Jump to content

Sony Ericsson P1i

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σχετικά με την λάθος ώρα στα μήνυμα πήρα την Ericsson έτσι για πλάκα να δω τι θα μου πούνε. Η απάντηση τους ήταν μετά από μίση ώρα στο τηλέφωνο ότι πρέπει να έχω στο ‘ρύθμιση τρέχουσας ζώνης ώρας’ Αθηνά που το έχω έτσι και αλλιώς. Τους είπα ότι το έχω σωστό και αυτή μου λέγανε ότι δεν το έχω Αθηνά τελικά τους το έκλεισα. Τα συμπεράσματα δικά σας ..................

Άμα ξέρει κάποιος κάτι ας βοηθήσει.

Μάλλον απο ότι κατάλαβα πάνε και αυτοί κατα διαόλου αφου δεν ξέρουν τι τους γίνεται!!!!:mad::mad:

Βάζουν τον κάθε άσχετο στην υποστήριξη του πρωιόντος με αποτέλεσμα να μην γίνεται σωστά η δουλειά μας!!!:mad::mad::mad:

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά μπορεί να μου πει κάποιος πια έκδοση firmware είναι η τελευταία γιατί δεν θέλω να κάνω τσάμπα εγκατάσταση του

firmware update;

Ευχαριστώ.

Παιδιά μπορεί να μου πει κάποιος πια έκδοση firmware είναι η τελευταία γιατί δεν θέλω να κάνω τσάμπα εγκατάσταση του

firmware update;

Ευχαριστώ.

νομιζω ειναι η R9H005:O

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Ναι αυτή είναι.

Κάποιος είχε αναφέρει ότι θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή Opera Mobile 9.5 που θα είναι πάρα πολύ καλός.Αυτός θα αντικαθιστά τον ενσωματομένο ή θα είναι όπως όλα τα άλλα τα προγράμματα για το κινητό μας? Αν αντικαθιστά τον ενσωματομένο,η εκγατάστη του θα γίνεται με αναβάθμιση του λογισμικού υποθέτω...

no sig...

Κάποιος είχε αναφέρει ότι θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή Opera Mobile 9.5 ...

Ας κυκλοφορήσει πρώτα το Opera Mobile 9 που περιμένουμε εδώ και ένα χρόνο περίπου και βλέπουμε για το 9.5...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σόρρυ αυτό εννoούσα!

EDIT: Έψαξα παντού αλλά δεν βρήκα τίποτα. Υπάρχει κανένας τρόπος ( όποιοσδήποτε ) ή κάποιο πρόγραμμα για να δούμε επιτυχλως τα mail μας στο yahoo? Εκτός του να πάμε μέσω browser,γίνεται τελικά κάπως αλλιώς?

Thanks

no sig...

Εγώ πήρα να τους πω για το πρόβλημα με τα μηνύματα και μου είπαν να ξαναπεράσω το update,γιατί θα είχε κριό πρόβλημα την ώρα που πέρναγε το Ελληνικό λεξικό.Θα τους ξαναπάρω και θα τους πω ότι την έκανα αλλα υπάρχει το ίδιο πρόβλημα,να δω τι θα μου πούνε.
:)

firmware update;

Ευχαριστώ.

νομιζω ειναι η R9H005:O

R9J005 ;)

pws pernaw tis rithmisis gia GPRS ?

ekana to sms ala pali gprs mi diathesimo leei

δεν χρειαζεται να στειλεις κανενα μηνυμα...τις βρισκει μονο του το κινητο οταν το ανοιγεις με τη σιμ μεσα...;)

αν θες χειροκινητα πας πινακας ελεγχου>συνδεσεις>οδηγος internet:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

ekei pou les , emena leei could not download settings , contact your operator

ti δικτυο εχεις;;;;

εμενα σε κοσμοτε και γουιντ δουλευει....στην αρχη μου εβγαλε αυτο που εβγαλε και σε σενα αλλα τελικα ειχαν ερθει οι ρυθμισεις και δουλευε κανονικα...:)

