Jump to content

Sony Ericsson P1i

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδιά μπας και έχει το τηλ accelerometer και δεν το ξέρουμε???:lol:

Στην μονη εφαρμογή που βρήκα να έχει οριζόντια πρόβλη είναι στον ενσωματωμένο browser (opera) στο Περισσότερα->Ρυθμίσεις->Οριζόντιος.

Αυτό βλέπω και εγώ ότι μόνο ο opera έχει τέτοια επιλογή και τελικά από εκεί να έγινε το μπέρδεμα..

Μπήκα και βγήκα σαν σίφουνας στο opera και έπαθε λαλά και έμεινε και στο menu

Ένα bug που το έπαθα μόνο εγώ??...:D: Ε τότε...:clap:

ΚΑΙ ΝΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΧΙΟΜΕΝΟ...

Άλλο ένα καλό bug έκανε την εμφανισή του....:ninja:

Τραβάω photo με φλας,οκ μέχρι εδώ..

Όταν λοιπόν πατάω ακαριέα το κουμπί της κάμερας (δεξιά στο πλαϊ) για να επιστρέψει για να φωτογραφήσω ανάβει το φώς και μένει ανοιχτό:cool: μέχρι να το ξαναπατήσω για να σβήσει..

Κοινός έχω και φακό εκτός από το οριζόντιο menu...

Τα συμπεράσματα δικά σας...

.... ...... ..... :bow: ..... ..... ......

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αυτό βλέπω και εγώ ότι μόνο ο opera έχει τέτοια επιλογή και τελικά από εκεί να έγινε το μπέρδεμα..

Όταν λοιπόν πατάω ακαριέα το κουμπί της κάμερας (δεξιά στο πλαϊ) για να επιστρέψει για να φωτογραφήσω ανάβει το φώς και μένει ανοιχτό:cool: μέχρι να το ξαναπατήσω για να σβήσει..

eidate h SE mages ti kanei gia mas?orizontia menu,fakoi!ante ti allo thelete?peste m!athanath SE!:love::love::food:

w800i,w960i,t290i,t65,r380s,t18s,t29s,GA628,A1628s kai otan bgei kai to xperia

H nokia kanei to megalo vhma sthn agora!agoraste kinhta N series k 8a exete k hlektrokinhto jet ski:lol:!

eides telika to opera itan

by the way to epa8 akai ego pige na mou pesi kai ksafnika eida anoixto to opera stin o8oni (logika logo tis 8esis tou kentrika stis sintomefseis)

opote pleon ginete kanonas mporroume na to valoume sta FAQ e??!!!!!!!!!

Γεια σε όλους

Θέλω να πάρω το P1, το πρόβλημα είναι ότι ο υπολογιστής μου είναι 733GH με 256 RAM, ΤΟ PC SUITE θα τρέχει; Αν σέρνεται δεν πειράζει, τουλάχιστον να ανοίγει.

Εγώ δεν Έχω σταθερή γραμμή, μπαίνω μόνο μέσο κινητού, θα μπορέσω να κάνω αναβάθμιση; Δηλαδή κατά τη διαδικασία συνδέεται στο internet ή κατεβάζεις τα αρχεία στο pc και τα περνάει από εκεί στο κινητό;

"We don’t see things as they are, we see things as we are."

γεια χαρα!Καπου εδω μεσα διαβασα για καθυστερηση στην απαντηση στην εισερχομενη κληση.Παρατηρησα οτι οταν με καλει ενας μονο συγκεκριμενος αριθμος και απαντω ακουγωμαι μετα απο ενα δευτερολεπτο.Αυτο βεβαια το ειχα και με αλλα κινητα.τι να φταιει?το κινητο η το δικτυο?αλλα παλι μονο σε ενα αριθμο(ο πιο πολυσυχναστος) να συμβαινει και οχι ολες τις φορες?μηπως ειναι κανενα bug?

Αυτό με το flash δεν είναι bug και είναι γνωστό απο το P990i.Οταν έχεις ενεργοποιημένο το flash και είναι στην κάμερα για φωτογραφία,πατάς το κουμπί μέχρι να ανάψει,γυρίζεις με το jogdial στην θέση βιντεοσκόπησης και παραμένει αναμμένο δίνοντάς σου την δυνατότητα να βιντεοσκοπήσεις με flash και σε απόλυτο σκοτάδι.

