agalmata Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Yeap!Εγώ αυτή έχω βάλει!Sandisk μιά ζωή!Κ αφήστε την sony να ψοφήσει!Απλά πληροφοριακά αναφέρω πως την sony την βρήκα 135€ κ την sandisk 58€!Κ μιλάμε πάντα για την ίδια χωρητικότητα(4GB)... Από ebay να φανταστώ ; Έχετε να προτείνετε καμιά βάση για το αυτοκίνητο ; Για χρήση gps , κάτι με βεντούζα ας πούμε , όπως έχουν τα περισσότερα navi Παράθεση http://i49.photobucket.com/albums/f289/agalmata/CaptureWiz002.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 παιδια καλημερα , εχει δοκημασει κανεισ το track id ?doyleyei? ναι δουλευει αψογα. κυριώς σε ξένα κομματια.. Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Είμαι νέο μέλος.Να κάνω μια ερώτηση.δεν υπάρχει καμία συμβατότητα μεταξύ SYMBIAN OS S60 3RD EDITION και SYMBIAN OS UIQ.Ρωτάω γιατι υπάρχουν για NOKIA καλά αντίστοιχα προγράμματα. εγώ εχω βάλει κανονικά symbian 9.1 εφαρμογές που ειναι για n95 και παιζουν κανονικα :) Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Aν θέλετε μερικές sumbian εφαρμογές εδώ gallery.mobile9.com Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakis Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Από ebay να φανταστώ ; Έχετε να προτείνετε καμιά βάση για το αυτοκίνητο ; Για χρήση gps , κάτι με βεντούζα ας πούμε , όπως έχουν τα περισσότερα navi όχι από e-bay φίλε μου, η Sandisk m2 4gb έχει γύρω στα 60ευρώ παντού;) υπάρχουν άπειρες λύσεις για βάση αυτοκινήτου, και με 2 ευρώ παίρνεις πια, αλλά εγώ ψήνομαι να πάρω μια επίσημη SE (2 κάνουν για αυτό το κινητό:http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=pip1&zone=&lm=pip1&pid=11362 κι αυτή: http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=pip1&zone=&lm=pip1&pid=11361 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agalmata Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Το πιστεύεις ότι στο ebay δεν μπορώ να βρώ βάση ; Παράθεση http://i49.photobucket.com/albums/f289/agalmata/CaptureWiz002.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Exw psithei na dwsw to w950 mou kai na to xtuphsw!Perimenw anabathimsh kai to PHRA! Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisv Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 sto e-shop me 63 euro 4gb karta Παράθεση http://www.2wo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
123tomi_ Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 εγώ εχω βάλει κανονικά symbian 9.1 εφαρμογές που ειναι για n95 και παιζουν κανονικα :) εχεις βαλει εφαρμογες του ν95 στο π1;;;;:confused: παιζουν κανονικα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CtR Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Μάλλον σε java θα είναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
123tomi_ Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Μάλλον σε java θα είναι... και ΄γω αυτο λεω αλλα λεει symbian εφαρμογες:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Μάλλον σε java θα είναι... Οχι SIS αρχεια έκανα εγκατάσταση. δεν ειχα 100% επιτυχία αλλα μερικές παίξαν. agile messenger νομιζω. δεν θυμαμαι γιατι εχω κανει διακοσια φορματ στην μεμορυ καρντ σημερα μεχρι να καταλαβω οτι τα πετας ολα στο root και τελειώνεις... Επίσης θέλω να πω για το wayfinder οτι ειναι πολυ καλό πρόγραμμα και τους χαρτες μπορείς να τους κατεβασεις και να τους περάσεις με καλώδιο το παρακάτω ειναι απο faq sto wayfinder.com How can I store maps on my mobile phone? A. Downloading from MyWayfinder.com: You can download maps of cities from MyWayfinder.com and transfer them from your PC to your mobile phone via Bluetooth/Infrared or USB-cable. Thereafter, you can install the maps on a memory stick or on the internal memory. The maps do not have to be installed on the same memory as the Wayfinder application. Note that this is not yet possible on Java and Microsoft Windows Mobile phones. B. Downloading directly from the Wayfinder server via Internet while you are navigating: Maps are automatically stored when navigating with the Map View. In Settings > Map tab > Map cache, you can decide how much of the memory you want to use to store maps. When the map cache is full, the maps downloaded first will be removed automatically to be replaced with the most recent downloads. επισης · Why am I connected to the Internet when I am using preinstalled maps? You will be connected to the server even when using preinstalled maps. Every time you calculate a route, you need to download that specific information through the Internet. You also have to download to your phone, the itinerary (shown as a red line on the map) and Points of Interest. You will download at 30-60 kB per hour of driving when using preinstalled maps. 30-60 K/b ποσο κοστίζουν? Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 εχεις βαλει εφαρμογες του ν95 στο π1;;;;:confused: παιζουν κανονικα;;; η ιδια η sony ericsson στο site της λεει : Αν προσθέσουμε το συμπαγές μέγεθος και τις δυνατότητες πολυμέσων, τότε το P1 είναι το απόλυτο κινητό γραφείο. Βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα Symbian™ (v9.1) και στο UIQ 3.0, μια ανοιχτή πλατφόρμα με εύρος δυνατοτήτων για εφαρμογές πολυμέσων από παρόχους, κατόχους περιεχομένου και ανεξάρτητους δημιουργούς λογισμικού. Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Analyzer Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Παιδιά μια χαζή ερωτηση. εγκατασταση προγραμματων sis πως κανετε? Αποστολη του sis στο κινητό και μετα τρεξιμο απο κει. Ρωταει αν θελουμε εγκατασταση στην main memory η στην storage card? Eπιλεγουμε φανταζομαι storage card για να μην μπουκωσει η κυρια μνημη ε? Εχω φτιαξει ενα φακελο Προγραμματα στην καρτα. Εκει να τα εγκαθιστω? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny1 Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Παιδες Καλησπερα ! Και εγω πλεον κατοχος Ρ1 εδω και 2 μερες !!!!! Το εχω ακομα σαν 2ο μεχρι να το συνηθησω (απο Ν73). Αυτο που εχω να πω ειναι οτι αν χρεισιμοποιεις και τα 2 χερια ολα γινονται πιο γρηγορα !!! Αλλα εαν προσπαθησης μονο με τοενα τοτε περαστικα !!!! Καμια σχεση με το Ν73 που μπορεις να το κανεις οτι θες!!!!ακομα και χωρις να το βλεπεις!!!! Τελος παντων , σε πρωτη φαση μπορω να πω οτι εχει περισοτερες δυνατοτητες απο Ν73 και ειμαι ευχαριστημενος . Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω , αν υπαρχει καποιο προγραμμα σαν το contact transfer η καποια ευκολη μεθοδος μεταφορας επαφων .......απο Ν73 σε Ρ1 !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 ΚΑΜΙΑ εφαρμογή .sis που είναι σχεδιασμένη για S60 NOKIA δεν πρόκειται να τρέξει σε Ρ1.Τις κάνει ναι μεν install, αλλά όταν πας να την ξεκινήσεις σου λέει "αδύνατη η εκκίνηση της εφαρμογής". Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CtR Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Συμφωνώ και εγω. Μπορεί να είναι και τα 2 symbian 9.1 αλλά είναι διαφορετικό το interface. @johny1: Η πιο εύκολη μέθοδος για μένα είναι να συγχρονίσεις το Ν73 με το outlook και στη συνέχεια το P1 με το ίδιο πρόγραμμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 ΚΑΜΙΑ εφαρμογή .sis που είναι σχεδιασμένη για S60 NOKIA δεν πρόκειται να τρέξει σε Ρ1.Τις κάνει ναι μεν install, αλλά όταν πας να την ξεκινήσεις σου λέει "αδύνατη η εκκίνηση της εφαρμογής". θα ορκιζόμουν οτι εγκατέστησα και έτρεξα sis symbian 9.1 :O αλλα δεν γίνεται απο οτι διαβάζω στο ιντερνετ. Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
123tomi_ Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 θα ορκιζόμουν οτι εγκατέστησα και έτρεξα sis symbian 9.1 :O αλλα δεν γίνεται απο οτι διαβάζω στο ιντερνετ. δεν γινεται γιατι απ΄οτι ξερω και τα 2 εχουν symbian os αλλα χωριζονται σε 2 κατηγοριες:την UIQ και την SERIES 60 πλατφορμα.την μια την εχει η σονυ και την 2η η νοκια, και οι εφαρμογες ειναι διαφορετικες για την καθε πλατφορμα;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike.p Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Geia se olous! Proxtes pira ki ego afto to diamantaki. To xrisimopoio kirios gia surfarisma meso gwap tis wind... Exo omos parapona apo ton uiq opera. Mou vgazei para poli sixna sfalma analisis xml. Akoma kai se selides pou empaina kanonika! Kamia lisi gia afta ta xml sfalmata? Xrisimopio ton mini opera pleon (to rosiko mod) alla den me eksipiretei oso o uiq... Tha me endieferan kai alloi enellaktikoi browsers pantos... Exete kati na proteinete? Thanx prokatavolika :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Analyzer Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Παιδιά μια χαζή ερωτηση. εγκατασταση προγραμματων sis πως κανετε? Αποστολη του sis στο κινητό και μετα τρεξιμο απο κει. Ρωταει αν θελουμε εγκατασταση στην main memory η στην storage card? Eπιλεγουμε φανταζομαι storage card για να μην μπουκωσει η κυρια μνημη ε? Εχω φτιαξει ενα φακελο Προγραμματα στην καρτα. Εκει να τα εγκαθιστω? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. September 7, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 εγκατασταση προγραμματων sis πως κανετε? Αποστολη του sis στο κινητό και μετα τρεξιμο απο κει. Ρωταει αν θελουμε εγκατασταση στην main memory η στην storage card? Eπιλεγουμε φανταζομαι storage card για να μην μπουκωσει η κυρια μνημη ε? Εχω φτιαξει ενα φακελο Προγραμματα στην καρτα. Εκει να τα εγκαθιστω? Όπως το πες.. Αποστολή του sis ή java στο κινητό και μετα τρέξιμο από κει :rolleyes:;). Εγκατάσταση εγώ κάνω στην storage card. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. September 7, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 To xrisimopoio kirios gia surfarisma meso gwap tis wind Τι ρυθμίσεις χρειάζεται για παίξει το Wind PLUS (gwap tis wind) στο Ρ1 ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike.p Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Apo tin proti stigmi pou to anoiksa eixe default logariasmo enan me onoma 'SEMC Gprs' tou opoiou koitaksa tis rithmiseis kai itan sostes kai den tis peiraksa katholou. An gia kapoio logo esena den exei tetoio logariasmo, mporeis na vreis oles tis rithmiseis sto antistixo thema stin enotita tis wind. Apo oso eida mpainoun aneta manual :) Me ta xml provlimata tpt? Koitaksa kai sta forum tis opera kai exei idi anaferthei alla xoris apantisi... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
applepie Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 Τι ρυθμίσεις χρειάζεται για παίξει το Wind PLUS (gwap tis wind) στο Ρ1 ??? Ή μπορείς να μπεις στο site της SE και να ζητήσεις να σου έρθουν. Τις αποθηκεύεις και τελείωσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts