω, πάντως πιστεύω πως με το synchronize θα φτιάξουν όλες οι επαφές. Κάτι άλλο, πέρασα ένα βίντεο στο λάπτοπ, παίζει κανονικά αλλά χωρίς ήχο ενώ στο κινητό ο ήχος ακούγεται κανονικά. Έχει τύχει σε κανέναν αυτό; Παράθεση - g0in - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisv Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 χτες ειχαμε και την πρωτη τουμπα λογο του 3ου γκολ της ρεαλ και οπως κοπανισα το τραπεζι στο σαλονι δεν προσεξα οτι εκτος απο τηλεκοντρολ και γυαλια ηταν και το κινητο και ετσι πετακσε για λιγο και προσγηωθηκε πατομα σε 1 σεκ. τεσπα η κρισταλ η θηκη αντεξε ανοιξε βεβαια το πισω μερος αλλα το κινητο δεν βαθουλωσε η γρατζουνιστικε πουθενα!!! το πηρα πολυ ψυχραιμα μιας και ημουν αλλου εκεινη τη στιγμη βεβαια να καναμε διπλο και απο το μπαλκονι να μου επεφτε εκεινη τη στιγμη δεν θα με πειραζε! :) Παράθεση http://www.2wo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
islandero Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 Κάτι άλλο, πέρασα ένα βίντεο στο λάπτοπ, παίζει κανονικά αλλά χωρίς ήχο ενώ στο κινητό ο ήχος ακούγεται κανονικά. Έχει τύχει σε κανέναν αυτό; Μαλλον φταιει το προγραμμα που το αναπαραγεις. Εχω πχ με το vlc δεν εχω ηχο ενω με το real player ολα ενταξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pr0gressiVe Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 Μαλλον φταιει το προγραμμα που το αναπαραγεις. Εχω πχ με το vlc δεν εχω ηχο ενω με το real player ολα ενταξει. ΟΚ, σε ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω. Παράθεση - g0in - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 1) Συγγνώμη που επαναλαμβάνομαι αλλά μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει στα παραπάνω; Πιο πολύ με ενδιαφέρει το θέμα με τη δόνηση. 2) Επίσης κάτι το οποίο παρατήρησα σήμερα. Πήγα να μεταφέρω κάτι βίντεο που τράβηξα και είδα ότι ενώ όλα εμφανίζονται κανονικά όταν συνδέω το p1i στο pc ο φάκελος με τα βίντεο δεν εμφανίζεται. Τα βίντεο τα αποθηκεύω στo memory stick και δεν μου δίνεται και η δυνατότητα να μεταφέρω κάποιο αρχείο σε αυτό το φάκελο μέσω του κινητού. Είναι φυσιολογικό αυτό; :worry: 1) Οσο και να το εψαξα και δεν βρηκα κατι, βασικα δεν εχει να φτιαξεις προφιλ αρα μαλλον δεν γινετε εχει στανταρ και μαλιστα εχει μονο επιλογη να ειναι ενεργη στο αθορυβο και τιποτα αλλο κατι που μαλλον εχεις δει. 2) Αυτο μου μας λες ειναι κουλο δεν γινετε πρεπει να στο εμφανιζει τουλαχιστον σε εμενα ειναι κανονικα ο φακελος στην θεση του και στο pc και στο mac.. Μαλλον φταιει το προγραμμα που το αναπαραγεις. Εχω πχ με το vlc δεν εχω ηχο ενω με το real player ολα ενταξει. Θα συμφωνησω μαζι σου.. Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximillian Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 Το + εμφανίζεται στο Ρ990 όταν το ίδιο νούμερο είναι αποθηκευμένο σε δύο επαφές.Μήπως είναι το ίδιο και σε σας; ontws oles moy tis epafes tis exw kai sto kinito kai stin sim alla to + moy to bgazei mono gia ta proepilegmena noymera kathe epafis:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
winer Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 Paidia to kinhtaki mas telika mexri posa gb karta yposthrizei 4gb h 8 gb? Pou mporoume na tis vroume episis? Παράθεση Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 http://img88.imageshack.us/img88/3182/capture2zd7.th.pnghttp://img519.imageshack.us/img519/2640/desktopag7.th.pnghttp://img87.imageshack.us/img87/6304/lockwc7.th.png Επιτελους εγινε ενα P1i...Phone...:p Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 Paidia to kinhtaki mas telika mexri posa gb karta yposthrizei 4gb h 8 gb? Pou mporoume na tis vroume episis? Eχει γραφτει οτι υποστηριζει μεχρι και 16GB Εγω του εβαλα μια 4ρα και ειναι μια χαρα.. Βαλε search M2 memory stick στο Google και θα βρεις..;) Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
winer Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 Ok file se euxaristw!! Παράθεση Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
winer Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 Παιδια μια βοηθεια με το tom tom. Το εκανα εγκατασταση αλλα κολησα στην διαδικασια με τα comand για να μου δςσει κωδικο :(. Οταν γραφω cd στο run δεν το δεχεται βγαζει προβλημα. Ο κωδικος του tom tom ειναι ANDSE ASDCE αν μπορει καποιος να μου το ενεργοποιησει? Παράθεση Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 http://img88.imageshack.us/img88/3182/capture2zd7.th.png Επιτελους εγινε ενα P1i...Phone...:p Mporeis se parakalw na mou dwseis ta arxia ta opoia ekanes tin metatropi???Fantazomai vazeis arxeia sto resource etsi??? Filika Scottas:):D:p Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 Πώς θα χαρακτηρίζατε τον εξωτερικό ήχο του Ρ1; Είναι δυνατός σε ένταση; Πόσο ποιοτικός είναι σε σύγκριση με το 6233 και το 6290; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 http://img88.imageshack.us/img88/3182/capture2zd7.th.png Επιτελους εγινε ενα P1i...Phone...:p το θεματάκι, που είπαμε ότι το βρίσκουμε? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 Πώς θα χαρακτηρίζατε τον εξωτερικό ήχο του Ρ1; Είναι δυνατός σε ένταση; Πόσο ποιοτικός είναι σε σύγκριση με το 6233 και το 6290; ανώτερο απο Μ600 και Κ800 για τα συγκεκριμένα που θες,δεν ξέρω Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. October 25, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 το θεματάκι, που είπαμε ότι το βρίσκουμε? :rolleyes: Εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 :rolleyes: Εδώ Αυτο που λες akis ειναι μονο το θεμα που μας εδωσε ο scottas τα εικονιδια τα εβαλα εγω τα εψαξα στο internet και τα βρηκα. Τωρα οποιος θελει τα icons μεσω pm και με ενα email του τα στελνω για να μην τα ψαχνετε.. Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 :rolleyes: Εδώ άκη αυτό το ξέρω, αλλά είναι μόνο μερικά εικονίδια κι όχι το θέμα. εγώ το θέμα θέλω γιατί μερικά που δοκίμασα παρουσίαζαν "ψυχολογικά" προβλήματα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts