Jump to content

Sony Ericsson P1i

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καθε φορα θα το κανουμε η θα αποθηκευτει σαν default?Ρωταω γιατι στο δικο μου κινητο η επιλογη "επομενο" δεν ειναι μαρκαρισμενη-φωτεινη.ειναι γκρι με αποτελεσμα να μην μπορω να ματησω επομενο-αποθηκευση

Μονο μια φορα την κανεις την διαδικασία μετά η σύνδεση αποθηκεύεται και γιαυτο θα βλέπεις ένα αστεράκι διπλα από το όνομα τις σύνδεσης όταν θα κανεις αναζήτηση.Για να δεις αν έχει αποθηκευτή πας στο Πινακα Ελεγχου->Συνδέσεις->Λογαριασμοί internet και θα την δεις εκεί μέσα.Aμα πας στο διπλα tab ομάδες the πρέπει να είναι και εκεί!

:)

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλησπερα σε ολους σας. θα ηθελα την βοηθεια σας αν γινεται βεβαια.εχω παρει ενα κινητο sony P1i και ψαχνω εναν πλοηγο ελληνικο και δωρεαν γιατι αυτος που δινετε δωρο με το κινητο ειναι αγγλικος και αν τον λειτουργισεις σε χρεωνει μεσο internet. σας παρακαλω αν ξερει καποιος κατι ας με βοηθισει. ευχαριστω

Δεν είναι ΌΛΑ τα άλλα για τον πουτ... Και εγώ Martin Fields έχω στο P1, αλλά τα Brando από Hong Kong είναι καλύτερα (τα Ultra Clear). Δεν καταλαβαίνεις ότι έχεις βάλει screen protector! Επίσης καλά είναι τα Proporta, αλλά μειώνουν κάπως τη φωτεινότητα και την οξύτητα της οθόνης.

Link παρακαλω για Brando...

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

καλησπερα σε ολους σας. θα ηθελα την βοηθεια σας αν γινεται βεβαια.εχω παρει ενα κινητο sony P1i και ψαχνω εναν πλοηγο ελληνικο και δωρεαν γιατι αυτος που δινετε δωρο με το κινητο ειναι αγγλικος και αν τον λειτουργισεις σε χρεωνει μεσο internet. σας παρακαλω αν ξερει καποιος κατι ας με βοηθισει. ευχαριστω

Πιστευω πως το Οpera 4 να σε βωιθησει αν και δεν ειναι Ελληνικο ειναι ομως οτι καλητερο για τα κηνυτα:)

Sorry για τα ορθωγραφικα λαθοι!!:O

AMD Ryzen 5 2600 - ASUS ROG STRIX B350 8 GB Ram - MSI gtx 960 4GB - 16 gb Ram trident z

Samsung Galaxy grand duos(CM 12.1) -> Huawei p8 lite -> xiaomi redmi note 4x -> xiaomi MI A2 lite -> Poco X3 NFC

Chuwi HeroBook Pro

Ps1-Ps2-PS3 Super slim 500 gb-PSP 2004 6.60 PRO- Ps4 500gb[/color]

Πιστευω πως το Οpera 4 να σε βωιθησει αν και δεν ειναι Ελληνικο ειναι ομως οτι καλητερο για τα κηνυτα:)

Έχω την εντύπωση πως ο φίλος lakhsdiam ζητάει κάτι σε GPS..! :lol:

Αν κατάλαβα καλά..

Link παρακαλω για Brando...

Γειά σου Γιώργο :cool:..

Τι έγινε, επέστρεψες στο P1 :ninja:?

τι ειναι αυτο?

Ποιό; o Opera 4;

-είναι internet Browser :).

Έχω την εντύπωση πως ο φίλος lakhsdiam ζητάει κάτι σε GPS..! :lol:

Αν κατάλαβα καλά..

χμμ http://img411.imageshack.us/img411/2137/hmmmll6.gif.. ναι σωστά κατάλαβες :lol::p.

@lakhsdiam: Δες το TomTom και το Garmin ;)

Αν λοιπόν όντως ψάχνεις για GPS, μπορείς να περάσεις το ΤΟΜ ΤΟΜ ή το Garmin

Είναι και τα δύο ''δωρεάν'' και εύχρηστα, το Garmin είναι και ελληνικό.

Αν λοιπόν όντως ψάχνεις για GPS, μπορείς να περάσεις το ΤΟΜ ΤΟΜ ή το Garmin

Είναι και τα δύο ''δωρεάν'' και εύχρηστα, το Garmin είναι και ελληνικό.

Σε πρόλαβα :p

εξακολουθω να μη μπορω να συνδεθω μεσω WiFi.

και κατι ακομα ...δεν μπορουμε να βαλουμε videaki για ringtone οπως ολα τα αλλα SE.

Live2Di3 <FFvsSK>

UK burN 4 Me

Γειά σου Γιώργο :cool:..

Τι έγινε, επέστρεψες στο P1 :ninja:?

Καλησπερα akis φιλε τι γινεται?

Επιστρεφω στο UIQ σε λιγο με το G700

δε γινεται να μεινω μακρια ....:D

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

Καλησπερα akis φιλε τι γινεται?

Επιστρεφω στο UIQ σε λιγο με το G700

δε γινεται να μεινω μακρια ....:D

Να σου πω την αλήθεια και εγώ το σκέφτομαι (το G700) :rolleyes:.. αλλά για τρίτο :D.

(Ναι το ξέρω είμαι υπερβολικός μερικές φορές :O!!)

Εσένα όμως είναι "edited" :shifty:, εμένα είναι ''μαμά'' το post.. :shifty: :lol:

Ναι αλλά το "edited" έγινε στις 17:43.. ενώ εσένα 17:40 ;):p:p

Να σου πω την αλήθεια και εγώ το σκέφτομαι (το G700)

Φέρνει λίγο σε Ν73.....:p

Με το iPhone τι έγινε το πήρες??

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

Παιδια οσοι εχετε προβλημα με το wi-fi προσπαθηστε να αλλαξετε το mode του wifi router σας απο 802.11B+G hybrid mode σε 802.11b πιστευω θα ειστε ενταξει.

Εμενα ετσι λυθηκε το προβλημα στο δικο μου.

Παιδια οσοι εχετε προβλημα με το wi-fi προσπαθηστε να αλλαξετε το mode του wifi router σας απο 802.11B+G hybrid mode σε 802.11b πιστευω θα ειστε ενταξει.

Εμενα ετσι λυθηκε το προβλημα στο δικο μου.

Φίλε βαγκέλη αυτή είναι ρύθμιση στο κινητό από ότι κατάλαβα. Που είναι όμως ακριβώς?

Ένα πράγμα φοβάμαι ότι μια μέρα θα φύγετε όλοι και θα μείνετε μόνοι σας:p

Φίλε βαγκέλη αυτή είναι ρύθμιση στο κινητό από ότι κατάλαβα. Που είναι όμως ακριβώς?

Oχι φιλε μου ειναι ρυθμιση του ασυρματου ρουτερ σου.Προσπαθησε να μπεις στις ρυθμισεις του ρουτερ και σιγουρα θα το βρεις.Εμενα μολις πριν λιγο που το δοκιμασα μου δουλεψε μια χαρα.

ευχαριστω ολους σας για το ενδιαφερον σας αλλα εχω ενα μικρο προβλημα: ενω εχω μπει στην σελιδα (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=193327) για το garmin δεν μου εμφανιζει τα λικς για να κατεβασω οτι χρειαζομαι. γιατι? ξερει κανεις?

Να σου πω την αλήθεια και εγώ το σκέφτομαι (το G700) :rolleyes:.. αλλά για τρίτο :D.

(Ναι το ξέρω είμαι υπερβολικός μερικές φορές :O!!)

και εγω το ιδιο (3ο) τι να κανουμε ! :O

Oχι φιλε μου ειναι ρυθμιση του ασυρματου ρουτερ σου.Προσπαθησε να μπεις στις ρυθμισεις του ρουτερ και σιγουρα θα το βρεις.Εμενα μολις πριν λιγο που το δοκιμασα μου δουλεψε μια χαρα.

ωραία όμως το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να δω τις ρυθμίσεις του router γιατί δεν προσπαθώ να συνδεθώ με wifi στο σπίτι ή με δική μου σύνδεση αλλά σε σημεία που υπάρψει κάληψη ελεύθερου δικτύου. :O

Ένα πράγμα φοβάμαι ότι μια μέρα θα φύγετε όλοι και θα μείνετε μόνοι σας:p

ρωτησα πριν 3-4 μερες παλι.σας εχει κολλησει ποτε το κινητο?? να λειτουργει κανονικα αλλα να μην περνει ουτε να κανει κλησεις.οταν καποιος σε παιρνει δειχνει κλειστο.

ρωτησα πριν 3-4 μερες παλι.σας εχει κολλησει ποτε το κινητο?? να λειτουργει κανονικα αλλα να μην περνει ουτε να κανει κλησεις.οταν καποιος σε παιρνει δειχνει κλειστο.

Φιλε ολα τα Symbian κολανε μπορει με μια αναβαθμισει να λυθει το προβλιμα σου:!: Αυτο αν σου εγινε μια φορα δεν υπαρχει λογος ανισιχιας πιστευω....

AMD Ryzen 5 2600 - ASUS ROG STRIX B350 8 GB Ram - MSI gtx 960 4GB - 16 gb Ram trident z

Samsung Galaxy grand duos(CM 12.1) -> Huawei p8 lite -> xiaomi redmi note 4x -> xiaomi MI A2 lite -> Poco X3 NFC

Chuwi HeroBook Pro

Ps1-Ps2-PS3 Super slim 500 gb-PSP 2004 6.60 PRO- Ps4 500gb[/color]

Απο'μενα όχι, τίποτα, στον ένα-ενάμιση μηνα που το έχω.

(ευτυχως, γιατι ειμαι και λιγο φοβητσιαρης & αγχωτικος με ολα αυτα..)

εχω ενα προβλημα με την εγκατασταση του GARMIN: ενω το βαζω σωστα μεσα στην καρτα οταν παω για εγκατασταση μου βγαζει 2 μηνυματα και δεν μου το εγκαταστα 1. μη συμβατη εφαρμογη το λογισμηκο ενδεχεται να μην ειναι συμβατο με την συσκευη σας. θελετε να συνεχισετε? ( παταω ΝΑΙ ) και στην συνεχεια μου λεει 2. αδυνατη η ευρεση του καθορισμενου memory stick. ελεγξτε εαν το memory stick εχει τοποθετηθει σωστα. μηπωσ κανω κατι λαθος? σας παρακαλω πειτα μου τι πρεπει να κανω. ευχαριστω

Καλησπέρα σε όλους! Είμαι και εγώ ευτυχής κάτοχος εδώ και 2 μέρες! Όλα καλά μέχρι στιγμής... Βρήκα ένα ωραίο site για wallpapers και ringtones: zedge.net. Απλά έχει όριο 30 την ημέρα... Εσείς ξέρετε κανένα καλό?

• The title was changed to Sony Ericsson P1i