Ilias74 Δημ. November 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2007 Wirelessly posted (SonyEricssonP1i/R100 Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Symbian OS; 636) Opera 8.65 [el]) oute to opera to 4 telika pezi youtube zitaei akoma player... kai kapou nomiza oti eixa dei oti mporeis na vlepeis... Το opera mini ασφαλώς και δεν παίζει βίντεο του youtube. Αν και πολύ πιο χρηστικό από το opera mobile που έχει μέσα το κινητό είναι πολύ πιο απλοϊκόs ως browser... Η μεγάλη αλλαγή θα έρθει με το Opera Mobile 9. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nino Δημ. November 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2007 Για MSN χρησιμοποιήστε το Slick.Είναι δωρεάν,καλό και δουλεύει και με Wind Plus :P Τo slick δουλευει και σε M600i; Παράθεση ...ευτυχής κάτοχος Μ600i...:) Κλείσε μέσα στην ψυχή σου την Ελλάδα και θα δεις να λαχταρεί κάθε είδους μεγαλείο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. November 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2007 Είναι για UIQ...Κατέβασε το και δες...λογικά θα δουλεύει. Είναι της lonely cat games και είναι και free!! :P Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. November 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2007 σήμερα αγόρασα κι εγώ το p1 μου !! πολύ ωραία συσκευή !! θα το δουλέψω λίγο και θα πώ την γνώμη μου 1! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. November 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2007 Φρόντισε να το αναβαθμίσεις! Θα δεις διαφορές στην ταχύτητα της συσκευής! Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
northman Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 Τους drivers του P1 που μπορώ να τους βρω? Το cd δεν το έχω γιατί το πήρα από έναν βλαμμένο δεύτερο χέρι! Αν μπορούσε κάποιος να μου το στείλει μία κόπια θα ήμουν ευγνώμων! Παράθεση Apple PowerUser - iMac/MacBook Pro/iPad/iPhone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
statistician Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 Kalimera se olous. Mporei kapoios na voithisei. Kanontas formware update svistike to wayfinder pou einai egkatestimeno me to P1i. Kserete pou mporo na to vrw?? Euxaristo poli. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sidf Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 Kalimera se olous. Mporei kapoios na voithisei. Kanontas formware update svistike to wayfinder pou einai egkatestimeno me to P1i. Kserete pou mporo na to vrw?? Euxaristo poli. Πρέπει να το κατεβάσεις ξανά. Δεν σου έχει μείνει ένα εικονίδιο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
statistician Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 Πρέπει να το κατεβάσεις ξανά. Δεν σου έχει μείνει ένα εικονίδιο?? oxi kai ti na kanei t eikonidio, to .sis file xreiazomai Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 Δεν μπορεί.Στις συντομέυσεις που σου είχε ήδη όταν τελείωσε το update σου είχε ένα εικονίδιο μπλέ στρογγυλό με κάτι άσπρα βελάκια.Το πατάς και σε πηγαίνει στη σελίδα απ'όπου κατεβάζεις το sis... Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sidf Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 Δεν μπορεί.Στις συντομέυσεις που σου είχε ήδη όταν τελείωσε το update σου είχε ένα εικονίδιο μπλέ στρογγυλό με κάτι άσπρα βελάκια.Το πατάς και σε πηγαίνει στη σελίδα απ'όπου κατεβάζεις το sis... Σωστά για και μένα έτσι έκανε μετά το update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dtsouksamos Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 Paidia geia sas,me coreplayer kai tv remote control ti ginete,akoma tipota,ante na doume fos gia na peksoume kai ligo me auto to ergaleio:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIK_TAX Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 τελικα ρε παιδια στο πακετο τη ακριβοσ εχει γιατι πουθενα δεν ειδα να λεει κατι για ΒΤ GPS οτι το εχει μεσα στο πακετο. τελικα ποιο προγραμα εχει για το GPS χρεωνεσε κατι για την χρηση του?και το εχει δοκιμασει καποιοσ?και αν ναι με τη αποτελεσμα? Παράθεση ))))))(((((( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackzipo Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 file mou to paketo me to gps mporeis na to vreis sto http://www.megamarket.gr sta 449 euro;).......apo ekei to peira kai egw kai sto kouti eixe to gps:):!: Παράθεση http://www.dizpins.com/pinventory/images/dlalphabetpics/wdw_vondrake.jpg GREEK TORRENTS-http://www.greek-tracker.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Siemenakias Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 Για MSN χρησιμοποιήστε το Slick.Είναι δωρεάν,καλό και δουλεύει και με Wind Plus :P Χρησιμοποιείς το Slick για UIQ3 και δουλεύει με wind plus? Εμένα δε μου δουλεύει... Έχεις κάνει κάποιες ρυθμίσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 Τίποτα.Το εκγατέστησα,το έτρεξα και έπαιξε... Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 θα το εγκαταστήσω κι εγώ γιατι δούλευα αρκετά το wind plus με τα προηγούμενα κινητά μου Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximillian Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 Δες εδώ, όπου αναφέρεται η διαδικασία αναλυτικά.;) den dexetai to symbiansign e-mail apo yahoo i hotmail kai tetoia....an den exoume dld tipota allo?(exw kai otenet mail alla einai epagelmatiko kai kollaw ligo na to balw) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Siemenakias Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 Τίποτα.Το εκγατέστησα,το έτρεξα και έπαιξε... Χμ... Ρε συ, εμενα δε λειτουργει κ διαβασα κι αλλου πως δε δουλευει με wind plus. Μηπως δε χρησιμοποιεις το plus αλλα την κανονικη συνδεση? Ποια εκδοση του slick εχεις? Εγω τη 0.32. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny1 Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 Τίποτα.Το εκγατέστησα,το έτρεξα και έπαιξε... Χμ... Ρε συ, εμενα δε λειτουργει κ διαβασα κι αλλου πως δε δουλευει με wind plus. Μηπως δε χρησιμοποιεις το plus αλλα την κανονικη συνδεση? Ποια εκδοση του slick εχεις? Εγω τη 0.32. Και σε μενα το ιδιο συμβαινει , και εγω εχω την 0.32 ! Αν βαλεις πρωτη προτεραιοτητα τη συνδεση Internet τοτε δουλευει . Καποιος που να εχει βρει καποια λυση ? ΥΠΑΡΧΕΙ ???? Καλημερα σε ολους !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrysvr Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 Μπορεί μέσω wifi ή άλλης μεθόδου να δουλεύω το live messenger ; (wind εταιρικό) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Siemenakias Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 Μπορεί μέσω wifi ή άλλης μεθόδου να δουλεύω το live messenger ; (wind εταιρικό) Οταν λες live? Για msn γενικα υπαρχουν αρκετα προγραμματα. Τα καλυτερα που εχω δοκιμασει ειναι: Μεσω WiFi, internet: Slick, ΙΜ+ Μεσω wind plus: Morange Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foox Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 kana programmataki? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foox Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 thelo na vro fun programmatakia poy na ta ipostirizi omws... alla den kserw poy na psakso.help please.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrysvr Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 Οταν λες live? Για msn γενικα υπαρχουν αρκετα προγραμματα. Τα καλυτερα που εχω δοκιμασει ειναι: Μεσω WiFi, internet: Slick, ΙΜ+ Μεσω wind plus: Morange Εννοώ όπως δουλεύω το windows live messenger απο το pc μου,δηλαδή τώρα με το P1i, μέσω κάποιας εφαρμογής(και της 2ης κάμερας που έχει το P1i) να με βλέπει ο άλλος στο pc του μέσω του live, γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts