Jump to content

Sony Ericsson P1i

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πραγματικα πρεπει να μου πεις τι ακουστικα χρησιμοποιεις στο γυμπαστηριο και δεν σου πεφτουν απο τα αυτια!!! :)

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

πραγματικα πρεπει να μου πεις τι ακουστικα χρησιμοποιεις στο γυμπαστηριο και δεν σου πεφτουν απο τα αυτια!!! :)

χρησιμοποιω τα ακουστικα που ειχε μέσα το κουτι.

το καλο που εχουν ειναι ενα μανταλακι που εχουν που το πιανω πανω πανω στην μπλούζα και ετσι το πανω μερος απο το μικροφωνο και πανω μενουν σταθερο στο κεφάλι..:)

http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg

Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη.

δεν ξέρω αλλα τις τελευταιες μέρες την εχω βρει απιστευτα με το p1 μου!

το fring δουλευει τέλεια. το tom tom θα με ξελασπώσει στις αλπεις που πάω μια βδομαδα διακοπες. στο γυμναστηριο κανω 40 λεπτα διαδρομο μονο και μονο αφου εχω περάσει το "24" και βλέπω ενα επεισόδιο κάθε φορά.

εχω πειραματιστει αρκετα και με το gdesk και εχω φτιαξει ενα theme οπως το θέλω.

το wifi συνδεεται πάντου.

φτου φτου μην το ματιασω!!!!!

μονο λιγο πιο δυνατα ακουστικα θα ηθελα.θα ψαξω τιποτα με καλυτερη ευαισθησια :D

:cry: εγώ γιατί να μην μπορώ να πω το ίδιο κ για το δικό μου . . ? ? ?

τρώει σκαλώματα σχετικά με τη λήψη αρχείων (πότε δέχεται - πότε δεν δέχεται), και επίσης τράβηξα απόψε ένα βίντεο, το έστειλα σε άλλα τρία κινητά κ βγήκε κ στα τρία σαν ήχος !!

Γνωρίζει κανείς τί μπορεί να φταίει?? :(

Τράβηξα, με το P1i που έχω, ένα βίντεο. Το έστειλα σε τρία κινητά και πήγε και στα τρία σαν ήχος..

Γνωρίζει παρακαλώ κάποιος τί μπορεί να φταίει??

Ευχαριστώ.

Παιδια για screen protector ριξτε μια ματια στο eml.gr .Εγω απο εκει πηρα της celllular line που ειναι μεγαλυτερες βεβαια αλλα τις κοβεις εσυ οσο θες.Εχουν μεσα και ενα μικρο πλαστικο για να φευγουν οι φυσαλιδες αερα.Τη δουλεια τους την κανουν και μαλιστα καλα!

πήρα δοκιμαστικά των medi@ m@rkt που δεν έχει ενα μέγεδος μόνο όπως προείπε κάποιος λίγο ποιο πίσω την έλοψα μια χαρά την κόλησα μια χαρά αλλά νομίζω ότι με τα σκουπίσματα κάνει θαμπάδες :blink: !

Η πλάκα είναι ότι προσπάθισα να την ξεκολήσω λίγο να δω αν βγαίνει εύκολα και παραλίγο να μου φύγει το νύχι!!! να δω πω θα την βγάλω χωρίς να χτυπήσω την οθόνη! γενικό συμπέρασμα τα συγκεκριμένα δεν τα συνιστώ αλλά μέχρι να βρεθεί κάτι καλύτερο ας υπάρχει αυτό μην πάθουμε χειρότερα :ninja:

Ένα πράγμα φοβάμαι ότι μια μέρα θα φύγετε όλοι και θα μείνετε μόνοι σας:p

Hello blogPage!

Exw akribws to idio erwtima edw kai kamia ebdomada pou arxisa na stelnw videos opou trabixtikane apo thn camera tou p1i mou. kai sigkekrimena se SE kinito, to arxeio einai akribos to idio me to arxiko alla to anigei san ixo! H SE malon den endiaferete gia tin simbatotita twn siskeuwn ths alla mono gia tin ekseliksi tous.

Είμαι χεράς, είμαι τρελός είμαι γ**ο τ' αλάνια, τα λάστιχα στα χέρια μου γίνονται ντουμάνια!

:p

γι' αυτό ακριβώς εγώ προτείνω της Martin Fields. είναι κορυφαία και βγαίνουν και πλένονται αν λερώσουν.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

πήρα δοκιμαστικά των medi@ m@rkt που δεν έχει ενα μέγεδος μόνο όπως προείπε κάποιος λίγο ποιο πίσω την έλοψα μια χαρά την κόλησα μια χαρά αλλά νομίζω ότι με τα σκουπίσματα κάνει θαμπάδες :blink: !

Η πλάκα είναι ότι προσπάθισα να την ξεκολήσω λίγο να δω αν βγαίνει εύκολα και παραλίγο να μου φύγει το νύχι!!! να δω πω θα την βγάλω χωρίς να χτυπήσω την οθόνη! γενικό συμπέρασμα τα συγκεκριμένα δεν τα συνιστώ αλλά μέχρι να βρεθεί κάτι καλύτερο ας υπάρχει αυτό μην πάθουμε χειρότερα :ninja:

Κολλάς ένα κομμάτι ζελοτειπ στην ακρη και την τραβάς και σηκώνεται...

Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire

Samsung GEAR S

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813

γι' αυτό ακριβώς εγώ προτείνω της Martin Fields. είναι κορυφαία και βγαίνουν και πλένονται αν λερώσουν.

και εγώ Martin Fields έψαχνα αλλά σε κατάστημα δεν βρήκα. έχει βρεί κάποιος κάπου και όχι online?

:cry: εγώ γιατί να μην μπορώ να πω το ίδιο κ για το δικό μου . . ? ? ?

τρώει σκαλώματα σχετικά με τη λήψη αρχείων (πότε δέχεται - πότε δεν δέχεται), και επίσης τράβηξα απόψε ένα βίντεο, το έστειλα σε άλλα τρία κινητά κ βγήκε κ στα τρία σαν ήχος !!

Γνωρίζει κανείς τί μπορεί να φταίει?? :(

Το οτι τα αλλα κινητα δεν παιζουν το βιντεο του π1 σημαινει οτι δεν το υποστηριζουν, η μαλλον καλυτερα δεν υποστηριζουν την ''μεγαλη'' αναλυση (240χ320) του βιντεο, αυτο φταιει.:)

οσο για το αν δεχεσαι αρχεια η οχι μεσω bluetooth κοιτα να κανεις ενα restart στη συσκευη και θα δουλεψει..

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

και εγώ Martin Fields έψαχνα αλλά σε κατάστημα δεν βρήκα. έχει βρεί κάποιος κάπου και όχι online?

γιατί? το φοβάσαι το online? δεν υπάρχει πρόβλημα να ξέρεις. έχω παραγγείλει 4-5 φορές και ήρθαν χωρίς κανένα πρόβλημα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

γιατί? το φοβάσαι το online? δεν υπάρχει πρόβλημα να ξέρεις. έχω παραγγείλει 4-5 φορές και ήρθαν χωρίς κανένα πρόβλημα.

+1

και εγω χωρις κανενα προβλημα!!

δεν ξέρω αλλα τις τελευταιες μέρες την εχω βρει απιστευτα με το p1 μου!

το fring δουλευει τέλεια.

Εμένα, πάλι, όλες οι version του fring που έχω βάλει "πέφτουν" μόλις προσπαθησω να κάνω κλήση...

Παιδια κανενα καλο προγραμματακι γι αυτο το τηλεφωνο.Ευχαριστω πολυ...
Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Παιδια κανενα καλο προγραμματακι γι αυτο το τηλεφωνο.Ευχαριστω πολυ...

http://WWW.ipmart-forum.com :)

επισης δες και το αναλογο θεμα

επισης δες και αυτη την εφαρμογη,:) ειναι πολυ διασκεδαστικη:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

ωχ...... ρε'συ THEO_Legend, όντως, τη μικρή ανάλυση την παίζει στα άλλα κινητά. την μεγαλύτερη την δέχονται σαν ήχο μόνο..

Και σαν ξεροκέφαλος που είμαι (όχι κουφιοκέφαλος :lol:) να υπάρχει πρόβλημα στο κινητό και γίνεται αυτό? ή απλά έτσι είναι γιατί απλά δεν ποστηρίζεται τέτοια ανάλυση από άλλα κινητά, άρα απλά αφήνω την νορμάλ ανάλυση για να παίζω κ με τα άλλα κινητά? ε? :what:

ωχ...... ρε'συ THEO_Legend, όντως, τη μικρή ανάλυση την παίζει στα άλλα κινητά. την μεγαλύτερη την δέχονται σαν ήχο μόνο..

Και σαν ξεροκέφαλος που είμαι (όχι κουφιοκέφαλος :lol:) να υπάρχει πρόβλημα στο κινητό και γίνεται αυτό? ή απλά έτσι είναι γιατί απλά δεν ποστηρίζεται τέτοια ανάλυση από άλλα κινητά, άρα απλά αφήνω την νορμάλ ανάλυση για να παίζω κ με τα άλλα κινητά? ε? :what:

Γιατι να τα παζεις τα βιντεο σε αλλα κινητα;;;;:confused:

Σε χαλαει να τα βλεπεις στο p1;;;:p

Πλεον νομιζω ολα τα καινουργια κινητα που κυκλοφορουν παιζουν τα βιντεο του π1...το w810 για παραδειγμα ομως που ειναι λιγο παλιο παιζει μονο τον ηχο;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Γιατι να τα παζεις τα βιντεο σε αλλα κινητα;;;;:confused:

Σε χαλαει να τα βλεπεις στο p1;;;:p

Πλεον νομιζω ολα τα καινουργια κινητα που κυκλοφορουν παιζουν τα βιντεο του π1...το w810 για παραδειγμα ομως που ειναι λιγο παλιο παιζει μονο τον ηχο;)

:respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect:

..στο προηγούμενο κινητό μου το έστειλα, στο W810i, που το έδωσα σ'εναν φίλο μου κ είμασταν μαζί χθες και δεν έπαιξε . .

κι εκεί να ήσουν δεν θα το "πετύχενες" τόσο. :superman:

Εμένα, πάλι, όλες οι version του fring που έχω βάλει "πέφτουν" μόλις προσπαθησω να κάνω κλήση...

Δοκίμασε και την τελευταία την 3.30,εγώ πάντως με το SKYPE έχω κάνει κανονικά κλήσεις!

:)

Παιδιά ξέρουμε κανέναν καλό internet browser για το p1i?

Δοκίμασε το UCWEB 5.0 :ninja:

δυστυχώς μου ξανα κολλησε οταν εγραφα μηνυμα

μια που εγραφα με κεφαλαια και μαι με μικρα

αλλα πλεον δεν ειναι τοσο προβλεψιμο οσο στην προηγουμενη εκδοση...

ελεοσ ποια

ποπο !!! το κεφάλι μου είναι τελείως άδιο χάλια αφού έχει τόσο χώρο που το χρησιμοποιώ για αποθήκη !!! την τελευταία φορά έψαχνα το hands free και κάπως είχε μπει μέσα αντε να το βγάλεις μετά :blink:

Δοκίμασε και την τελευταία την 3.30,εγώ πάντως με το SKYPE έχω κάνει κανονικά κλήσεις!

Έχω δοκιμάσει και αυτή. Με το VoipDiscount κρασάρει. :(

• The title was changed to Sony Ericsson P1i