Οσον αφορά την λειτουργία σαν φακός,πέρα απο το αστείο της λειτουργίας ,αρκετές φορές το έχω χρησιμοποιήσει τον 1,5 χρόνο που έχω το p990i.

Αυτό με το flash δεν είναι bug και είναι γνωστό απο το P990i.Οταν έχεις ενεργοποιημένο το flash και είναι στην κάμερα για φωτογραφία,πατάς το κουμπί μέχρι να ανάψει,γυρίζεις με το jogdial στην θέση βιντεοσκόπησης και παραμένει αναμμένο δίνοντάς σου την δυνατότητα να βιντεοσκοπήσεις με flash και σε απόλυτο σκοτάδι.

Οσον αφορά την λειτουργία σαν φακός,πέρα απο το αστείο της λειτουργίας ,αρκετές φορές το έχω χρησιμοποιήσει τον 1,5 χρόνο που έχω το p990i.

file exw to w960i!pws mporw na kanw auto pou exeis flas sti video!prospathw alla h tha grapsei xrhsimopoihtai h tha svisei:worry:

H nokia kanei to megalo vhma sthn agora!agoraste kinhta N series k 8a exete k hlektrokinhto jet ski:lol:!

@zucero: Δεν ξέρω πως το κάνεις αυτό :blink:.. Αλλά στο δικό μου ΔΕΝ γίνετε κάτι τέτοιο!!

Δεν ξέρω αν γίνεται στο w960i , η διαδικασία ειναι πάντως οπως ακριβως την περιέγραψα παραπάνω. Ενεργοποιώ το flash από τις ρυθμίσεις , πατάω το κουμπι να ανάψει το flash , γυρίζω το jogdial σε θέση βιντεοσκόπησης και το φως παραμένει αναμμένο.

@zucero: Δεν ξέρω πως το κάνεις αυτό :blink:.. Αλλά στο δικό μου ΔΕΝ γίνετε κάτι τέτοιο!!

Φίλοι για να μη σας μπλέξω ,ξεκαθαρίζω οτι είμαι χρήστης του P990i και επειδή είδα οτι η παραπάνω λειτουργία αναφέρθηκε σαν bug,θεώρησα καλό να πω οτι γινόταν και στο P990i. Τώρα αν υπήρχαν τόσες αναφορές ωστε η SE να το θεωρήσει bug και να το "διορθώσει" δεν γνωρίζω.

Φίλοι για να μη σας μπλέξω ,ξεκαθαρίζω οτι είμαι χρήστης του P990i και επειδή είδα οτι η παραπάνω λειτουργία αναφέρθηκε σαν bug,θεώρησα καλό να πω οτι γινόταν και στο P990i. Τώρα αν υπήρχαν τόσες αναφορές ωστε η SE να το θεωρήσει bug και να το "διορθώσει" δεν γνωρίζω.

tlk apo ta polla polla to ekana mia fora!alla dn mporw na to xanakanw!dyskola ginetai!to w960i exw

στο P1i δεν γίνεται.μάλλον το έχουν διορθώσει

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

στο P1i δεν γίνεται.μάλλον το έχουν διορθώσει

ginetai alla pandiskola!

ginetai alla pandiskola!

Αφού έχεις το w960 εσύ :rolleyes:!! Πως είσαι τόσο σίγουρος για το P1 ;).

Αφού έχεις το w960 εσύ :rolleyes:!! Πως είσαι τόσο σίγουρος για το P1 ;).

epeidh einai ta idia:p

epeidh einai ta idia:p

Δεν μου λέει κάτι αυτό!! Και το Ρ990 ή το M600 ίδια θεωρούνται, αλλά το καθένα έχει τα δικά του bugs ;).

Kαμία σχέση είναι καραbug καραμπινάτο δεν μπορείς να έχεις φως στο video δεν σου δίνει την επιλογή...

Και μόνο για φακό κάνει και τίποτα άλλο...

Όσο για το menu στο τελευταίο restart επανήλθε...:)

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

Τότε αγαπητέ μου κατι τετοια "καραbugs" είναι που κάνουν την διαφορά. "Καραbug" ήταν και η εστίαση που μεταφερόταν στην βιντεοσκόπηση, "Καραbug" και η ελληνική αναγνώριση γραφής, "καραbug" ο έξυπνος τρόπος γραφής γιατί δεν ακολουθεί το συνηθισμένο T9 (το είδα γραμμένο και αυτό ). Η οποιαδήποτε δυνατότητα της συσκευής είναι ευπρόσδεκτη άν δεν μας δημιουργεί πρόβλημα στην λειτουργία της,ακόμα και αν δεν την χρησιμοποιούμε.

Διαφορετικά αγοράζουμε μια συσκεή που δεν ξεφεύγει καθόλου απ'αυτά που περιγράφει το manual, και έτσι δεν απασχολούμε το μυαλό μας με περίεργα "καραbugs"

Χθες κατέβασα το SE Update Service και δεν μου δουλεύει! Μένει στο πρώτο screen (με την πρασινη μπάρα) και κάνει load για πάντα. Στο taskmgr το βλέπω να δουλεύει ~50% του CPU μου...

Τι παίζει ρε παιδιά;

Any thoughts?

Χθες κατέβασα το SE Update Service και δεν μου δουλεύει! Μένει στο πρώτο screen (με την πρασινη μπάρα) και κάνει load για πάντα. Στο taskmgr το βλέπω να δουλεύει ~50% του CPU μου...

Τι παίζει ρε παιδιά;

Any thoughts?

ti ταχυτητα εχεις στο net;;;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Ενώ το "αφήνω" από το zonealarm (δοκιμασα και με κλειστό) δεν κατεβάζει τιποτα! Μόνο την πρώτη φορά κατέβασε κάτι "updates" (100αρες στο DUmeter) και μετά έκανα loading στο άπειρο (και ακόμα παραπέρα...) χωρίς να κατεβάζει κάτι .

Είμαι ο μόνος που το αντιμετωπίζω;

Κάποια άλλη σκέψη;

Ενώ το "αφήνω" από το zonealarm (δοκιμασα και με κλειστό) δεν κατεβάζει τιποτα! Μόνο την πρώτη φορά κατέβασε κάτι "updates" (100αρες στο DUmeter) και μετά έκανα loading στο άπειρο (και ακόμα παραπέρα...) χωρίς να κατεβάζει κάτι .

Είμαι ο μόνος που το αντιμετωπίζω;

Κάποια άλλη σκέψη;

Κλεισε τελειος το zone alarm... εχουν ακουστει και απο αλλους που εχουν το zone alarm τετοια προβληματα, αν δεν ξαναδουλεψει δοκιμασε να το απεγκαταστησεις, δες μηπως εχεις καποιο αλλο antivirus/firewall που το εμποδιζει,, να ξερεις τα αρχεια που κατεβαζει ειναι αρκετα μεγαλα και αργει... θελει μεγαλη ταχυτητα για να μην περιμενεις πολυ...ποση ωρα περιμενες;;;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Χωρις firewall/antivirus πάλι τίποτα. Ανεξάρτητα από zonealarm, παρατήρησα κάτι... Με το που το ανοίξω για 1-2 λεπτά κατεβάζει κάτι με ~40kB/sec (ψόφια...) και μετά σταματα και κανει loading για πάντα...

Μήπως είναι κάτω κανένας server και σκοτώνομαι άδικα?

Εσάς δουλεύει κανονικά τώρα;

Χωρις firewall/antivirus πάλι τίποτα. Ανεξάρτητα από zonealarm, παρατήρησα κάτι... Με το που το ανοίξω για 1-2 λεπτά κατεβάζει κάτι με ~40kB/sec (ψόφια...) και μετά σταματα και κανει loading για πάντα...

Μήπως είναι κάτω κανένας server και σκοτώνομαι άδικα?

Εσάς δουλεύει κανονικά τώρα;

τι να πω δεν ξερω....εμενα προσωπικα δεν εχει κανενα προβλημα, παντως μπορει να ειναι και αυτο που λες... οποτε δοκιμασε και αργοτερα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις THEO_LEGEND!

'Οταν βγάλω άκρη θα ποστάρω για να λύσουμε τον γρύφο...

Αν κάποιος έχει κανενα link για προηγούμενες εκδόσεις του update service για να δοκιμάσω ή κάποια άλλη έμπνευση don't be shy...

• The title was changed to Sony Ericsson P1i