δειχνει οτι εχεις σημα gprs;;; ξερεις εκεινο το μπλε χρωμα πανω απο το σημα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

to eklisa kai to aniksa kai ok to dixni to sima gprs sinexia tora

to thema ine sto 3G

kati paei lathos

stis epiloges diktiwn exw to cosmote me to simatagi tou 3g epilegmeno ala paei na sindethei kai me peta ekso meta

mesa sto spiti 3g katholoy

o aderfos mou omos me cosmote mesa sto spiti exi 3g full

de katalabenw ti paei lathos,,

P1i - starsnav BT-74s && BT GPS Royaltek

λοιπον πήγαινε:

πίνακας ελεγχου>συνδέσεις>κινητά δίκτυα>μετα πάτα περισσοτερα και επέλεξε ΔΊΚΤΥΑ GSM/3G>επελεξε μονο 3g.:rolleyes:

an δεν λειτουργήσει πήγαινε παλι

πίνακας ελεγχου>συνδέσεις>κινητά δίκτυα>επέλεξε μη αυτόματη αναζήτηση και επέλεξε το δίκτυο σου:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

χαιρεται σε όλους!πριν 5 μέρες πήρα και εγώ το P1 και μετά απο το update δεν μπορώ να έχω Ελληνικά στο μενού.Κάνω εγκατάσταση το p1__language_files_cxc162108 r6f41 αφού αυτη είναι η έκδοση που έχει το τηλέφωνο μου και τα περνάει κανονικά.

Όταν όμως κάποιος με καλεί και δεν απαντήσω κάνει μόνο του επανεκκίνηση. Όταν ανοίγει γράφει ότι "εγινε επανεκκίνηση για βελτιστοποίηση της απόδοσης". με αγγλικά λειτουργεί μια χαρα!

ευχαριστώ προκαταβολικά!

Μετά το update το τηλέφωνο επανέρχεται στην κατάσταση που ήταν όταν το αγόρασες. Όταν ανοίξεις αμέσως μετά την συσκευή θα σου ζητήσει ποια γλώσσα θέλεις. Εσύ θα επιλέξεις ελληνικά. Επειδή δεν φαίνονται τα ελληνικά ως επιλογή στην οθόνη, θα πρέπει με το scroll wheel να πας πιο κάτω, να τα βρεις και φυσικά να τα επιλέξεις. Πάντως, για να σου δημιουργεί αυτά τα προβλήματα φαίνεται ότι κάτι δεν πήγε καλά με την αναβάθμιση. Προτείνω, λοιπόν, να ξαναπεράσεις την τελευταία αναβάθμιση από πάνω.
[sIGPIC][/sIGPIC]

μα με τη νέα αναβάθμιση έχει μονο επιλογή για αγγλικά ιταλικά και άλλη μια γλώσσα.έχω την εντύπωση οτι δεν έχει καθόλου ελληνικά!

Τι να σου πω; Πρώτη φορά το ακούω αυτό. Έίχα και το P990i πριν και πρέπει να έχω κάνει συνολικά πάνω από 10 αναβαθμίσεις. Αυτό που μου λες δεν το έχω ξανασυναντήσει. Τι CDA έχει η συσκευής σου;
[sIGPIC][/sIGPIC]

μα με τη νέα αναβάθμιση έχει μονο επιλογή για αγγλικά ιταλικά και άλλη μια γλώσσα.έχω την εντύπωση οτι δεν έχει καθόλου ελληνικά!

Αφού λες ότι δεν υπάρχουν τα ελληνικά τότε προτείνω να κάνεις ένα κόπο ακόμα και να κατεβάσεις το update στο κινητό σου άλλη μία φορά !!! Μήπως και διορθωθεί το πρόβλημα :(

Αυτό που λες όμως πρώτη φορά το ακούω !!!:!::!:

έκανα απεγκατάσταση το update service.το ξανακατέβασα απο τη σελίδα της sonyericsson.τώρα γράφει "checking for updates".θα ξανακάνω εγκατάσταση του software στο τηλέφωνο και αν δεν γίνει τίποτα θα το πάω την τρίτη στο Ηράκλειο και ότι μου πουν!

έκανα απεγκατάσταση το update service.το ξανακατέβασα απο τη σελίδα της sonyericsson.τώρα γράφει "checking for updates".θα ξανακάνω εγκατάσταση του software στο τηλέφωνο και αν δεν γίνει τίποτα θα το πάω την τρίτη στο Ηράκλειο και ότι μου πουν!

