Jump to content

Sony Ericsson P1i

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@akis (Thanks να εισαι καλα)

Και κατι ακομα .

Καποιο προγραμμα με κλειδωμα για να εχω μεσα πιστωτικη καρτα ή λογαριασμο alpha bank klp υπαρχει κατι καλο και αξιοπιστο?

Ευχαριστω!

αποθηκευσε το νουμερο της πιστωτικης με το δικο σου κλειδωμα στον τηλεφωνικο καταλογο.

δηλαδη αν εχεις νουμερο

πχ 4123 3456 2341 2345 καντο

5234 4567 3452 3456

δηλαδη πρόσθεσε ενα σε κάθε αριθμό.

εγω προσωπικα τα εχω ετσι χυμα στον τηλεφωνικό κατάλογο.

http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg

Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη.

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

@akis (Thanks να εισαι καλα)

Και κατι ακομα .

Καποιο προγραμμα με κλειδωμα για να εχω μεσα πιστωτικη καρτα ή λογαριασμο alpha bank klp υπαρχει κατι καλο και αξιοπιστο?

Ευχαριστω!

handy safe

[sIGPIC][/sIGPIC]

αποθηκευσε το νουμερο της πιστωτικης με το δικο σου κλειδωμα στον τηλεφωνικο καταλογο.

δηλαδη αν εχεις νουμερο

πχ 4123 3456 2341 2345 καντο

5234 4567 3452 3456

δηλαδη πρόσθεσε ενα σε κάθε αριθμό.

εγω προσωπικα τα εχω ετσι χυμα στον τηλεφωνικό κατάλογο.

Αν δεν κάνω λάθος, ορισμένοι πρώτοι αριθμοί είναι stadar ανάλογα με το είδος της πιστωτικής και τον εκδότη της. Συνεπώς, ένας "μυημένος" το πρώτο πράγμα που τα πει είναι¨Χμμμ... αυτό μοιάζει με αριθμό πιστωτικής, χμμ 5234... πρώτη φορά βλέπω σε visa, για να συγκρίνω, α 4123 υπάρχει, μήπως προσθέτει από 1 ο μπαγάσας, με γειά η καινούργια μου συνδρομή σε τσοντοsite!"

Sent neither from iphone nor android phone

Αν δεν κάνω λάθος, ορισμένοι πρώτοι αριθμοί είναι stadar ανάλογα με το είδος της πιστωτικής και τον εκδότη της. Συνεπώς, ένας "μυημένος" το πρώτο πράγμα που τα πει είναι¨Χμμμ... αυτό μοιάζει με αριθμό πιστωτικής, χμμ 5234... πρώτη φορά βλέπω σε visa, για να συγκρίνω, α 4123 υπάρχει, μήπως προσθέτει από 1 ο μπαγάσας, με γειά η καινούργια μου συνδρομή σε τσοντοsite!"

Ναι αλλα θελει και τον πισω 3ψηφιο αριθμο αν δεν κανω λαθος σε οτι αγορα κανεις τον θελει παντα... :)

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

Αν θελετε να μπενετε msn προγραμμα που λειτουργει με οχι τοσο τρομερα γραφηκα και τετοια αλλα δουλεβει λεγετε ebuddy betα

Μου το στειλανε ειναι jαr εφαρ.ογη αλλα δουλεβει μια χαρα!

Το εχω αποθηκευμενο στα μνμ αλλα δν το βλεπει καπου ξεχωρα το setup

Αν δν υπαρχει τροπος απλα αξιζει οσοι θελετε τετοια υπηρεσια να το κατεβασετε!!

Η google προσέθεσε δυνατότητα virtual gps στο google map mobile.

Δείτε το βίντεο εδώ: http://www.google.com/gmm/mylocation.html?hl=en

Συζήτηση για το θέμα γίνεται εδώ: http://www.allaboutsymbian.com/news/item/6325_Google_Maps_for_Mobile_gets_vi.php#comm

Η έκδοση που προσφέρει αυτή τη δυνατότητα είναι η v2.0.3. Εμένα μου κατεβάζει όμως την v2.0.0. Μπορεί να δοκιμάσει κάποιος και να δει μήπως σταθεί πιο τυχερός από εμένα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

θελει συνδεση gprs και βασικα με εκνεβριζει που δεν υπακουει στην οθονη αφηε και πρεπει καθε φορα να παταο απο την επιλογη περισσοτερα select!!

by the way και εμενα την ιδια εκδοση κατεβαζει!