Μου φαίνεται ότι υπάρχει στην οθόνη μια επιλογή για "more" ή κάπως έτσι και σου δείχνει όλες τις γλώσσες

το πέρασα ξανά αλλά πάλι αγγλικά, ιταλικά, γερμανικά και γαλλικά.για να κατεβάσω ελληνικά απο το site της sonyericsson, έχει μόνο P1 Language Files CXC162108 R6D23

P1 Language Files CXC162108 R6E30

αυτά τα δύο τα οποία δεν τα παιρνάει στο τηλέφωνο!

το πέρασα ξανά αλλά πάλι αγγλικά, ιταλικά, γερμανικά και γαλλικά.για να κατεβάσω ελληνικά απο το site της sonyericsson, έχει μόνο P1 Language Files CXC162108 R6D23

P1 Language Files CXC162108 R6E30

αυτά τα δύο τα οποία δεν τα παιρνάει στο τηλέφωνο!

Τότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μην το σκαλίζεις μήπως πάθει μεγαλύτερη ζημία και να το πας αμέσως εκεί που το πήρες και να τους πεις το πρόβλημα που έχει να δούμε τι θα σου πούνε!!!

Πολύ περίεργο αυτό όμως Ρε ****το!!! Δεν ξέρω τι να πω!!!!!:worry:

πήρα και εγώ πρόσφατα το P1 i και περίμενα να λειτουργεί καλύτερα (είμαι κάτοχος εδώ και 6 μήνες του htc p3300) και έχω κάποιες ερωτήσεις "για το p1 i"

1.Όταν είμαι σε κάποια εφαρμογή πχ. σε κάποια ρυθμιση και έχω ενεργοποιημένο το αυτόματο κλείδωμα πληκτρολογίου έτσι και αργήσω να πατήσω κάτι από την οθόνη ή το πληκτρολόγιο ,κλειδώνει η οθόνη και μετά κολλάει το σύμπαν δεν πατιεται τίποτα μόνο το κουμπι on off αλλά και κάνοντας on off πάλι δεν λειτουργεί παρα μόνο αν βγάλω και ξαναβάλλω την μπαταρία του γιατί?

2.αν πατήσω παρατεταμένα το πλαινό κουμπάκι επιστροφής (κάτω από το jog) λέει ότι η εφαρμογή main απενεργοποιήθηκε σφάλμα 44 και πάλι κολλάει το σύμπαν και θέλει βγάλσιμο η μπαταρία για να ξαναξεκινήσει γιατί?

3.ρυθμίζω τον ήχο κλήσης και ενώ λειτουργεί κανονικά για κ'αποιο διάστημα μετά χωρίς ιδιαίτερο λόγο επανέρχεται στο γνωστό και σπαστικό ηχο της SE?

4.το wayfinder υποστηρίζεται από την vodafone ?Αν ναι πως?

αυτό που μου λέει είναι ότι μετα το κύριο μενού του wayfinder εκει που πατάω για να κάνει download την εφαρμογή μου βγάζει μια σελίδα οτι sorry your device not supported απο το wayfinder γιατί?

5.γιατί αργεί τόσο να ανοίξει κάποια εφαρμογη αν αντί του default theme του επιλέξω κάποιο άλλο από αυτά που έχει ήδη μέσα η συσκευή ?

6.Πόσο smart πρέπει να είναι ένας χρήστης smartphone ???:lol:

Ευχαριστώ...:wacko:

καλημέρα

παρακολουθώ όλα όσα γίνονται μέσα στο forum

και μαθαίνω αρκετά, έχω όμως ένα πρόβλημα

στο Ρ1 ,δεν έχει το σηματάκι πανω αριστερά που

δηλώνει ότι έχει κάλυψη 3G ,έχω ρυθμίσει στα δίκτυα

και τα δυο ,είμαι σε περιοχή καλυψης, βαζω την κάρτα σε άλλη συσκευή

όλα οκ. τι μπορεί να συμβαίνει ??

ευχαριστω ι

ewsd

• The title was changed to Sony Ericsson P1i