γενικα δεν ειναι ολα οπως το video και γενικα διχνει οτι ειμαι καπου στην αθηνα απο πολυ ψηλα!!

ρε παιδιά η μπαταρία πόσο σας πάει??

εμένα το πολύ δύο μέρες με λελογισμένη χρήση!

τί γίνεται??

αν κάνω δε εκτεταμένη χρήση ραδιοφώνου (κυρίως) και κάμερας (μερικώς) η μπαταρία τα φτύνει εντός 24ώρου.

πρόβλημα της συγκεκριμένης μπαταρίας ή απλά για τόσα ψώμια είναι κατασκευασμένη??

(εκτός bluetooth υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να μην το έχουμε ενεργοποιήμενο δίχως λόγο-κάτι άλλο ενεργοβόρο?:confused:

ρε παιδιά η μπαταρία πόσο σας πάει??

εμένα το πολύ δύο μέρες με λελογισμένη χρήση!

τί γίνεται??

αν κάνω δε εκτεταμένη χρήση ραδιοφώνου (κυρίως) και κάμερας (μερικώς) η μπαταρία τα φτύνει εντός 24ώρου.

πρόβλημα της συγκεκριμένης μπαταρίας ή απλά για τόσα ψώμια είναι κατασκευασμένη??

(εκτός bluetooth υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να μην το έχουμε ενεργοποιήμενο δίχως λόγο-κάτι άλλο ενεργοβόρο?:confused:

Φιλε μου μου εδωσες πασα ειμουν ετοιμος να γραψω για αυτο το θεμα..

Εμενα με χρηση 10 με 15 τηλεφωνα χωρις να μπω ιντερνετ και χωρις να παιξω games αντε κανα τεταρτο ημερησιος και ανταλαγη οχι τρελλη με bluetooth, το εβαλα για φωρτιση την προηγουμενη πεμπτη βραδυ ολη νυχτα το εβγαλα το πρωι και ακομα ειναι στην μεση και ενα νταμακι κατω και εχω τραβηξει και καμια 20ρια photo απο τοτε..

6 ΜΕΡΕΣ :w00t: και ακομα ειναι σχεδον στην μεση?? Ουτε εγω που το βλεπω δεν το πιστευω.....

Μηπως η δικια σου ειναι ζαβη τι να σου πω συμβαινουν αυτα..

Εγω παντως απο την ημερα που το πηρα το φορτιζω νυχτα και το βγαζω το πρωι, ποτε δεν το εβγαλα με το που φορτισε..

Δεν πας σε εναν γερμανο να σου κανει μια μετρηση μηπως τα μεσα της ειναι ζαβλακομενα..

Και δεν νομιζω να εχει κατι αλλο που να σου τρωει ενεργεια εκτος και εχεις στο 3g και οποτε δεν το βρισκει να ψαχνει συνεχεια για gsm και αυτη η συνεχης αλλαγη να την γονατιζει...

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

παιδια καλισπερα...να ρωτησω κατι...εγω καθε που φορτιζω το κινητο φτανει παντα μεχρι 98% ποτε δεν παει 100% μηπως να τ αφησω και εγω ολο το βραδυ?τι γινετε...εμενα παλι κραταει μια βδομαδουλα αλλα χρηση απειροελαχιστη..(οταν το φορτιζω το χω ανοιχτο..)..thnx
[sIGPIC][/sIGPIC]"Υπάρχουν 10 ειδών άνθρωποι. Αυτοί που ξέρουν δυαδικό σύστημα και αυτοί που δεν ξέρουν"

να ρωτησω κατι...εγω καθε που φορτιζω το κινητο φτανει παντα μεχρι 98% ποτε δεν παει 100% μηπως να τ αφησω και εγω ολο το βραδυ?

Και σε μένα μέχρι 98% έφτανε, αλλά με την προηγούμενη αναβάθμιση.. Με την Νέα μου δείχνει κανονικά 100% :).

να ρωτησω και κατι αλλο οσους εκαναν...ειναι απλο να κανεις την αναβαθμηση ?...μην εχω τιποτα παρατραγουδα...γιατι λεει στους ορους οτι παθει το κινητο η ευθυνη δικη μας...μονο το προγραμματακι update service χρειαζομαι η και το pc suite?...και βαζει αυτοματα το τελευταιο λειτουργικο (εκδοση) και οσον αφορα την γλωσσα?βαζει αυτοματα ελληνικα?.. μαλλον θα κανω γιατι μου εχει και κατι αλλα προβληματα...ευχαριστω πολυ για την βοηθεια...
[sIGPIC][/sIGPIC]"Υπάρχουν 10 ειδών άνθρωποι. Αυτοί που ξέρουν δυαδικό σύστημα και αυτοί που δεν ξέρουν"

ΠΑΙΔΙΑ, σε τι επιπεδο έχετε τη φωτεινότητα;;;

εγω την εχω στο 80%.

καλα ειναι;;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

εξαρταται ποσο γρηγορα θες να τελειωνει η μπαταρια σου...εγω την εχω 50% και δεν με ενοχλει...

να ρωτησω και κατι αλλο οσους εκαναν...ειναι απλο να κανεις την αναβαθμηση ?...μην εχω τιποτα παρατραγουδα...γιατι λεει στους ορους οτι παθει το κινητο η ευθυνη δικη μας...μονο το προγραμματακι update service χρειαζομαι η και το pc suite?... ούτε καν το pc suite, μόνο το update serviceκαι βαζει αυτοματα το τελευταιο λειτουργικο (εκδοση)ναι και οσον αφορα την γλωσσα?βαζει αυτοματα ελληνικα?όχι αυτόματα, θα την επιλέξεις εσύ όταν ανοίξεις το κινητό μετά την αναβάθμιση.. μαλλον θα κανω γιατι μου εχει και κατι αλλα προβληματα...ευχαριστω πολυ για την βοηθεια...

Έχε στο νου ότι θα χάσεις τα πάντα μέσα στο κινητό. Μετά την αναβάθμιση το κινητό σου θα βρεθεί στην ίδια κατάσταση που βρισκόταν την ημέρα που το έβγαλες από το κουτί.

Υ.Σ. Να ακολουθήσεις τις οδηγίες που θα σου δώσει κατά γράμμα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχε στο νου ότι θα χάσεις τα πάντα μέσα στο κινητό. Μετά την αναβάθμιση το κινητό σου θα βρεθεί στην ίδια κατάσταση που βρισκόταν την ημέρα που το έβγαλες από το κουτί.

Υ.Σ. Να ακολουθήσεις τις οδηγίες που θα σου δώσει κατά γράμμα

Ευχαριστω ilia.....να δουμε...ελπιζω μην κανω καμια πατατα...μπορει να παθει κατι το hardware η καμια μνημη?...αν κολησει για καποιο λογο πχ κατα την αναβαθμηση...?

Πως γινεται να σωσουμε μηνυματα, τηλ.καταλ, κ σημειωσεις ημερολογιου για να τα περασουμε μετα την αναβαθμιση?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστω ilia.....να δουμε...ελπιζω μην κανω καμια πατατα...μπορει να παθει κατι το hardware η καμια μνημη?...αν κολησει για καποιο λογο πχ κατα την αναβαθμηση...?

Απ' ότι γνωρίζω, το χειρότερο που μπορείς να πάθεις (σπάνια συμβαίνει) είναι να μην ολοκληρωθεί η αναβάθμιση και να μην ανοίγει το κινητό (δλδ να βλέπεις άσπρη οθόνη). Το είχα πάθει με το P990i. Ακόμα και αυτό όμως διορθώνεται απλά κάνοντας ξανά την διαδικασία αναβάθμισης από την αρχή.

Πάντως, δεν νομίζω να πάθεις τίποτα. Πρέπει να συνηθίσεις στην ιδέα ότι από την στιγμή που αγόρασες smartphone θα κάνεις και αναβαθμίσεις. Είναι στο πρόγραμμα. Η διαδικασία είναι απλή, δεν απευθύνεται σε τίποτα geeks αλλά στον μέσο χρήστη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Sorry άμα είμαι off topic. Μου βγάζει λάθος ώρα στα μηνύματα ξέρει κανείς κάτι γι’ αυτό (Πχ μου το στείλανε 5:00 και αυτό μου δείχνει 3:20)???????

κι εμένα το κάνει αυτό και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί. αν κάποιος έχει βρεί κάποια λύση ας ποστάρει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Φιλε μου μου εδωσες πασα ειμουν ετοιμος να γραψω για αυτο το θεμα..

Εμενα με χρηση 10 με 15 τηλεφωνα χωρις να μπω ιντερνετ και χωρις να παιξω games αντε κανα τεταρτο ημερησιος και ανταλαγη οχι τρελλη με bluetooth, το εβαλα για φωρτιση την προηγουμενη πεμπτη βραδυ ολη νυχτα το εβγαλα το πρωι και ακομα ειναι στην μεση και ενα νταμακι κατω και εχω τραβηξει και καμια 20ρια photo απο τοτε..

6 ΜΕΡΕΣ :w00t: και ακομα ειναι σχεδον στην μεση?? Ουτε εγω που το βλεπω δεν το πιστευω.....

Μηπως η δικια σου ειναι ζαβη τι να σου πω συμβαινουν αυτα..

Εγω παντως απο την ημερα που το πηρα το φορτιζω νυχτα και το βγαζω το πρωι, ποτε δεν το εβγαλα με το που φορτισε..

Δεν πας σε εναν γερμανο να σου κανει μια μετρηση μηπως τα μεσα της ειναι ζαβλακομενα..

Και δεν νομιζω να εχει κατι αλλο που να σου τρωει ενεργεια εκτος και εχεις στο 3g και οποτε δεν το βρισκει να ψαχνει συνεχεια για gsm και αυτη η συνεχης αλλαγη να την γονατιζει...

αυτό που κάνω εδώ και μια βδομάδα που το χω είναι να αφήνω την μπαταρία να εξαντληθεί πλήρως προτού κάνω φόρτιση. το θέμα είναι πως φορτίζει σε δυο ώρες το πολύ. οπότε μετά το βγάζω.

Το μυστικό είναι να αφήνεις την μπαταρία στην πρώτη φόρτιση να φορτίζει γύρο στις 10-12 ώρες!!! Μετά δουλεύεις το τηλ. κανονικά μέχρι να κλείσει απο μπαταρία!!! Το ξαναφορτίζεις κανονικά και αυτό ήταν!!!! Αυτό το κάνω εδώ και 8 χρόνια που ασχολούμε με κινήτα και ποτέ κανένα δεν μου έχει χαλάσει απο μπαταρία !!!!:):):):D

Καλημερα σε ολους αν καποιος γνωριζη να μου πει αν η μπαταρια του ρ1 τερειαζη με καποιο αλλο sony ? Γιατι μετα απο εναμιση μηνα εβγαλα για πρωτη φορα την μπαταρια και διαπιστωσα οτι δεν ειναι καινουργια .

Το καταλαβα απο 2 μερη > το 1 ειναι οτι εχη κολλημενα 4 αυτοκολητα απο αυτα που βαζουνε στο σερβης (το ξερω απο το ρ990 ) με νουμερα χειρογραφα για να μην μπερδευτη το τηλ. η μπαταρια και το καπακι με καποιο αλλο , το 2 ειναι οτι ειναι σβησμενα το S/N ΚΑΙ ΤΟ P/N και τωρα δεν ξερω τι να κανω γιατι στο σερβης ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΓΑ ΠΟΤΕΕΕ .

Μου την κανανε στο μαγαζη που το πηρα . Με ποιΟ αλλο τερειαζη ????

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΝΙΚΟΣ

παιδια επειδη μου εχει κατσι για καλα να το πα;ρω θα ηθελα να ρωτησω ορισμενα πραγματα

1.- σχετικα με την μπαταρια μονο για φωνη ποσο κραταει??

2.- χρισημοποιοω το i-call υπαρχει δυνατοτητα να εχει καποιο voip client h θα χριασθει καποιο εχτρα προγραμμα

3.- αναβαθμιση αν το παρω τωρα θα χρειασθη (η καινουργια εκδοση ποια ειναι??????)?????

4,- GPS - χαρτες εχει η επιπροσθετα τα βαζουμε?????

6.- κολληματα υπαρχουν ??????

θα ηθελα καποιοσ να μου απαντηση γιατι σε πρωτη φαση δεν εχω ξανασχοληθει με το λειτουργικο αυτου του τ/φ... και κατα δευτερων ειναι εχει και καποιο κοστος

ευχ.........

Σχετικά με την λάθος ώρα στα μήνυμα πήρα την Ericsson έτσι για πλάκα να δω τι θα μου πούνε. Η απάντηση τους ήταν μετά από μίση ώρα στο τηλέφωνο ότι πρέπει να έχω στο ‘ρύθμιση τρέχουσας ζώνης ώρας’ Αθηνά που το έχω έτσι και αλλιώς. Τους είπα ότι το έχω σωστό και αυτή μου λέγανε ότι δεν το έχω Αθηνά τελικά τους το έκλεισα. Τα συμπεράσματα δικά σας ..................

Άμα ξέρει κάποιος κάτι ας βοηθήσει.

• The title was changed to Sony Ericsson P1i